reklama
aguska2017
Fanka BB :)
dziewczyny ja dziś zmęczona.Bartek o 2.30 w nocy wstał i nie chciał zasnąć płakał bo chciał na ręce trochę go lulałam później odkładałam a on oczy jak 5 zl i spać nie.Wkońcu mój m zrobił mu trochę mleka mały zjadl chwile pomarudził i zasnął czyli tak o 3.15 i pobudka o 7.ja mam @ to super się nie czuje do tego Bartuś ma dziś jakiś zły dzień bo marudzi.Właśnie zasnąl.
Malinka fajnie że macie taki dobry kontakt oby wszystko szybko załatwione było:-)
Aleksia kciuki trzymam za pierwszy dzień w pracy:-)
co do pogody to u nas jakoś pochmurno i buro ale popołudniu pewnie wyjdziemy z Bartkiem na spacer
Malinka fajnie że macie taki dobry kontakt oby wszystko szybko załatwione było:-)
Aleksia kciuki trzymam za pierwszy dzień w pracy:-)
co do pogody to u nas jakoś pochmurno i buro ale popołudniu pewnie wyjdziemy z Bartkiem na spacer
Zaraz zadzwonie to Ci cos bliżej powiem.;-):-):-)Witam,
As, ja mature pisałam n lat temu, nie wiem na czym teraz matura polega podrzuć cos na maila, może sie uda
Moja Niki juz buszuje, a ja spac nie moge bo dzisiaj do dentysty i juz mnie panika bierze
Powodzenia u dentysty.:-):-)
Dowikla od takiej ilości nie umrzesz ,spoko,;-)Witam i ja
U nas pogoda sie zepsula i lekko posypuje snieg
Wczoraj poszlam spac chwilke po 22 a rano mialam problem zeby sie obudzicI do tego mialam jeszcze jakies powalone sny
ANABUBKA
Moim zebom na szczescie nic nie jest od coli
Dzieci nigdy nie pily,nawet nie probowaly i nigdy Im tego nie damMusialabym byc niezle walnieta,a taka nie jestem
To nie jest tak ze przez caly dzien pije tylko cole i fanteJa po prostu popijam jak mam taka potrzebeMam w lodowce 1l coli i 1l fanty i to mam zawsze na pare dni,wiec mysle ze nie jest ze mna tak zle
JUSTYS
No mysle ,ze przyszla pora popracowac nad moja silna wola
Mysle zeby zaczac pic jakies soki do rozcienczania lub jakas wode smakowa
ALEKSIA
Powodzenia w pracy
MH
Powodzenia u zebologa
Cola ,fanta ,sprite działaja podobnie jak mleko pasteryzowane i sztucznie uzypelniane nie wiadomo czym.
Jedno rozpuszcza zęby ,a drugie wypłukuje wapń. -szkoda gadac... temat rzeka...
A nad silną wola fajnie jest popracować. ;-):-):-)
Dobrze,że tak wszystko udało sie zorganizować .Hej kobietki we wtorek
za oknem śnieg z deszczem -3* i poooonnnnuuuuurrrrrrooooo a tego to ja nie lubię
Dowiklus trzymam &&&&&&&&&&&&&& za pracę fajnie by było a jak widzę twoje posty tak rano to normalnie to ty o tej godzinie kładziesz się dalej spać :-):-):-):-):-)
Aleksia trzymam &&&&&&&&&& za pierwszy dzień w pracykochana ale pory wstawania są koszmarne
Justyś jak ja nie lubię takich zwariownych dni jak wszyscy coś chcą kogoś trzeba gdzieś odstawić kogoś odebrać i wszystko na mojej głowie kochana jak Amelka???? jak Kapi po tym złamaniu???
MH powodzenia u zębologa jak ja nie cierpie takich wizyt
Lena zdrówka dla Gai taka pora roku niestety dzieciaki podłapują bakterie ja moim podaję regularnie rutinacee i tran i odpukać nie chorują narazie a jednak chciał nie chciał zima śnieg mróz deszcz a my dzień w dzień na dworze a kawał do szkoły mamy
No i zapomniałam co jeszcze chciałam
a "n" mamy podłączoną od wczoraj gra i buczy tylko po tylu latach z polsatem ciężko mi się przestawić na nowe ustawienie kanałów innego pilota itd....
Julka ma dziś wywiadówkę o 17 ja nie dam rady bo na 18 muszę być w pracy a do tego dzieci mają przedstawienie na początku więc długo to będzie trwało .....ale na szczęście mój ex może iść o 16 przyjedzie po Julkę Emila czyli dziewczyna mojego ex pojadą razem po exa do pracy i razem na zebranie wszystko mi nagrają tzn całe przedstawienie więc jest ok aaaa wczoraj z moim ex rozmawialiśmy o rozwodzie i doszliśmy do wniosku że jak tylko odbierze prawko to weźmie sobie dzień wolny i pojedziemy razem złożyć papiery do sądu wiadomo że bez orzekania o winie że chcemy to szybko załatwić bo każde z nas ma już swoje życie i swoje plany więc się cieszę bardzo
Wreszcie coś i u Ciebie się ruszyło w dobrym kierunku.
Trzymam kciuki za Ciebie i za Waszą wspólną sprawę. ;-):-):-)
Justa dobrze,że Lapka sie zrosła ,odszkodowanie to zależy od tego na ile był ubezpieczony i jaki miał % ubytku zdrowia.Malinuś boskie wieści nam tu piszesz ! Mam nadzieję, że wszystko przebiegnie szybciutko i bezproblemowo. A potem hulaj duszo.
Kacpra grabka zrosła się bardzo szybko, bez żadnych powikłań, choć nadal troszkę jakby zdeformowana. Młody jest, chudy , to i szybko dochodzi do siebie. Odszkodowanie wzięte, marna kasa, ale na ubranie młodego i worek węgla starczyło.;-)
Amelka kredki rozwala za rysowanie się bierze. Muszę mieć nad nią ciągły nadzór , bo czasami zdarza jej się świecówkę obgryźć z papierka z połową kredki , toteż wszystkie świecówki pochowane najwyżej jak tylko można.
Ciekawe kiedy u mnie zacznie się szał zebrań.
anaconda27 hehe serio?
dowikla dasz radę! Ja nie sądziłam , że polubię zieloną herbatę , baaaa czy zwykłą bez słodzenia. A teraz kawa z mleczkiem 0,5 % bez cukru nie robi na mnie różnicy.
o i młoda mnie woła...
Dziewczynki pomożcie Gaja nie chce dać sobie zrobić inhalacjiKurde troszkę potrzymałą moze 5 sekund ale widze, że przy tym fajnie jej wszystko wypływa na wierzch
A jak jej robisz te inhalacje?
I czym?
Aleksia trzymam kciuki.
Odezwę się do Ciebie na tel.
Witam sie wtorkowo.
Kolejny zwariowany dzień się zapowiada .;-):-):-)
Zapomniałam Wam wczoraj napisać ,że młody odważył się iść do fryzjera.
Włoski ładnie skrócone ,grzywka na żelik ,ale w nagrodę musiała być sala zabaw .;-):-):-)
Ważne ,że się przełamał i małpią fryzurą już nie straszy.;-)
Dziś rano miałam z niego ubaw na maxa .
Wstał rano ,a ta grzywka to wiele do życzenia ,już tak ładnie sie nie układała .
Przed wyjściem do szkoły poszedł myć zęby i ...
Zobaczył się w lusterku i płacze.
Pytam go czego płaczesz?
A młody.
Mamuś zobacz .
Ja tak sie poświęciłem dla mojej Zuzi ,żeby ładnie wyglądać ,a teraz to ja do szkoły nie pójdę ,bo mam czub na głowie. :---(
Trochę to trwało ,bo był naprawdę przerażony zanim go uspokoiłam i wytłumaczyłam ,że damy radę coś z tym zrobić.
No to musiałam zmoczyć mu grzywkę i ułożyć na żel fryzurkę (pachnący sobie wybrał w sprayu ) .
Co Kuba skomentował:
Mamuś to ja biegnę do szkoły :-):-)
Teraz Zuzia już mi się nie oprze...
Cokolwiek to miało znaczyć ,zabrzmiało bardzo poważnie.
aguska2017
As świetnego masz synka aż sie uśmiechnęłam czytając
No i znowu zagladam
Klaudia wstala jakos kolo 9 jak ja jeszcze lezalam w wyrkuAle wlaczylam Jej mini-mini i dopiero co wyszlam z wyrka bo Wkiktoria sie obudzila
MALINUS
Ja tez mam dzisiaj zebranie na 17Takie podsumowujace semestr,beda oceny opisowe itd
Moj Dominik nie zdal wszystkich modlitw na religii zadanych na ten semestrJestem ciekawa co Pani mi powie hehe
Dzisiaj ma zdac jedna ale zostanie Jemu jeszcze jednaA tak swoja droga to niezle pranie mozgu robia Im tymi modlitwamiPrzeciez te dzieci nie maja pojecia o co kamanA za rok znowu beda sie tego uczyly-masakra jakas
Kochana,klade sie klade ale jakos tam mam ze przewaznie najpierw wlaczam lapka a potem siup i pod kolderke
AS
Kochana,ja wiem ze od takiej iloci nic mi nie bedzieAczkolwiek jak slysze rozne komentarze to mnie h** strzelaBo koniec koncow to jest moja sprawa i nikomu nic do tego hehe
A zreszta co dzisiaj nie szkodzi
Trzymam kciuki za ten angielski&&&&,chociaz i tak wiem ze na bank dasz radeBo w przeciwnym razie nie bylabys soba;-):-)
ANACONDZIA
Dawaj mi troszke tego sloneczka
A ja ide zagonic Wiktorie zeby sie ubrala i zmykamy na sniadanko
Klaudia wstala jakos kolo 9 jak ja jeszcze lezalam w wyrkuAle wlaczylam Jej mini-mini i dopiero co wyszlam z wyrka bo Wkiktoria sie obudzila
MALINUS
Ja tez mam dzisiaj zebranie na 17Takie podsumowujace semestr,beda oceny opisowe itd
Moj Dominik nie zdal wszystkich modlitw na religii zadanych na ten semestrJestem ciekawa co Pani mi powie hehe
Dzisiaj ma zdac jedna ale zostanie Jemu jeszcze jednaA tak swoja droga to niezle pranie mozgu robia Im tymi modlitwamiPrzeciez te dzieci nie maja pojecia o co kamanA za rok znowu beda sie tego uczyly-masakra jakas
Kochana,klade sie klade ale jakos tam mam ze przewaznie najpierw wlaczam lapka a potem siup i pod kolderke
AS
Kochana,ja wiem ze od takiej iloci nic mi nie bedzieAczkolwiek jak slysze rozne komentarze to mnie h** strzelaBo koniec koncow to jest moja sprawa i nikomu nic do tego hehe
A zreszta co dzisiaj nie szkodzi
Trzymam kciuki za ten angielski&&&&,chociaz i tak wiem ze na bank dasz radeBo w przeciwnym razie nie bylabys soba;-):-)
ANACONDZIA
Dawaj mi troszke tego sloneczka
A ja ide zagonic Wiktorie zeby sie ubrala i zmykamy na sniadanko
aguska2017
Ale słodziakA ajkie ma superowe wloski:-)
Pranie wyprasowane :-):-) ostatnio pilnuję co by prasowac na bieżąco bo jak mam potem tak z 3-4 pralek to mi słabo
Tonisław śpi i bardzo dobrze bo był mega marudny
As Julka też wczoraj u fryzjera była ale obcinała ją inna babka i nie do końca tak jak chciałam miało być z tyłu wycieniowane maszynką na takiego boba a przód dłuższy tak żeby mogła sobie za ucho je chować ..no i tył ma krótki ale nie wycieniowany maszynką a przód dłuższy ale nie wiele dłuższy aaa zaczełam babce tłumaczyć ale jak ona mi zaczęła mówić to co boki też maszynką tak?!!!!!!!!!!!! to stwierdziłam że niech lepiej to zostawi póki jest fajnie bo potem będzie gorzej no nic następnym azem idziemy do naszej fryzjerki i koniec kropka a Antek się nie dał przekonać i ma nadal długie łosy tylko ja mu grzywkę podcinam ale wygląda słodko ciemna karnacja brązowe oczy i takie długie włosy w kolorze lnu no ciastunio a Kubulec jak zwykle tekstami wygrywa a fajna ta jego Zuzia??bo on tak już dosyć dłogo coś do niej czuje co?????
Dowikluś to masz patent ja jestem tego samego zdania co do coli itp jak ktoś chce to pije przecież ma świadomość że to zdrowe nie jest tu chociaż mamy tego świadomość a ile rzeczy jemy pijemy myślać że to zdrowe ...ile rzeczy takich dzieciom podajemy i co okazuje się że to jedna chemia :baffle a co do tych modlitw to Julka miała chyba tylko 4 czy 5 do zaliczenia ale jej to jakoś szybko idzie uczenie się pamięciowe więc zaliczyła wszystko juz dawno za to jej manualne sprawności nadal pozostawiają dużo do życzenia
Aguśka ale ten twój synek słodziak śliczny jest
Justyś dobrze że mu się szybko fajnie zrasta u mnie jeszcze żadne nie miało nic złamanego i oby tak zostało a Amelka to fanka świecówek jak Antoszka tylko że Antek najpierw obgryza kredki a potem szybko siup i po ścianach rysowanie
Tonisław śpi i bardzo dobrze bo był mega marudny
As Julka też wczoraj u fryzjera była ale obcinała ją inna babka i nie do końca tak jak chciałam miało być z tyłu wycieniowane maszynką na takiego boba a przód dłuższy tak żeby mogła sobie za ucho je chować ..no i tył ma krótki ale nie wycieniowany maszynką a przód dłuższy ale nie wiele dłuższy aaa zaczełam babce tłumaczyć ale jak ona mi zaczęła mówić to co boki też maszynką tak?!!!!!!!!!!!! to stwierdziłam że niech lepiej to zostawi póki jest fajnie bo potem będzie gorzej no nic następnym azem idziemy do naszej fryzjerki i koniec kropka a Antek się nie dał przekonać i ma nadal długie łosy tylko ja mu grzywkę podcinam ale wygląda słodko ciemna karnacja brązowe oczy i takie długie włosy w kolorze lnu no ciastunio a Kubulec jak zwykle tekstami wygrywa a fajna ta jego Zuzia??bo on tak już dosyć dłogo coś do niej czuje co?????
Dowikluś to masz patent ja jestem tego samego zdania co do coli itp jak ktoś chce to pije przecież ma świadomość że to zdrowe nie jest tu chociaż mamy tego świadomość a ile rzeczy jemy pijemy myślać że to zdrowe ...ile rzeczy takich dzieciom podajemy i co okazuje się że to jedna chemia :baffle a co do tych modlitw to Julka miała chyba tylko 4 czy 5 do zaliczenia ale jej to jakoś szybko idzie uczenie się pamięciowe więc zaliczyła wszystko juz dawno za to jej manualne sprawności nadal pozostawiają dużo do życzenia
Aguśka ale ten twój synek słodziak śliczny jest
Justyś dobrze że mu się szybko fajnie zrasta u mnie jeszcze żadne nie miało nic złamanego i oby tak zostało a Amelka to fanka świecówek jak Antoszka tylko że Antek najpierw obgryza kredki a potem szybko siup i po ścianach rysowanie
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witajcie.
Kurcze pokazałam moim dzieciom że na komputerze można grać i teraz nie mogę nic zrobić bo co ja usiądę to mała mi się wpycha na kolana i "mama glamy?".
Aguska ale fajnego masz słodziaka w domu.
As fajnie że mały robi takie postępy.
Dowikła ja też kiedyś nie wyobrażałam sobie picia wody. Musiało być słodkie i koniecznie gazowane bo inaczej się nie napiłam. Nawet jak karmiłam Martynę to piłam słodkie picie z tym że już nie gazowane. Potem znowu wróciłam do dawnych nawyków a po urodzeniu Natalki tak mi się samo odmieniło że niczym innym się nie napiję tylko zwykłą niegazowaną wodą. A te smakowe są dla mnie obrzydliwie słodkie już.
Trzymam kciuki żeby Tobie też się samo odmieniło bo pomyśl jaka to oszczędność;-)
Lena trzymam kciuki żeby małej w końcu przeszło i żebyście już się obie nie musiały męczyć.
Aleksia powodzenia.
A mój mężowy w niedzielę wieczorem dowiedział się że 5 lutego idziemy na bal. Był tak szczęśliwy bo on z tych ludzi co to im muzyka nie przeszkadza w tańcu i z reguły nie lubi takich imprez. No ale mu wytłumaczyłam że skoro nasze stowarzyszenie ten bal organizuje to nie wypada żeby jakiejś członkini nie było bo co to za przykład. A i cel jest szczytny bo zbieramy pieniążki na pomoc w odbudowaniu domu naszym sąsiadom bo im się doszczętnie spalił a oni sami ledwo z życiem uszli.
Tak więc za dwa tygodnie balujemy i już się nie mogę doczekać bo dawno na żadnej imprezce nie byłam. No nie licząc tych szkolnych.
Kurcze pokazałam moim dzieciom że na komputerze można grać i teraz nie mogę nic zrobić bo co ja usiądę to mała mi się wpycha na kolana i "mama glamy?".
Aguska ale fajnego masz słodziaka w domu.
As fajnie że mały robi takie postępy.
Dowikła ja też kiedyś nie wyobrażałam sobie picia wody. Musiało być słodkie i koniecznie gazowane bo inaczej się nie napiłam. Nawet jak karmiłam Martynę to piłam słodkie picie z tym że już nie gazowane. Potem znowu wróciłam do dawnych nawyków a po urodzeniu Natalki tak mi się samo odmieniło że niczym innym się nie napiję tylko zwykłą niegazowaną wodą. A te smakowe są dla mnie obrzydliwie słodkie już.
Trzymam kciuki żeby Tobie też się samo odmieniło bo pomyśl jaka to oszczędność;-)
Lena trzymam kciuki żeby małej w końcu przeszło i żebyście już się obie nie musiały męczyć.
Aleksia powodzenia.
A mój mężowy w niedzielę wieczorem dowiedział się że 5 lutego idziemy na bal. Był tak szczęśliwy bo on z tych ludzi co to im muzyka nie przeszkadza w tańcu i z reguły nie lubi takich imprez. No ale mu wytłumaczyłam że skoro nasze stowarzyszenie ten bal organizuje to nie wypada żeby jakiejś członkini nie było bo co to za przykład. A i cel jest szczytny bo zbieramy pieniążki na pomoc w odbudowaniu domu naszym sąsiadom bo im się doszczętnie spalił a oni sami ledwo z życiem uszli.
Tak więc za dwa tygodnie balujemy i już się nie mogę doczekać bo dawno na żadnej imprezce nie byłam. No nie licząc tych szkolnych.
reklama
B
Beata1988
Gość
Anaconda Dowikla ja w ciąży nie jestem mam nadzieję
Malinka fajnie że na rozwód się zdecydowaliście
As z tego co pamiętam to najpierw opisujesz co widzisz na obrazku, dosłownie wszystko żeby jak najwięcej powiedzieć a potem zadają Ci pytania do obrazka i nic więcej łatwizna bo masz obrazek przed sobą i wszystko widzisz :-) w ogóle angielski to najłatwiej zdać
Zdrówka dla chorych
Wybaczcie że więcej nie poczytałam ale coś mnie oczy bolą dzisiaj M pojechał załatwiać kredyt i siene oddać do warsztatu bo nam wachacz poszedł masakra jakaś, ciekawa jestem kiedy będziemy mogli go odebrać i sprzedać no i dzisiaj już będziemy mieli nowe autko więc w razie czego będziemy mieli czym jeździć Kubek zaraz pójdzie spać a ja będę mogła posiedzieć :-) dzisiaj na obiad spaghetti ;-) jutro będzie trzeba na Olszynę pojechać żeby cło zapłacić, potem ubezpieczenie i rejestracja i będzie koniec z papierami :-) u mnie od wczoraj poligon i co chwilę latają, strzelają a mnie już szlag trafia idę dziecko kłaść potem zajrzę
Malinka fajnie że na rozwód się zdecydowaliście
As z tego co pamiętam to najpierw opisujesz co widzisz na obrazku, dosłownie wszystko żeby jak najwięcej powiedzieć a potem zadają Ci pytania do obrazka i nic więcej łatwizna bo masz obrazek przed sobą i wszystko widzisz :-) w ogóle angielski to najłatwiej zdać
Zdrówka dla chorych
Wybaczcie że więcej nie poczytałam ale coś mnie oczy bolą dzisiaj M pojechał załatwiać kredyt i siene oddać do warsztatu bo nam wachacz poszedł masakra jakaś, ciekawa jestem kiedy będziemy mogli go odebrać i sprzedać no i dzisiaj już będziemy mieli nowe autko więc w razie czego będziemy mieli czym jeździć Kubek zaraz pójdzie spać a ja będę mogła posiedzieć :-) dzisiaj na obiad spaghetti ;-) jutro będzie trzeba na Olszynę pojechać żeby cło zapłacić, potem ubezpieczenie i rejestracja i będzie koniec z papierami :-) u mnie od wczoraj poligon i co chwilę latają, strzelają a mnie już szlag trafia idę dziecko kłaść potem zajrzę
Podziel się: