reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kokusia bo ja napisałam że chyba wstawię:-D
hehe
no już wstawiam...:-)
dorzucę jeszcze kilka i mój swiecznik własnej roboty , taki prosty ale robiłam go 15 min bo na szybko:-D

Załączniki

• DSCF5637 - Copy.jpg
    DSCF5637 - Copy.jpg
    43,9 KB · Wyświetleń: 40
  • P231210_16.140004.jpg
    P231210_16.140004.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 43
  • P241210_18.080002.jpg
    P241210_18.080002.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
reklama
Witam:tak:

Helena została dzisiaj w domu :sorry2: mało dzieci i nie chciała iść do przedszkola :eek:
Kupilam małej dzisiaj kostium na bal do przedszkola, ale nie wiem czy dotrwa, bo mała z niego nie wychodzi :-D:-D:-D

...

Ja teraz siedzę i głowię się nad prezentem urodzinowym dla mężowego bo 7 stycznie ma 31 urodzinki.Zawsze było tak że to on sobie coś tam kupował co mu było potrzebne i mówiliśmy że to na urodziny. No bo trochę głupio robić mu prezent za zarobione przez niego pieniądze i mówić że to ode mnie. A teraz dostałam całkiem niezłą sumkę od dziadka ale mój chłop nie może się zdecydować co chce:sorry:

Mój ma imieniny pod koniec stycznia, mam ten sam problem :dry:

As Kochana pięknie wyglądasz :-) zdjęcia super :tak: a gości mieliście że hoho :-D

Witam. U mnie znowu od wczoraj śnieg pada :sorry2: jak tak dalej pójdzie zasypie mi chyba cały blok :-D ale już mogło by chociaż nie padać bo już mam dosyć tego śniegu :tak: Kuba ogląda bajkę, M na służbach będzie dopiero w piątek a ja mam lenia jak nie wiem co :-p jakaś wymęczona jestem po tych świętach :dry: tym bardziej że Kuba przez całe święta marudził na maxa :no: dobrze że już mu przeszło :tak: idę podszykować do obiadu :tak:

Beatko, jaki przystojniak ci rośnie :-)

Gratulacje :tak:

Wow ile okazji!!!!!!!!!!!!!!!!! To i ja oczywiście dołączam się do życzeń:tak::tak::tak:
Wpadam pochwalić się naszą stroną Laura. Autorstwa jednej z wrześniówek:tak:
Miłej nocki:-)

Super wyszło :tak:

Witam i ja
Woda na makaron sie gotuje,wiec ja na szybcika na BB wskakuje;-):-)Na obiadek robie spaghetti wiec wszyscy zadowoleni:tak::tak:Dzisiaj troszke mi sie Wicia pochorowala,ale mysle ze do jutra bedzie git:tak::tak::tak:
Na dworze zimno bo chyba z -8 a jest odczuwalne jakby bylo z -12:szok:Nigdzie nie bylismy tylko Dominik z Klaudia bawili sie znowu na balkonie:tak::tak::tak:
Jutro do poludnia przylatuje M,wiec dzieciaki beda rozpakowywaly prezenty:tak::tak::tak:A z tego co mowil to ma ich baaardzo duuuzo,ale to dobrze:tak::tak::tak::-);-)

KAMCIA
Fajne foteczki:tak::tak::tak:No a swiecznik rewelacja:tak::tak::tak:

AS
NO to fajnie ma Klaudia:tak::tak::tak:Zapowiada sie ciekawie;-)

Dolaczam sie do zyczonek dla wszystkich solenizantow:tak::tak::tak:

hehe
dorzucę jeszcze kilka i mój swiecznik własnej roboty , taki prosty ale robiłam go 15 min bo na szybko:-D

Zdjęcia przepiękne. Pomysł na świecznik super. Ja w tym roku stół przystroiłam suszonymi pomarańczami i złotymi świeczkami tylko w ostatniej chwili okazało się że jedyne serwetki jakie posiadam to fioletowe no ale i tak było ładnie.
Niestety zdjęć nie mogę Wam pokazać bo mi komp zastrajkował i nie widzi karty od aparatu

Helena została dzisiaj w domu :sorry2: mało dzieci i nie chciała iść do przedszkola :eek:
Kupilam małej dzisiaj kostium na bal do przedszkola, ale nie wiem czy dotrwa, bo mała z niego nie wychodzi :-D:-D:-D

Mój ma imieniny pod koniec stycznia, mam ten sam problem :dry:

Beatko, jaki przystojniak ci rośnie :-)

Gratulacje :tak:

Super wyszło :tak:

Moja sobie wymyśliła że chce być kopciuszkiem na balu ale taki strój jak mi się podoba to za używany trzeba na allegro dać 5 dych

As to Dziewczyna się pobawi :tak: a Ty laptopa masz :-D
Kamcia super fotki :tak: świecznik śliczny a Ty Laska :-D
Dowikla to dzieci będą miały zajęcie jutro :-)

Witam wieczorem :tak: ja już po fryzjerze :-D jak mi się uda to potem Wam zdjęcie wkleję :tak: bo wyglądam jak trup :-p padnięta jestem jak nie wiem co :tak: Kuba spał dzisiaj w drodze do domu i wstał godzinkę temu :sorry2: jestem ciekawa o której teraz zaśnie :dry: jutro M zabiera laptopa na służbę więc zajrzę w piątek przed sylwestrem :tak:

cześć mamuśki ja tylko na chwilę:-)
dziś byam u koleżanki i byłoby wszystko ok gdyby moje dziecko się nie przewróciło!Zacząl płakać i się zaniósł zaczęłam go trząśc a on nic zrobił się bordowy i mdlał potem już j=krzyczałam do koleżanki żeby mi go ratowała i we dwie dałyśmy radę!złapał oddech chwilę zapłakał i się mocno do mnie przytulił.Tragedia całe życie mi przeleciało!
Już dawno się tak nie zanosił myślałam że już wyrósł a tu taki mi zrobił cyrk.po tym wszystkim aż nie mogłam dojść do siebie!
Vikamcia fajne fotki:-)
Beata koniecznie zdjęcie dawaj znową fryzurką:-)
Diwikla fajnych prezentów:-)

Moi dwaj mężczyzni już śpią a ja jeszcze poklikam:-)

witm sie nocnie:-)
dziewczyny juz spi,p w pracy iec cisza i spokoj:-D
za oknem sypie sniegiem,a do tego -10 tyle ze wiatr poteguje ten ten mroz na -15 albo i wiecej,zno do rana nas zasypie:dry:
ja dzis w pracy bylam,moj tata rano przyszedl do dziewczyn,jutro tez przycodzi,a w piatek jak sie nic nie zmieni to biore wolne:tak::tak::tak::tak::tak:

Witam .
Młoda wczoraj wyjechała do Jaśka do Gdańska,a ja dostałam od niej laptopa pod opiekę.:-D:-D:-D:-D
Może wreszcie nie będzie wojny z młodym o kompa.:szok::-D:-D:-D:-D
Młoda dzwoniła ,że jest wszystko oki,karmią lepiej jak na obozie i na obiad jadą na pierwszą wizytę do dziadków Jaśka.:-D:-D:-D
Młoda podobno zestresowana :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
Kuba na kompie jakieś bajki o potworach ogląda i bawi się tymi samymi potworami z klocków LEGO ,pies śpi pod nogami,mąż w pracy czyli w należytym porządku.
Ja mam czas dla siebie ,więc na BB zaglądam.;-):-):-):-)

hehehehe to teraz mozesz szaec przed kompem:-)
najwazniejsze ze mloda dojechala cala i zdrowa

hehe

piekne fotki
ale z tym sniegiem to chociaz czulas ze swieta sa co?prawie jak w domu:-)

:

hehehehheheeh
ja swojej dlatego nie puszczam,przy kazji moze sie wyspac

Witam i ja
Woda na makaron sie gotuje,wiec ja na szybcika na BB wskakuje;-):-)Na obiadek robie spaghetti wiec wszyscy zadowoleni:tak::tak:Dzisiaj troszke mi sie Wicia pochorowala,ale mysle ze do jutra bedzie git:tak::tak::tak:
Na dworze zimno bo chyba z -8 a jest odczuwalne jakby bylo z -12:szok:Nigdzie nie bylismy tylko Dominik z Klaudia bawili sie znowu na balkonie:tak::tak::tak:
Jutro do poludnia przylatuje M,wiec dzieciaki beda rozpakowywaly prezenty:tak::tak::tak:A z tego co mowil to ma ich baaardzo duuuzo,ale to dobrze:tak::tak::tak::-);-)

no to teraz bedzie istne szalenstwo:-):-):-):-)

cześć mamuśki ja tylko na chwilę:-)
dziś byam u koleżanki i byłoby wszystko ok gdyby moje dziecko się nie przewróciło!Zacząl płakać i się zaniósł zaczęłam go trząśc a on nic zrobił się bordowy i mdlał potem już j=krzyczałam do koleżanki żeby mi go ratowała i we dwie dałyśmy radę!złapał oddech chwilę zapłakał i się mocno do mnie przytulił.Tragedia całe życie mi przeleciało!
Już dawno się tak nie zanosił myślałam że już wyrósł a tu taki mi zrobił cyrk.po tym wszystkim aż nie mogłam dojść do siebie!
Vikamcia fajne fotki:-)
Beata koniecznie zdjęcie dawaj znową fryzurką:-)
Diwikla fajnych prezentów:-)

Moi dwaj mężczyzni już śpią a ja jeszcze poklikam:-)

wspolczuje tego strachu,ale zeby az sie zaniosl:szok:

reklama
Witam i ja :-):-):-)
Jakoś po świętach nie mogę się ogarnąć i chyba dopiero po Nowym Roku będę się udzielać na dobre :tak::tak::tak:
Jutro idziemy na bb-owego sylwestra razem z dzieciakami do sali zabaw :-D:-D - najważniejsze że dzieciaki się wybawią :tak::tak:
Pozdrawiam was gorąco

Do góry