reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
czesc laseczki!!
ja tak tylko na chwilkę wpadam na bb.jakieś choróbsko mnie dopadło,gardło mnie boli i mam dreszcze.:wściekła/y::-(
nic mi sie nie chce a tu trzeba sprzątać bo swieta sie zbliżają dużymi krokami.
dobrze ze obiad mam z głowy to nie musze stac przy garach.m pojechał po krystiana do szkoły,dzieci spią a ja uciekam umyć głowę.

pozdrawiam.:-)

as-super ze już sie lepiej czujesz i ze dochodzisz do siebie.:tak:
a pokoik kubusia jest świetny!!!!

beatka-szalejesz z tym czytaniem.:tak:
ale jak fajna książka to potrafi wciągnąć na dobre.

witam wszystkie mamuśki :)
mam pytanie do truskawkowej mamy, napisałaś ze w Markach otworzyli jakieś miejsce do zabaw dla dzieci, mozesz mi dokładnie napisać gdzie, bo równiez jestem z Marek i mam dwojeczke dzieci, a szczerze mówiać to w tym miejscu co mieszkam to brakuje nawet placu zabaw, wiec chetnie skorzystałabym z tego miejsca o którym napisałaś.
pozdrawiam Dorota :)

Cześć kobity, ja tylko przelotem :-) latam dzisaj po mieście od 6 rano :szok::-D No ale zrobilam zapasy do lodówki i pojechaółam po zabwki dla dziewczynek :tak: taki sobie sklep wybrałam, że ciężko go było znaleźć :szok::-D No ale już mam :cool2:

Lecę grzać dziewczynkom gulasz z makronem :tak:

Do miłego:-)

witam wszystkie mamuśki :)
mam pytanie do truskawkowej mamy, napisałaś ze w Markach otworzyli jakieś miejsce do zabaw dla dzieci, mozesz mi dokładnie napisać gdzie, bo równiez jestem z Marek i mam dwojeczke dzieci, a szczerze mówiać to w tym miejscu co mieszkam to brakuje nawet placu zabaw, wiec chetnie skorzystałabym z tego miejsca o którym napisałaś.
pozdrawiam Dorota :)
Miło,że wreszcie ktoś z Marek zawitał.
Napisz coś więcej o sobie i zostań z Nami na forum.
I może jakieś spotkanko w ananasie by się zorganizowało dla dzieciaków:confused::confused:
Ananas jest przy myjnie ręcznej róg Piłsudskiego i Moniuszki.:tak::tak:
Za godzinę jest 12 zł chyba ,więc jakieś jeszcze rozsądne pieniądze. :tak::tak:

witam ja tu od niedawna:)mój synuś śmiga i niestety nie daje nic mi zrobić a przed tymi świętami to wszyscy lataja...ja zaczęłam już zakupy na święta ale jeszcze troche przede mna:)Musze zrobic dokładna liste potraw dobrze że u mamy mojej mamy święta hehe mniej roboty:)w tym roku będzie mikołaj bo Bartuś jeszcze nie miał przyjemności go poznać :)Więc święta mam nadzieje że fajnie wypadna tylko jeszcze prezenty dla Bartka musze kupić:)A tak ogólnie to u nas też śniegu jest sporo i do tego potwornie dziś zimno chciałam z małym wyjść ale jest przeziebiony to na taki mróz go nie brałam.

Chciałam dodać że widze że tu kobitki szyjecie dużo:)ja nie mam do tego smykałki acha i jakie ładne pokoiki dla maluchów robicie :)Śliczne naprawde za jakiś czas to może i ja swojemu jakiś zrobie ale narazie to on śpi z nami w pokoju:)

As super pokoik ma Kubulec :tak::tak::tak:
My już z przedszkola wróciłyśmy i Maja właśnie wcina krokiety na obiad :tak::tak: a ja kawkę popijam :tak::tak::tak:
Co do prezentów gwiazdowych to ja już mam z głowy :tak::tak:

reklama
e to az taka szwaczka ze mnie nie jest jeszcze ubrań nie szyje:no:
ale mam w planach zakupic sobie cosik z szablonami i popróbowac
ostatnio spodobała mi sie taka sukienka i mam zmiar zakupic jakis material i próbować:-p;-)
a nóż widelec sie uda:-D:-D

witam porannie
u naś snieg wali i chyba trza sie bedzie wybrac na łopatę chwilowo wypozycze ciocie moze zostanie z dzieckami a na jak ta babajaga tylko nie na miotle a na szufli:-p:-D:-D:-D
no i dzis chyba na stonke trza bedzie sie wybrac bo mleko malej musze kupic:tak:
próbuj próbuj , ja pamiętam jak byłam mała szyłam ubranka dla lalek:-D taką maszyną dla dzieci , a później trochę wszyswałam i podszywałam no i też bluzeczki sobie szyłam .. tak kombinowałam , skończyło się na zamówieniach dla znajomego zespołu muzycznego na te zabawy weselne , szyłam jakieś stroje gacie do zadań itp:-D i miałam z tego kaskę:-p
a jak wyjechałam to ani maszyny ani nic , a z chęcią czasem bymsobie posiedziała i pokombinowała... dużo rzeczy mam też do przeszycia i nie mam jak:zawstydzona/y:

sniegu to Ci u nas pod dostakiem
wyslac Ci troche?:-D:-D:-D
hehe jak się nie roztopi:-D
możesz też w lodówce turystycznej:-p

lunka niezłe miałaś zamieszanie z tortem:eek: ja sama wolałam małej na roczke upiec:tak:
i wszystkim smakował a był niedrogi;-)łądnie ozdobiłam i git:-p
Wklejam fotki Kubusiowego pokoiku.
śliczny pokoik.. strasznie podobają mi się te tygrysy, no i firanka niczego sobie:-D

Iwcik
mogą być ząbki , mojej małej pierwsze dolne wybiły się jak miała 4 miechy , tyle że dolne coś jej wolno ogólnie rosną bo drapały cały czas ale wyroszły dłuższe miesiąc później:sorry:
a 2 tak sam już ma przebite od jakiegoś czasu a dopiero teraz rosną:-p śmiesznie to wygląda bo ktoś pyta ile ma zębów a jak mówię że 8 to mówią a które bo na dole 2 :-D i musze pokazywać że ma na dole 4 przebite:-pale na szczęście już idą w górę też jakoś po 1,5 msc widocznie taki urok;-) górne za to jej przebijają i wychodza dosłownie w kilka dni

a wogóle powiem wam coś strasznego...:-(
niemal dostałam zawału... miała lekko kaszelek , no i zapchany nosek , lekarze mówili że wsasystko ok ale jak mi w nocy zaczęła kaszleć to normalnie przestała oddychać na ok 30 sek jak nie dłużej:szok: ja ją pukałam po plecach i wogóle a ona nic... dopiero wsadziłam jej palec do gardła to sobie tak porządnie odbiła i wtedy jej smareczki wylecały nosem i zaczęła łapać powietrze, ja byłam normalnie roztrzęsiona, bo nie dośc że nie wiedziliśmy co robić to jeszcze była 1 w nocy a do szpitala od nas jest kawał drogi :-(
na szczęście dobrzed się wszystko skończyło... ale ja nie mogłam spać do 5 rano... :-(
później pojechaliśmy do lekarza o dostała antybiotyk no i do pl lekarza i powiedziała nam że małej dużo flegmy spływa z noska i ma powiększone migdałki i jej się tam w gardełku zakleiło:-(
do antybiotyku jeszcze dostała syropek na flegmę no i jej dajemy ale dosłownie wczoraj to pół dnia przepłakałam...
a do tego jak już mi nerwy puściły to mnie tak brzuch bolał że znów nie spałam pół nocy :dry:

Do góry