reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lena kochana jestem i zaglądam ,ale pisać nie mam czasu.
Za tydzień mam maturę ,zaraz jeszcze po małego do szkoły ,a w zasadzie już powinnam wychodzić...
Potem na 14 do pracy ,wieczorkiem trochę sobie trzeba poprzypominać ,a jutro mam swoje święto ,wiec i z tym trochę zamieszania.
Wstawiłam wczoraj fotki na NK ,gdyby któraś chciała zajrzeć to zapraszam:tak::-):-)
Pozdrawiam
No ja Cię nie mam na n-kl więc nie zobacze:(
A napisz jak tatulek???
Cześć dziewczyny!
Melduję się dopiero teraz :tak:. Wróciłam ze szczepienia. Nie było tak źle jak myślałam. Wyszłam z domu o 9, a wróciłam dopiero teraz. Nogi to mi w d... wchodzą, bo pieszo szliśmy. Kubuś był nawet grzeczny, z ostatnią szczepionką było najgorzej. Jeszcze pielęgniarka nie zdąrzyła go ukłuć a on już płakał.
Widzę, że puścutko... ale nie ma się co dziwić. Jest pogoda to i spacerki muszą być ;-). Ja na dziś mam dość spacerków.
Lenka, no teraz jestem ale Ciebie nie ma ;-). Kurczę mijamy się jak w tramwaju :-D
Aguśka, 3mam kciuki za Wasze szczepienie :tak:

jestem, jestem robiłam chińszczyzne;)

reklama
Fanta to nasze maluchy dzis razem szczepieni byli:-)
mały był dzielny naprawde myślałam że będzie gorzej przy pierwszej nawet nie zapłakał przy kolejnych owszem i niestety ruszył nóżką jak pielęgniarka wbiła igłe ale tragedii nie było.wogóle płakał 2 minuty nawet nie i tyle było krzyku.
potem byliśmy na mieście nie dawno wróciliśmy i powiew wam padam z nóg mały też już pomału się pokłada a czuje się jak narazie ok nawet nie marudzi.zobaczymy jak nocka.
Fanta ale mamy dzielnych chłopaków;-)
Bartek na 15 msc waży 11kg i ma 81 cm wzrostu:-)

Ostatnia edycja:
As tylko się nie przeucz :-D
Aguska to fajnie Ci Bratek już mierzy i waży :tak:
Lena 5 ciast to skromnie :szok: jak dla mnie to bardzo dużo :tak:

Witam. Dzisiaj cały dzień w rozjazdach :tak: fajna pogoda była więc się korzystało z pogody :tak:pół godziny temu weszliśmy do domu :-) ja z Kubą już wykąpani, zaraz kolacja i spać :tak: nic mi się ostatnio nie chce :baffled: jakaś padnięta jestem :dry:

Witam. W końcu wątek odzyskany :-D:-D:-D Kuba śpi, M tv ogląda a ja zaraz do kuchni wchodzę :tak: pogoda się dzisiaj ładna zrobiła, cieplutko prawie 25 stopni :-D jak mały wstanie to jedziemy do mojej mamy działkę skopać i się przewietrzymy trochę :tak: a mi się nic nie chce :-p lenistwo hehe :-D

hej!!
widze ze wątek powrócił:tak:na swoje miejsce!!!
u nas sliczna pogoda i prawie cały czas na dworze jestem z dziecmi wiec dla tego tak rzadko zaglądam ostatnio na bb. ale postarama sie poprawić.:-)

pozdrawiam i miłego długiego weekendu życzę!!!!

Witam kobietki!
Zaczne od wielkiego HUUUUUUUUUUUUURA!!!!!!!!!!!! ODZYSKALIŚMY SWÓJ WĄTEK :tak: I OCZYWIŚCIE GRATULACJE DLA As!!!
Bo pomaga teraz prowadzić nasze forumowisko.
Ja dziś tylko na chwilkę wpadłam bo nie mam czasu. Kubuś mój śpi, a ja mam na głowie pranie no i oczywiście znienawidzone prasowanie:wściekła/y:. Miłego dnia!

Uff...
Cieszę się , że wątek powrócił na swoje miejsce.:-)

Z nowości :
Medeuska ( z przyczyn osobistych) zrezygnowała z roli moderatora, na to miejsce wybrano As.
Medeuska Dzięki za pomoc !
As Gratki!

reklama
Do góry