reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
czesc laseczki!!
ja tak tylko na chwilkę wpadam na bb.jakieś choróbsko mnie dopadło,gardło mnie boli i mam dreszcze.:wściekła/y::-(
nic mi sie nie chce a tu trzeba sprzątać bo swieta sie zbliżają dużymi krokami.
dobrze ze obiad mam z głowy to nie musze stac przy garach.m pojechał po krystiana do szkoły,dzieci spią a ja uciekam umyć głowę.

pozdrawiam.:-)

as-super ze już sie lepiej czujesz i ze dochodzisz do siebie.:tak:
a pokoik kubusia jest świetny!!!!

beatka-szalejesz z tym czytaniem.:tak:
ale jak fajna książka to potrafi wciągnąć na dobre.

witam wszystkie mamuśki :)
mam pytanie do truskawkowej mamy, napisałaś ze w Markach otworzyli jakieś miejsce do zabaw dla dzieci, mozesz mi dokładnie napisać gdzie, bo równiez jestem z Marek i mam dwojeczke dzieci, a szczerze mówiać to w tym miejscu co mieszkam to brakuje nawet placu zabaw, wiec chetnie skorzystałabym z tego miejsca o którym napisałaś.
pozdrawiam Dorota :)

Cześć kobity, ja tylko przelotem :-) latam dzisaj po mieście od 6 rano :szok::-D No ale zrobilam zapasy do lodówki i pojechaółam po zabwki dla dziewczynek :tak: taki sobie sklep wybrałam, że ciężko go było znaleźć :szok::-D No ale już mam :cool2:

Lecę grzać dziewczynkom gulasz z makronem :tak:

Do miłego:-)

witam wszystkie mamuśki :)
mam pytanie do truskawkowej mamy, napisałaś ze w Markach otworzyli jakieś miejsce do zabaw dla dzieci, mozesz mi dokładnie napisać gdzie, bo równiez jestem z Marek i mam dwojeczke dzieci, a szczerze mówiać to w tym miejscu co mieszkam to brakuje nawet placu zabaw, wiec chetnie skorzystałabym z tego miejsca o którym napisałaś.
pozdrawiam Dorota :)
Miło,że wreszcie ktoś z Marek zawitał.
Napisz coś więcej o sobie i zostań z Nami na forum.
I może jakieś spotkanko w ananasie by się zorganizowało dla dzieciaków:confused::confused:
Ananas jest przy myjnie ręcznej róg Piłsudskiego i Moniuszki.:tak::tak:
Za godzinę jest 12 zł chyba ,więc jakieś jeszcze rozsądne pieniądze. :tak::tak:

witam ja tu od niedawna:)mój synuś śmiga i niestety nie daje nic mi zrobić a przed tymi świętami to wszyscy lataja...ja zaczęłam już zakupy na święta ale jeszcze troche przede mna:)Musze zrobic dokładna liste potraw dobrze że u mamy mojej mamy święta hehe mniej roboty:)w tym roku będzie mikołaj bo Bartuś jeszcze nie miał przyjemności go poznać :)Więc święta mam nadzieje że fajnie wypadna tylko jeszcze prezenty dla Bartka musze kupić:)A tak ogólnie to u nas też śniegu jest sporo i do tego potwornie dziś zimno chciałam z małym wyjść ale jest przeziebiony to na taki mróz go nie brałam.

Chciałam dodać że widze że tu kobitki szyjecie dużo:)ja nie mam do tego smykałki acha i jakie ładne pokoiki dla maluchów robicie :)Śliczne naprawde za jakiś czas to może i ja swojemu jakiś zrobie ale narazie to on śpi z nami w pokoju:)

As super pokoik ma Kubulec :tak::tak::tak:
My już z przedszkola wróciłyśmy i Maja właśnie wcina krokiety na obiad :tak::tak: a ja kawkę popijam :tak::tak::tak:
Co do prezentów gwiazdowych to ja już mam z głowy :tak::tak:

reklama
e to az taka szwaczka ze mnie nie jest jeszcze ubrań nie szyje:no:
ale mam w planach zakupic sobie cosik z szablonami i popróbowac
ostatnio spodobała mi sie taka sukienka i mam zmiar zakupic jakis material i próbować:-p;-)
a nóż widelec sie uda:-D:-D

witam porannie
u naś snieg wali i chyba trza sie bedzie wybrac na łopatę chwilowo wypozycze ciocie moze zostanie z dzieckami a na jak ta babajaga tylko nie na miotle a na szufli:-p:-D:-D:-D
no i dzis chyba na stonke trza bedzie sie wybrac bo mleko malej musze kupic:tak:
próbuj próbuj , ja pamiętam jak byłam mała szyłam ubranka dla lalek:-D taką maszyną dla dzieci , a później trochę wszyswałam i podszywałam no i też bluzeczki sobie szyłam .. tak kombinowałam , skończyło się na zamówieniach dla znajomego zespołu muzycznego na te zabawy weselne , szyłam jakieś stroje gacie do zadań itp:-D i miałam z tego kaskę:-p
a jak wyjechałam to ani maszyny ani nic , a z chęcią czasem bymsobie posiedziała i pokombinowała... dużo rzeczy mam też do przeszycia i nie mam jak:zawstydzona/y:

sniegu to Ci u nas pod dostakiem
wyslac Ci troche?:-D:-D:-D
hehe jak się nie roztopi:-D
możesz też w lodówce turystycznej:-p

lunka niezłe miałaś zamieszanie z tortem:eek: ja sama wolałam małej na roczke upiec:tak:
i wszystkim smakował a był niedrogi;-)łądnie ozdobiłam i git:-p
Wklejam fotki Kubusiowego pokoiku.
śliczny pokoik.. strasznie podobają mi się te tygrysy, no i firanka niczego sobie:-D

Iwcik
mogą być ząbki , mojej małej pierwsze dolne wybiły się jak miała 4 miechy , tyle że dolne coś jej wolno ogólnie rosną bo drapały cały czas ale wyroszły dłuższe miesiąc później:sorry:
a 2 tak sam już ma przebite od jakiegoś czasu a dopiero teraz rosną:-p śmiesznie to wygląda bo ktoś pyta ile ma zębów a jak mówię że 8 to mówią a które bo na dole 2 :-D i musze pokazywać że ma na dole 4 przebite:-pale na szczęście już idą w górę też jakoś po 1,5 msc widocznie taki urok;-) górne za to jej przebijają i wychodza dosłownie w kilka dni

a wogóle powiem wam coś strasznego...:-(
niemal dostałam zawału... miała lekko kaszelek , no i zapchany nosek , lekarze mówili że wsasystko ok ale jak mi w nocy zaczęła kaszleć to normalnie przestała oddychać na ok 30 sek jak nie dłużej:szok: ja ją pukałam po plecach i wogóle a ona nic... dopiero wsadziłam jej palec do gardła to sobie tak porządnie odbiła i wtedy jej smareczki wylecały nosem i zaczęła łapać powietrze, ja byłam normalnie roztrzęsiona, bo nie dośc że nie wiedziliśmy co robić to jeszcze była 1 w nocy a do szpitala od nas jest kawał drogi :-(
na szczęście dobrzed się wszystko skończyło... ale ja nie mogłam spać do 5 rano... :-(
później pojechaliśmy do lekarza o dostała antybiotyk no i do pl lekarza i powiedziała nam że małej dużo flegmy spływa z noska i ma powiększone migdałki i jej się tam w gardełku zakleiło:-(
do antybiotyku jeszcze dostała syropek na flegmę no i jej dajemy ale dosłownie wczoraj to pół dnia przepłakałam...
a do tego jak już mi nerwy puściły to mnie tak brzuch bolał że znów nie spałam pół nocy :dry:

Do góry