reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam w ten pochmurny dzien
Zaraz ide sie z powrotem połozyc:tak::tak::tak:Dziewczynki spia,wiec trzeba wykorzystac;-):-)
Nic mi sie nie chce:no:

Dziewczyny dzieki za gratki:tak::tak::tak:

Poczytalam Was ale jakos za duzo nie pamietam:zawstydzona/y:

ALEKSIA
Fajnie ze pierwszy dzien w pracy ok:tak::tak::tak:Jednak tego wstawania cholernie Tobie wspolczuje:no:

MH
Dla mnie pipolog i zebolog to tez jeden pies;-)
A wlasnie umowilam sie do pipologa na 28 stycznia na cytologie bo juz mojej siostrze mowila ze mnie zaprasza

reklama
Anaconda ja muszę mieć plac wolny i ulice żeby jeździć nowym autem :tak:
Aleksia fajnie że pierwszy dzień w pracy dobrze poszedł :-)
Agusia tylko 18kg przytyłaś w ciąży :-) ja prawie 25kg :-D a po mnie nic nie było widać :tak: tylko brzuch miałam :-)

Witam. M właśnie wrócił z przetłumaczonymi dokumentami i teraz trzeba na Olszynę jechać żeby go oclić :tak: może pojadę z nim ale jak na razie mi się nie chce :sorry: ale Kuba chodzi i brum i brum :sorry: więc chyba wycieczka mnie nie ominie :tak: ja właśnie zjadłam śniadanko i ciepłą herbatkę piję :-) za oknem trochę śniegu i 0 stopni :tak: no to nic idę się szykować pomału póki M będzie robił sobie śniadanie :tak:

Witajcie środowo. Tak mi się dzisiaj nie chciało wstawać że szok. Dziewczyny zresztą też jakoś niemrawo z łóżek wyłaziły. Na szczęście jutro Martynka ma na 9.25 do szkoły więc sobie dłużej pośpimy. Chociaż jak znam życie to one jutro już po szóstej będą na nogach:crazy:.

trzeba isc:tak::tak::tak::tak:
a moge isc z Toba zamaist Twojego meza?:-D:-D:-D:-D

Dawaj. Mój będzie Ci dozgonnie wdzięczny;-):-D

MH
Dla mnie pipolog i zebolog to tez jeden pies;-)
A wlasnie umowilam sie do pipologa na 28 stycznia na cytologie bo juz mojej siostrze mowila ze mnie zaprasza

Oj ja też muszę się wybrać na cytologię bo już dawno nie byłam:zawstydzona/y:. I przydałoby się w końcu na jakieś tabsy przerzucić.

Oj chudzinki nawet nie wiecie jak wiele osób Wam zazdrości. Oj żeby to było możliwe żeby te wszystkie nadprogramowe kilogramy można było oddawać takim patyczaczkom. Z chęcią bym się podzieliła nawet 30 kilogramami:tak::tak::tak:.

Witam laseczki w śnieżną i ponurą środę :happy::happy::happy::happy:
Jeju jak mi się dziś wstawać nie chciało :szok::szok::szok: wczoraj z Pietruszkowym poszaleliśmy do 24.30 więc o 6 jak telefon dzwonil to mia lam ochotę nim o ścianę:eek::eek::eek: ale dobrze że chłopa wczoraj zbałamuciłam bo dziś @ przyszła z rańca :-D:-D:-D:-D
Chudziny moje kochana a ja wam napiszę tak JAK JA WAM TEGO ZAZDROSZCZĘ!!!!!!!!!!!!!!! ja całe życie ze zbędnymi kilosami walczę a ostatnio to i z otyłością więc mi jest bardzo ciężko zrzucać kilogramy :-:)-(teraz schodzą powoli bo schodzą ale wreszcie coś spada :tak::tak::tak:a w smyku to ja bym się chciała ubierać :tak::tak::tak:zawsze bym mogła się z córą ubraniami wymieniać :rofl2::rofl2::rofl2:
Dowikluś kochana gratulację dla Dominika:tak::tak::tak::tak: i dla ciebie oczywiście bo dużo w tym twojej pracy i starań :tak::tak::tak::tak::tak: a ja muszę nieskromnie powiedzieć że jestem mega mega dumna z mojej córci:tak::tak::tak:ma same A czyli 5 i dwie B czyli 4 zachowanie z wszystkich dziedzin wzorowe i pocwała pisemna dla rodziców za wzorową postawę zaangażowanie wrażliwość i ogromne serce Julki:tak::tak::tak::tak: tak więc pękam z dumy:tak::tak::tak: musimy tylko pracować nad stroną manualną :tak::tak::tak:i starannym pisaniem czyli jedno wynika z drugiego :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Anabubka Wercia ci jeszcze w nocy posikuje w pampka tak dobrze zrozumiałam???? my zastosowliśmy metodę naszej pani doktor jak idziemy spać to na śpiocha wysadzamy Antoniego że jemu ciężko idzie na śpiocha robienie siusiu to wysadzam go w kuchni do nocniczka i odkręcam wode i zawsze siusiu jest:tak::tak::tak: i do rana sucho:tak::tak::tak: zakładam mu pampka tak profilaktycznie ale jest suchy rano:tak::tak::tak:no i ostatnio zapominamy go wysadzać i jest sucho po nocy więc chyba zwieracze trzymają :tak::tak:na spacer póki zimno pampka zakładamy bo jak by chciał siusiu to gdzie ja go w to zimno wysadzę :eek:
Beatko a ty sie nam tu chwal tym autkiem jakies foteczki czy cuś:tak::tak::tak::tak:
MH dla mnie gin i dentysta jeden grzyb i tu i tu nie lubie chodzić :no:z tą róznicąże dentysty sie dodatkowo boję :cool:
Justyś ty kochana teraz i tak chudzinka jesteś więc ty tez już z tych o niskim bmi:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: a co do rehabilitacji to mój kolega ze szkoły długo robił wiraże w pralce frani po złamaniu nogi :-D:-D:-D
A ja dziś z Julią po szkole idziemy do reala a właściwie do smyka bo musimy koronę do stroju na karnawał dokupić :tak::tak::tak::tak: no i jakąś nagrodę mała za super wyniki i wzorową postawę :tak::tak::tak: tylko muszę sobie jakiegoś ibuproma zapodać bo inaczej będzie ciężko:sorry:
PATI STO LAT LAT DLA TWOICH UKOCHANY SKARBEŃKÓW SAMYCH SŁODKOŚCI BEZTROSKI I WSZYSTKIEGO O CZYM TYLKO MARZĄ
ps to się rzadko zdarza mieć rodzeństwo z tego samego dnia i nie jest się bliźniakami :-) :-) :-) :-)

Ostatnia edycja:
Malinka gratki dla takiej zdolnej córci:-)
Beata dla mnie 18 kg to dużo i u mnie było widac bo jestem mała i miałam brzuch gigant!
Aleksia to dobrze bylo ok oby tak dalej:-)

A u nas śnieg sypie Bartuś maruda i jak tu zorganizować sobie jakos dzien!Do tego z samego rana mój ukochany mąz mnie wkurzył:wściekła/y:Bo Bartek obudził sie o 4 rano i popłakiwal to go lulałam ale co go odłożyłam do łóżeczka to znowu wkoncu mój wszechwiedzący m stwierdzil że może mały jest już głodny a on jada tak 5-6 więc poszedł mu zrobić flachę mleka.Maly zjadl i przysnął ale po 5 minutach znowu chcial na rece.ja go wzięlam tak ze dwa razy i wkońcu powiedziałam żeby tatuś go wzial bo może on go ulula.A wiecie co mój m gdy małego wziąl na ręce powiedział pod nosem?że tak to jest jak na rękach go przyzwyczailam usypiać!i to jeszcze jakim tonem to powiedział ja sie nie chciałam kłócić rano ale mnie wkurzyl.Bo on caly dzień pracuje i Bartka w sumie to ja wychowuje.ma racje że mały nie długo powinien sam zasypiać a nie na rękach ale ja juz nie muszę po pół godziny go nosić tylko czasem wystarczy 5 minut.Tym bardziej że jeszcze ząbkuje to jest rozdrażniony więc jeszcze mam coś takiego że go polulam.a zreszta szkoda słów będzie mi sie tu madrzył wrrr...A wiecie co zrobil gdy miał go na ręku położył go do nas do łóżka rzeczywiście to jest idealne posunięcie.ach ci faceci normalnie czasem do szalu potrafia doprowadzic

A co tu taka cisza :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
My już po obiadku Julka odrobiła lekcje i poleciała do koleżanki Antoni ogląda baby tv a ja mam czas na kawkę i bb:tak::tak::tak:
Korona zakupiona i buty zmienne do szkoły bo te co Julka miała okazaują się za małe :szok::szok: no tak one numer 30 a Julka ma już 31/32:szok: ale udało nam się w smyku kupić a że była ostatnia para to z 45 przecenione na 15 zł :tak::tak::tak::tak:
Antoni nie spał dziś w dzień i zaraz jednak trzeba się nim zająć bo odpłynie :eek::eek: Julka w prezencie za super oceny zżyczyła sobie błyszczyk i kolorowankę :tak::tak::tak::tak:
Aguśka u nas było na odwrót to mój Pietruszka wstawał w nocy do Antoniego a ja twardo spałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ale tu pustki:szok:gdzie sie podziewacie?
Bartkowi idą kolejne zęby i jest tragicznie marudny chce tylko na ręce a ja już nie wyrabiam a co jest najlepsze że tylko do mnie chce iść.Padam już z nóg!

PATI STO LAT LAT DLA TWOICH UKOCHANY SKARBEŃKÓW SAMYCH SŁODKOŚCI BEZTROSKI I WSZYSTKIEGO O CZYM TYLKO MARZĄ
ps to się rzadko zdarza mieć rodzeństwo z tego samego dnia i nie jest się bliźniakami :-) :-) :-) :-)
jeszcze raz dziekuje :-D
dokladnie rzadko spotykane ludzie sie dziwia jak nam sie udalo :-D:laugh2:

dziewczyny w imieniu dzieci dziekuje za zyczenia :tak::tak::tak:

prezenty sie udaly, ale imprezke robie dopiero w lutym :tak:
niki dostala zlote kolczyki, potem dostali koce sewi z zygzaka, a niki z little pony, do tego zabawki i smakolyki, nie mielismy duzo gosci bo tylko chrzesni rodzice rodzenstwo z mojej strony no i moja babcia :tak:
zmykam sie relaksowac,
mialam dzis ciezki dzien
pol dnia robilam tipsy tesciowej a na koniec powiedziala ze jednak takich nie chce ze chce biale [french] a miala niebieskie szklane, musialam jej pilowac do naturalnej pytki pazkoncia zeby jej sciagnac... masakra kregoslup mnie nawala,

a wogole dolaczam sie do chudzinek, mam 160 cm i waze ok 47-48 kg

z niki wczoraj bylam na szczepieniu ani nie wiedziala ze je miala taka dzielna byla :-)
wazy 8 kg:tak:

ok papa

Gdyby nie zakończenie leczenia nie wypłacili by nam odszkodowania z PZU.
Młody rękę w gipsie nosił 4 tyg. A potem 2 tygodniowa rehabilitacja w domu . Lekarz pokazał jak ma młody kręcić łapką i moczyć w ciepłej wodzie, by mięśnie się ruszyły. Kontrola i pieczątka ZAKOŃCZENIE LECZENIA.
Z dokumentacją medyczną do PZU.

Aleksia to Asiulka z Tobą? Ale fajnie. :tak::-)Tak właściwie to Asiulka ze Starachowic, niedaleko mnie.;-) A gdzie leżą Krynki ?:eek: Być może do siebie mamy rzut beretem.:-D

Oj chudzinki, jak ja wam zazdroszczę.:sorry: Wiem , że schudnąć łatwiej , niż wam nabrać wagi.

witajcie mamusie:-) :-):-) JUSTYS ja z ASIULKA chodziłam do szkoły:-) też. Krynki od starachowic 17 km. A do Radomia od nas z Krynek jest 55 km około. Jeździłam do Was na prawko:-):-) to my mamy niedaleko do siebie:-) Asia pracuje na produkcji na innej chali i ulicy ale ona mi powiedziała ze przyjmują i żebym podanie złożyła:-):-):-) Anaconda coś mi się poprzestawiało. Wczoraj byłam tak zmęczona ze padlam a jak się przebudziłam to już potem nie mogłam urnac znowu:-:)-( :-) Dowikla nigdy nie lubialam pierwszej zmiany i wstawania na nią:-) dzisiaj to już było ok. Coraz bardziej mi się podoba:-) a jakie ciała się kręcą:-):-):-):-):-)

reklama
Cześć. Jestem mamą ponad 3 letniego Kacperka od lipca 2007 siedzę w domku z dzieckiem. Wrócić do pracy chciałam ale koszta opieki nad dzieckiem w UK by były takie jak moja pensja, babcie daleko a teraz jeszcze noszę nową kruszynkę pod serduszkiem :) Pozdrawiam Wszystkie...

Do góry