reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam nocnie i poswietecznie:-)
siotra pojechala do domu,bo siedziala z dziewczyanmi,bo obie w domu siedza.
poki co na szczecsie zdrowe:tak::tak::tak::tak:
swieta szybko minely i w obzarstwie,nadal dojadamy resztki:cool2:
dziewczyny z prezentow zadowlone:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
grunt ze juz po :tak::tak::tak::tak:
udalo mi sie jeszcze wlosy w czwratek ufarbowac na burgunda:tak::tak:

Przede wszystkim zdrowia, miłości, pociechy z pociech, równiez z mężów, spokoju i chwili zadumy...

A ja chora. To już nowa świecka tradycja u nas, że któreś musi byc rozłożone.

i jak zdrowko?

Wiatm u nas już pomału Święta sie kończą bartusiowi wyszedł wreszcie ząbek:)

gratki!!!!!!!!!1

Witam poświątecznie :-)

U nas święta średnio udane :dry: Najgorsze,że prawie wszyscy dostali w prezencie grypę albo przeziębienie....

zdrowka i dla WAs

hejka dziewczyny jak po świętach????:-):-)

my jakoś zyjemy ja ledwo sie ruszam za diuz się objadłam aż wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Oliwka jak zwykle chora dziś musieliśmy pedzić rano do lekarza.
kaszel strasznie ja męczy suchy na dodatek pól nocy nie spała tak ją męczyło ,jest tak zaflegmiona że az w nocy zwymiotowała.dostaliśmy leki na razie na 3 dni zobaczymy jak nie będzie poprawy to w czwartek mamy sie pokazac i w tedy antybiotyk.

a ja dziś nie otworzyłam sklepu,połowa sklepów równiez pozamykana.zresztą ruchu by nie było,ogarnęłam troche po świetach,już gotuje Oliwce zupkę bo teraz jak chora to taka wybredna ze szok.
)

zdrowka dla Oliwki@

[
aa zapomniałam wam powiedzieć:wściekła/y:
w samą wigilię nam woda zamarzła:wściekła/y: no nieźle.. jeszcze tego brakowało..
i nadal nie mamy , na szczęście potrawy porobyliśmy z wyprzedzeniem... więc nie potrzebowaliśmy za bardzo wody , ale po wigilii nasze naczynia wylądowały u znajomych:sorry2:
i my sami się jeździmy do nich kąpać:dry:
a wodę do zmywania , czy do toalety porannej i kąpania małej (bo jej nie wykąpię gdzieś żeby po kąpieli wracać do domu żeby mi ją owiało) boerzemy od sąsiada i regularnie grzejemy:dry:
nrmalnie masakra, na szczęście od 2 dni mamy odwilż, więc liczę że dziś a ostatecznie jutro woda pojawi się w kranach:-)
beza wody to gorzej jak bez prądu... nic nie zrobisz....
]

no to nieciekawie wams ie dzieje:no::no::no::no:
w Polsce rur sie nie ociepla,tzn nie wiem jak w miatsach ale na wsi i musza byc 1,5m metra pod ziemia,ponizej strefy przemarzania wlasnie
w kazdym razie nie zazdroszcze
a niedano pisalas ze w tamtym roku sasiedzi kapali sie u Ciebie

Witam i ja po swietach:-)
Swieta i wigilia bardzo udane:tak:Dzieciaki z prezentow zadowolone,a ja mega obzarta,przezarta...:-);-)
No ale dziewczynki mi sie pochorowaly:no::no:W nocy od 2 do 5 Klaudia dusila sie kaszlem i miala 40 stopni goraczki:no::no::no:Wiec o 9 rano jechalysmy juz do lekarza:no:No i okazalo sie ze klaudunia ma angine i to jzu mega zaawansowana a Wiktoria tylko minimalnie czerwone gardlo:szok:Ale tez mi strasznie kaszlala,wiec najprawdopodobniej zaraz sie od Klaudi:no:Teraz Klaudia spi bo znowu miala goraczke 39,2:no::no::no:Dominik tez sie polozyl i tylko Wicia buszuje mi po chacie:tak:Ja tez jakos kiepsko sie czuje i udalo mi sie troszke przespac w dzien;-):-)
Teraz sobie siedze przy capucinko i ciachach:tak::tak::tak:
zdrowak dla dziewczynek

As gratki :-D:-D:-D:-D

Witam wieczorem :-) widać że po świętach bo puusto aż echo jest :-D Kuba ogląda bajkę a ja siedzę i się nudzę :sorry2: jutro jadę do siostry żeby mnie ścięła :tak: już za długie włosy mam i mnie wkurzają no i jakieś zniszczone mi się wydają :sorry2: więc wole je ściąć i niech dochodzą do siebie :tak: do lata urosną :-D spać mi się chce jak nie wiem co :tak: więc zaraz się kładziemy i idziemy w kimono :tak: przeczytałam cały zmierzch i teraz nie mam co robić :-D ale za to znalazłam coś podobnego :tak: oglądałyście może serial pamiętniki wampirów? Ja dzisiaj trafiłam przez przypadek na to i tak jakoś mnie wciągnęło :tak: oglądam na iitv :tak: na podstawie książki jest serial i dopiero w połowie drugiego sezonu są więc oglądam :-) w styczniu kupie sobie chyba książki :-D M się ze mnie śmieje że kręcą mnie wampiry :-D spokojnej nocki życzę :-)

no jest ten serial na iitv a teraz co wtorek o 22.30 na TVN leci ten serila
dzis 2 odcinek a tyle ogladalam wiec za tydzien bede czatowac:cool2:
ja czekam na TRUE bLOOd az beda nowe odcinki i oczywoscie na chirurgow:-):-):-)

reklama
wybaczcie ze tak pozno ale jak wiecie malo bylam ostatnio na BB
wiec spoznione ale szczere najlepsze zyczenia dla

KUBY AS z okazji urodzin,
WIKI corki Dowikli z okazji imienin,
LUNY z okazji imienin
ADAMA Malinki z okazji imienin
CZARKA Natalineczki z okazji urodzin

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!

Wow ile okazji!!!!!!!!!!!!!!!!! To i ja oczywiście dołączam się do życzeń:tak::tak::tak:
Wpadam pochwalić się naszą stroną Laura. Autorstwa jednej z wrześniówek:tak:
Miłej nocki:-)

LUNY z okazji imienin

STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!
dołaczam sie do wszystkich życzeń
i dziekuję w imieniu Czarka :-):tak::tak:

witam nocnie m oglada film ze szwagrem aja na bb czmychłam:-p:-D
dzieciaczki spia
znów kolejka po stronie z ofertami pracy wysłanych kilka cv i kilka nowych numerów tel jutro bede dzwonic:tak:
zobaczymy:sorry2:
jakbym prace znalazła to byśmy mogli wreszcie wziąść ślub:tak:

to nie wiedziałam że w pl się nie ociepla... :zawstydzona/y: myślałam ze tak... ale tutaj nie sa głęboko rury pokopane... to wiem napewno...
nawet na wątki mamy z irlandii dużo dziewczyn pisze że nie ma wody..

u mnie na szczęście już jest od wczoraj wieczora....:tak:

no tak w zeszłym roku kąpali się u nas w tym było odwrotnie:-D

LUNY z okazji imienin

STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!
dołączam się do życzonek oczywiście

Obiecałam poprawę więc jestem.
Witam i ja
My wlasnie zjedlismy sniadanko:tak::tak:Dominik i Klaudia jezdza mi po domu na rowerach,samochodach i wogole na wszystkim co sie da:-D:-D:-DAle mam przynajmniej spokoj:tak::tak:A Klaudia siedzi kolo mnie i spiewa mi caly czas piosenke Cerekwickiej "Ksiaze"-zna ja cala:tak::tak::tak:Dzisiaj jest juz z Nia o niebo lepiej:tak::tak::tak:Praktycznie jest juz zdrowa:szok:Wczoraj calutki dzien spala,wstala dopiero jakos kolo 19:szok::szok::szok:Przeciwgoraczkowe ostatni raz dawalam Jej o 23 i od tego czasu jest spokoj:tak::tak::tak:Noc ladnie przespala,no ale ma jeszcze kaszel:no:Czuje ze jeszcze troszke Ja ten kaszel pomeczy
Wolowinka na obiadek sie smazy:tak:Wypadaloby kurze poscierac bo reszte posprzatalam wczoraj:tak::tak::tak:

AS,BEATKO
Super focie:tak::tak::tak:

Dużo zdrówka dla Klaudusi.

Gratulacje:tak:

No dziewczyny chwalicie się no i macie czym:-)
no to i ja nie będe gorsza więc moje dziecko ma kolejnego ząbka wreszcie najważniejsza czwórca hehe:-D

Gratuluję:tak:

aguśka również gratuluje:-)

beata i as śliczne focie:tak:
ja może wstawię nasze zdjecie wigilijne ...
ale tylko jedno:-D

No i gdzie to zdjęcie:confused:;-)?

As gratki :-D:-D:-D:-D

Witam wieczorem :-) widać że po świętach bo puusto aż echo jest :-D Kuba ogląda bajkę a ja siedzę i się nudzę :sorry2: jutro jadę do siostry żeby mnie ścięła :tak: już za długie włosy mam i mnie wkurzają no i jakieś zniszczone mi się wydają :sorry2: więc wole je ściąć i niech dochodzą do siebie :tak: do lata urosną :-D spać mi się chce jak nie wiem co :tak: więc zaraz się kładziemy i idziemy w kimono :tak: przeczytałam cały zmierzch i teraz nie mam co robić :-D ale za to znalazłam coś podobnego :tak: oglądałyście może serial pamiętniki wampirów? Ja dzisiaj trafiłam przez przypadek na to i tak jakoś mnie wciągnęło :tak: oglądam na iitv :tak: na podstawie książki jest serial i dopiero w połowie drugiego sezonu są więc oglądam :-) w styczniu kupie sobie chyba książki :-D M się ze mnie śmieje że kręcą mnie wampiry :-D spokojnej nocki życzę :-)

Ja Ci zazdroszczę że oglądasz takie filmy. Ja to się zawsze boję:zawstydzona/y:

LUNY z okazji imienin

STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!

Ja też się dołączam:tak::-)

Wow ile okazji!!!!!!!!!!!!!!!!! To i ja oczywiście dołączam się do życzeń:tak::tak::tak:
Wpadam pochwalić się naszą stroną Laura. Autorstwa jednej z wrześniówek:tak:
Miłej nocki:-)

Kochana stronka dodana do ulubionych. U nas to zawsze ja rozliczam podatek więc w tym roku 1% będzie dla Laurki:tak:

dołaczam sie do wszystkich życzeń
i dziekuję w imieniu Czarka :-):tak::tak:

witam nocnie m oglada film ze szwagrem aja na bb czmychłam:-p:-D
dzieciaczki spia
znów kolejka po stronie z ofertami pracy wysłanych kilka cv i kilka nowych numerów tel jutro bede dzwonic:tak:
zobaczymy:sorry2:
jakbym prace znalazła to byśmy mogli wreszcie wziąść ślub:tak:

Trzymam mocno kciuki żeby się udało &&&&&

reklama
Witam .
Młoda wczoraj wyjechała do Jaśka do Gdańska,a ja dostałam od niej laptopa pod opiekę.:-D:-D:-D:-D
Może wreszcie nie będzie wojny z młodym o kompa.:szok::-D:-D:-D:-D
Młoda dzwoniła ,że jest wszystko oki,karmią lepiej jak na obozie i na obiad jadą na pierwszą wizytę do dziadków Jaśka.:-D:-D:-D
Młoda podobno zestresowana :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
Kuba na kompie jakieś bajki o potworach ogląda i bawi się tymi samymi potworami z klocków LEGO ,pies śpi pod nogami,mąż w pracy czyli w należytym porządku.
Ja mam czas dla siebie ,więc na BB zaglądam.;-):-):-):-)

Do góry