reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

fanta no czekam czekam na ten filmik;-)
a staram sie regularnie wpadać bo to jedyna moja rozrywka hehe
ja jeszcze pisze na 2 i 3 latkach bo tam też są fajne babeczki i do tego te same problemy z dzieciaczkami;-)a tak to jeszcze wpadam na kilka innych wątków ale to już sporadycznie:tak:
Dobrze że wynalazłam to forum bo nie wiem z kim bym gadała głównie o Bartku bo moja przyjaciółke to już zanudzam(bo ona jeszcze dzieci nie ma i nie planuje).
My już po obiadku ale bartek znowu coś mało zjadł i kolejną próbę podania obiadku musze nie długo wykonać.Jakiś niejadek mi sie robi czy coś?:baffled:

Będę uciekałała, bo muszę jakiś obiad zrobić puki mój smyk śpi i nastawić psychicznie się muszę na powrót T z pracy:zawstydzona/y:, bo nie wiem w jakim wróci. Rozumiem Twoją potrzebę pogadania. Mam to samo. Nie za bardzo mam z kim gadać <mam 1 koleżankę, która ma dziecko starsze od Kuby o 3miesiące i już mi się nie chce słuchać jaki jej dzieciak mądry, wspaniały i w ogóle:-D, uszy więdną, a druga koleżanka bez dzietna jest, więc o dzieciach za bardzo się nie pogada:-(>.
Co do jedzenia to może na zęby? Mojemu już na szczęście przeszło nie jedzenie, najchętniej, to by teraz tylko jadł ogórki korniszony:-D. Dałam mu ostatnio zasmakować, oczywiście bez skórki i baaaaaaaaaardzo mu odpowiadają ale wiadomo dużo zjeść nie może.
Miłego i spokojnego dnia. Później się postaram wpaść jeszcze:tak:

reklama
Gimpelka ciesz sie tym swoim maluchem bo czas tak szybko leci ja też jeszcze nie dawno miałam takiego słodkiego niemowlaczka eh... a teraz małego łobuziaczka:-D

no ja też :-D
Gimpelka znam to mi na początku też sie wydawało że jakos tak powoli ten czas leci a teraz!ostatnio ktoś mnie zapytał ile ma już mój synek a ja twardo że 14 msc a po chwili zastanowienia mówie o kurcze nie on ma już 15 msc:-D

Znów jestem ale już nikogo nie ma:-(. Aguska czas szybciutko leci, najgorzej jest na począku jak dziecko jest małe i dni są do siebie podobne. Teraz jak maluchy mają już rok, to wszystko szybko leci. Uff:-). Bardzo się z tego cieszę, że Kuba już jest prawie odchowany :tak:.
Gimpelka, nie zastanawiałam się nad łzami małego dziecka ale warto poszukać i poczytać:tak:. Coś na ten temat napewno znajdziesz w google.
ViKamcia, oj tam, oj tam. Mi też po jakimś czasie ciężko jest wdrożyć się w listopadówki. Pisz lepeij kochana co tam u Was? Jak tam starsza Viktoria no i maleńka Emma? Daje Ci pospać? ;-)

Vikamcia wdrążysz się na nowo po jakimś czasie :tak:
Aguska oj czas leci i to bardzo szybko :tak: ja nawet nie wiem kiedy trzy lata minęły :szok:
Gimpelka a z jakiej strony dawałaś suwaczki? Może weź z BB :tak: dajesz w opcje, potem edytuj swój profil, z boku masz opcje i tam edytuj sygnaturę i tam Ci się pojawią dwa okna, bierzesz link z suwaczka w formacie url i wklejasz do drugiego okna, najlepiej zmniejsz sobie czcionkę żeby Ci się zmieściło bo tam jest limit :tak: potem zapisz sygnaturę i gotowe :tak: najlepiej potem się wylogować i zalogować na nowo żeby sprawdzić czy działa :tak:

Witam wieczorem, Kuba już po kolacji, zaraz kąpiel i spać :tak: dzisiaj w dzień nie spał więc szybko padnie teraz ;-) M w robocie, będzie dopiero jutro i mam nadzieję że wcześniej przyjdzie bo chce na miasto skoczyć bo dzisiaj butów nie znalazłam ciekawych a i nie było za bardzo czasu :dry: w sobotę na święto brygady idziemy ale coś mi się nie chce no ale może będzie fajnie :tak: szkoda tylko że alkohol i zapitkę trzeba ze sobą zabrać :baffled: idę kąpiel nastawić bo żeśmy za długo na dworze byli i teraz do tyłu z robotą jestem :-p

Cześć dziewczyny!
W Szczecinie w końcu ładna pogoda i słoneczko od rana świeci :tak:. Jak narazie nie jest za ciepło bo tylko 4 stopnie ale przy świecącym słonku napewno temperatura pójdzie w górę:tak:. Mój mały się przeziębił ale to chyba ostatnio jak byliśmy na spacerku. Wczoraj musiała go boleć głowa, bo łapał się za nią i płakał więc dałam mu panadol i po jakimś czasie mu przeszło. Dziś ma chrypkę i jakoś tak mu dziwnie charczy :-(. Więc zacznę mu podawać cebion. Wiecie może co mogę mu podawać na przeziębienie oprócz witaminy C?
Justa, mam pytanie można dodać na forum filmik z komputera? Bo ostatnio próbowałam i można tylko wstawić ze strony internetowej. Więc albo nie umiem albo się na tym kompletnie nie znam:-(.
Aguska, ja wczoraj myślałam że kota dostanę z moim Kubusiem. Ciąglę tylko mama i na rączki. Miałam już kompletnie dość :no:. Więc doskonale Cię rozumiem. Dziecko musi gdzieś energię rozładować <najlepiej na spacerku>, po za tym ileż można w domu siedzieć. W dodatku T wrócił z pracy bez humoru i o wszystko się czepiał nawet na swoją mamę naskoczył jak się pytała czy może mamy coś do prania:szok:. Później się pokłuciliśmy i miałam dzień dosłownie do du....:-(. Na szczęście dziś dzień zaczoł się dobrze. Zobaczymy jak będzie gdy T wróci z pracy:confused:. Współczuję Ci niewyspania, kimnij się jak znajdziesz chwilkę.
Joasiu, kochana jak sobie radzisz z biórokracją? Potrzebujesz czegoś? Jak narazie zbieram dla Ciebie paczkę i na dniach ją wyślę <zresztą dam znać>. 3maj się cieplutko!
As, trzymam kciuki za kolejny maturalny dzień:tak:.
Dołączam się również do życzeń dla naszej kochanej Malinki, która wczoraj <4maja> miała urodzinki :tak:.
Z okazji urodzin życzę Tobie samych tylko szczęśliwych dni w życiu!
Niech łzy smutku nigdy nie spływają po Twoich policzkach, a radość niech przepełnia całe Twe serce!
Życzę Tobie dużo zdrowia, radości, uśmiechu, pogody ducha, miłości najbliższych, wspaniałych przyjaciół, spełnienia najskrytszych marzeń... :tak::tak::-) ŻYJ NAM 100 LAT!!!!!!!!!!!!!! ;-)

FANTA poradziłam sobie z biurokracja dzieki pomocy miłych pań zasiłek pogrzebowy dostanę na dniach a rentę w ciągu 2 tygodni ,jezeli chodzi o sprawe spadkową to mam 27 maja zwolniona jestem z opłat no ito czysta formalnośc
Tyle na razie kochane bo jutro o 5 rano pobudka bo 1 zmiana dobranoc kolorowych snów:tak:

czy mozecie mi zrobic print screen'a zebym wiedziała gdzie wkleic adres suwaka, bo jakos sie nie da. Próbowałam z innych stron i nic, moze to faktycznie ja gdzies wklejam gdzie nie powinnam.

Tutaj wklejasz :

screen.jpg

Jeśli nie pomoże , sprawę zgłoszę adminom.

Joanno tyle dobrego.:-(

reklama
Witam. Słoneczko pięknie świeci, ale w nocy znowu przymrozek był
sorry2.gif
zaraz trzeba się wziąć za sprzątanie bo jutro nie będzie jak
yes2.gif
trzeba coś na obiad wykombinować ale nie mam pomysłu
sorry2.gif
Kuba coś marudzi od rana ale mam nadzieję że mu przejdzie
yes2.gif
trzeba włosy umyć i do sklepu skoczyć po gazetkę
biggrin.gif
M dzisiaj dopiero w domu będzie po 15
mad.gif
a chciałam na miasto skoczyć a do stilo zabrał dokumenty a w sienie paliwa mało a nie chce mi się prowadzić
wink2.gif
idę do kuchni bo już 9 a ja w lesie
sorry2.gif

Do góry