lolkak
Październikowa Mama Mai
Rewelacja!! tygrys wymiata. Mam takie same meble w pokoju ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miło,że wreszcie ktoś z Marek zawitał.witam wszystkie mamuśki
mam pytanie do truskawkowej mamy, napisałaś ze w Markach otworzyli jakieś miejsce do zabaw dla dzieci, mozesz mi dokładnie napisać gdzie, bo równiez jestem z Marek i mam dwojeczke dzieci, a szczerze mówiać to w tym miejscu co mieszkam to brakuje nawet placu zabaw, wiec chetnie skorzystałabym z tego miejsca o którym napisałaś.
pozdrawiam Dorota
próbuj próbuj , ja pamiętam jak byłam mała szyłam ubranka dla lalek taką maszyną dla dzieci , a później trochę wszyswałam i podszywałam no i też bluzeczki sobie szyłam .. tak kombinowałam , skończyło się na zamówieniach dla znajomego zespołu muzycznego na te zabawy weselne , szyłam jakieś stroje gacie do zadań itp i miałam z tego kaskęe to az taka szwaczka ze mnie nie jest jeszcze ubrań nie szyje
ale mam w planach zakupic sobie cosik z szablonami i popróbowac
ostatnio spodobała mi sie taka sukienka i mam zmiar zakupic jakis material i próbować;-)
a nóż widelec sie uda
witam porannie
u naś snieg wali i chyba trza sie bedzie wybrac na łopatę chwilowo wypozycze ciocie moze zostanie z dzieckami a na jak ta babajaga tylko nie na miotle a na szufli
no i dzis chyba na stonke trza bedzie sie wybrac bo mleko malej musze kupic
hehe jak się nie roztopisniegu to Ci u nas pod dostakiem
wyslac Ci troche?
śliczny pokoik.. strasznie podobają mi się te tygrysy, no i firanka niczego sobieWklejam fotki Kubusiowego pokoiku.