reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam :-):-):-)
Oj jak dobrze że jeszcze tylko jutro trzeba wstawać :tak::tak::tak:
U mnie w planach dzisiaj porządki bo jutro jedziemy do mamy na weekend :tak::tak:
I wczoraj tak z mężem rozmawialiśmy że może na święta pojedziemy do siostry do Włoch, ale to jeszcze tylko plany więc cicho sza coby nie zapeszyć :tak::tak:
Lena ale mieliście przeprawy, oj jak ja nie znoszę po lekarzach jeździć :crazy::crazy::crazy:
Aleksia no godziny wstawania na pierwszą zmianę masz faktycznie makabryczne ale najważniejsze że praca jest :tak::tak:
Agusia oby te ząbki u was już wyszły i przestały tak męczyć :tak::tak::tak:

reklama
Witam
Jestem mama dwóch fantastycznych chłopców , aktualnie też siedze w domu na bezrobociu ;-)
Mam nadzieje ze uda mi sie jakos ''wbić'' w wasze forum , bo widze ze juz troche razem ze soba piszecie;-)

Witajcie czwartkowo. My dzisiaj mamy wolne bo Martynka mi wieczorem zachrypiała. Teraz mówi że jeszcze ją trochę gardło boli i ma taki tępy kaszel. Na razie się leczymy junior anginem i hasco septem. Do tego okręciłam jej szyję szalikiem i mam nadzieję że w nic poważnego się to nie rozwinie.

Lena współczuję przejść z lekarzami. Dobrze że już w końcu wiadomo co małej jest. Trzymam kciuki za szybkie wyleczenie.

Linka witaj na forum.

My wczoraj z mężowym pół wieczoru przesiedzieliśmy w łazience. No ale już mamy rozplanowany remont. Dogadaliśmy się co które chce i od teraz zaczynamy skupować wszystko żeby koło wiosny ruszyć. Już się nie mogę doczekać:tak::tak::tak:

Miłego dnia mamuśki:-)

Anaconda weź mnie ze sobą do włoch :tak::-D
Witam nową mamuśkę :-)

Witam. u mnie pochmurno, ale na szczęście nic nie pada :tak: tylko -2 stopnie :tak: ja po śniadanku, Kubek też, teraz ciepłą herbatkę piję :tak: zaraz M zje śniadanie i będzie trzeba na żary jechać resztę dokumentów załatwiać :tak: Kubek się zajął malowankami oczywiście z autami :-D idę do kuchni zmyć gary i się szykować :tak: zajrzę później Laseczki :tak:

Witam i ja
Mlode jzu mi sie budza,wiec sie raczej nie poloze:no:No chyba ze wlacze Im mini-mini;-):-)
Dominik ma dzisiaj bali,wiec szedl do szkoly na 8;30:tak:Koncza o 11,ale odbierze Go moja znajoma-mama Jego kolegi z klasy i jada do Nich zeby chlopacy sie wyszaleli:tak::tak::tak:
Jak ja zaprowadze dziewczynki do przedszkola to dobije do Nich na kawulca i wroce z mlodym do domu:tak::-)
Na dworze zimno i slisko jak cholera:szok:Zaliczylabym pare gleb:szok:

ANACONDZIA
Fajnie ze planujecie wspolny wyjazd do Wloch:tak::tak::tak:Oby wypalil:tak::tak:

BEATA
Jeszcze troszke zalatwiania i bedziecie mieli spokoj:tak::tak::tak:Koniecznie daj focie siebie w nowym autku:tak::tak::tak:

LENA
WSpolczuje z tymi lekarzami:no::wściekła/y:No i zycze zdrowka:tak::tak::tak:

MALINUS
Jeszcze Tobei nie gratulowalam zdolnej corci:tak::tak::tak:A wiec robie to teraz:tak::tak::tak:Mozesz byc Kochana dumna :tak::tak::tak:

Witam nowa mamusie:-)

A ja wczoraj wyczytalam ze Dominik ma "uwage" z angielskiego a brzmi ona tak
"ze wzgledu na to ze Dominika cwiczenia cyt;"leniu****a sie i spia na kanapie" :) prosze o uzupelnienie cwiczenia 1 na stronie 29:tak:
Pozdrawiam
Pani XX:tak::-D:-D:-D:-D
No jak to przeczytalam to myslalam ze spadne z krzesla:szok::-DCo to moje dziecko wymysla w tej szkole:szok::-D:-D:-D

Witam mamuski czwartkowo :happy:
U nas za oknem -3 ale świeci piękne big big słoneczko :-) Antonio wszedł do kuchni a tam rano najwięcej słońca i mówi do mnie " mama wyłącz światło bo mnie lazi po oczkach ":-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dowikluś Dominik mam pomysły :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D A miałam ciebie pytać kochana u was ocena ta semestralna opisowa też jest podzielona na działy tzn pisanie ćwiczenia liczenie itd i jest oceniane a-b-c ?????? i zachowanie tak samo?????????
Aguśka gratulujemy zębolka :tak::tak::tak::tak::tak:
Lenka :szok::szok::szok::szok::szok::szok: ale na lekarzy trafiałyście :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zdrówka dla Gai a dla ciebie odpoczynku kochana :tak::tak::tak::tak:
Inka witamy u nas napisz coś więcej o sobie :tak::tak::tak:
Aleksia oj te godziny wstawania to :szok::szok::szok::szok: dla mnie w sobotę jak muszę wstać o 5 to już masakra :eek::eek::eek::eek: ale grunt że jest praca a co za tym idzie pieniądze :tak::tak::tak::tak: a te ciastunia ...no kochana od razu życie jest ładniejsze :-D:-D:-D:-D
Justyś uzależnia uzależnia :-D:-D:-D:-D:-D:-D ale mój Antoszka na szczęście mało bajkowy:tak::tak:dla niego jednym ciągiem 15-20 minut to jest max:tak::tak::tak:a to jak mu czytamy to może siedzieć nawet godzinę :tak:
As kochana te toje nocne czuwania :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mam zamiar prasowanie rozłożyć bo wczorajsze wyschło ale narazie muszę kawkę wypić i się dobudzić :-):-)

MALINUS
U nas jest troszke inaczej,bo jest podzielone na full czesci w tym edukacja polonistyczna;w zakresie umiejetnosci spolecznych,czytania,pisania i wiedzy o jezyku,malych form teatralnych,edukacja muzyczna,edukacja plastyczna,edukacja przyrodnicza,edukacja matematyczna,zajecia komputerowe,zajecia techniczne,wychowanie fizyczne i edukacja zdrowotna,jezyk angielski i religia:tak::tak::tak:W tym sa gotowe odpowiedzi i tlustym drukiem jest zaznaczone wlasciwe
Zaraz postaram sie Tobie to wkleic:tak::tak::tak:

Załączniki

• P9250045.jpg
    P9250045.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 41
  • P9250044.jpg
    P9250044.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 32
Witam się przedpołudniowo.

Gratuluję naszym zdolnym uczniom tzn Malinki i Dowikli dzieciaczkom.

Lena przejść z lekarzami nie zazdroszczę :no::no:
Beatko czekam na fotki auta ;-)

Patrysiu spóźnione ,ale szczere życzenia dla Twoich dzieciaczków
Spełnienia ich dziecięcych marzeń ,dużo zdrówka i uśmiechów na buźkach.:tak::-):-)

Witam nową mame.

Dowikla czyżby Twój Dominik chciał dorównać mojemu Kubie?:-D:-D:-D:-D
Kokusia remont fajna rzecz,ale potem to sprzątanie to...:angry::angry::angry::-D:-D:-D:-D

Ola fajnie ,że z pracy zadowola jesteś.
Jak Ty wstałaś to ja jeszcze nie spałam :-D:-D:-D:-D
Czekałam w nocy na mojego .
Wytrzymałam do 3.50 i poszłam spać ;-):-):-)
D. wrócił o 5 rano i na 8.55 Kubę do szkoły już zawiózł.
Wrócił ,przespał się do 10 i pół godziny później już do pracy pojechał .:rofl2::rofl2::rofl2:
Dobra laski zameldowałam się to uciekam ,bo zaraz młody ze szkoły wychodzi i trzeba iść auto z garażu wyprowadzić trochę wcześniej.;-):-):-)

reklama
Witam się przedpołudniowo.

Gratuluję naszym zdolnym uczniom tzn Malinki i Dowikli dzieciaczkom.

Lena przejść z lekarzami nie zazdroszczę :no::no:
Beatko czekam na fotki auta ;-)

Patrysiu spóźnione ,ale szczere życzenia dla Twoich dzieciaczków
Spełnienia ich dziecięcych marzeń ,dużo zdrówka i uśmiechów na buźkach.:tak::-):-)

Witam nową mame.

Dowikla czyżby Twój Dominik chciał dorównać mojemu Kubie?:-D:-D:-D:-D
Kokusia remont fajna rzecz,ale potem to sprzątanie to...:angry::angry::angry::-D:-D:-D:-D

Ola fajnie ,że z pracy zadowola jesteś.
Jak Ty wstałaś to ja jeszcze nie spałam :-D:-D:-D:-D
Czekałam w nocy na mojego .
Wytrzymałam do 3.50 i poszłam spać ;-):-):-)
D. wrócił o 5 rano i na 8.55 Kubę do szkoły już zawiózł.
Wrócił ,przespał się do 10 i pół godziny później już do pracy pojechał .:rofl2::rofl2::rofl2:
Dobra laski zameldowałam się to uciekam ,bo zaraz młody ze szkoły wychodzi i trzeba iść auto z garażu wyprowadzić trochę wcześniej.;-):-):-)

As ja jak mam przed sobą perspektywę jakiejś zmiany to mi nawet sprzątanie po remoncie nie przeraża. Przeżyłam w tamtym roku generalny remont kuchni to teraz łazienki to mały pikuś będzie;-):tak::-D

Do góry