reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie...u nas taka piękna pogoda, a święta mijają w rfodzinnym i ciepłym gronie;)
Zaraz wybywamy do Kuzynki:)
Las, rzeczka,,,ach,,,,

reklama
Witam Wielkanocnie!
Kompletnie zapomniałam złożyć Wam życzeń:wściekła/y:. Ale jeszcze święta trwają więc życzenia jeszczę będą aktualne ;-):tak::-D:-D.
W poniedziałek lany zajączek zalany.
Kury z nim tańcują, jajka mu malują.
Kogut podkręca imprezkę ...
Cała sala się nuja krzycząc:
WESOŁEGO ALLELUJA!!!

ZDROWYCH, OBFITYCH, RADOSNYCH ORAZ POGODNYCH ŚWIĄT, W CIEPŁYM RODZINNYM GRONIE:tak::tak:

witam :-(słonecznie w Kielcach ja po świetach nie objedzona :no: przez to wszystko brak apetytu :-(smutne miałam świeta bo sama z dziecmi a zawsze z mężem szlismy na spacer świecic koszyczek :-:)-:)-(teraz tylko zostały wspomnienia :-(

czekam na dokumenty z firmy meza to przynajmniej częsc bym złozyła w ZUS o rente rodziną i zasiłek pogrzebowy ,jeszcze musze złozyc wniosek w śadzie o przepisanie mieszkania i samochodu ale mam pomoc od klientek które przychodza do mnie do sklepu na zakupy same zaproponoway pomoc ja nawet nie wiedziałam ze jest tak mozliwosc a tak to bede miała wczesniej zasiłek i rente na dzieci :-(ale pieniadze im taty nie zastapia :no::no::no::no::-:)-:)-(

Miłego dnia :tak:

witam :-(słonecznie w Kielcach ja po świetach nie objedzona :no: przez to wszystko brak apetytu :-(smutne miałam świeta bo sama z dziecmi a zawsze z mężem szlismy na spacer świecic koszyczek :-:)-:)-(teraz tylko zostały wspomnienia :-(

czekam na dokumenty z firmy meza to przynajmniej częsc bym złozyła w ZUS o rente rodziną i zasiłek pogrzebowy ,jeszcze musze złozyc wniosek w śadzie o przepisanie mieszkania i samochodu ale mam pomoc od klientek które przychodza do mnie do sklepu na zakupy same zaproponoway pomoc ja nawet nie wiedziałam ze jest tak mozliwosc a tak to bede miała wczesniej zasiłek i rente na dzieci :-(ale pieniadze im taty nie zastapia :no::no::no::no::-:)-:)-(

Miłego dnia :tak:

Joasiu ciągle myślę o Was i myślami i serduszkiem jestem z Wami:)
Życie to walka nieustanna
Życie to ból i cierpienie
Życie to rozprawa karna,
która decyduje jak skończy ludzkie stworzenie
Życie to wiadra łez wylanych...
Życie jest darem, darem od Boga
Życie jest tylko dla niepokonanych..
Życie jest to bezkresną drogą,
która cię doprowadzi do nieba.
Musisz być wytrwała, po prostu tak trzeba!

Joasiu życzę abyś szybko dostała pieniążki i te sprawy urzędowe trwały jak najkrócej

Lena mały był marudny w niedzielę najpierw nie mógł zasną potem spał tylko 1 godzine płakał na gości ale po 2 h mu przeszło i dosłownie szalał!a wczoraj my w gości poszliśmy to szalał jak zwariowany więc wieczorem padł a i ja sił już nie miałam.

Moje dziecko przestawiło sobie pobódke i budzi się o 5.40 i tak juąż od kilku dni:szok:dobrze że tatuś się wtedy nim zajmuje bo ja o tej porze jestem nie przytomna.
Śliczna pogoda u nas

reklama
Joasiu życzę abyś szybko dostała pieniążki i te sprawy urzędowe trwały jak najkrócej

Lena mały był marudny w niedzielę najpierw nie mógł zasną potem spał tylko 1 godzine płakał na gości ale po 2 h mu przeszło i dosłownie szalał!a wczoraj my w gości poszliśmy to szalał jak zwariowany więc wieczorem padł a i ja sił już nie miałam.

Moje dziecko przestawiło sobie pobódke i budzi się o 5.40 i tak juąż od kilku dni:szok:dobrze że tatuś się wtedy nim zajmuje bo ja o tej porze jestem nie przytomna.
Śliczna pogoda u nas

No to niezła pobudka \Gaja wstaje o 6 i ja narzekam w sumie 6,15 przywoza mi Marcelka;)

Do góry