reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczynki czy któraś z was jest matematykiem ,lub ma kontakt z dobrym matematykiem.
Potrzebuję pilnie się skontaktować jeszcze dziś .:tak::-):-)
Ruszcie głowami plizzz.
Jestem nawet w stanie zapłacić za konsultacje byle dziś .
PILNE !!!

reklama
dobry wieczór :-(
Malinka dla Ciebie w dniu urodzin :tak:
Nie życzę Ci smutku
Na Twoim sercu i na ustach bladoróżowych
Nie życzę Ci samotności
W śród ludzi i pod dachem nad głową
Nie życzę złych ludzi
W Twoim sąsiedztwie
Nie życzę chorób i innych plag tego świata
Tobie i bliskim
Nie życzę Ci ludzkiej zawiści i poniżenia
Które tak łatwo spotkać w tych czasach
Nie życzę Ci niedostatku i niepowodzenia
W domu i pracy Twojej
Nie życzę Ci kłopotów i zmartwień
Wszędzie gdzie jesteś
Nie życzę Ci niespełnienia
Wszystkich Twych marzeń, zamierzeń i planów
Te moje nieżyczenia prosto z serca płynące
Niech się spełniają w każdą rocznicę Urodzin

gimpelka o miłego dnia z przyjaciółka;-)
A u nas nocka eh mały zasnąl normalnie o 19 my sie kładliśmy o 22.30 jakoś a on wstał:szok: na początku myślałam że zaraz zaśnie a w najlepsze na zabawy go wzięło a płakał jak go do łóżeczka wkładałam że szok.darł sie tragicznie wkońcu po wielkich boleściach zasnął o 1 w nocy.
I pobódka o 6 więc długo nie spaliśmy.
Mały szaleje a ja zaraz będę popijać kawke.
dziś sobie obiecałam że muszę z tym moim łobuzem wyjść na troche na spacer już bez względu na pogode bo siedzenie z nim w domu nie długo doprowadzi mnie do furii :dry:.Niech ciepło będzie bo w tym domu zwariuje.

Cześć dziewczyny!
W Szczecinie w końcu ładna pogoda i słoneczko od rana świeci :tak:. Jak narazie nie jest za ciepło bo tylko 4 stopnie ale przy świecącym słonku napewno temperatura pójdzie w górę:tak:. Mój mały się przeziębił ale to chyba ostatnio jak byliśmy na spacerku. Wczoraj musiała go boleć głowa, bo łapał się za nią i płakał więc dałam mu panadol i po jakimś czasie mu przeszło. Dziś ma chrypkę i jakoś tak mu dziwnie charczy :-(. Więc zacznę mu podawać cebion. Wiecie może co mogę mu podawać na przeziębienie oprócz witaminy C?
Justa, mam pytanie można dodać na forum filmik z komputera? Bo ostatnio próbowałam i można tylko wstawić ze strony internetowej. Więc albo nie umiem albo się na tym kompletnie nie znam:-(.
Aguska, ja wczoraj myślałam że kota dostanę z moim Kubusiem. Ciąglę tylko mama i na rączki. Miałam już kompletnie dość :no:. Więc doskonale Cię rozumiem. Dziecko musi gdzieś energię rozładować <najlepiej na spacerku>, po za tym ileż można w domu siedzieć. W dodatku T wrócił z pracy bez humoru i o wszystko się czepiał nawet na swoją mamę naskoczył jak się pytała czy może mamy coś do prania:szok:. Później się pokłuciliśmy i miałam dzień dosłownie do du....:-(. Na szczęście dziś dzień zaczoł się dobrze. Zobaczymy jak będzie gdy T wróci z pracy:confused:. Współczuję Ci niewyspania, kimnij się jak znajdziesz chwilkę.
Joasiu, kochana jak sobie radzisz z biórokracją? Potrzebujesz czegoś? Jak narazie zbieram dla Ciebie paczkę i na dniach ją wyślę <zresztą dam znać>. 3maj się cieplutko!
As, trzymam kciuki za kolejny maturalny dzień:tak:.
Dołączam się również do życzeń dla naszej kochanej Malinki, która wczoraj <4maja> miała urodzinki :tak:.
Z okazji urodzin życzę Tobie samych tylko szczęśliwych dni w życiu!
Niech łzy smutku nigdy nie spływają po Twoich policzkach, a radość niech przepełnia całe Twe serce!
Życzę Tobie dużo zdrowia, radości, uśmiechu, pogody ducha, miłości najbliższych, wspaniałych przyjaciół, spełnienia najskrytszych marzeń... :tak::tak::-) ŻYJ NAM 100 LAT!!!!!!!!!!!!!! ;-)

Gimpelka miłego dnia życzę :-) i jak z suwaczkiem?
Aguska nie zazdroszczę nocki :sorry2:
Malinka spóźnione ale szczere życzenia :-D:-D dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności i zadowolenia z dzieci i Pietruszki :-)

Witam, słoneczko pięknie świeci, dzisiaj ma być tak cały dzień i dobrze :tak: ale w nocy musiał być mega przymrozek bo ludzie rano samochody skrobali :sorry2: my z Kubą już po śniadaniu, M nadal w łóżko dzisiaj na 14 do roboty idzie :tak: jeszcze na miasto będzie trzeba skoczyć opłaty do końca porobić i może w końcu buty sobie jakieś kupie ;-) wczoraj po południu pojechaliśmy w odwiedziny do dziadka takiego jednego z obiadkiem, zeszło nam jak nie wiem co i byliśmy w domu przez 20.00 i wszystko na szybko trzeba było robić :sorry2: dobrze że mam obiad ze wczoraj i nic robić nie muszę :-)

malinka nie wiedziałam że miała urodzinki nie pochwaliłaś sie wiec teraz życzę ci dużo szczęścia pomarańczy niech ci Twój facet nago tańczy:-D a tak poważnie dużo szczęscia i miłości przede wszystkim;-)

Fanta oj te nasze łobuziaki bartek teraz zasnął ale poszłam z nim już na spacer wcześniej to sobie troche pochodziliśmy więc sie zmęczył u nas nawet fajnie na dwórku.
życzę ci dziś milszego dnia niż wczoraj

beata a jakie buciki szukasz?powodzenia na zakupach

Na szybkiego, bo wróciłam z targu i muszę warzywka rozpakować. :sorry2:
Justa, mam pytanie można dodać na forum filmik z komputera? Bo ostatnio próbowałam i można tylko wstawić ze strony internetowej. Więc albo nie umiem albo się na tym kompletnie nie znam:-(.

Wiesz, nigdy nie korzystałam ( oprócz wstawiania zdjęć) z opcji paska. :no::sorry2:

Link w podpisie można wstawić np. klikając na słówko , które wpisałaś otwiera się dana strona internetowa. :tak:

Większość użytkowników korzysta z YouTube. :tak:Filmik szybko się wgrywa, wyświetla Ci się kod do wgrania linku na forum i co najważniejsze masz pole manewru- filmiki masz w jednym miejscu, możesz zawsze je wykasować, decydujesz kto może obejrzeć filmik :
- Publiczny (mogą go wyszukiwać i oglądać dowolne osoby )
- Niepubliczny (mogą go oglądać dowolne osoby mające link)
- Prywatny (mogą go oglądać tylko konkretni użytkownicy YouTube).

Melduję się dziś ponownie :tak:. Widzę, że coraz mniej piszecie na forum, kurczę niby coś się jednak ruszyło, a jednak nie :-(.
Justa, dzięki! Nie wiedziałam, właśnie z YouTube można:tak:. Dzięki, dzięki, dzięki :-).
Aguska, jak się naumiem już wgrywać filmiki z YouTube, to wyślę w końcu obiecany filmik z wakacji nad morzem. Puki co musisz uzbroić się w cierpliwość. Co u Was słychać? Widzę, że regularnie siedzisz na forum :-). Ja chyba jestem uzależniona ;-) he, he. Najlepiej mi na tym wontku:tak:. Poprzednio byłam na listopadówkach ale później już nie wchodziłam, a jak weszłam po jakimś czasie, to już nie ma tych babeczek z którymi pisałam jak byłam w ciąży:-(.
Beata, jak nic nie robisz to co robisz?;-):-D. Wpadaj na forum im więcej tym weselej :tak:.
Lece na balkon "zainhalować się".

reklama
fanta no czekam czekam na ten filmik;-)
a staram sie regularnie wpadać bo to jedyna moja rozrywka hehe
ja jeszcze pisze na 2 i 3 latkach bo tam też są fajne babeczki i do tego te same problemy z dzieciaczkami;-)a tak to jeszcze wpadam na kilka innych wątków ale to już sporadycznie:tak:
Dobrze że wynalazłam to forum bo nie wiem z kim bym gadała głównie o Bartku bo moja przyjaciółke to już zanudzam(bo ona jeszcze dzieci nie ma i nie planuje).
My już po obiadku ale bartek znowu coś mało zjadł i kolejną próbę podania obiadku musze nie długo wykonać.Jakiś niejadek mi sie robi czy coś?:baffled:

Do góry