reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aleksia , no popatrz jaki ten świat mały :-) Mieszkamy od siebie ok. 40 km, haha.:-D Ja między R-miem a Iłżą . Już wiem gdzie twoja miejscowość :tak::-). Na Starachowice się odbija , a do Krynek prosto :-) Kiedyś w ramach wypadu weekendowego jeździliśmy nad Zalew Brodzki .;-)

malinuś baby tv uzależnia. :-D:-D:-D

aguska2017 Bartusiowi lepiej?

Ł. na noc wybył, chyba położę się dziś wcześniej do wyrka.:unsure::rolleyes2:

reklama
Witajcie Mamuśki:)
Ja tylko nachwilę Gaja nadal gorączkuje już5dzień!!Dzisiajbyłam u 4 lekarza i w końcu wykrył zapalenie gardła!!!Wczoraj nawet byłam na ostrym dyżurze masakra!!

Justa mojemu Bartkowi już nic w sumie nie jest ale dzięki że pytasz:-)Dziś wyszedł mu kolejny ząb dolna lewa 2 i marudzi okropnie.chyba go gardełko drapie po tak sobie odkasłuje ale nie ma nawet kataru czyli jest dobrze:-)

Lena zdrówka wam życzę mała to pewnie wykończona jest.

Aleksia fajnie że praca ci sie podoba:-)

Ja czekam na mojego m a Bartuś już śpi :-)

Justa mojemu Bartkowi już nic w sumie nie jest ale dzięki że pytasz:-)Dziś wyszedł mu kolejny ząb dolna lewa 2 i marudzi okropnie.chyba go gardełko drapie po tak sobie odkasłuje ale nie ma nawet kataru czyli jest dobrze:-)

Lena zdrówka wam życzę mała to pewnie wykończona jest.

Aleksia fajnie że praca ci sie podoba:-)

Ja czekam na mojego m a Bartuś już śpi :-)

Obydwie jesteśmy:(Ale ona pewnie bardziej:(

lena DTR dopiero dziś lekarz was przyjął? Kosmos jakiś.:szok: A czemu aż 4 lekarzy odwiedziliście?:eek:
aguska2017 u nas też jak wychodziły ząbki to gardełko było zaczerwienione, lekki katarek, gorączka...:tak: Gratki ząbalka!:tak::-)

lena DTR dopiero dziś lekarz was przyjął? Kosmos jakiś.:szok: A czemu aż 4 lekarzy odwiedziliście?:eek:
aguska2017 u nas też jak wychodziły ząbki to gardełko było zaczerwienione, lekki katarek, gorączka...:tak: Gratki ząbalka!:tak::-)

Więc tak!W piątek był tylko kaszel więc odwiedziłyśmyjednego lekarza w sobotę goraczka i kaszel więc prywatnie drugi lekarz który nam wziął za wizyte 150 i powiedziała, że wszystko ok cały weekend goraczka wczoraj były drgawki więc ja szybko do przychodni lekarkanie przyjeła bo mówi, że jest do 18 a ja byłam o 17!!!Więc nie patrzyłam i na szpital a tam znowu, że wszystko ok!!!Kurde w końcu dzisiaj do przychodni do innego lekarza i ma zapalenie gardła i krtani!!Także masakra po jakiego czorta te składki chorobowe jak lekarzy nie ma a chorujących miliony!!

Justa nad zalew brodzki mam rzut beretem:-) to może w lato znów się wybierzecie:-) idę spać mamusie bo już mnie łamie. Buziaki i do jutra:-):-):-)

Aguska a próbowałaś mu dawać na ząbki viburcol? Kubie pomagało :tak:
Lena co za lekarze :no: ja to bym chyba awanturę robiła jak nie wiem co :no: ale dobrze że już wiesz co i jak i zdrówka życzę :tak:

Witam wieczorem. Kubek śpi, M się kąpie a ja korzystam z okazji :tak: padam na ryj że tak powiem :sorry: masakra ile tego załatwiania jest z tymi papierami :no: oj nigdy więcej nie będę kupować auta bez rejestracji i wszystkich opłat :tak: a dzisiaj mojego M policja zatrzymała :sorry: dobrze że tylko dlatego że jechał na światłach postojowych i się o nic więcej nie czepiali :tak: bo na rejestracji mamy datę z grudnia tamtego roku :laugh2: więc obeszło się bez mandatu :tak: jutro i piątek nam został na załatwienie dokumentów bo potem M do roboty wraca :tak: a ja idę się położyć bo znowu plecy mi się odezwały :sorry: spokojnej nocki życzę Laseczki do jutra :-)

reklama
Hej hej:-):-):-) Wpadłam się przywitać z Wami:-):-):-) co za koszmar jest wstawać o tej porze:-( ale na szczęście tylko jeszcze jutro;-) Lena zdrówka dla małej życzę. Ale się umordujecie. As ja Cię podziwiam za te nocne dyżury:-):-( miłego czwartku laseczki dla Was. Do wieczorka:-):-):-)

Do góry