reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie :)
Było super tato został z Gają a my poszliśmy na Karaoke było superrrrrrrrrr:):)
Po 1 bylismy w domu:)
Całą droge jeszcze śpiewaliśmy:):happy2:

reklama
Witam kobietki :happy::happy:
Witam nową mamusię na naszym forum mamuskowym :happy::happy::happy
Lena ale ci zazdroszczę tego wypadu my od kiedy jest Antoszka nigdzie razem sami nie bylismy jakos nie ma jak nie mamy z kim dzieci zostawic do tego ja co dziennie po południami pracuję i całe weekendy więc nie bardzo jest jak i kiedy :baffled::baffled:może teraz jak mama Pietruszkowa będzie to jakoś sie wyrwiemy do kina lub na mój ukochany nocny spacer :tak::tak::tak:
Fanta zdjęcia super a mały irokez świetny:-D:-D:-Da ty jesteś sliczna mamuską :tak::tak::tak::tak:
U nas dzis słońce ale zimno na termometrze teraz mamy aż 7 * boszzzzzz przeciez to 3 maj :szok::szok::szok::szok::szok:

Witam 3ciego maja! :-D:-D
Mieliśmy dziś piknikować ale jak narazie się na to nie zanosi:-(. W Szczecinie mamy 7 stopni więc nic rewelacyjnego jeśli chodzi o pogodę :-( <chyba, że nagle się ociepli i będzie co najmniej 15 stopni, to pakuje wszystko i lecimy> . No dobra mam maleńką nadzieję, że a nóż może... Ale lepsze, to niż martwienie się pogodą i oglądanie uroczystości związanych z konstytucją. Mogli by chociaż coś w tv puścić do oglądania :tak:. Ja oczywiście popijam teraz kawkę i relaksuję się siedząc na forum ;-).
Lenka, no to się chociaż wybawiłaś. Zaszalałaś i śpiewałaś coś przed publiką?
Malinka, dziękuję za komplementa :tak:. Mówisz, że ładna, oj szkoda, że mnie rano nie widzisz :-D. Nasze termometry synchronicznie działają :-p ale wiesz co jak dodamy temperaturę to mamy 14 stopni <prawie wiosna :-)>.
Gimpelka, ja też dawałam Kubie to co Ty i żyje. Tylko nie dawaj jeszcze selera, bo uczula:tak:.
Aguska, co tam u Ciebie i Baroszka? Mój brzdąc ma spać ale nie jestem pewna czy śpi bo jakoś cicho. Zaraz zajrzę do niego co robi.

Dzień dobry!
Dobry , ale zimny.

Witajcie :)
Było super tato został z Gają a my poszliśmy na Karaoke było superrrrrrrrrr:):)
Po 1 bylismy w domu:)
Całą droge jeszcze śpiewaliśmy:):happy2:

Nie ma to jak poprawa humorku na następny tydzień. :tak::-)

Lena ale ci zazdroszczę tego wypadu my od kiedy jest Antoszka nigdzie razem sami nie bylismy jakos nie ma jak nie mamy z kim dzieci zostawic do tego ja co dziennie po południami pracuję i całe weekendy więc nie bardzo jest jak i kiedy :baffled::baffled:może teraz jak mama Pietruszkowa będzie to jakoś sie wyrwiemy do kina lub na mój ukochany nocny spacer :tak::tak::tak:
Mamy tak samo. :tak:
Nie pamiętam kiedy byłam "sam na sam " ze swoją stonką gdziekolwiek.:no:
Ale, nie ma tego złego...;-)

Dzis planuje pierwszy raz ugotowac mojemu synkowi zupkę jarzynową. Marchewka, pietruszka i ziemniaczki. Myslicie ze to dobry pomysł? Ma cztery miesiace.

ja bym spróbowała narazie tylko marchewke podać.;-)

Wprowadzaj warzywka po kolei. Zacznij od samej marchewki. :tak:

Mogli by chociaż coś w tv puścić do oglądania :tak:. Ja oczywiście popijam teraz kawkę i relaksuję się siedząc na forum ;-).
A mogliby , mogli...
Dołączam z herbatką ciepłą w ten zimny dzionek. :tak:
Mąż dziś do pracy na 12 h poszedł , zgarnęłam całą trójkę i na 12.00 w kościele byliśmy. Po kościółku obiad i byczymy się. Ależ mi się nic nie chce.:zawstydzona/y:

Gimpelka snieg????????????????????????:szok::szok::szok::szok::szok:niech żyje maj:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
ja swojej ferajnie dawałam jakos warzywa po kolei pojedyńczo chyba o ile dobrze pamietam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wiem że na pewno zaczynalismy od owoców :tak::tak::tak: Julka kochała słoiczkow zarełko i dość dłogo tak jadła ..Antek lubił słoiczki ale że mało ekonomiczne to były tak tylko w razie "w" owocki często jadał a i uwielbiał hippa kaszke na dobranoc waniliowa chyba i biszkoptowa w takich ciemnych brazowych słoiczkach była:tak::tak:a Adam ni cholery słoiczkowego jedzenia nie chciał :no::no:wiem że gotowałam im zupke albo ziemniaczki z mieskiem i warzywami miksowałam i przekładałam do sloiczków a potem miałam na kilka razy spokój z gotowaniem :tak::tak::tak:
Fanta no jak byśmy co najmniej obie ze szczecina były :-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2: kochana a ty sie przeprowadzasz do dziwnowa???????????? ja pochodze z pobierowa rzut beretem.....30 lat tam mieszkałam :tak::tak::tak::tak:pięknie tam i spokojniej na pewno jak w mieście :tak::tak::tak:
Justa twoja stonka dzis pracuje ???nie fajnie :no::no: no ale ktos musi pracować żeby odpoczywać mógł ktoś :confused::confused::confused: boszzzz miałam iść dziś z dziećmi do kościoła :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:może pójdę na 18 :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: żeby tylko cieplej było bo póki co Pietruszka był chwilę przed domem żeby Antoniemu koło w wózku dokrecić to wrócił z gęsią skórka i z rękoma jak lód :crazy:

Justa twoja stonka dzis pracuje ???nie fajnie :no::no: no ale ktos musi pracować żeby odpoczywać mógł ktoś :confused::confused::confused: boszzzz miałam iść dziś z dziećmi do kościoła :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:może pójdę na 18 :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: żeby tylko cieplej było bo póki co Pietruszka był chwilę przed domem żeby Antoniemu koło w wózku dokrecić to wrócił z gęsią skórka i z rękoma jak lód :crazy:

Jak zmiana wypadnie , tak nie ma zmiłuj. :no:Świątek , piątek i niedziela.:baffled: Dlatego wolę, kiedy jest na normalnym trybie 8 h od pn- pt. :tak:Wtedy mam każdy dzień poukładany.:-p Ale to on nie wybiera.

U nas leje.:crazy:

Witam się.
Dopiero wstałam z łóżka ,no jakieś 30 minut temu :szok::szok::-D:-D:-D
Muszę się ogarnąć i trochę pomocy naukowych porobić na jutrzejszą maturkę.

Wałbrzych zasypany śniegiem,nie ma elektryczności,zaspy,awarie ...szok :szok::szok::szok:

Kochane uciekam ,bo muszę jakiś obadek wyczarować na szybko.
Moja młoda z Jasiem dziś z Gdańska wraca ,już są w Warszawie.:tak::-D:-D
Miłego dnia

As oj to dobrze masz skoro nie dawno wstałaś :-D w końcu się wyspałaś ;-)
Malinka mi Kuba nie tknął słoiczków, za żadne skarby świata :no: musiało być oryginalnie ugotowane :tak:
Gimpelka ja Kubie dawał już od 3 miesiąca normalnie jedzenie takie jak ja jadłam, tylko mniej przyprawione i nic mu nie było :tak: no ale wiadomo każdy inaczej reaguje więc lepiej stopniowo :tak:

Witam. U mnie rano była zima a teraz jesień :baffled: tak śnieg sypał że myślałam że sanki będę musiała wyciągać :tak: no ale teraz na szczęście już cisza, nie pada nic tylko zimno i wieje :sorry2: nawet nie ma jak iść się przejść i nawet się nie chce :sorry2: myślałam co by do siostry nie pojechać ale dosłownie mi się nie chce, a to głowę umyć, pomalować się itd :baffled: od samego pisania się zmęczyłam :-) Kuba zasnął po 13 więc mam nadzieję że z godzinkę jeszcze pośpi :tak: my z M już zjedliśmy obiadek i wolne :tak:

reklama
Gimpelka życzę aby mały wszystko tolerował;-)My na początku jak daliśmy seler to go uczulił ale zrobiliśmy tydzień przerwy i jak ponownie podałam już było ok.
A mój Bartek na początku jechał tylko na słoiczkach:-)
Bartek śpi już ale znowu cos marudził i mi sie wydaje że te 4 które się już mu jaki czas temu przebiły to sobie rosną teraz i go trochę i to boli a do tego widać jak ta nieszczęsna 3 sie szykuje do wybicia.
Ale zimno tragedia jest

Do góry