reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam nocnie i poswietecznie:-)
siotra pojechala do domu,bo siedziala z dziewczyanmi,bo obie w domu siedza.
poki co na szczecsie zdrowe:tak::tak::tak::tak:
swieta szybko minely i w obzarstwie,nadal dojadamy resztki:cool2:
dziewczyny z prezentow zadowlone:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
grunt ze juz po :tak::tak::tak::tak:
udalo mi sie jeszcze wlosy w czwratek ufarbowac na burgunda:tak::tak:

Przede wszystkim zdrowia, miłości, pociechy z pociech, równiez z mężów, spokoju i chwili zadumy...

A ja chora. To już nowa świecka tradycja u nas, że któreś musi byc rozłożone.

i jak zdrowko?

Wiatm u nas już pomału Święta sie kończą bartusiowi wyszedł wreszcie ząbek:)

gratki!!!!!!!!!1

Witam poświątecznie :-)

U nas święta średnio udane :dry: Najgorsze,że prawie wszyscy dostali w prezencie grypę albo przeziębienie....

zdrowka i dla WAs

hejka dziewczyny jak po świętach????:-):-)

my jakoś zyjemy ja ledwo sie ruszam za diuz się objadłam aż wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Oliwka jak zwykle chora dziś musieliśmy pedzić rano do lekarza.
kaszel strasznie ja męczy suchy na dodatek pól nocy nie spała tak ją męczyło ,jest tak zaflegmiona że az w nocy zwymiotowała.dostaliśmy leki na razie na 3 dni zobaczymy jak nie będzie poprawy to w czwartek mamy sie pokazac i w tedy antybiotyk.

a ja dziś nie otworzyłam sklepu,połowa sklepów równiez pozamykana.zresztą ruchu by nie było,ogarnęłam troche po świetach,już gotuje Oliwce zupkę bo teraz jak chora to taka wybredna ze szok.
)

zdrowka dla Oliwki@

[
aa zapomniałam wam powiedzieć:wściekła/y:
w samą wigilię nam woda zamarzła:wściekła/y: no nieźle.. jeszcze tego brakowało..
i nadal nie mamy , na szczęście potrawy porobyliśmy z wyprzedzeniem... więc nie potrzebowaliśmy za bardzo wody , ale po wigilii nasze naczynia wylądowały u znajomych:sorry2:
i my sami się jeździmy do nich kąpać:dry:
a wodę do zmywania , czy do toalety porannej i kąpania małej (bo jej nie wykąpię gdzieś żeby po kąpieli wracać do domu żeby mi ją owiało) boerzemy od sąsiada i regularnie grzejemy:dry:
nrmalnie masakra, na szczęście od 2 dni mamy odwilż, więc liczę że dziś a ostatecznie jutro woda pojawi się w kranach:-)
beza wody to gorzej jak bez prądu... nic nie zrobisz....
]

no to nieciekawie wams ie dzieje:no::no::no::no:
w Polsce rur sie nie ociepla,tzn nie wiem jak w miatsach ale na wsi i musza byc 1,5m metra pod ziemia,ponizej strefy przemarzania wlasnie
w kazdym razie nie zazdroszcze
a niedano pisalas ze w tamtym roku sasiedzi kapali sie u Ciebie

Witam i ja po swietach:-)
Swieta i wigilia bardzo udane:tak:Dzieciaki z prezentow zadowolone,a ja mega obzarta,przezarta...:-);-)
No ale dziewczynki mi sie pochorowaly:no::no:W nocy od 2 do 5 Klaudia dusila sie kaszlem i miala 40 stopni goraczki:no::no::no:Wiec o 9 rano jechalysmy juz do lekarza:no:No i okazalo sie ze klaudunia ma angine i to jzu mega zaawansowana a Wiktoria tylko minimalnie czerwone gardlo:szok:Ale tez mi strasznie kaszlala,wiec najprawdopodobniej zaraz sie od Klaudi:no:Teraz Klaudia spi bo znowu miala goraczke 39,2:no::no::no:Dominik tez sie polozyl i tylko Wicia buszuje mi po chacie:tak:Ja tez jakos kiepsko sie czuje i udalo mi sie troszke przespac w dzien;-):-)
Teraz sobie siedze przy capucinko i ciachach:tak::tak::tak:
zdrowak dla dziewczynek

As gratki :-D:-D:-D:-D

Witam wieczorem :-) widać że po świętach bo puusto aż echo jest :-D Kuba ogląda bajkę a ja siedzę i się nudzę :sorry2: jutro jadę do siostry żeby mnie ścięła :tak: już za długie włosy mam i mnie wkurzają no i jakieś zniszczone mi się wydają :sorry2: więc wole je ściąć i niech dochodzą do siebie :tak: do lata urosną :-D spać mi się chce jak nie wiem co :tak: więc zaraz się kładziemy i idziemy w kimono :tak: przeczytałam cały zmierzch i teraz nie mam co robić :-D ale za to znalazłam coś podobnego :tak: oglądałyście może serial pamiętniki wampirów? Ja dzisiaj trafiłam przez przypadek na to i tak jakoś mnie wciągnęło :tak: oglądam na iitv :tak: na podstawie książki jest serial i dopiero w połowie drugiego sezonu są więc oglądam :-) w styczniu kupie sobie chyba książki :-D M się ze mnie śmieje że kręcą mnie wampiry :-D spokojnej nocki życzę :-)

no jest ten serial na iitv a teraz co wtorek o 22.30 na TVN leci ten serila
dzis 2 odcinek a tyle ogladalam wiec za tydzien bede czatowac:cool2:
ja czekam na TRUE bLOOd az beda nowe odcinki i oczywoscie na chirurgow:-):-):-)

reklama
wybaczcie ze tak pozno ale jak wiecie malo bylam ostatnio na BB
wiec spoznione ale szczere najlepsze zyczenia dla

KUBY AS z okazji urodzin,
WIKI corki Dowikli z okazji imienin,
LUNY z okazji imienin
ADAMA Malinki z okazji imienin
CZARKA Natalineczki z okazji urodzin

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!

Wow ile okazji!!!!!!!!!!!!!!!!! To i ja oczywiście dołączam się do życzeń:tak::tak::tak:
Wpadam pochwalić się naszą stroną Laura. Autorstwa jednej z wrześniówek:tak:
Miłej nocki:-)

LUNY z okazji imienin

STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!
dołaczam sie do wszystkich życzeń
i dziekuję w imieniu Czarka :-):tak::tak:

witam nocnie m oglada film ze szwagrem aja na bb czmychłam:-p:-D
dzieciaczki spia
znów kolejka po stronie z ofertami pracy wysłanych kilka cv i kilka nowych numerów tel jutro bede dzwonic:tak:
zobaczymy:sorry2:
jakbym prace znalazła to byśmy mogli wreszcie wziąść ślub:tak:

to nie wiedziałam że w pl się nie ociepla... :zawstydzona/y: myślałam ze tak... ale tutaj nie sa głęboko rury pokopane... to wiem napewno...
nawet na wątki mamy z irlandii dużo dziewczyn pisze że nie ma wody..

u mnie na szczęście już jest od wczoraj wieczora....:tak:

no tak w zeszłym roku kąpali się u nas w tym było odwrotnie:-D

LUNY z okazji imienin

STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!
dołączam się do życzonek oczywiście

Obiecałam poprawę więc jestem.
Witam i ja
My wlasnie zjedlismy sniadanko:tak::tak:Dominik i Klaudia jezdza mi po domu na rowerach,samochodach i wogole na wszystkim co sie da:-D:-D:-DAle mam przynajmniej spokoj:tak::tak:A Klaudia siedzi kolo mnie i spiewa mi caly czas piosenke Cerekwickiej "Ksiaze"-zna ja cala:tak::tak::tak:Dzisiaj jest juz z Nia o niebo lepiej:tak::tak::tak:Praktycznie jest juz zdrowa:szok:Wczoraj calutki dzien spala,wstala dopiero jakos kolo 19:szok::szok::szok:Przeciwgoraczkowe ostatni raz dawalam Jej o 23 i od tego czasu jest spokoj:tak::tak::tak:Noc ladnie przespala,no ale ma jeszcze kaszel:no:Czuje ze jeszcze troszke Ja ten kaszel pomeczy
Wolowinka na obiadek sie smazy:tak:Wypadaloby kurze poscierac bo reszte posprzatalam wczoraj:tak::tak::tak:

AS,BEATKO
Super focie:tak::tak::tak:

Dużo zdrówka dla Klaudusi.

Gratulacje:tak:

No dziewczyny chwalicie się no i macie czym:-)
no to i ja nie będe gorsza więc moje dziecko ma kolejnego ząbka wreszcie najważniejsza czwórca hehe:-D

Gratuluję:tak:

aguśka również gratuluje:-)

beata i as śliczne focie:tak:
ja może wstawię nasze zdjecie wigilijne ...
ale tylko jedno:-D

No i gdzie to zdjęcie:confused:;-)?

As gratki :-D:-D:-D:-D

Witam wieczorem :-) widać że po świętach bo puusto aż echo jest :-D Kuba ogląda bajkę a ja siedzę i się nudzę :sorry2: jutro jadę do siostry żeby mnie ścięła :tak: już za długie włosy mam i mnie wkurzają no i jakieś zniszczone mi się wydają :sorry2: więc wole je ściąć i niech dochodzą do siebie :tak: do lata urosną :-D spać mi się chce jak nie wiem co :tak: więc zaraz się kładziemy i idziemy w kimono :tak: przeczytałam cały zmierzch i teraz nie mam co robić :-D ale za to znalazłam coś podobnego :tak: oglądałyście może serial pamiętniki wampirów? Ja dzisiaj trafiłam przez przypadek na to i tak jakoś mnie wciągnęło :tak: oglądam na iitv :tak: na podstawie książki jest serial i dopiero w połowie drugiego sezonu są więc oglądam :-) w styczniu kupie sobie chyba książki :-D M się ze mnie śmieje że kręcą mnie wampiry :-D spokojnej nocki życzę :-)

Ja Ci zazdroszczę że oglądasz takie filmy. Ja to się zawsze boję:zawstydzona/y:

LUNY z okazji imienin

STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!

Ja też się dołączam:tak::-)

Wow ile okazji!!!!!!!!!!!!!!!!! To i ja oczywiście dołączam się do życzeń:tak::tak::tak:
Wpadam pochwalić się naszą stroną Laura. Autorstwa jednej z wrześniówek:tak:
Miłej nocki:-)

Kochana stronka dodana do ulubionych. U nas to zawsze ja rozliczam podatek więc w tym roku 1% będzie dla Laurki:tak:

dołaczam sie do wszystkich życzeń
i dziekuję w imieniu Czarka :-):tak::tak:

witam nocnie m oglada film ze szwagrem aja na bb czmychłam:-p:-D
dzieciaczki spia
znów kolejka po stronie z ofertami pracy wysłanych kilka cv i kilka nowych numerów tel jutro bede dzwonic:tak:
zobaczymy:sorry2:
jakbym prace znalazła to byśmy mogli wreszcie wziąść ślub:tak:

Trzymam mocno kciuki żeby się udało &&&&&

reklama
Witam .
Młoda wczoraj wyjechała do Jaśka do Gdańska,a ja dostałam od niej laptopa pod opiekę.:-D:-D:-D:-D
Może wreszcie nie będzie wojny z młodym o kompa.:szok::-D:-D:-D:-D
Młoda dzwoniła ,że jest wszystko oki,karmią lepiej jak na obozie i na obiad jadą na pierwszą wizytę do dziadków Jaśka.:-D:-D:-D
Młoda podobno zestresowana :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
Kuba na kompie jakieś bajki o potworach ogląda i bawi się tymi samymi potworami z klocków LEGO ,pies śpi pod nogami,mąż w pracy czyli w należytym porządku.
Ja mam czas dla siebie ,więc na BB zaglądam.;-):-):-):-)

Do góry