Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witam nocnie
za oknem mroz
caly dzien bulo miedzy -8 a -10 i chmury
dzis znow mialam rano transport kombinwany a jutro z sasiadka jade rano wiec nie powinnam sie sponic do pracy:-)
mala znow dzis pslaa w przesdzkolu i pani musiala wszytskie dzieci budzic wiec dama wstala nie w humorze i 10minut plakala w przedszkolu,no ale ona raz dziennie musi sobie poplakac
sniegu to Ci u nas pod dostakiem
wyslac Ci troche?
dobrze ze jest komu myc:-)
witamy,moze cos wiecej o sobie?
za oknem mroz
caly dzien bulo miedzy -8 a -10 i chmury
dzis znow mialam rano transport kombinwany a jutro z sasiadka jade rano wiec nie powinnam sie sponic do pracy:-)
mala znow dzis pslaa w przesdzkolu i pani musiala wszytskie dzieci budzic wiec dama wstala nie w humorze i 10minut plakala w przedszkolu,no ale ona raz dziennie musi sobie poplakac
hehe natalineczka to naprawdę Twój wie co robi hihih
mój raz się nie pomylił więc może i teraz też nie.. zobaczymy za miesiąc;-)
anabubka mdłości mam nadal niestety dużo się nie zmieniło
ale nie czuję się jakoś źle... już tak nie reaguję na zapachy jak wcześniej;-) da się życ
widzę że Ty dzisiaj miałaś pracy a pracy...
a macie jeszcze śnieg że się na takie spacerki decydujesz??
aguska gratulacje dla małego chodzika
sniegu to Ci u nas pod dostakiem
wyslac Ci troche?
Iwcik moja Klaudia 22 lipca urodzona ,a na 6 grudnia w 1 noc 4 zęby jej wyszły,więc możliwe,że to zęby się pchają u Lenki.
Wyniki wyszły prawie dobrze ,więc już spokojniejsza jestem,ale na wszelki wypadek odwołałam w tym tygodniu wszystkie zajęcia w fundacji.
Brat siedzi jeszcze dziś w kuchni i te górne szafki mi myje,bo ja rąk do góry nie mogę podnosić,a ja BB zaglądam. ;-)
dobrze ze jest komu myc:-)
Witaj ja mam 2 dzieci pierwszy ma 2,5 roczku a drugi 6 miesięcy,zgadzam się co do twej wypowiedzi nasi mężowie myślą trochę inaczej że jak jesteśmy w domu z bobasami to leżymy i pachniemy a nasze obowiązki to wykonują krasnoludki.Za mało są z nami w domu żeby zrozumieli że opieka nad dzieckiem lub dziećmi jest tak samo wyczerpująca jak być w pracy po 10 godzin.POZDRAWIAM ANNA112
witamy,moze cos wiecej o sobie?
Luna wszystkiego naj naj dla Małej z okazji urodzin!!!!
dolaczam sie do zyczen
witam :-) witam także nowe mamuśki ja w końcu doprowadziłam chałpę do porżadku dobrze ze święta poza domem w tym roku wigilia i pierwszy dzien u teściów a drugi u mojej mamy .Choć raz Teściowa tylko poprosila o rybę zebym zrobiła bo ponoć robię rewelacyjną troche mam mieszane uczucia co do Wigili bo u tesciów mieszka od niedawna brat męża bo opuścił żonę po 20 latach małzeństwa i troche zdziwaczał mało mówi i nie wiadomo jak z nim gadac i oczym My będziemy cała rodziną i ponoc u nas to widac miłośc a mój mąz też nie moze dogadac sie z bratem takze nic nikt nie wie o co poszło dlaczego sie rozeszli troche tak przykro :-(miłego dni idę gotowac ogórkową i szykuję sie do pracy Gabi znowu kipa do pasa i kaszle strasznie takie jakies powracające corobsko Zuzia z niedzieli na poniedzialek wymioowala musiałam robic pranie o 1 w nocy Wojtek tez podziebiony alenie daje sie chorobie Mam nadzieje ze na swieta beda zdrowe Jeszcze raz MIŁEGO DNIA :-)
wietja kochana
dobrze ze wszytsko juz sobie osprztalas
ja mam jeszcze troche roboty
zdrowka da chorowitkow
hej laski
no odrazu przyznam sie ze daje lence gryzaki ale ona jakos nie chce złosci sie jeszcze bardziej woli raczki swoje gryżć, kurcze faktycznie natali gdzies przeoczyłam twojego posta zeby juz miała zęby ale tez tak slyszalam ze jak szybko wychodza to szybko wypadaja
a własnie nie smaruje jej niczym musze wybrac sie po cos do apteki moze macie cos dobrego skutecznego i sprawdzonego co mogłabym jej kupic
Lunka dla Wiki wszystkiego naj naj naj duzego tortu i smacznego bąbelkowego pikolo oczywiscie sie wie
A tu obiecane foty gotowego pokoju maksia w którym lubi spac:-):-):-):-)
Zobacz załącznik 309255
szalejesz kobieto
a pokoik super Ci wyszedl
gratuluje talentu
Witam i ja
U mnie od samego rana sypie sniegCalkiem sporo juz go nasypaloDzieciaki sa cale happy,ja jakby troszke mniej;-):-)
Dziewczynki sa w przedszkoluJak odebralam mlodego to odwiedzilam znajomaDopiero wrocilismy do domkuTeraz Dominik robi lekcje i jak skonczy to idziemy do dziewczynek na zebranie
Dominika Pani Go dzisiaj bardzo pochwalila i powiedziala ze nie ma juz przychodzic an zajecia wyrownawczePodobno nadgonil w mega tempie i juz jest jednym z lepszych uczniow w klasie
]
gratki dla Dominika
W
dziś był, okularki na jutro cdo odbioru.
A młoda kożysta, ze tatus ma urlop i chodzi na 8 nie na 5.30:-)
Zamaówiłąm w srodę tort myszkę miki , babka powiedział, ze 50 zł wyjdzie. Oki, drogo, ale niech młodej będzie. W sobote ide odebrac a ta mi śpiewa 67 zł + 2 zł tektóra! jak mnie szał macicy złapał, to zara zpo wsystkich szefach obdzwoniłąm i zrypałam na czym swiat stoi. W koncu tortu nei wziłąm, bo nikt sie nie poczuł przeprosić ( a i tak mnei nie stac ) , kupiłam w innej ciastkarni za 32 zł mega pyszny. I o ile tanszy:-) Ale do domu przysżłam mega nabuzowana, jeszcze taka sniezyca u nas była a ja pod ten snieg i wiatr no nic nie widziałam, ale wsciekłość oświetlała mi droge
dobra spadam bo o 4 wstac a ja oststnio nei mam siły wstawac. Starośc nie radość.Pa
to mala moze sobie pospac:-):-):-):-):-)
a z tortem to Cie zalatwili
u nas to jest 60zl za 1kg tortu az
W ogóle na mój widok się niebywale ucieszył.
Potem przyznał ,że po prostu bał się o mnie ,bo wiedział ,że ryzykujemy.
Podobno w nawet w marzeniach nie pomyślał,że ja jestem w tak doskonałym stanie zdrowia ,a jak mnie zobaczył ,że sama autem przyjechałam,do tego się jeszcze zakopałam w zaspie i wyjechałam ustawiając się zupełnie gdzie indziej to zbladł ,jakby ducha zobaczył.
Potem powiedział,że on też się tam dziś zakopał i musiał kolegę na pomoc wzywać.
Teraz to już powoli zaczynam się śmiać i humor mi wraca.
ladnie
MH DOWIKLA BEATA dziekuje za miłe slowa i gratulacje az jestem dumna z siebie
Natali tak ja jestem krawcowa od a do z szyje wszystko od majtek po sukienki bluzki i płaszcze .... co sie da jakby trzeba bylo to moge cie podszkolic :-):-):-):-)
ja na dziisaj zakonczylam sprzatanie bo mnie gnaty bola wszystkie jutro bede dalej sprzatac ale sypialnia jest na błysk tylko firanki mi zostało powiesic, maksia pokój nowy wiec tez gotowy no i zaczelam pokój goscinny ale nie skończyłam:-):-):-) to jutro kuchnia i łazienka tez jak dam rade bo w kuchni to mnóstwo rzeczy wywale
nie szalej tak