reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

patrysia-wszystkiego najlepszego dla dzieciaczkow!!!!!!
duzo zdrówka,radosci,usmiechu i wspaniałych prezentów zyczy e-ciocia!:-)

witam popoludniowo.
dzieci wstały i szaleja,m z pracy wrócil i teraz bawi sie z nimi, a ja z kawką na bb zagladam;-)

reklama
Patrysia STO LATEK dla Twoich skarbeczków.

Ja dziewczynkom na kolację upiekłam ciasto i tak im posmakowało że już połowy blachy nie ma. Teraz mężowy z nimi wariuje a ja się zabieram za kolejną książkę. Na szczęście niedługo babiszonki-maszkaronki pójdą spać to zapanuje błoga cisza.

Witam wieczorkiem
Niedawno wrocilam z zebrania:tak:Dostalam ocene opisowa i jestem zadowolona:tak::tak::tak:W sumei to same pozytywy pod kazdym wzgledem,wiec jestem mega dumna z Dominika:tak::tak::tak:Jak ta opinie czytalam to az tak milutko mi sie robilo na sercu:tak::tak::tak:
Zaraz biore sie za mycie dzieciakow i sie klade bo cholernie boli mnie glowa:no:

AGUSKA
A ile wazysz?

Pati wszystkiego naj naj dla dzieciaczków :-D:-D:-D:-D
Aguska tak jak ja :sorry2: ja też przytyć nie mogę :tak: a ile ważysz? Ja mam 173cm wzrostu i ważę około 50-52kg nigdy więcej, ale też nie raz mniej bo nawet 47kg :dry:

Witam wieczorem :tak: my już po zakupie autka :-D nawet w nim nie siedziałam :sorry2: jakoś na razie nie mam zamiaru nim prowadzić ;-) teraz trzeba opłaty porobić itd :tak: mam nadzieję że do piątku zdążymy bo M ma służbę w sobotę :tak: Kuba leży i baję ogląda i już prawie śpi :tak: i bardzo dobrze, możliwe że szybciej zaśnie :tak: a mi się oczy zamykają i znowu mi się plecy odezwały :no: masakra ani siedzieć, leżeć, chodzić nic :no: mam nadzieję że mi przejdzie :sorry2: idę się położyć obok nynka do jutra Laseczki :-)

wstyd sie przyznać.Jestem niska więc jakos okropnie chudo nie wyglądam ale wiem że te 2-3 kilo by sie przydało.wiem że według bmi mam niedowage!
Beata to ja do ciebie to grubas!bo dobra napisze mam 158 cm i waże 43kilo

Aguska nie masz się czym przejmować :tak: jak dobrze się czujesz nic Ci nie dolega więc nie masz czym się martwić :tak: ja też bardzo bym chciała przytyć ale taka moja natura że graniczy to z cudem :sorry2: może przejdź się do dietetyka ustali Ci indywidualną dietę itd :tak:

dzięki ale wiesz co ja zawsze byłam szczupła ale nie aż tak:baffled:po ciaży byłam pewna że coś mi zostanie a tu wręcz przeciwnie.ogólnie dobrze sie czuje tylko najgorsze są ciuchy bo nie robia takich małych hehe żadko sie spotyka.dobrze że nie mam takich drobnych kości to pewnie bym gdzieś znikła:-)tylko zastanawia mnie to że ja jem zwłaszcza na noc i nic nie przybieram?A ty pewnie od zawsze bylaś taka bardzo szczupła?a w ciaży dużo przybrałaś?i szybko zgubiłaś?bo ja właśnie tak miałam

reklama
Agusia ja całe życie chuda byłam i będę :tak: też myślałam że coś mi po ciąży zostanie ale się zdziwiłam i to bardzo :tak: mi po trzech miesiącach zeszło wszystko :sorry2: nikt nie wierzył że ja urodziłam dziecko :dry: zawsze miałam niedowagę :sorry2: no niestety taka natura :sorry2: ja z ciuchami też mam problem tylko na mnie wszystko jest za małe :sorry2: S za mała a M za duża :baffled: paranoja :sorry2: dlatego ja chodzę czasami na lumpki tam zawsze coś znajdę dla siebie :tak: ale jak bardzo Cię to martwi to dietetyk Ci pomoże :tak: ja teraz biorę tabletki antykoncepcyjne Microgynon i powiem Ci że po nich jem więcej i przytyłam jakieś 2kg :tak:

Do góry