reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aż z ciekawości zerknęłam na koniec katechizmu Julki.:tak::dry:

Czy tylko nasza parafia jest tak wymagająca, że do końca roku dzieci musiały zaliczyć 16 modlitw ? I do końca I sem. spowiedź Św. + "Spowiadam się Bogu wszechmogącemu" ???:confused::szok:

Julka ma wszystko zaliczone. :tak: Miała łatwiej, bo rok temu Kacper się uczył a ona chcąc, nie chcąc podsłuchiwała. :tak::-D

Teraz zostało nam w lutym tylko rozdanie książeczek i od marca próby.:baffled: Komunia 8 maja.:tak:

kokusia31 cel imprezy szczytny, obecność obowiązkowa.:tak:;-):-D
malinuś na ścianach? :-D o co to to nie! Ma zawsze stos książek po starszakach obok siebie i " lećje piśem" :tak::-D
Usnęła @ jedna.:tak:

aguska2017 Słodkości ! Wyprawialiście Bartusiowi roczek?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, po wizycie u sadysty :dry: Bardzo miły pan :-p

Nastepna wizyta za tydzień i już nie będzie tak miło :baffled:

As, wyslij mi na majla jakies skany tych obrazkow, żebym wiedziała o czym z toba gadam :-D:-D:-D:-D

No i jeszcze się pochwale, że na allegro prawie wszystko poszło :tak::-p

No i zamówiłam urodziny Helenie na sali zabaw :tak:

hej mamuski!!!
witam sie i ja we wtorkowy dzien.pogoda u nas sliczna,sloneczko swieci,-2*na termometrze,troszke sniegu jest wiec taka zima moze byc.:tak:krystian szaleje na dworze z koleżanką,m w pracy,dzieci spią a ja juz obiad mam zrobiony,pranie mi sie kreci wiec ma jak narazie luzzzzz!!;-)
a ja sie wam nie chwalilam ze udało mi sie oduczyć moje dzieci dojenia smoka,już 2 miesiące zasypiaja bez:-)-jestem z nich dumana i z siebie też.początki nie były łatwe ale sie udało.:tak:teraz mnie czeka uczenie siusiania na nocnik ale za to bede sie brala na wiosnę,mam nadzieje ze szybko za kumają o co chodzi.:sorry2:

aguska-slicznego masz synka.

beatka-czekamy na zdiecie nowego auta.:tak:

malinka-super wieści nam tu piszesz.:tak:oby szybciutko wam sie udało załatwić ten rozwod.
u mnie alan tez ma dlugie wlosy i krecone, podcinam mu tylko grzywke.szkoda mi scinac mu tych włosów bo wygląda w nich slicznie.:happy2:

mh-życze bezbolesnej wizyty u dentysty.

iwicik-szcześliwej podroży życze.
wracaj do nas szybciutko.:tak:

Lidka, garatulacje dla chłopaków :tak: My tez bedziemy sie uczyc sikac na wiosne :tak: Ostanie próby zakoczone fiaskiem, mała jeszcze nie bardzo kuma, ze to trzeba by wolac, przed a nie po :-D:-D:-D

a wizyta u dentysty musi byc bezpolesna, bo ze znieczuleniem :-p

witajcie,
troche Was zaniedbuje - przepraszam, ale jakos ostatnio nie mialam weny nic pisac troche podczytywalam...

dzis to juz wogole czasu brak, dzieci dzis gosci maja wiec ide dalej robic ciasto ;]
pozdrawiam.

LIDUS
Gratki dla chlopakow:tak::tak::tak:

MH
Fajnei ze juz po zebologu i ze bylo ok hehe:tak::tak::tak:
Ja tam tez bez znieczulenia na fotel nie siadam:no: jeszcze mowie ze ma robic tak zebym na pewno nic nie czula-no taka ze mnie panikara:-D:-D:-D
W sumie ostatnie wiercenie mialam ponad 10 lat temu:tak::tak::tak:Ale teraz czeka mnie chyba kolejne małe wierconko

MALINUS
Czekamy na fotki Julki w nowym fryzie:tak::tak::tak:
Jesli chodzi o prasowanie to ja zawsze sobie mowie ze od dzisiaj prasuje na biezaco hehe:-):-p

PATRYSIU
Wszystkiego najlepsze dla Sewka i Niki:tak::tak::tak:Niech zawsze beda szczesliwi i usmiechnieci:tak::tak::tak:

Mlody robi lekcje a ja zaraz wlacze sobie music i wezme sie za cwiczenie:tak::tak::tak:W drodze ze szkoly zaliczylam solo i od razu lepiej sie czuje:tak::tak::tak:
Pozniej przyjedzie do mnie siora i pojdziemy po dziewczynki,Oni wroca do domku a ja bede kwitla na zebraniu

JUSTYS
To duzo tych modlitw macie:szok::szok::szok:No ale to juz druga klasa:tak::tak::tak:A moj Domino i Julka sa dopiero w pierszej:tak::tak::tak:Wiec mamy juz mnije wiecej podglad na to co czeka nas w przyszlym roku:cool2:

reklama
Do góry