reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
gdzie Wy się podziewacie kobietki? Wstawać i na bb wskakiwac:-):-) dziewczyny w pytaniu na śniadanie wylapalam ze idzie moda na DUŻE KOBIETY:-):-):-);-) TO MOŻE DAJMY SPOKÓJ Z DUKANEM:-):-):-). To żart. Ale jeszcze nie jesteśmy takie najgorsze z tymi naszymi dodatkowymi kg:-):-):-)

Witam z rana :-):-)
Mąż w domu więc ja jakoś tak mało zorganizowana jestem :eek::eek: ale na szczęście jutro już śmiga do pracy więc na spokojnie przed kompem będę mogła sobie posiedzieć :tak::tak::tak:
U nas pochmurno jak nie wiem co, najchętniej to bym jeszcze spać poszła :dry::dry:

Witam i ja
Dziewczynki spia a Dominik juz w szkole:tak::tak::tak:Pogoda sie zepsula bo w nocy popadalo troszke i sie mega kaluze porobily i jest bardziej slisko:no::no::no:
Ale niby ma sie jeszcze ocieplic i byc sloneczko:tak::tak::tak:
Mlody wypindolil i sie w mega bloto:szok::szok::szok:wiec musielismy wraca i zmienial spodnie:tak::tak:Ale do szkoly na szczescie zdazylismy:tak::tak::tak:
Tak wogole to musze sie pochwalic ze Dominik jest jedynym dzieckiem w klasie ktore ma 100% frekwencje i zadnego spoznienia:tak::tak::tak::tak:
Chyba sie zaraz walne do wyrka bo jakos tak ciemno,buro i ponuro jest:no::no:

ANABUBKA
Zdrowka dla mlodej:tak::tak::tak:Oby Jej szybciutko przeszlo:tak::tak::tak:

BEATKO
Kuruj sie kobitko,kuruj:tak::tak::tak:

IWCIK
Gratki dla Maksia:tak::tak::tak:Oby dalej tak dobrze szla Jemu nauka:tak::tak::tak:

ALEKSIA
A TY sie Kochana nudzisz wdomku ze tak wczesnie juz po BB smigasz?:-p:-p:-p

Witam

Mąż w domu więc ja jakoś tak mało zorganizowana jestem :eek::eek: ale na szczęście jutro już śmiga do pracy więc na spokojnie przed kompem będę mogła sobie posiedzieć :tak::tak::tak:
U nas pochmurno jak nie wiem co, najchętniej to bym jeszcze spać poszła :dry::dry:

chłop w chałupie, skąd ja to zanm :-D:-D:-D

a u mnie trzeci dzien pochmurono :no: doła zaczynam jakiegos lapac z braku słonca :szok::dry:

Dowikla, gratulacje dla Dominikia, no i oczywiście dla ciebie :tak:

Witam i ja w ten ponury dzień nic sie nie chce robic :no::no:najlepiej do łóżka i spać :tak::tak: Ja juz dziecią mleczko dałam a zanim sie ugotowało pomogłam tesciowej przy gołąbkach :tak::tak:dzisiaj będą na obiadek.
Wiecie co dziewczyny prubuje zeby dzieci przesypiały same w pokoju a jakoś nie moge sie przyzwyczaić tak mi jakoś pusto ez nich w nocy ech wy tez tak macie :confused:czy to tylko ja taka jestem ze wczesniej dzieci sie przyzwyczają niz ja:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

gdzie Wy się podziewacie kobietki? Wstawać i na bb wskakiwac:-):-) dziewczyny w pytaniu na śniadanie wylapalam ze idzie moda na DUŻE KOBIETY:-):-):-);-) TO MOŻE DAJMY SPOKÓJ Z DUKANEM:-):-):-). To żart. Ale jeszcze nie jesteśmy takie najgorsze z tymi naszymi dodatkowymi kg:-):-):-)
Ja już jestem ale taka jakaś nie wyspana chyba musze zacząć wczesniej chodzić spać :tak::tak:
Mąż w domu brak organizacji:-D:-D:-D
Witam i ja
Dziewczynki spia a Dominik juz w szkole:tak::tak::tak:Pogoda sie zepsula bo w nocy popadalo troszke i sie mega kaluze porobily i jest bardziej slisko:no::no::no:
Mlody wypindolil i sie w mega bloto:szok::szok::szok:wiec musielismy wraca i zmienial spodnie:tak::tak:Ale do szkoly na szczescie zdazylismy:tak::tak::tak:
Tak wogole to musze sie pochwalic ze Dominik jest jedynym dzieckiem w klasie ktore ma 100% frekwencje i zadnego spoznienia:tak::tak::tak::tak:

ANABUBKA

BEATKO

IWCIK
Gratki dla Maksia:tak::tak::tak:Oby dalej tak dobrze szla Jemu nauka:tak::tak::tak:

ALEKSIA

Gradki dla Dominika i dla Ciebie bo wkońcu to ty go odprowadzasz do szkoły:tak::tak:

Witam i ja

ANABUBKA

BEATKO

IWCIK

ALEKSIA

Dowikla ja codziennie jestem o 6.15 na nogach:-) jak wyjde po chleb to potem już mi się nie chce spać, to wskakuje na bb itd:-) wcześniej jak wszystko było ok to i mniej czasu miałam nie nadazalam za Wami:-) odkąd siedzę w domu i tak się popierdz.. Wszystko to i czasu mam dużo a zwłaszcza z rana. Jestem sama z igorem:-) to i już do roboty mniej mam i obowiązków:-) dzisiaj robię Gołąbki:-) Wiktoria witaj w klubie:-) to już będę miała na 3 obiady bo zamroże kilka, mały lubi:-):-):-) @ mi się kończy to i muszę myśleć o gromadzeniu produktów na dukaną:-). Dzisiaj idę na wieś do ciotki w prośbę:-):-):-) trzymajcie kciuki:-):-):-)

Hej laseczki :happy2:
wpadłam się tylko przywitać żyję ale nie mam głowy do niczego:-( będzie dobrze wiem ale na tą chwilę muszę w ciszy się pozbierać ...
buziaki dla was :-*

reklama
helo to ja:-D

a wiec musialam dzis odbyc podroz z Paulina do wawy do ortodonty
na szczescie okazalo sie ze ten drucik co sie ulamal nie jest az tak bardzo juz potrzebny ii babka go uciela calkiem

pogoda pod psem no i sie Paulina pochorowala:-(
dawno nie miala nawet kataru,ostatnio chyba po weselu w padzierniku
poki co ma 38stopni i lekki katar,mama nadzieje ze uda mi sie to w zardoku zdusic
wiedzialam co robie ze zaszlam dzis do apteki uzupelnic zapasy:wściekła/y:

jutro zostae w domu,tata bedzie spal jednym okiem:rofl2:
mam nadzieje ze nic zlego sie nie wydarzy
zostawie jej sniadanie i list zeby wiedziala co robic i telefon

ja chyba mam na czole na prawde napisane"informacja"
co najmniej raz w tygodniu ktos mnie o droge pyta
nawet dzis w wawie,ludzie szli chodnikiem a sie gosc zatrzymal kolo mnie jakims ciezarowym i pyta o Wedla:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
co sie okazalo za kazdym razem jak jestem w wawie to mijam ten budynek:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
ale to juz ktos inny powiedzial
ale powiedzcie dlaczego ciagle mnie ktos pyta?????????????:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Bubka widać przyciągasz ludzi.
Zdrówka dla Pauliny.

Hej laski

melduje ze zyje

dzisiaj jakis dizen do niczego dołańczam do grona @:-D:-D:-D jestem jakas nerwowa dobrze ze chłopa nie ma tto nie musi słuchac heeeee:-D:-D:-D
dzisiaj byłam na wywiadowce u maksia masakra 1.5 godziny tam siedziałam no i super pani go wychwaliła ze ho ho no i jeden z 5 lepszych ucznów według sredniej no ale to dopiero pierwsz klasa wiec zobaczymy co bedzie dalej czy bedzie chcial sie tak chetnie uczyc:-):-):-)

Gratulacje dla Maksia.

Witam i ja w ten ponury dzień nic sie nie chce robic :no::no:najlepiej do łóżka i spać :tak::tak: Ja juz dziecią mleczko dałam a zanim sie ugotowało pomogłam tesciowej przy gołąbkach :tak::tak:dzisiaj będą na obiadek.
Wiecie co dziewczyny prubuje zeby dzieci przesypiały same w pokoju a jakoś nie moge sie przyzwyczaić tak mi jakoś pusto ez nich w nocy ech wy tez tak macie :confused:czy to tylko ja taka jestem ze wczesniej dzieci sie przyzwyczają niz ja:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wiktoria ja mam podobnie. Niby walczę z Natalką żeby nie przychodziła do naszego łóżka w nocy ale jak już tak śpi u siebie to mi dziwnie pusto w łóżku i zasnąć nie mogę.

Dowikla ja codziennie jestem o 6.15 na nogach:-) jak wyjde po chleb to potem już mi się nie chce spać, to wskakuje na bb itd:-) wcześniej jak wszystko było ok to i mniej czasu miałam nie nadazalam za Wami:-) odkąd siedzę w domu i tak się popierdz.. Wszystko to i czasu mam dużo a zwłaszcza z rana. Jestem sama z igorem:-) to i już do roboty mniej mam i obowiązków:-) dzisiaj robię Gołąbki:-) Wiktoria witaj w klubie:-) to już będę miała na 3 obiady bo zamroże kilka, mały lubi:-):-):-) @ mi się kończy to i muszę myśleć o gromadzeniu produktów na dukaną:-). Dzisiaj idę na wieś do ciotki w prośbę:-):-):-) trzymajcie kciuki:-):-):-)

&&& kciuki zaciśnięte.

Witajcie środowo. Ja dziś z rana też chłopa w domu posiadałam. Wrócił z roboty o 1 nad ranem to mu łaskawie pozwolili wyspać się i dopiero na 10 pojechał. Przynajmniej mi droga do szkoły odpadła bo Martynka z tatusiem jeździła.
Ja już chatkę ogarnęłam, kasza gryczana do obiadu się gotuje. Jeszcze tylko kuraki zrobić i będzie laba.

Ja też dołączam do odchudzających się. Tylko ja nie dukam. Miałam małą` przygodę z wujkiem Dukanem i stwierdziłam że to nie dla mnie bo żeby się nie przyjadł to trzeba strasznie dużo czasu w kuchni spędzać.
A motywację do odchudzania mam sporą bo mi mężowy zaproponował wakacje w Mielnie na początku lipca. Normalnie sam z siebie wyskoczył gdzie zawsze to ja za nim chodziłam i jęczałam że może byśmy gdzieś wyjechali.

Do góry