fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
fanta no czekam czekam na ten filmik;-)
a staram sie regularnie wpadać bo to jedyna moja rozrywka hehe
ja jeszcze pisze na 2 i 3 latkach bo tam też są fajne babeczki i do tego te same problemy z dzieciaczkami;-)a tak to jeszcze wpadam na kilka innych wątków ale to już sporadycznie
Dobrze że wynalazłam to forum bo nie wiem z kim bym gadała głównie o Bartku bo moja przyjaciółke to już zanudzam(bo ona jeszcze dzieci nie ma i nie planuje).
My już po obiadku ale bartek znowu coś mało zjadł i kolejną próbę podania obiadku musze nie długo wykonać.Jakiś niejadek mi sie robi czy coś?
Będę uciekałała, bo muszę jakiś obiad zrobić puki mój smyk śpi i nastawić psychicznie się muszę na powrót T z pracy, bo nie wiem w jakim wróci. Rozumiem Twoją potrzebę pogadania. Mam to samo. Nie za bardzo mam z kim gadać <mam 1 koleżankę, która ma dziecko starsze od Kuby o 3miesiące i już mi się nie chce słuchać jaki jej dzieciak mądry, wspaniały i w ogóle, uszy więdną, a druga koleżanka bez dzietna jest, więc o dzieciach za bardzo się nie pogada:-(>.
Co do jedzenia to może na zęby? Mojemu już na szczęście przeszło nie jedzenie, najchętniej, to by teraz tylko jadł ogórki korniszony. Dałam mu ostatnio zasmakować, oczywiście bez skórki i baaaaaaaaaardzo mu odpowiadają ale wiadomo dużo zjeść nie może.
Miłego i spokojnego dnia. Później się postaram wpaść jeszcze