reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kokusia bo ja napisałam że chyba wstawię:-D
hehe
no już wstawiam...:-)
dorzucę jeszcze kilka i mój swiecznik własnej roboty , taki prosty ale robiłam go 15 min bo na szybko:-D

Załączniki

• DSCF5637 - Copy.jpg
    DSCF5637 - Copy.jpg
    43,9 KB · Wyświetleń: 39
  • P231210_16.140004.jpg
    P231210_16.140004.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 42
  • P241210_18.080002.jpg
    P241210_18.080002.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
reklama
Witam:tak:

Helena została dzisiaj w domu :sorry2: mało dzieci i nie chciała iść do przedszkola :eek:
Kupilam małej dzisiaj kostium na bal do przedszkola, ale nie wiem czy dotrwa, bo mała z niego nie wychodzi :-D:-D:-D

...

Ja teraz siedzę i głowię się nad prezentem urodzinowym dla mężowego bo 7 stycznie ma 31 urodzinki.Zawsze było tak że to on sobie coś tam kupował co mu było potrzebne i mówiliśmy że to na urodziny. No bo trochę głupio robić mu prezent za zarobione przez niego pieniądze i mówić że to ode mnie. A teraz dostałam całkiem niezłą sumkę od dziadka ale mój chłop nie może się zdecydować co chce:sorry:

Mój ma imieniny pod koniec stycznia, mam ten sam problem :dry:

As Kochana pięknie wyglądasz :-) zdjęcia super :tak: a gości mieliście że hoho :-D

Witam. U mnie znowu od wczoraj śnieg pada :sorry2: jak tak dalej pójdzie zasypie mi chyba cały blok :-D ale już mogło by chociaż nie padać bo już mam dosyć tego śniegu :tak: Kuba ogląda bajkę, M na służbach będzie dopiero w piątek a ja mam lenia jak nie wiem co :-p jakaś wymęczona jestem po tych świętach :dry: tym bardziej że Kuba przez całe święta marudził na maxa :no: dobrze że już mu przeszło :tak: idę podszykować do obiadu :tak:

Beatko, jaki przystojniak ci rośnie :-)

Gratulacje :tak:

Wow ile okazji!!!!!!!!!!!!!!!!! To i ja oczywiście dołączam się do życzeń:tak::tak::tak:
Wpadam pochwalić się naszą stroną Laura. Autorstwa jednej z wrześniówek:tak:
Miłej nocki:-)

Super wyszło :tak:

Witam i ja
Woda na makaron sie gotuje,wiec ja na szybcika na BB wskakuje;-):-)Na obiadek robie spaghetti wiec wszyscy zadowoleni:tak::tak:Dzisiaj troszke mi sie Wicia pochorowala,ale mysle ze do jutra bedzie git:tak::tak::tak:
Na dworze zimno bo chyba z -8 a jest odczuwalne jakby bylo z -12:szok:Nigdzie nie bylismy tylko Dominik z Klaudia bawili sie znowu na balkonie:tak::tak::tak:
Jutro do poludnia przylatuje M,wiec dzieciaki beda rozpakowywaly prezenty:tak::tak::tak:A z tego co mowil to ma ich baaardzo duuuzo,ale to dobrze:tak::tak::tak::-);-)

KAMCIA
Fajne foteczki:tak::tak::tak:No a swiecznik rewelacja:tak::tak::tak:

AS
NO to fajnie ma Klaudia:tak::tak::tak:Zapowiada sie ciekawie;-)

Dolaczam sie do zyczonek dla wszystkich solenizantow:tak::tak::tak:

hehe
dorzucę jeszcze kilka i mój swiecznik własnej roboty , taki prosty ale robiłam go 15 min bo na szybko:-D

Zdjęcia przepiękne. Pomysł na świecznik super. Ja w tym roku stół przystroiłam suszonymi pomarańczami i złotymi świeczkami tylko w ostatniej chwili okazało się że jedyne serwetki jakie posiadam to fioletowe no ale i tak było ładnie.
Niestety zdjęć nie mogę Wam pokazać bo mi komp zastrajkował i nie widzi karty od aparatu

Helena została dzisiaj w domu :sorry2: mało dzieci i nie chciała iść do przedszkola :eek:
Kupilam małej dzisiaj kostium na bal do przedszkola, ale nie wiem czy dotrwa, bo mała z niego nie wychodzi :-D:-D:-D

Mój ma imieniny pod koniec stycznia, mam ten sam problem :dry:

Beatko, jaki przystojniak ci rośnie :-)

Gratulacje :tak:

Super wyszło :tak:

Moja sobie wymyśliła że chce być kopciuszkiem na balu ale taki strój jak mi się podoba to za używany trzeba na allegro dać 5 dych

As to Dziewczyna się pobawi :tak: a Ty laptopa masz :-D
Kamcia super fotki :tak: świecznik śliczny a Ty Laska :-D
Dowikla to dzieci będą miały zajęcie jutro :-)

Witam wieczorem :tak: ja już po fryzjerze :-D jak mi się uda to potem Wam zdjęcie wkleję :tak: bo wyglądam jak trup :-p padnięta jestem jak nie wiem co :tak: Kuba spał dzisiaj w drodze do domu i wstał godzinkę temu :sorry2: jestem ciekawa o której teraz zaśnie :dry: jutro M zabiera laptopa na służbę więc zajrzę w piątek przed sylwestrem :tak:

cześć mamuśki ja tylko na chwilę:-)
dziś byam u koleżanki i byłoby wszystko ok gdyby moje dziecko się nie przewróciło!Zacząl płakać i się zaniósł zaczęłam go trząśc a on nic zrobił się bordowy i mdlał potem już j=krzyczałam do koleżanki żeby mi go ratowała i we dwie dałyśmy radę!złapał oddech chwilę zapłakał i się mocno do mnie przytulił.Tragedia całe życie mi przeleciało!
Już dawno się tak nie zanosił myślałam że już wyrósł a tu taki mi zrobił cyrk.po tym wszystkim aż nie mogłam dojść do siebie!
Vikamcia fajne fotki:-)
Beata koniecznie zdjęcie dawaj znową fryzurką:-)
Diwikla fajnych prezentów:-)

Moi dwaj mężczyzni już śpią a ja jeszcze poklikam:-)

witm sie nocnie:-)
dziewczyny juz spi,p w pracy iec cisza i spokoj:-D
za oknem sypie sniegiem,a do tego -10 tyle ze wiatr poteguje ten ten mroz na -15 albo i wiecej,zno do rana nas zasypie:dry:
ja dzis w pracy bylam,moj tata rano przyszedl do dziewczyn,jutro tez przycodzi,a w piatek jak sie nic nie zmieni to biore wolne:tak::tak::tak::tak::tak:

Witam .
Młoda wczoraj wyjechała do Jaśka do Gdańska,a ja dostałam od niej laptopa pod opiekę.:-D:-D:-D:-D
Może wreszcie nie będzie wojny z młodym o kompa.:szok::-D:-D:-D:-D
Młoda dzwoniła ,że jest wszystko oki,karmią lepiej jak na obozie i na obiad jadą na pierwszą wizytę do dziadków Jaśka.:-D:-D:-D
Młoda podobno zestresowana :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
Kuba na kompie jakieś bajki o potworach ogląda i bawi się tymi samymi potworami z klocków LEGO ,pies śpi pod nogami,mąż w pracy czyli w należytym porządku.
Ja mam czas dla siebie ,więc na BB zaglądam.;-):-):-):-)

hehehehe to teraz mozesz szaec przed kompem:-)
najwazniejsze ze mloda dojechala cala i zdrowa

hehe

piekne fotki
ale z tym sniegiem to chociaz czulas ze swieta sa co?prawie jak w domu:-)

:

hehehehheheeh
ja swojej dlatego nie puszczam,przy kazji moze sie wyspac

Witam i ja
Woda na makaron sie gotuje,wiec ja na szybcika na BB wskakuje;-):-)Na obiadek robie spaghetti wiec wszyscy zadowoleni:tak::tak:Dzisiaj troszke mi sie Wicia pochorowala,ale mysle ze do jutra bedzie git:tak::tak::tak:
Na dworze zimno bo chyba z -8 a jest odczuwalne jakby bylo z -12:szok:Nigdzie nie bylismy tylko Dominik z Klaudia bawili sie znowu na balkonie:tak::tak::tak:
Jutro do poludnia przylatuje M,wiec dzieciaki beda rozpakowywaly prezenty:tak::tak::tak:A z tego co mowil to ma ich baaardzo duuuzo,ale to dobrze:tak::tak::tak::-);-)

no to teraz bedzie istne szalenstwo:-):-):-):-)

cześć mamuśki ja tylko na chwilę:-)
dziś byam u koleżanki i byłoby wszystko ok gdyby moje dziecko się nie przewróciło!Zacząl płakać i się zaniósł zaczęłam go trząśc a on nic zrobił się bordowy i mdlał potem już j=krzyczałam do koleżanki żeby mi go ratowała i we dwie dałyśmy radę!złapał oddech chwilę zapłakał i się mocno do mnie przytulił.Tragedia całe życie mi przeleciało!
Już dawno się tak nie zanosił myślałam że już wyrósł a tu taki mi zrobił cyrk.po tym wszystkim aż nie mogłam dojść do siebie!
Vikamcia fajne fotki:-)
Beata koniecznie zdjęcie dawaj znową fryzurką:-)
Diwikla fajnych prezentów:-)

Moi dwaj mężczyzni już śpią a ja jeszcze poklikam:-)

wspolczuje tego strachu,ale zeby az sie zaniosl:szok:

reklama
Witam i ja :-):-):-)
Jakoś po świętach nie mogę się ogarnąć i chyba dopiero po Nowym Roku będę się udzielać na dobre :tak::tak::tak:
Jutro idziemy na bb-owego sylwestra razem z dzieciakami do sali zabaw :-D:-D - najważniejsze że dzieciaki się wybawią :tak::tak:
Pozdrawiam was gorąco

Do góry