reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam nową mamuśkę :tak:
Marta polecam całą sagę, ja wszystkie 5 książek przeczytałam w nie cały tydzień :-D
Dowikla to miłej zabawy życzę :-)
Joasia fajnie że zajrzałaś ;-) no zdrówka życzę, oby szybko Ci przeszło a diclac dobry lek :tak:
Lena gratki za ząbki :-D

Witam :-) u mnie piękne słoneczko świeci a cieplutko jak nie wiem co ;-) ja już mam wszystko zrobione :tak: gary pomyte, powycierane kurze, poodkurzane, dwa prania już na balkonie, M właśnie skończył łazienkę myć :-) jeszcze tylko podłogi umyję i koniec :-) dzisiaj na obiad jedziemy do teściowej więc nic nie muszę gotować :-) Kuba coś dzisiaj wstał chyba lewą nogą i już mnie zaczyna denerwować :dry: spokojnej soboty życzę :-)

reklama
czesc laski!!!
witam sie i ja po dluzszej przerwie,ale przez pare dni nie miala jakos weny do pisania.
ale teraz juz jest ok wiec wracam do was;-)
u nas dzis prawdziwa wiosna,sloneczko od samego rana swieci a na termometrze na plusie 17*spacerek z dzieciakami m zaliczył a ja na spokojnie moglam sobie posprzatac.
teraz dzieci spią,m myje auto a ja pomalowalam paznokcie,glowe umylam i odpoczywam.
wieczorkiem przyjedzie moja mama do dzieci a my z m idziemy na imprezke do znajomych.

słonecznego weekendu zyczę:-)

marta,krewetka-witam serdecznie nowe mamusie i zapraszam do częstego pisania.:tak:

beatka-i jak tam lodowka???udalo sie ją naprawić?

joanna-zdrowka życzę:tak:

dowikla-udanego spotkania;-)

No to żeście popisały dzisiaj :-D
Lidka miłej zabawy :tak: pobaw się i za mnie ;-)
Aguska gratki ząbka :-D

Witam wieczorem :tak: Kuba już po kolacji, wykąpani :-D u teściowej fajnie było, zjedliśmy obiadek a potem do wieczora siedzieliśmy na dworze i nawet grilla zrobiła teściowa :-) Kuba wyganiał się na dworze i zaraz idzie spać bo dzisiaj spał tylko w aucie jak jechaliśmy :tak: do jutra Laseczki spokojnej nocki życzę ;-)

Witam w niedziele :tak: u mnie znowu słoneczko świeci ;-) Kuba się bawi a ja sobie siedzę :-) M poszedł do pracy do 14.00 więc mam spokój :-D obiadek mam w lodówce więc tylko ziemniaczki muszę obrać :tak: dzisiaj siedzimy w domku nie chce mi się nigdzie wychodzić, no może po południu pójdziemy na spacer :-) wczoraj się ważyłam u teściowej i przytyłam 3kg :szok::-D tylko nie wiem w którym miejscu :-) spokojnej niedzieli życzę, zajrzę później ;-)

Witam w niedziele
U nas znowu piekne sloneczko i jest cieplutko:tak::tak:Oby tak juz zostało:-):tak:
Wczoraj wrocilismy do domu jakos kolo 19;30:tak::tak::tak:Mlodzi zadowoleni:tak:A corka kolezanki ryczala bo chciala jechac z nami:szok::tak::tak::tak:
Zaraz biore sie za posprzatanie chatki i wychodzimy na dwor:tak::tak::tak:Pozniej ma przyjechac moj brat wiec pewnie zostanie na obiedzie;-):-)
Mlodzi nie spia mi juz od 8:szok::no:

LIDUS
Jak tam po imprezce?

hej dziewczyny u nas jest juz 9 stopni jest przepięknie.
dziś idziemy na spacerek i do prababci Bartka w odwiedziny.Ja sie zakochałam w filmie Zmierzch wczoraj oglądałam 2 część a dziś 3 obejrze

reklama
My juz po sapcerku:tak::tak::tak:Na dworze jest po prostu super:tak::tak::tak:
Dzieciaki biegaly w kamizelkach i bez czapek:-):tak::tak:Ja mialam cieniutka wiosenna kurteczke na krotki rekawek:tak::tak::tak:
Az sie nie chcialo wracac do domu ale trzeba przygotowac obiadek:tak::tak::tak:
Jak sie uda to oczywiscie wyjdziemy jeszcze raz:tak::-)
Teraz musze wyprac ciuchy po spacerze;-):-)

Do góry