reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczynki czy któraś z was jest matematykiem ,lub ma kontakt z dobrym matematykiem.
Potrzebuję pilnie się skontaktować jeszcze dziś .:tak::-):-)
Ruszcie głowami plizzz.
Jestem nawet w stanie zapłacić za konsultacje byle dziś .
PILNE !!!

reklama
dobry wieczór :-(
Malinka dla Ciebie w dniu urodzin :tak:
Nie życzę Ci smutku
Na Twoim sercu i na ustach bladoróżowych
Nie życzę Ci samotności
W śród ludzi i pod dachem nad głową
Nie życzę złych ludzi
W Twoim sąsiedztwie
Nie życzę chorób i innych plag tego świata
Tobie i bliskim
Nie życzę Ci ludzkiej zawiści i poniżenia
Które tak łatwo spotkać w tych czasach
Nie życzę Ci niedostatku i niepowodzenia
W domu i pracy Twojej
Nie życzę Ci kłopotów i zmartwień
Wszędzie gdzie jesteś
Nie życzę Ci niespełnienia
Wszystkich Twych marzeń, zamierzeń i planów
Te moje nieżyczenia prosto z serca płynące
Niech się spełniają w każdą rocznicę Urodzin

gimpelka o miłego dnia z przyjaciółka;-)
A u nas nocka eh mały zasnąl normalnie o 19 my sie kładliśmy o 22.30 jakoś a on wstał:szok: na początku myślałam że zaraz zaśnie a w najlepsze na zabawy go wzięło a płakał jak go do łóżeczka wkładałam że szok.darł sie tragicznie wkońcu po wielkich boleściach zasnął o 1 w nocy.
I pobódka o 6 więc długo nie spaliśmy.
Mały szaleje a ja zaraz będę popijać kawke.
dziś sobie obiecałam że muszę z tym moim łobuzem wyjść na troche na spacer już bez względu na pogode bo siedzenie z nim w domu nie długo doprowadzi mnie do furii :dry:.Niech ciepło będzie bo w tym domu zwariuje.

Cześć dziewczyny!
W Szczecinie w końcu ładna pogoda i słoneczko od rana świeci :tak:. Jak narazie nie jest za ciepło bo tylko 4 stopnie ale przy świecącym słonku napewno temperatura pójdzie w górę:tak:. Mój mały się przeziębił ale to chyba ostatnio jak byliśmy na spacerku. Wczoraj musiała go boleć głowa, bo łapał się za nią i płakał więc dałam mu panadol i po jakimś czasie mu przeszło. Dziś ma chrypkę i jakoś tak mu dziwnie charczy :-(. Więc zacznę mu podawać cebion. Wiecie może co mogę mu podawać na przeziębienie oprócz witaminy C?
Justa, mam pytanie można dodać na forum filmik z komputera? Bo ostatnio próbowałam i można tylko wstawić ze strony internetowej. Więc albo nie umiem albo się na tym kompletnie nie znam:-(.
Aguska, ja wczoraj myślałam że kota dostanę z moim Kubusiem. Ciąglę tylko mama i na rączki. Miałam już kompletnie dość :no:. Więc doskonale Cię rozumiem. Dziecko musi gdzieś energię rozładować <najlepiej na spacerku>, po za tym ileż można w domu siedzieć. W dodatku T wrócił z pracy bez humoru i o wszystko się czepiał nawet na swoją mamę naskoczył jak się pytała czy może mamy coś do prania:szok:. Później się pokłuciliśmy i miałam dzień dosłownie do du....:-(. Na szczęście dziś dzień zaczoł się dobrze. Zobaczymy jak będzie gdy T wróci z pracy:confused:. Współczuję Ci niewyspania, kimnij się jak znajdziesz chwilkę.
Joasiu, kochana jak sobie radzisz z biórokracją? Potrzebujesz czegoś? Jak narazie zbieram dla Ciebie paczkę i na dniach ją wyślę <zresztą dam znać>. 3maj się cieplutko!
As, trzymam kciuki za kolejny maturalny dzień:tak:.
Dołączam się również do życzeń dla naszej kochanej Malinki, która wczoraj <4maja> miała urodzinki :tak:.
Z okazji urodzin życzę Tobie samych tylko szczęśliwych dni w życiu!
Niech łzy smutku nigdy nie spływają po Twoich policzkach, a radość niech przepełnia całe Twe serce!
Życzę Tobie dużo zdrowia, radości, uśmiechu, pogody ducha, miłości najbliższych, wspaniałych przyjaciół, spełnienia najskrytszych marzeń... :tak::tak::-) ŻYJ NAM 100 LAT!!!!!!!!!!!!!! ;-)

Gimpelka miłego dnia życzę :-) i jak z suwaczkiem?
Aguska nie zazdroszczę nocki :sorry2:
Malinka spóźnione ale szczere życzenia :-D:-D dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności i zadowolenia z dzieci i Pietruszki :-)

Witam, słoneczko pięknie świeci, dzisiaj ma być tak cały dzień i dobrze :tak: ale w nocy musiał być mega przymrozek bo ludzie rano samochody skrobali :sorry2: my z Kubą już po śniadaniu, M nadal w łóżko dzisiaj na 14 do roboty idzie :tak: jeszcze na miasto będzie trzeba skoczyć opłaty do końca porobić i może w końcu buty sobie jakieś kupie ;-) wczoraj po południu pojechaliśmy w odwiedziny do dziadka takiego jednego z obiadkiem, zeszło nam jak nie wiem co i byliśmy w domu przez 20.00 i wszystko na szybko trzeba było robić :sorry2: dobrze że mam obiad ze wczoraj i nic robić nie muszę :-)

malinka nie wiedziałam że miała urodzinki nie pochwaliłaś sie wiec teraz życzę ci dużo szczęścia pomarańczy niech ci Twój facet nago tańczy:-D a tak poważnie dużo szczęscia i miłości przede wszystkim;-)

Fanta oj te nasze łobuziaki bartek teraz zasnął ale poszłam z nim już na spacer wcześniej to sobie troche pochodziliśmy więc sie zmęczył u nas nawet fajnie na dwórku.
życzę ci dziś milszego dnia niż wczoraj

beata a jakie buciki szukasz?powodzenia na zakupach

Na szybkiego, bo wróciłam z targu i muszę warzywka rozpakować. :sorry2:
Justa, mam pytanie można dodać na forum filmik z komputera? Bo ostatnio próbowałam i można tylko wstawić ze strony internetowej. Więc albo nie umiem albo się na tym kompletnie nie znam:-(.

Wiesz, nigdy nie korzystałam ( oprócz wstawiania zdjęć) z opcji paska. :no::sorry2:

Link w podpisie można wstawić np. klikając na słówko , które wpisałaś otwiera się dana strona internetowa. :tak:

Większość użytkowników korzysta z YouTube. :tak:Filmik szybko się wgrywa, wyświetla Ci się kod do wgrania linku na forum i co najważniejsze masz pole manewru- filmiki masz w jednym miejscu, możesz zawsze je wykasować, decydujesz kto może obejrzeć filmik :
- Publiczny (mogą go wyszukiwać i oglądać dowolne osoby )
- Niepubliczny (mogą go oglądać dowolne osoby mające link)
- Prywatny (mogą go oglądać tylko konkretni użytkownicy YouTube).

Melduję się dziś ponownie :tak:. Widzę, że coraz mniej piszecie na forum, kurczę niby coś się jednak ruszyło, a jednak nie :-(.
Justa, dzięki! Nie wiedziałam, właśnie z YouTube można:tak:. Dzięki, dzięki, dzięki :-).
Aguska, jak się naumiem już wgrywać filmiki z YouTube, to wyślę w końcu obiecany filmik z wakacji nad morzem. Puki co musisz uzbroić się w cierpliwość. Co u Was słychać? Widzę, że regularnie siedzisz na forum :-). Ja chyba jestem uzależniona ;-) he, he. Najlepiej mi na tym wontku:tak:. Poprzednio byłam na listopadówkach ale później już nie wchodziłam, a jak weszłam po jakimś czasie, to już nie ma tych babeczek z którymi pisałam jak byłam w ciąży:-(.
Beata, jak nic nie robisz to co robisz?;-):-D. Wpadaj na forum im więcej tym weselej :tak:.
Lece na balkon "zainhalować się".

reklama
fanta no czekam czekam na ten filmik;-)
a staram sie regularnie wpadać bo to jedyna moja rozrywka hehe
ja jeszcze pisze na 2 i 3 latkach bo tam też są fajne babeczki i do tego te same problemy z dzieciaczkami;-)a tak to jeszcze wpadam na kilka innych wątków ale to już sporadycznie:tak:
Dobrze że wynalazłam to forum bo nie wiem z kim bym gadała głównie o Bartku bo moja przyjaciółke to już zanudzam(bo ona jeszcze dzieci nie ma i nie planuje).
My już po obiadku ale bartek znowu coś mało zjadł i kolejną próbę podania obiadku musze nie długo wykonać.Jakiś niejadek mi sie robi czy coś?:baffled:

Do góry