reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witajcie kobitki,
dwano tu nie zagladalm.ciekawe czy ktos mnie pamieta;)
ostatnio ciagle u nas jakies choroby,njapierw dzieczyny,teraz w koncu i mnie dopadlo.
poza tym praca,dom i tak leci dzien za dniem.
chorowtitkom zdrowka,zabkow i pepkow gratuluje;)
AS trzymam kciuki za mature;)))
no i piekna mamy jesien tej wiosny...

Nad Radomiem pada śnieg.:baffled::baffled:

As POWODZENIA!!!

Justa to tylko patrzec jak u mnie sie zrobi bialo...
dobrze ze nakrylam warzywka w ogrodku,mimo ze mialam tego nie robic,ale juz mi szkoda bo calkiem spora rzodkiewka i salata mi porosly

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gimpelka to miałaś fajny dzień :-)
Bubka dobrze że nakryłaś bo ma być na minusie w nocy wszędzie :sorry2:

Witam wieczorem. Po odwiedzinach u siostry, podcięła mi włosy ale i tak się jeszcze kręcą po trwałej :sorry2: potem do mamy na chwilę i w ten sposób pół godziny temu weszliśmy do domu :tak: wszyscy już wykąpani, Kuba po kolacji ja w trakcie a M w trakcie jej robienia :tak: zaraz kładziemy się spać, bynajmniej ja z Kubą ;-) jutro na obiad młode ziemniaczki z koperkiem i schabowe :-D mniam :-) spokojnej nocki życzę ;-)

o żesz!!!!!!!!!!!!!!!!!
sypie snieg!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
chyba przyjdzie mi jutro na piechote do pracy leciec
oby pradu nie ukradli....
ale wsinie,czeresnie,wszytsko pomarznie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:-D:-D:-D doszło :-D:-D:-D:-D
Z tego co wyłapałam na meteo kanale w centrum przymrozków nie będzie.:no:
Oby. :baffled:
Moja biedna marchew i pietrucha. :unsure::unsure::unsure::unsure:

Bea to ty kiedyś trwałą robiłaś? :confused::huh::oo2:

gimpelka oj biedne te nasze kręgosłupy. :confused2::confused2:

witam.. ja troszkę zabiegana jestem... hehe

widzę że w pl pogoda w maju wypasiona :-p
no współczuję zamiast piękne maojwe dni to wy w kurtki musicie się ubierać..

cze,mu nie widze zadnych suwaczkow tylko linki do nich?

A z jakiej przeglądarki korzystasz?
Z tego co mi wiadomo w południe w niedzielę była jakaś naprawa serwera i forum wyglądało jakby było w wersji roboczej...
A o suwaczkach wiem tylko tyle, że został wprowadzony na nie limit . Użytkownik może posiadać tylko 4 suwaczki.

Witam w ten piękny śniegowo wiosenny dzionek.
Dzieci w szkole , Amelka ogląda Baby tv, tatuś przegląda prasę , mamusia na BB.
Prania kupa i sprzątania, jak to po weekendzie.

Za maturzystów trzymam kciuki! &&&&&&&&& a Wam kochane miłego dnia życzę!

reklama
Witam dziewczyny u nas słońce pięknie świeci ale tylko 2 stopnie na plusie.bartek bawi sie i ogląda troche bajki:-)
justa i ja prania mam cała sterte eh...

Do góry