Cześć dziewczyny!
W Szczecinie w końcu ładna pogoda i słoneczko od rana świeci
. Jak narazie nie jest za ciepło bo tylko 4 stopnie ale przy świecącym słonku napewno temperatura pójdzie w górę
. Mój mały się przeziębił ale to chyba ostatnio jak byliśmy na spacerku. Wczoraj musiała go boleć głowa, bo łapał się za nią i płakał więc dałam mu panadol i po jakimś czasie mu przeszło. Dziś ma chrypkę i jakoś tak mu dziwnie charczy :-(. Więc zacznę mu podawać cebion. Wiecie może co mogę mu podawać na przeziębienie oprócz witaminy C?
Justa, mam pytanie można dodać na forum filmik z komputera? Bo ostatnio próbowałam i można tylko wstawić ze strony internetowej. Więc albo nie umiem albo się na tym kompletnie nie znam:-(.
Aguska, ja wczoraj myślałam że kota dostanę z moim Kubusiem. Ciąglę tylko mama i na rączki. Miałam już kompletnie dość
. Więc doskonale Cię rozumiem. Dziecko musi gdzieś energię rozładować <najlepiej na spacerku>, po za tym ileż można w domu siedzieć. W dodatku T wrócił z pracy bez humoru i o wszystko się czepiał nawet na swoją mamę naskoczył jak się pytała czy może mamy coś do prania
. Później się pokłuciliśmy i miałam dzień dosłownie do du....:-(. Na szczęście dziś dzień zaczoł się dobrze. Zobaczymy jak będzie gdy T wróci z pracy
. Współczuję Ci niewyspania, kimnij się jak znajdziesz chwilkę.
Joasiu, kochana jak sobie radzisz z biórokracją? Potrzebujesz czegoś? Jak narazie zbieram dla Ciebie paczkę i na dniach ją wyślę <zresztą dam znać>. 3maj się cieplutko!
As, trzymam kciuki za kolejny maturalny dzień
.
Dołączam się również do życzeń dla naszej kochanej
Malinki, która wczoraj <
4maja> miała urodzinki
.
Z okazji urodzin życzę Tobie samych tylko szczęśliwych dni w życiu!
Niech łzy smutku nigdy nie spływają po Twoich policzkach, a radość niech przepełnia całe Twe serce!
Życzę Tobie dużo zdrowia, radości, uśmiechu, pogody ducha, miłości najbliższych, wspaniałych przyjaciół, spełnienia najskrytszych marzeń... :-) ŻYJ NAM 100 LAT!!!!!!!!!!!!!! ;-)