reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My także zaliczyliśmy dzisiaj spacerek:-) U nas za oknem było dzisiaj 17 stopni, super pogoda już by mogło tak pozostać ale w tym tygodniu ma się jeszcze ochłodzić SZKODA:-) Z tej pogody to najbardziej zadowolona jest Natalka bo może w końcu pojezdzić rowerkiem na dworze, bo nauczyła się jezdzić przed samą zimą i nie mogła się doczekać kiedy znowu będzie jezdzila, a teraz sobie może poszarżować :-)

reklama
aguska ja tez sie zakochalam w tym filmie:)

u nas Olka dala dzis czadu...nocka byla ok, tylko rano zobaczylam ze wyjela sonde :/ (olka jest karmiona przez sonde) i mialam przymusowa pobudke o 6...dobrze ze mi udalo sie ja wlozyc i nie musialam gnac na SOR.

ide jeszcze chwile nacieszyc sie cisza, poki mala spi...dlugo to juz nie potrwa a zmeczona jestem okrutnie...

WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witajcie laseczki
melduje ze zyje ale wybaczcie brak czasu
szaleje w szafach i z innymi rzeczami
mimo ze nadaja jeszcze ciut ocholodzenia to i tak juz czuje wiosne;)
dzis bylo +14 u mnie na wschodzie:tak::tak::tak::tak: do tego cieplu woiaterek,piekne sloneczo
spiew ptakow:tak::tak::tak::tak::tak:
cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!1:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

no i jutro otwieram oficjlanie sezon rowerowy;))))))))))))

oj bedzie mnie pojutrze dupcia boalala hehhehehhehe;)))))))))))

Witam w poniedziałek :-) pochmurno ale na szczęście nie pada i ciepło nawet :tak: Kuba się bawi, ja właśnie skończyłam śniadanie i zaraz wchodzę do kuchni :tak: dzisiaj na obiad robię spaghetti :-) na łatwiznę idę :-D bym musiała iść do sklepu ale tak mi się nie chce jak nie wiem co :-p

Witam i ja
U mnie tez cieplutko ale zaczyna sie chmurzyc:no:Mam nadzieje ze nie zacznie padac:no:
Ogladalam wczoraj prognoza długoterminowa i zapowiadaja ze ma sie ochlodzic nawet tak 0 stopni:no::no::no:
W sumei to chyba nikt nie liczyl na to ze juz od polowy marca bedzie jakos specjalnie cieplo:no::tak:
Ja mam na obiad dzisiaj lazanie:tak::tak::tak:
Mlode juz dawno nie spia ale wlazły do mojego wyrka i grzecznie leżą:tak::tak::tak:

u nas pochmurno ale ciepło:-)
Ja już na mieście byłam i zaszłam do lumpka kupiłam Bartkowi 3 pary spodni i bluzę:-)
a sobie wypatrzyłam spodnie nówki czarne no super wydawały się małe ale gdy przymierzyłam niestety za duże:confused2: no i sobie nic nie kupiłam.

czesc kobietki!!!
witam sie w poniedziałkowy dzien.na dworze sloneczko swieci i na terometrze na plusie 16*ale od wczoraj straszny wiatr wieje ze mało co czlowieka nie porwie:szok:
ja od samego rana wziełam sie za sprzatanie,(czuje wiosnę)i jakas taka chęc na prace domowe mnie ogarneła.
pranie nastawiłam,lodówke odmrażam,obiad juz mam zrobiony(dzis krokiety)i teraz chwilke mam wolną wiec wskoczyłam na bb.
m za raz po krystiana do szkoły jedzie,dzieciaki po spacerze mi teraz smacznie spią wiec mam cisze i spokój;-):-D
jutro jak bedzie ładnie to sie w końcu za mycie okien zabiorę bo już sie proszą od dłuszego czasu:sorry:,a mi sie tak nie:no: chce ze szok.ale nikt tego za mnie nie zrobi wiec nie mam innego wyjscia jak je umyć.

miłego dnia:-)

dowikla-po imprezie super;-)posmiałam,poplotkowałam,popiłam
uwielbiam takie spotkania w gronie przyjaciół.

beatka-widze ze wy to już sezon grillwy macie rozpoczęty:tak:fajnie!!

aguśiek-gratki dla bartusia za ząbka:))

Lidka to Cię wzięło na sprzątanie :-D fajnie że imprezka się udała :-)
Dowikla no niestety pogoda ma się trochę zepsuć ale mam nadzieję że już od kwietnia w miarę ciepło będzie ;-)

Kubek śpi a ja się wzięłam za zagadnienia bo ostatnio je zaniedbałam :confused2: no ale nadrabiam, na dzień robię około 60 więc jest git :tak: dzisiaj mam zamiar skończyć w końcu administrację publiczną bo się ciągnie jak nie wiem co ;-) sosik do spaghetti gotowy teraz tylko makaron ugotować :-) no i będę miała obiad na trzy dni :sorry: jak M jest karmiony teraz w jednostce to obiad robię dla mnie i dla Kuby i mam na kilka dni spokój z gotowaniem :-) jutro jedziemy pita złożyć i dać ogłoszenie do gazety z autem i wózkiem :tak: przypomniało mi się że jeszcze wózek mam po Kubie i trzeba sprzedać, przynajmniej kilka groszy wpadnie i na ciuchy dla Kuby będzie ;-) a mój syn od soboty chodzi i szuka psa po domu :sorry: no jak nic chce psa i koniec no ale niestety, chyba mu go narysuje i wytnę :-D pogoda się zepsuła u mnie a tak ładnie słoneczko świeciło no ale 15 stopni na dworze :tak: później może na spacerek się wybierzemy jak Kuba wstanie wcześniej bo ostatnio śpi prawie do 16.00 ;-) idę makaron ugotować i dalej pisać :tak: może uda mi się w końcu złożyć papiery w marcu :-p

reklama
Do góry