reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lena kochana jestem i zaglądam ,ale pisać nie mam czasu.
Za tydzień mam maturę ,zaraz jeszcze po małego do szkoły ,a w zasadzie już powinnam wychodzić...
Potem na 14 do pracy ,wieczorkiem trochę sobie trzeba poprzypominać ,a jutro mam swoje święto ,wiec i z tym trochę zamieszania.
Wstawiłam wczoraj fotki na NK ,gdyby któraś chciała zajrzeć to zapraszam:tak::-):-)
Pozdrawiam
No ja Cię nie mam na n-kl więc nie zobacze:(
A napisz jak tatulek???
Cześć dziewczyny!
Melduję się dopiero teraz :tak:. Wróciłam ze szczepienia. Nie było tak źle jak myślałam. Wyszłam z domu o 9, a wróciłam dopiero teraz. Nogi to mi w d... wchodzą, bo pieszo szliśmy. Kubuś był nawet grzeczny, z ostatnią szczepionką było najgorzej. Jeszcze pielęgniarka nie zdąrzyła go ukłuć a on już płakał.
Widzę, że puścutko... ale nie ma się co dziwić. Jest pogoda to i spacerki muszą być ;-). Ja na dziś mam dość spacerków.
Lenka, no teraz jestem ale Ciebie nie ma ;-). Kurczę mijamy się jak w tramwaju :-D
Aguśka, 3mam kciuki za Wasze szczepienie :tak:

jestem, jestem robiłam chińszczyzne;)

reklama
Fanta to nasze maluchy dzis razem szczepieni byli:-)
mały był dzielny naprawde myślałam że będzie gorzej przy pierwszej nawet nie zapłakał przy kolejnych owszem i niestety ruszył nóżką jak pielęgniarka wbiła igłe ale tragedii nie było.wogóle płakał 2 minuty nawet nie i tyle było krzyku.
potem byliśmy na mieście nie dawno wróciliśmy i powiew wam padam z nóg mały też już pomału się pokłada a czuje się jak narazie ok nawet nie marudzi.zobaczymy jak nocka.
Fanta ale mamy dzielnych chłopaków;-)
Bartek na 15 msc waży 11kg i ma 81 cm wzrostu:-)

Ostatnia edycja:
As tylko się nie przeucz :-D
Aguska to fajnie Ci Bratek już mierzy i waży :tak:
Lena 5 ciast to skromnie :szok: jak dla mnie to bardzo dużo :tak:

Witam. Dzisiaj cały dzień w rozjazdach :tak: fajna pogoda była więc się korzystało z pogody :tak:pół godziny temu weszliśmy do domu :-) ja z Kubą już wykąpani, zaraz kolacja i spać :tak: nic mi się ostatnio nie chce :baffled: jakaś padnięta jestem :dry:

Witam. W końcu wątek odzyskany :-D:-D:-D Kuba śpi, M tv ogląda a ja zaraz do kuchni wchodzę :tak: pogoda się dzisiaj ładna zrobiła, cieplutko prawie 25 stopni :-D jak mały wstanie to jedziemy do mojej mamy działkę skopać i się przewietrzymy trochę :tak: a mi się nic nie chce :-p lenistwo hehe :-D

hej!!
widze ze wątek powrócił:tak:na swoje miejsce!!!
u nas sliczna pogoda i prawie cały czas na dworze jestem z dziecmi wiec dla tego tak rzadko zaglądam ostatnio na bb. ale postarama sie poprawić.:-)

pozdrawiam i miłego długiego weekendu życzę!!!!

Witam kobietki!
Zaczne od wielkiego HUUUUUUUUUUUUURA!!!!!!!!!!!! ODZYSKALIŚMY SWÓJ WĄTEK :tak: I OCZYWIŚCIE GRATULACJE DLA As!!!
Bo pomaga teraz prowadzić nasze forumowisko.
Ja dziś tylko na chwilkę wpadłam bo nie mam czasu. Kubuś mój śpi, a ja mam na głowie pranie no i oczywiście znienawidzone prasowanie:wściekła/y:. Miłego dnia!

Uff...
Cieszę się , że wątek powrócił na swoje miejsce.:-)

Z nowości :
Medeuska ( z przyczyn osobistych) zrezygnowała z roli moderatora, na to miejsce wybrano As.
Medeuska Dzięki za pomoc !
As Gratki!

reklama
Do góry