reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MAMY Z POWROTEM SWÓJ WĄTEK
yupppiiii :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam jestem ,ale już uciekam :-:)-(
Wróciłam z pracy ,a w międzyczasie rozmawiałam z mamą przez tel.
Lekarka prowadząca tatę w szpitalu powiedziała ,żeby się szykować powoli do taty odejścia.
Zostało mu kilka tygodni życia...:-:)-:)-(
Jadę do szpitala.
Będę wieczorkiem.

reklama
Właśnie wróciłam od taty ze szpitala.:-:)-:)-(
Oj słabiutki jest ,słabiutki.
Jeszcze 3 tygodnie temu własnym samochodem jeździł,a dziś już sam z łózka nie umiał wstać...:-:)-:)-:)-(

WITAM I JA:-)
To chyba ta pogoda tak działa że brak nas tutaj:-)
As współczucia, trzymajcie się gorąco:-(
Ja w niedzielę idę na komunię do chrześniaka i miałam dzisiaj troche prasowania bo musiałam naszykować dzisiaj juz ciuchy a tak poza tym nazbiera.ło mi się trochę prasowania ogólnie:-) Musiałam jeszcze ogarnąć trochę chatkę bo jutro idę za szwagierkę do pracy na 7 godz na salę zabaw i nie będę miała jutro czasu:-) Mam chociaż nadzieję że w niedzielę nie będzie padało:-)

witam ..
dawno u was nie pisałam bo od stycznia... więc trochę minęło..:zawstydzona/y:

mam nadzieję że mnie nie zapomniałyście ;-)
chciiałam się pochwalić że już urodziłam..
27.04.2011
mam córeczkę ma na imię Emma
ważyła 4 kg mierzyła 57cm
urodziła się szybkim czasie siłami natury bez znieczulenia bo nie zdążyli mi podac
a to jej zdjęcie
Zobacz załącznik 350083
pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Emmę widziałam na NK.
Śliczna księżniczka i tylko 550 g lżejsza i 2 cm krótsza ,od mojej Klaudii :-D:-D:-D

Z moim tatulkiem jest gorzej.
Od rana nic nie zjadł ,oprócz banana ,którego mu wczoraj zostawiłam...
Mama jak pojechała do szpitala to doznała szoku normalnie..:szok::szok:
Leżał jak natka piertuszki i nikt do niego nie przyszedł od obchodu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
śniadanie stało na stoliu ,a obiad akurat zdążyli podać.
Nikt się nie przejął ,że on nic nie zjadł.
Nikt go nie zaprowadził do łazienki :no:
No horror jakiś normalnie..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nastawiłam trochę mamę ,żeby poszła do lekarki dyżurującej i coś w końcu żeby mu pomogli.
Mama zrobiła trochę zamieszania i tata dostał leki przeciwwymiotne ,kroplówkę na wzmocnienie i leki przeciwbólowe .
Można ? -można :crazy::crazy:
tylko trzeba się wykłócić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mama jest do 17 ,potem jadę ja z mężem.
Wydaje mi się ,że tata powoli zaczyna szykować się do ostatniej jego drogi.
Drogi do Pana ,na wieczny spoczynek...:-:)-:)-(
Teraz to już musiałby nastąpić jakiś cud ,żeby tata z tego jeszcze wyszedł....

reklama
Witam sobotnio!
Wygoniłam swojego T na zakupy żeby móc usiąść do netu. Znając facetów, to nie zakupy trochę czasu mu zajmą i itak nie kupi tego co chcem <mimo iż dałam mu listę> :-).
ViKamcia, już widziałam Twoją kruszynkę, gratulację niech się zdrowo chowa i rośnie duuuuuuuża. Widzę, że teraz do Nas na wątek zawitałaś :-). Pamiętam Cie z listopadówek, no a teraz kolejne dzieciątko. Odważna jesteś:tak::tak::tak:.
As, gratuluję jeszcze raz i nie wiem co napisać. Myślałam, że z Twoim tatą będzie już dobrze. Bóg jednak chce inaczej i potrzebuje go u siebie.
Aguska, pisz szybciutko co tam Bartoszek znów wymyślił? :tak:
Jak planujecie spędzić długi weekend babeczki? Ja planuję jakiś piknik zorganizować ale jeszcze nie wiem jak się do tego zabrać...

Do góry