Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witam nocnie i poswietecznie:-)
siotra pojechala do domu,bo siedziala z dziewczyanmi,bo obie w domu siedza.
poki co na szczecsie zdrowe
swieta szybko minely i w obzarstwie,nadal dojadamy resztki
dziewczyny z prezentow zadowlone
grunt ze juz po
udalo mi sie jeszcze wlosy w czwratek ufarbowac na burgunda
i jak zdrowko?
gratki!!!!!!!!!1
zdrowka i dla WAs
zdrowka dla Oliwki@
no to nieciekawie wams ie dzieje
w Polsce rur sie nie ociepla,tzn nie wiem jak w miatsach ale na wsi i musza byc 1,5m metra pod ziemia,ponizej strefy przemarzania wlasnie
w kazdym razie nie zazdroszcze
a niedano pisalas ze w tamtym roku sasiedzi kapali sie u Ciebie
no jest ten serial na iitv a teraz co wtorek o 22.30 na TVN leci ten serila
dzis 2 odcinek a tyle ogladalam wiec za tydzien bede czatowac
ja czekam na TRUE bLOOd az beda nowe odcinki i oczywoscie na chirurgow:-):-):-)
siotra pojechala do domu,bo siedziala z dziewczyanmi,bo obie w domu siedza.
poki co na szczecsie zdrowe
swieta szybko minely i w obzarstwie,nadal dojadamy resztki
dziewczyny z prezentow zadowlone
grunt ze juz po
udalo mi sie jeszcze wlosy w czwratek ufarbowac na burgunda
Przede wszystkim zdrowia, miłości, pociechy z pociech, równiez z mężów, spokoju i chwili zadumy...
A ja chora. To już nowa świecka tradycja u nas, że któreś musi byc rozłożone.
i jak zdrowko?
Wiatm u nas już pomału Święta sie kończą bartusiowi wyszedł wreszcie ząbek
gratki!!!!!!!!!1
Witam poświątecznie :-)
U nas święta średnio udane Najgorsze,że prawie wszyscy dostali w prezencie grypę albo przeziębienie....
zdrowka i dla WAs
hejka dziewczyny jak po świętach????:-):-)
my jakoś zyjemy ja ledwo sie ruszam za diuz się objadłam aż wstyd
Oliwka jak zwykle chora dziś musieliśmy pedzić rano do lekarza.
kaszel strasznie ja męczy suchy na dodatek pól nocy nie spała tak ją męczyło ,jest tak zaflegmiona że az w nocy zwymiotowała.dostaliśmy leki na razie na 3 dni zobaczymy jak nie będzie poprawy to w czwartek mamy sie pokazac i w tedy antybiotyk.
a ja dziś nie otworzyłam sklepu,połowa sklepów równiez pozamykana.zresztą ruchu by nie było,ogarnęłam troche po świetach,już gotuje Oliwce zupkę bo teraz jak chora to taka wybredna ze szok.
)
zdrowka dla Oliwki@
[
aa zapomniałam wam powiedzieć
w samą wigilię nam woda zamarzła no nieźle.. jeszcze tego brakowało..
i nadal nie mamy , na szczęście potrawy porobyliśmy z wyprzedzeniem... więc nie potrzebowaliśmy za bardzo wody , ale po wigilii nasze naczynia wylądowały u znajomych
i my sami się jeździmy do nich kąpać
a wodę do zmywania , czy do toalety porannej i kąpania małej (bo jej nie wykąpię gdzieś żeby po kąpieli wracać do domu żeby mi ją owiało) boerzemy od sąsiada i regularnie grzejemy
nrmalnie masakra, na szczęście od 2 dni mamy odwilż, więc liczę że dziś a ostatecznie jutro woda pojawi się w kranach:-)
beza wody to gorzej jak bez prądu... nic nie zrobisz....
]
no to nieciekawie wams ie dzieje
w Polsce rur sie nie ociepla,tzn nie wiem jak w miatsach ale na wsi i musza byc 1,5m metra pod ziemia,ponizej strefy przemarzania wlasnie
w kazdym razie nie zazdroszcze
a niedano pisalas ze w tamtym roku sasiedzi kapali sie u Ciebie
zdrowak dla dziewczynekWitam i ja po swietach:-)
Swieta i wigilia bardzo udaneDzieciaki z prezentow zadowolone,a ja mega obzarta,przezarta...:-);-)
No ale dziewczynki mi sie pochorowalyW nocy od 2 do 5 Klaudia dusila sie kaszlem i miala 40 stopni goraczkiWiec o 9 rano jechalysmy juz do lekarzaNo i okazalo sie ze klaudunia ma angine i to jzu mega zaawansowana a Wiktoria tylko minimalnie czerwone gardloAle tez mi strasznie kaszlala,wiec najprawdopodobniej zaraz sie od KlaudiTeraz Klaudia spi bo znowu miala goraczke 39,2Dominik tez sie polozyl i tylko Wicia buszuje mi po chacieJa tez jakos kiepsko sie czuje i udalo mi sie troszke przespac w dzien;-):-)
Teraz sobie siedze przy capucinko i ciachach
As gratki
Witam wieczorem :-) widać że po świętach bo puusto aż echo jest Kuba ogląda bajkę a ja siedzę i się nudzę jutro jadę do siostry żeby mnie ścięła już za długie włosy mam i mnie wkurzają no i jakieś zniszczone mi się wydają więc wole je ściąć i niech dochodzą do siebie do lata urosną spać mi się chce jak nie wiem co więc zaraz się kładziemy i idziemy w kimono przeczytałam cały zmierzch i teraz nie mam co robić ale za to znalazłam coś podobnego oglądałyście może serial pamiętniki wampirów? Ja dzisiaj trafiłam przez przypadek na to i tak jakoś mnie wciągnęło oglądam na iitv na podstawie książki jest serial i dopiero w połowie drugiego sezonu są więc oglądam :-) w styczniu kupie sobie chyba książki M się ze mnie śmieje że kręcą mnie wampiry spokojnej nocki życzę :-)
no jest ten serial na iitv a teraz co wtorek o 22.30 na TVN leci ten serila
dzis 2 odcinek a tyle ogladalam wiec za tydzien bede czatowac
ja czekam na TRUE bLOOd az beda nowe odcinki i oczywoscie na chirurgow:-):-):-)