reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja na chwilke laski trzymajcie sie jak bede miec chwike i dostep do kompa to sie odezwe ja juz spakowana ide sie wykapac i jutro rano wyjezdzam na slask mam nadzieje ze mnie nie zasypie bo u mnie wali sniegiem i mało co widac :-D
trzymajcie sie cieplutko laseczki wracam w sobote :-):-):-)

Ty też się trzymaj:)POZDRAWIAMY:)

reklama
Iwcik miłej i przede wszystkim bezpiecznej podróży:-)
Lena to ja ci współczuje mała pewnie baaaardzo się męczy.Oklepuj ją kochana a lubi na brzuszku leżeć?bo u nas jak Bartek miał katar i był mniejszy to zawsze na brzuch go kładliśmy

helo;)

dziewczyny ile wypadałoby dac księdzu w kopercie na pogrzeb?
kurcze nie mam pojęcia też za dużo nie chcemy dać bo i tak kasy tyle idzie że szok,zakłąd pogrzebowy krzknał tak w granicach 4500- 5000 nie liczać oczywiście wieńców,mszy,księdza,poczestunku po pogrzebie więc wychodzi o wile więcej....och ta kasa.

Anabuba Ty miałś niedawno pogrzeb,ile daliście księdzu?????

Agnes szczerze mowiac to nie wiem,bo to rodzice zalatwiali,ale moge zapytac jutro
u nas pogrzeb tez kolo 700-900zl a,le nie chce klamac dokladnie.
w kazdym razie wiem ze ZUS daje chyba 6000zl na pogrzeb,albo 5tys,ale trzeba zbierac rachunki za co sie da.jak wydasz wiecej to juz wasza sparwa,jak mniej to reszta dla was zostanie,tak mi ojciec powiedzial
ale z ta kremacja to tez przeabane

Witam i ja
Widze ze u mnie wychodzi sloneczko:tak::tak::tak:A rano jak szlam z mlodym to byla jakas masakra tak pizdzilo:szok::no:W nocy niby bylo -10:no:Kurde a juz mialam nadzieje ze mrozy nie wroca hehe:tak:
]

a widzisz jednak wrocily
ja zawsze wracam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
u nas w nocy bylo - 5 bo chmury,ale teraz morz rosnie bo jest juz -7
puls taki ze moze troche ta grype wymrozi
u nas feroe dopeiro 14lutego:eek::eek::eek::eek:

Hejo.

Anabubka Paulina dojechała? Jak wrażenia?
:

dojachala:tak::tak::tak::tak:
byli po polnocy jakos wiec do szkoly nie poszla i spala do 10:happy:
zadowlona,wymeczona
tylko niesczzeliswa ze lekcje musi nadrabiac:eek:

[
A ja dostalam oferte pracy:tak::tak::tak:W przedszkolu u mnie na osiedlu jako pracownik administracyjny:tak::tak:Jest to niby praca na pol etatu,ale jak przeliczylam godziny to wychodzi na 3/4 etatu i tak nie za bardzo mam co zrobic z dzieciakami:no:Pogadam jeszcze z moja siora czy moglaby mi rano przyjezdzac i zaprowadzac dziewczynki do przedszkola:tak::tak::tak:Jak tak to sie chyba zdecyduje:tak::tak::tak:
]

a niedaloby sie dziewczyn jakos normlanie do tego przedszkola?tak od 8 czy 9 rano?
ale jak Ci sie praca trafia to korzystaj,na pewno cos wymyslisz:tak::tak::tak::tak:

As gratki dla Kuby:-)

A ja dziewczyny dziś mam dobry humor:-)Bo ja już kiedyś wspominałam że będę się sądzić z była szefowa o świadectwo pracy.We wrześniu skończyła mi się umowa i do tej pory nie dostałam od niej świadectwa pracy nie mogłam sie zarejestrować w urzędzie pracy czyli nie jestem ubezpieczona.Moja była PANI szefowa zawsze zwlekała z jakimikolwiek dokumentami ale teraz przegięła.Bo ona myślała że do us... śmierci będę na to świadectwo czekać?To była w błedzie bo zgłosiłam to do pip-u:-)I dziś dzwoni do mnie koleżanka że ta sie żali jak ja mogłam jej coś takiego zrobić?że to JA sie do niej nie zgłosiłam po te świadectwo!(wydzwaniałam i mój m chodził do niej zresztą to jej obowiązek a nie mój)i sie skarżyła że ona nie wiedziała gdzie to świadectwo wysłać ja do końca października mieszkałam w płocku tam gdzie pracowałam dopiero później się wyprowadzilam ale oczywiście ona taka biedna i chciała mnie już przez policje szukać!chora kobieta głupoty gada i penie tak mi obrąbala tyłek że szok!:szok:Prawdopodobnie dostala grzywne ale ile to nie wiem.A ja sie ciesze bo może zrozumie że nie można wykorzystywac tak ludzi jak mnie i moje koleżanki i że na to są druczki prawne.Ona nawet gdy byłam w ciąży to wiem że źle o mnie móiła.Ale teraz już tam nie mieszkam wiec wiem że nawet jej nie spotkam:-)Ciekawe tylko czy dobrze wypelni te świadectwo bo znowu bedę musiała miec z nią kontakt mam nadzieje że nie.

byliśmy z Bartkiem na spacerku i mały się wyrywał na śnieg a chodzic w tych kozakach nie umie co ma i sie naśmiałam
co za ludzie
a maz mogl Cie u siebie ubezpieczyc:tak::tak::tak::tak:

Ty to chociaz pijesz "normalne "picie a ja non stop cole i fante:no::wściekła/y:No za cholere nie moge sie pozbyc tego nałogu:no::no::no:Macie moze jakies sposoby na to:rofl2:

a ja ciekawa jestem jak wygladaja Twoje zeby:eek:
kwas Ci ich za mocno sie rozpuscil?
dzieci tez pija?

kobietki ja ty;lko na chwilkę;(
Gaja znów ma gorączkę ale 38,5 w dupci takze to bardziej stan podgaraczkowy:(Ale dałam jej ibum zeby bardziej ja nie rozebrało bo ona jak zacznie hajcować!!
Piep*** katar nie daje jej spać nic nie pomaga ni krople ani woda morska nic!!!Mam nadzieje, że to minie bo juz padam już 3 nocki do tyłu:(

kurcze wspolczuje i doczytalam ze do lekarza dopeiro w srdoe
u nas zadziala Otrivin i na prawde bardzo szybko pomogl przy takim cieknacym katarze
koniecznie smaruj jej na noc plecki,klatke i stopki jakas mascia rozgrzewajaca czy spirytusem
koniecznie ja ukladaj do snu wyzej,pod noskiem mozesz smarowac mascia majerankowa i daj jej lipomla to sie wypoci

Dziewczynki czy któras z Was ma jakieś większe pojęcie z opracowaniem ilustracji na maturę ustną z angielskiego?
:

nie pomoge:no::no::no::no:
dobrze ze z Kuba jakso sie wyjasilo

Ja na chwilke laski trzymajcie sie jak bede miec chwike i dostep do kompa to sie odezwe ja juz spakowana ide sie wykapac i jutro rano wyjezdzam na slask mam nadzieje ze mnie nie zasypie bo u mnie wali sniegiem i mało co widac :-D
trzymajcie sie cieplutko laseczki wracam w sobote :-):-):-)

szerokiej drogi,wypoczywaj i wracaj szczesliwie

Dobry wieczór dziewczyny:-):-):-). Jestem nieżywa:-):-) dopiero się obrobilam na dobre:-) wróciłam po 17 dopiero od dziewczyn z zakładu:-) po drodze małe zakupy w wiejskim sklepie:-) umalowala mi sasiadka włosy:-) głęboką śliwka:-) wyprasowalam się na jutro:-) wykąpałan:-) małemu prowiant maszykowalam. Dziadek ma go zawieźć do szwagierki:-) ciekawe czy go dobrze ubierze? Wszystko mu naszykowalam:-):-) no zobaczymy:-) As Kubek napewno się nie cofnie on dorosleje Wam:-) Ty zawsze masz rację. Odnośnie angielskiego to chętnie Ci pomogę. Maturę zdałam na 5 trzy lata temu. Ale moja siostra studiuje też filologię angielska w siedlcach. Zrobimy Ci to. Ile masz czasu na te opracowania? :-) AGUSKA A MOZE nie odprowadzała składek za Ciebie. Kombinowała coś:-( jak można nie dać pracownikowi świadectwa pracy na koniec? Chore dla mnie. Justa paznokcie zrobione, krtuchutkie ale teraz pod żelem urosną sobie to będzie można jakiś pokaźniejszy szablon odbić:-) ale już inaczej te lapki wyglądają:-) pierogi zawsze robiłam z 2 kg. Ale dziś mi się spieszyłó trochę:-):-):-):-):-):-) Dowiklus nie szalej z tymi ćwiczeniami za bardzo żebyś nie miała bardziej jedrniejszej pupuni niż moja he he he ( żarcik):-):-):-):-):-) Lena moim zdaniem powinnas iść z mała do pediatry. Takie kolejki u Was? U mnie się sprawdza od katarku Dla Igora Buderhin jest naprawdę dobry i pomaga szybko:-):-):-) Iwcik szerokiej drogi i wracaj szybciutko do Nas:-):-):-) ANABUBKA kiedy ja Cię czytałam kochana:-( Paulinka zadowolona z wyjazdu? Podobało jej się? Ta szkoła to zawsze jest ciężarem dla dzieci:-):-):-) Spadam Kochane bo rano nie wstańe:-) budzik już mam nastawiony na 3.40:-:)-:)-:)-:)-( jak ja wstańe to nie mam pojęcia:-):-):-) o 5 muszę wyjśc z domu:-( i na 17 wruce bo autobus mam o 15.10 zanim dojedzie a potem dojście do domu. Będę miała prawdziwego dukana:-) po tygodniu spadne kolejne 3 kg to już będzie -6:-):-):-):-) dobrej nocy mamusie. Do jutra:-) pa.

Dzień dobry Kobietki:-) widzę ze ja ostatnia i pierwsza u Was:-) coraz wcześniej się Z Wami witam:-):-):-) stoję sobie na przystanku i czekam na autobus:-):-) w miarę przystępna pogoda:-) lekki mrozik :-) i fajnie biało:-) budzik jak mi dziś zadzwonił to zerwałam się na równe nogi odrazu:-):-):-) jedyny minus to taki ze żołądek mam jak kamień i boli mnie jak cholera:-( objawy stresu i tremy . Dzisiaj jeszcze spoko bo to tylko szkolenie. Gorzej będzie jutro:-):-) igor mój już o 4.45 był na nogach. Już musiałam Go ubrać i na dol poszedł do dziadka:-) on też przeżywa strasznie:-) życzę miłego dzionka:-):-) wpadne wieczórkiem:-):-) pa pa:-)

Witam,

Aleksia, czekamy na relacje z pierwszego dnia w pracy :tak:

As, ja mature pisałam n lat temu, nie wiem na czym teraz matura polega :-p podrzuć cos na maila, może sie uda :tak:

Moja Niki juz buszuje, a ja spac nie moge bo dzisiaj do dentysty i juz mnie panika bierze :baffled:

Witam i ja
U nas pogoda sie zepsula i lekko posypuje snieg:no:
Wczoraj poszlam spac chwilke po 22 a rano mialam problem zeby sie obudzic:szok:I do tego mialam jeszcze jakies powalone sny:no::no:

ANABUBKA
Moim zebom na szczescie nic nie jest od coli:tak::tak::tak:
Dzieci nigdy nie pily,nawet nie probowaly i nigdy Im tego nie dam:no:Musialabym byc niezle walnieta,a taka nie jestem:tak:
To nie jest tak ze przez caly dzien pije tylko cole i fante:no:Ja po prostu popijam jak mam taka potrzebe:tak:Mam w lodowce 1l coli i 1l fanty i to mam zawsze na pare dni,wiec mysle ze nie jest ze mna tak zle:-p

JUSTYS
No mysle ,ze przyszla pora popracowac nad moja silna wola:tak::tak::tak:
Mysle zeby zaczac pic jakies soki do rozcienczania lub jakas wode smakowa:tak::tak::tak:

ALEKSIA
Powodzenia w pracy:tak::tak::tak:

MH
Powodzenia u zebologa:tak::tak::tak:

Witam i ja :-):-)
Maja dzisiaj w domu bo przychodzi do mnie koleżanka ze swoją dwuletnią córeczka i Maja chce się z nią pobawić :tak::tak::tak:
Co za tym idzie dzisiaj dostęp do kompa mam ograniczony :-:)-(
U nas piękne bezchmurne niebo i słonko mi nagrzewa mieszkanko :tak::tak::tak:
Aleksia powodzenia w pracy :tak::tak::tak:
Dowikla dasz radę przestawić sie na inne napoje zobaczysz :tak::tak::tak:
As z angielskim nie pomogę bo się nie uczyłam :no::no:
Lena zdrówka dla córci, oby ten katar tak bardzo nie męczył
MH dentysta nie taki straszny, dla mnie gorszy ginekolog :szok::szok:

Hej kobietki we wtorek :happy2::happy2::happy2::happy2:
za oknem śnieg z deszczem -3* i poooonnnnuuuuurrrrrrooooo a tego to ja nie lubię :no:
Dowiklus trzymam &&&&&&&&&&&&&& za pracę fajnie by było :tak::tak::tak::tak::tak: a jak widzę twoje posty tak rano to :szok::szok::szok::szok: normalnie to ty o tej godzinie kładziesz się dalej spać :-):-):-):-):-)
Aleksia trzymam &&&&&&&&&& za pierwszy dzień w pracy:tak::tak::tak:kochana ale pory wstawania są koszmarne :szok::szok::szok::szok:
Justyś jak ja nie lubię takich zwariownych dni jak wszyscy coś chcą kogoś trzeba gdzieś odstawić kogoś odebrać i wszystko na mojej głowie :dry::dry::dry: kochana jak Amelka???? jak Kapi po tym złamaniu???
MH powodzenia u zębologa :tak::tak:jak ja nie cierpie takich wizyt:no::no::no::no::no::no:
Lena zdrówka dla Gai taka pora roku niestety dzieciaki podłapują bakterie :dry: ja moim podaję regularnie rutinacee i tran i odpukać nie chorują narazie :tak::tak::tak::tak: a jednak chciał nie chciał zima śnieg mróz deszcz a my dzień w dzień na dworze a kawał do szkoły mamy :baffled:
No i zapomniałam co jeszcze chciałam :baffled::baffled:
a "n" mamy podłączoną od wczoraj gra i buczy tylko po tylu latach z polsatem ciężko mi się przestawić na nowe ustawienie kanałów innego pilota itd....
Julka ma dziś wywiadówkę o 17 ja nie dam rady bo na 18 muszę być w pracy :baffled::baffled::baffled: a do tego dzieci mają przedstawienie na początku więc długo to będzie trwało .....ale na szczęście mój ex może iść :tak::tak::tak: o 16 przyjedzie po Julkę Emila czyli dziewczyna mojego ex pojadą razem po exa do pracy i razem na zebranie :tak::tak::tak:wszystko mi nagrają tzn całe przedstawienie więc jest ok :tak::tak::tak::tak: aaaa wczoraj z moim ex rozmawialiśmy o rozwodzie i doszliśmy do wniosku że jak tylko odbierze prawko to weźmie sobie dzień wolny i pojedziemy razem złożyć papiery do sądu :tak::tak:wiadomo że bez orzekania o winie że chcemy to szybko załatwić bo każde z nas ma już swoje życie i swoje plany:tak::tak::tak: więc się cieszę bardzo :tak::tak:

reklama
Malinuś boskie wieści nam tu piszesz ! Mam nadzieję, że wszystko przebiegnie szybciutko i bezproblemowo.:tak: A potem hulaj duszo.:-D

Kacpra grabka zrosła się bardzo szybko, bez żadnych powikłań, choć nadal troszkę jakby zdeformowana.:eek: Młody jest, chudy , to i szybko dochodzi do siebie. Odszkodowanie wzięte:tak:, marna kasa:sorry2:, ale na ubranie młodego i worek węgla starczyło.:tak:;-)

Amelka kredki rozwala za rysowanie się bierze.:tak: Muszę mieć nad nią ciągły nadzór , bo czasami zdarza jej się świecówkę obgryźć z papierka z połową kredki :baffled::-D, toteż wszystkie świecówki pochowane najwyżej jak tylko można.:dry:

Ciekawe kiedy u mnie zacznie się szał zebrań.:dry:

anaconda27 hehe serio? :-D:-D:-D

dowikla dasz radę! Ja nie sądziłam , że polubię zieloną herbatę , baaaa czy zwykłą bez słodzenia. :baffled: A teraz kawa z mleczkiem 0,5 % bez cukru nie robi na mnie różnicy.:no::-D

o i młoda mnie woła...

Do góry