reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej laseczki :happy2:
wpadłam się tylko przywitać żyję ale nie mam głowy do niczego:-( będzie dobrze wiem ale na tą chwilę muszę w ciszy się pozbierać ...
buziaki dla was :-*
A co sie stało ??

Kokusia mi mąż zaproponował wakacje nad morzem ale zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja sie z rana:-D:-Dbo ja dopiero co z Lenka sie obudziłam :-D:-D:-Dale sie nam dzisiaj pospalo i odrazu obie mamy lepszy humor bo wczoraj to byla zgroza:-D:-D:-Dno i @ paskudna sie konczy wec chyba od jutra zaczne odchudzanie wkoncu:-):-):-):-) lato cora:-)z blizej to trz:-)eba jakos po tej ciązy zacząć wygladać:tak::tak::tak:narazie spadam sniadanko zrobic i lence mleczko albo moze kaszke jej zrobie bo lubi :tak::tak::tak:

witam i ja:-)

Wkoncu wrocilam i na bb wskakuje :))
Laura w przedszkolu.W poniedzialek sie matwilam bo w sumie 3 tyg nie byla ale obeszlo sie bez placzu.Jak tylko zobaczyla pania Darie tak biegiem leciala.
Mieszkanie ogarniete ale jeszcze zostalo mi troche prasowania i prania.
Droga minela dobrze Laura byla mega grzeczna zreszta w drodze powrotnej odsypiala pobyt w PL:-D:-D

Nie czytalam nic a nic i nie mysle nadrabiac bo za duzo tego wole byc na bierzaco.
Teraz lece do kuchni wystartowac z obiadkiem:-D

Witam się w środę.
Dowikla gratulki dla Ciebie i Dominika -razem na nie zasłużyliście.
A wywrotka w błotku to taka normalność ,że trudno nawet zauważyć ;-):-D:-D

Iwcik -gratulacje dla Maksia.

Spóźnione życzenia składam wszystkim świętującym ,bo widziałam ,że kilka okazji było. ;-):-):-):-)

Malinka co się dzieje?

I teraz ja ;-):-):-)
Wczoraj nam ksiądz niespodziankę zrobił i przyszedł wcześniej.
Mąż jeszcze nie zdążył wrócić ,Klaudii też nie było.
Kuba najpierw zszedł na dół ,przywitał się z nim ,pomodlił na koniec ,a jak ksiądz do nad przyszedł to on uciekł do sypialni bajki oglądać z komentarzem ,że on już się modlił i nie będzie z nami siedział. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ksiądz tylko powiedział tak:
Mnie tym krzywdy nie zrobisz :no::no::dry::dry::dry::-):-)
Posiedzieliśmy chwilkę,pogadaliśmy i stwierdził ,że musi już iść to jeszcze do konfesjonału zdąży.
Powiedziałam mu ,że jak poczeka ze 2 minutki i pozwoli mi wyjść pierwszej to go odwiozę do kościoła.;-):-):-)
Oczywiście poczekał to sobie jeszcze na luzie w aucie pogadaliśmy i za 2 minuty 18 prosto z samochodu poszedł do konfesjonału.:-D:-D:-D:-D
To se ludzie pomyśleli jak nas razem zobaczyli :szok::-D:-D:-D:-D:-D

Wieczorek spędziłam z mężem w łóżku ,pół nocki nad papierami z PFRONu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,a to dopiero początek.
Jeszcze ze 30 sprawozdań i będzie koniec.
Ta papierologia mnie wykończy. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam się kobietki.Ja dziś jestem jakaś nieprzytomna właśnie piję kawe ale chyba nawet ona mi nie pomoże.
Dowikla no to twój synuś ładna ma tą frekwencje gratulacje:-)
Kokusia też bym chciała żeby mi mąż zaproponował wakacje :-)
malinka nie wiem o co chodzi ale życzę żeby wszystko bylo ok

mój synuś ma taki dzis apetyt że hoho chyba po tatusiu:-D
ja przygotowuje sie do roczku bo za tydzien mamy

... też bym chciała żeby mi mąż zaproponował wakacje :-)
Ja jak sobie sama i rodzince nie zaproponuje , to mnie nikt nie zaproponuje. :-D:-D:-D A tak serio... Wy już o lecie a jeszcze wiosny nie było. :-D

Propos . Wzięłam się za wiosenne porządki na wątku kulinarnym. :tak: Mam nadzieję, że teraz będzie czytelniejsze.:sorry:

Malinuś tulę.:tak::-( Trzymajcie się! Będzie dobrze, zobaczysz.:tak:

Poszlam na latwizne i zrobilam spagetti:-D
Za chwilke po Laure. Popoludniu Aga z Emily maja wpasc na kawke wiec bedzie mile popoludnie:tak:
W sobote jedziemy na urodzinki i musze jakis prezen wymyslec:confused:

Aguska ja sama organizuje wakacje meza tylko pytam w jakim miesiacu mu pasuje:-D:-DJak czekalam na niego to przez 3 lata nigdzie nie bylam:-D:-D:-D

To ja pójde w wasze ślady i w tym roku ja co zorganizuje hehe
Właśnie my już o lecie a tu zanim wiosna przyjdzie to jeszcze trochę choc za oknem pada deszcz i ponuro więc na zimę to nie wygląda.
Moje dziecko jak zwykle nie chce teraz zasnąć a juz powinien może czeka na obiadek bo dziś później dostanie bo o 13:-)wcześniej za dużo zjadł więc nie mam co mu wcześniej dawać .

reklama
Do góry