reklama
aguska2017
Fanka BB :)
dziewczyny ja tam się nie przejmuje:-)ogólnie moim zdaniem dobrze wyglądam tylko trochę na klatę by sie przydałopoprostu nie zdawałam sobie sprawy z mojego wskaźnika BMI i trochę sie przeraziłam.Ale jak wy też takie jesteście to trochę mi lepiej że nie warto sie przejmować:-)Zabawne było tylko to jak na porodówce mnie ważyli i było 63kg i położna do mnie ile przytyłam przez cała ciąże a gdy odpowiedziałam że 18kg to się kobieta zdziwiła
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
helo
dzis sloneczko zrobilo nam psikusa
rano fajnie bylo bo -7 i piekne slonec ale niesttey -obiecanki cacanki a glupiemu roadosc,...do poldunia juz sladu nie bylo i padal snieg
trzymam kciuki zeby jutrzejszy dzien byl dobry
ja zeecywdowanie wole gina
tymbardziej ze moj calkiem niczego sobie
Justa to teraz powinnas isc po skierowanie na rehabilitacje dla mlodego.koniecznie po takim powaznym zlaamaniu
ja tez pije zieolona ale troszke slodze
gorzkiej gora 1 lyk przelkne
ja bym prztrzymala na sile troche dluzej,przeciez to dla jejdobra
moja mala to do 2rokuz zyecia albo i lepiej jadla w nocy
nie bylo przebacz,budzila sie w nocy z placzem i zadne sztuuczki nie dziallau
dostawala mleko ale chhude:-)tzn na butle wody jakies 2-3miarki kaszki i tyle
calu Kubulec
ale gratki za fryzjera
pamietam jak Paulina byl amla ato najpierw jej grzywke przez sen obcinlama bo inaczej si enie dalo,pozniej to juz sila i krzykiem,a ze sie mnie bala to z placzem ale jakos szlo
Ty sie nie denerwuj bo my tu sie tylko o Twoje zdrowie martwimy
piekny chlopak,a jaki podobny do mojej Weroniki jak byla taka mala
trzeba isc
a moge isc z Toba zamaist Twojego meza?
Paulina tez ma dokaldnie napsien co w jakim mieisacu ma zaliczuc
teraz religia to jak kazdy inny przedmiot
ja juz bym sie dawno zrazila od kosciola
chociaz teraz i tk rzadko chodze
D
dzis sloneczko zrobilo nam psikusa
rano fajnie bylo bo -7 i piekne slonec ale niesttey -obiecanki cacanki a glupiemu roadosc,...do poldunia juz sladu nie bylo i padal snieg
Dzień dobry Kobietki:-) widzę ze ja ostatnia i pierwsza u Was:-) coraz wcześniej się Z Wami witam:-):-):-) stoję sobie na przystanku i czekam na autobus:-):-) w miarę przystępna pogoda:-) lekki mrozik :-) i fajnie biało:-) budzik jak mi dziś zadzwonił to zerwałam się na równe nogi odrazu:-):-):-) jedyny minus to taki ze żołądek mam jak kamień i boli mnie jak cholera:-( objawy stresu i tremy . Dzisiaj jeszcze spoko bo to tylko szkolenie. Gorzej będzie jutro:-):-) igor mój już o 4.45 był na nogach. Już musiałam Go ubrać i na dol poszedł do dziadka:-) on też przeżywa strasznie:-) życzę miłego dzionka:-):-) wpadne wieczórkiem:-):-) pa pa:-)
trzymam kciuki zeby jutrzejszy dzien byl dobry
Witam i ja :-):-)
MH dentysta nie taki straszny, dla mnie gorszy ginekolog
ja zeecywdowanie wole gina
tymbardziej ze moj calkiem niczego sobie
dobrze ze powolo dochdzicie do porozumieniaJulka ma dziś wywiadówkę o 17 ja nie dam rady bo na 18 muszę być w pracy a do tego dzieci mają przedstawienie na początku więc długo to będzie trwało .....ale na szczęście mój ex może iść o 16 przyjedzie po Julkę Emila czyli dziewczyna mojego ex pojadą razem po exa do pracy i razem na zebranie wszystko mi nagrają tzn całe przedstawienie więc jest ok aaaa wczoraj z moim ex rozmawialiśmy o rozwodzie i doszliśmy do wniosku że jak tylko odbierze prawko to weźmie sobie dzień wolny i pojedziemy razem złożyć papiery do sądu wiadomo że bez orzekania o winie że chcemy to szybko załatwić bo każde z nas ma już swoje życie i swoje plany więc się cieszę bardzo
Kacpra grabka zrosła się bardzo szybko, bez żadnych powikłań, choć nadal troszkę jakby zdeformowana. Młody jest, chudy , to i szybko dochodzi do siebie. Odszkodowanie wzięte, marna kasa, ale na ubranie młodego i worek węgla starczyło.;-)
dowikla dasz radę! Ja nie sądziłam , że polubię zieloną herbatę , baaaa czy zwykłą bez słodzenia. A teraz kawa z mleczkiem 0,5 % bez cukru nie robi na mnie różnicy.
.
Justa to teraz powinnas isc po skierowanie na rehabilitacje dla mlodego.koniecznie po takim powaznym zlaamaniu
ja tez pije zieolona ale troszke slodze
gorzkiej gora 1 lyk przelkne
Dziewczynki pomożcie Gaja nie chce dać sobie zrobić inhalacjiKurde troszkę potrzymałą moze 5 sekund ale widze, że przy tym fajnie jej wszystko wypływa na wierzch
ja bym prztrzymala na sile troche dluzej,przeciez to dla jejdobra
dziewczyny ja dziś zmęczona.Bartek o 2.30 w nocy wstał i nie chciał zasnąć płakał bo chciał na ręce trochę go lulałam później odkładałam a on oczy jak 5 zl i spać nie.Wkońcu mój m zrobił mu trochę mleka mały zjadl chwile pomarudził i zasnął czyli tak o 3.15 i pobudka o 7.ja mam @ to super się nie czuje do tego Bartuś ma dziś jakiś zły dzień bo marudzi.Właśnie zasnąl.
Malinka fajnie że macie taki dobry kontakt oby wszystko szybko załatwione było:-)
Aleksia kciuki trzymam za pierwszy dzień w pracy:-)
co do pogody to u nas jakoś pochmurno i buro ale popołudniu pewnie wyjdziemy z Bartkiem na spacer
moja mala to do 2rokuz zyecia albo i lepiej jadla w nocy
nie bylo przebacz,budzila sie w nocy z placzem i zadne sztuuczki nie dziallau
dostawala mleko ale chhude:-)tzn na butle wody jakies 2-3miarki kaszki i tyle
Z
Kolejny zwariowany dzień się zapowiada .;-):-):-)
Zapomniałam Wam wczoraj napisać ,że młody odważył się iść do fryzjera.
Włoski ładnie skrócone ,grzywka na żelik ,ale w nagrodę musiała być sala zabaw .;-):-):-)
Ważne ,że się przełamał i małpią fryzurą już nie straszy.;-)
Dziś rano miałam z niego ubaw na maxa .
Wstał rano ,a ta grzywka to wiele do życzenia ,już tak ładnie sie nie układała .
Przed wyjściem do szkoły poszedł myć zęby i ...
Zobaczył się w lusterku i płacze.
Pytam go czego płaczesz?
A młody.
Mamuś zobacz .
Ja tak sie poświęciłem dla mojej Zuzi ,żeby ładnie wyglądać ,a teraz to ja do szkoły nie pójdę ,bo mam czub na głowie. :---(
Trochę to trwało ,bo był naprawdę przerażony zanim go uspokoiłam i wytłumaczyłam ,że damy radę coś z tym zrobić.
No to musiałam zmoczyć mu grzywkę i ułożyć na żel fryzurkę (pachnący sobie wybrał w sprayu ) .
Co Kuba skomentował:
Mamuś to ja biegnę do szkoły :-):-)
Teraz Zuzia już mi się nie oprze...
Cokolwiek to miało znaczyć ,zabrzmiało bardzo poważnie.
calu Kubulec
ale gratki za fryzjera
pamietam jak Paulina byl amla ato najpierw jej grzywke przez sen obcinlama bo inaczej si enie dalo,pozniej to juz sila i krzykiem,a ze sie mnie bala to z placzem ale jakos szlo
[B
Kochana,ja wiem ze od takiej iloci nic mi nie bedzieAczkolwiek jak slysze rozne komentarze to mnie h** strzelaBo koniec koncow to jest moja sprawa i nikomu nic do tego hehe
A zreszta co dzisiaj nie szkodzi
Trzymam kciuki za ten angielski&&&&,chociaz i tak wiem ze na bank dasz radeBo w przeciwnym razie nie bylabys soba;-):-)
B]
Ty sie nie denerwuj bo my tu sie tylko o Twoje zdrowie martwimy
piekny chlopak,a jaki podobny do mojej Weroniki jak byla taka mala
W
A mój mężowy w niedzielę wieczorem dowiedział się że 5 lutego idziemy na bal. Był tak szczęśliwy bo on z tych ludzi co to im muzyka nie przeszkadza w tańcu i z reguły nie lubi takich imprez. No ale mu wytłumaczyłam że skoro nasze stowarzyszenie ten bal organizuje to nie wypada żeby jakiejś członkini nie było bo co to za przykład. A i cel jest szczytny bo zbieramy pieniążki na pomoc w odbudowaniu domu naszym sąsiadom bo im się doszczętnie spalił a oni sami ledwo z życiem uszli.
Tak więc za dwa tygodnie balujemy i już się nie mogę doczekać bo dawno na żadnej imprezce nie byłam. No nie licząc tych szkolnych.
trzeba isc
a moge isc z Toba zamaist Twojego meza?
Aż z ciekawości zerknęłam na koniec katechizmu Julki.
Czy tylko nasza parafia jest tak wymagająca, że do końca roku dzieci musiały zaliczyć 16 modlitw ? I do końca I sem. spowiedź Św. + "Spowiadam się Bogu wszechmogącemu" ???
Julka ma wszystko zaliczone. Miała łatwiej, bo rok temu Kacper się uczył a ona chcąc, nie chcąc podsłuchiwała.
Teraz zostało nam w lutym tylko rozdanie książeczek i od marca próby. Komunia 8 maja.
Paulina tez ma dokaldnie napsien co w jakim mieisacu ma zaliczuc
teraz religia to jak kazdy inny przedmiot
ja juz bym sie dawno zrazila od kosciola
chociaz teraz i tk rzadko chodze
D
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Witam, po wizycie u sadysty Bardzo miły pan
Nastepna wizyta za tydzień i już nie będzie tak miło
As, wyslij mi na majla jakies skany tych obrazkow, żebym wiedziała o czym z toba gadam
No i jeszcze się pochwale, że na allegro prawie wszystko poszło
No i zamówiłam urodziny Helenie na sali zabaw
a co z prababacia?
czemu pozniej bedzie gorzej?skoro na znieczulieniu to co sie cykas?
najgorszy 1raz,a pozniej juz z gorki
a ja sie wam nie chwalilam ze udało mi sie oduczyć moje dzieci dojenia smoka,już 2 miesiące zasypiaja bez:-)-jestem z nich dumana i z siebie też.początki nie były łatwe ale sie udało.teraz mnie czeka uczenie siusiania na nocnik ale za to bede sie brala na wiosnę,mam nadzieje ze szybko za kumają o co chodzi.
:
gratki dla smykow
u mnie WEronika jak nornmalnie spi cal noc np w weekend to sie budzi w nocy na siku i pieluch pusta
ale jak chodzi do przedszkola to jest zemczona i spi tak twardo ze sika w pileuche
chyba zaczne ja wysadzac zanim ja pojde spac to moze cos da
[B
PATRYSIU
Wszystkiego najlepsze dla Sewka i NikiNiech zawsze beda szczesliwi i usmiechnieci
]
dolaczam sie do zyczen
wstyd sie przyznać.Jestem niska więc jakos okropnie chudo nie wyglądam ale wiem że te 2-3 kilo by sie przydało.wiem że według bmi mam niedowage!
Beata to ja do ciebie to grubas!bo dobra napisze mam 158 cm i waże 43kilo
to ja grubas jestem bo mam 167cm i waze 64 kg
czyta nosze rozmiar 40gora i 40-42 dol
dzięki ale wiesz co ja zawsze byłam szczupła ale nie aż takpo ciaży byłam pewna że coś mi zostanie a tu wręcz przeciwnie.ogólnie dobrze sie czuje tylko najgorsze są ciuchy bo nie robia takich małych hehe żadko sie spotyka.dobrze że nie mam takich drobnych kości to pewnie bym gdzieś znikła:-)tylko zastanawia mnie to że ja jem zwłaszcza na noc i nic nie przybieram?A ty pewnie od zawsze bylaś taka bardzo szczupła?a w ciaży dużo przybrałaś?i szybko zgubiłaś?bo ja właśnie tak miałam
takie ciuchy dla Ciebie to rozmiar smyk:-
aguska2017
Fanka BB :)
Anabuba głupio sie przyznać ale miałam kilka ciuszków dla 12 latkiOczywiście większe też nosze ale mój rozmiar to 32 więc ciężko dostać albo xxs
Zaraz sie kłade moi mężczyźni śpią i znów rano trzeba wstać.A co do pobudek mojego synka to on już od dawna nie je w nocy nie wiem co mu wczoraj sie stało.
Zaraz sie kłade moi mężczyźni śpią i znów rano trzeba wstać.A co do pobudek mojego synka to on już od dawna nie je w nocy nie wiem co mu wczoraj sie stało.
A
Aleksia123
Gość
Witam się z Wami środowo:-) odrazu mówię ze poczytalam Was ale nie dam rady odpisać na każdy:-) dziekuje za kciukasy:-) dziewczyny ogólnie ok. Szkolenie szkolenie szkolenie, potem pobranie odziezy:-) ja i tak zabieram dziś swoje adidaski i spodnie. Bo w tamtych to jak kosmita się wygląda:-) w domu byłam na 17 z hakiem. Wykąpałan się zjadłam i padlam:-( As przepraszam ze nie oddzwonilam:-( ale obudziłam się całkiem niedawno:-( w szoku gdzie ja jestem, co igor robi koło mnie skoro był na dole:--( szok, stres i nie wiem co jeszcze:-( teraz znów spać nie mogę już i jak ja rano będę wyglądać:-( godziny wstawania na pierwsza zmianę są naprawdę koszmarne:-( ponadto potrzebuje kilka dni na przestawienie się:-( dobrze ze ASIULKA271 tam pracuje to trochę mnie uświadomiła co i jak. Tyle ze Ona na produkcji i innej chali a ja na komisjonowaniu i wysylce. Dzisiaj kolejne szkolenie praktyczne, oprowadzanię po zakładzie itd. Jutro jeszcze środowiskowe i test:-):-):-) a w piątek do pracy już na swoje stanowisko:-):-):-) dziewczyny dobrze ze Was mam. Buziaki. Oczy mnie SZCZYPIA MUSZĘ JE NA SIŁę zamknąć i spać bo zaraz budzik zadzwoni:-):-):-)
A
Aleksia123
Gość
Witajcie środowo mamuski:-) życzę Wam miłego dnia:-) :-):-):-) mam nadzieję ze dziś po powrocie będę w stanie zajrzeć do Was o normalnej porze:-):-):-) buziaki:-)
Gdyby nie zakończenie leczenia nie wypłacili by nam odszkodowania z PZU.Justa to teraz powinnas isc po skierowanie na rehabilitacje dla mlodego.koniecznie po takim powaznym zlaamaniu
Młody rękę w gipsie nosił 4 tyg. A potem 2 tygodniowa rehabilitacja w domu . Lekarz pokazał jak ma młody kręcić łapką i moczyć w ciepłej wodzie, by mięśnie się ruszyły. Kontrola i pieczątka ZAKOŃCZENIE LECZENIA.
Z dokumentacją medyczną do PZU.
Aleksia to Asiulka z Tobą? Ale fajnie. :-)Tak właściwie to Asiulka ze Starachowic, niedaleko mnie.;-) A gdzie leżą Krynki ? Być może do siebie mamy rzut beretem.
Oj chudzinki, jak ja wam zazdroszczę. Wiem , że schudnąć łatwiej , niż wam nabrać wagi.
anaconda27
styczniówka2006
Witam :-):-)
Pospałabym jeszcze chętnie ale potem do godz.1 w nocy przekręcam się z boku na bok więc może lepiej jakoś dotrwać do wieczora i normalnie się spać położyć
Aleksia teraz ty wymieniłaś As w nocnym czuwaniu :-):-);-);-)
Dowikla super że tak dobrze Dominikowi w szkole idzie, nie ma to jak dumna mama i chwalone dziecko
Beata no co ty?! Nie chcesz wypróbować nowego autka Super że tak szybko już jest wasze
Pospałabym jeszcze chętnie ale potem do godz.1 w nocy przekręcam się z boku na bok więc może lepiej jakoś dotrwać do wieczora i normalnie się spać położyć
Aleksia teraz ty wymieniłaś As w nocnym czuwaniu :-):-);-);-)
Dowikla super że tak dobrze Dominikowi w szkole idzie, nie ma to jak dumna mama i chwalone dziecko
Beata no co ty?! Nie chcesz wypróbować nowego autka Super że tak szybko już jest wasze
reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Witam,
Anabuba, anaconda, ja nie potrafie wybrac, co gorsze ginekolog czy dentysta
a co do prababci to przychodzi dzisaj na kwke i ciasto i do przedszkola ja na wystepy zaprowadze
Gratuuje mamuis, takiego ucznia
No i to najwazniejsze
a gdzie reszta cytatów
Do chudzielców, jesli sie dobrze czuje cie w swoim ciele to niema co sie przejmowac, byle nie chudnac bardziej, drobne jestescie i tyle
Helenka juz w przedszkolu, a ja sie biore za ogranianie chałupki
As, czekam na obrazki z opisami po polsku
Bez cytatów jakoś nic nie pamiętam
Anabuba, anaconda, ja nie potrafie wybrac, co gorsze ginekolog czy dentysta
a co do prababci to przychodzi dzisaj na kwke i ciasto i do przedszkola ja na wystepy zaprowadze
Witam wieczorkiem
Niedawno wrocilam z zebraniaDostalam ocene opisowa i jestem zadowolonaW sumei to same pozytywy pod kazdym wzgledem,wiec jestem mega dumna z DominikaJak ta opinie czytalam to az tak milutko mi sie robilo na sercu
Zaraz biore sie za mycie dzieciakow i sie klade bo cholernie boli mnie glowa
AGUSKA
A ile wazysz?
Gratuuje mamuis, takiego ucznia
Ja tez do grubasow nie nalezeMam 161cm i waze jakies 52 kgAle ja tam sie bardzo dobrze czuje w moim ciele
No i to najwazniejsze
a gdzie reszta cytatów
Do chudzielców, jesli sie dobrze czuje cie w swoim ciele to niema co sie przejmowac, byle nie chudnac bardziej, drobne jestescie i tyle
Helenka juz w przedszkolu, a ja sie biore za ogranianie chałupki
As, czekam na obrazki z opisami po polsku
Bez cytatów jakoś nic nie pamiętam
Podziel się: