reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej laski!!!
za oknem,sypie,sypie,sypie - 2*wiec pogoda typowo zimowa.
moje dzieci spią, krystian własnie ze szkoły wrócil,,m robi obiad a ja odpoczywam.
a co tam.....mi tez sie coś od życia należy.;-);-):tak:
jeszcze dzis mnie czeka wizyta z krystianem u logopedy i może wyskocze na jakies małe zakupy.:tak:

ps.mamuski a co nas tu ostatnio tak mało??????????:confused::confused::-(

luna-wszystkiego najlepszego dla wikusi z okazjiu urodzin.
dużo zdrówka,usmiechu i wspaniałych prezentów tego życzy e-ciocia.

joanna-duzo zdrówka dla dzieciakow życze.

aguśka2017-witam nową mamuśke!!

reklama
hej laski

no odrazu przyznam sie ze daje lence gryzaki ale ona jakos nie chce złosci sie jeszcze bardziej woli raczki swoje gryżć, kurcze faktycznie natali gdzies przeoczyłam twojego posta zeby juz miała zęby :szok::szok::szok::szok: ale tez tak slyszalam ze jak szybko wychodza to szybko wypadaja:tak::tak:
a własnie nie smaruje jej niczym musze wybrac sie po cos do apteki moze macie cos dobrego skutecznego i sprawdzonego co mogłabym jej kupic:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Lunka dla Wiki wszystkiego naj naj naj duzego tortu i smacznego bąbelkowego pikolo oczywiscie sie wie:-D:-D:-D:-D:-D

A tu obiecane foty gotowego pokoju maksia w którym lubi spac:-):-):-):-)

S5001800.jpg

Załączniki

• S5001799.jpg
    S5001799.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 71
  • S5001807.jpg
    S5001807.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 37
Witam i ja
U mnie od samego rana sypie snieg:szok::tak::tak:Calkiem sporo juz go nasypalo:tak::tak:Dzieciaki sa cale happy,ja jakby troszke mniej;-):-)
Dziewczynki sa w przedszkolu:tak:Jak odebralam mlodego to odwiedzilam znajoma:tak:Dopiero wrocilismy do domku:tak::tak:Teraz Dominik robi lekcje i jak skonczy to idziemy do dziewczynek na zebranie:tak::tak::tak:
Dominika Pani Go dzisiaj bardzo pochwalila i powiedziala ze nie ma juz przychodzic an zajecia wyrownawcze:tak::tak:Podobno nadgonil w mega tempie i juz jest jednym z lepszych uczniow w klasie:tak::tak::tak::tak:

LUNKA
WSzystkiego naj,naj dla Wikusi:tak::tak::tak:Zdrowka,szczescia,spalnienia marzen,cudownych zabawek i samych szczesliwych dni:tak::tak::tak:

IWCIK
No pokoi wyszedł Tobie piekniusi:tak::tak::tak:Gratuluje:-):tak:

hej laski!!!
za oknem,sypie,sypie,sypie - 2*wiec pogoda typowo zimowa.
moje dzieci spią, krystian własnie ze szkoły wrócil,,m robi obiad a ja odpoczywam.
a co tam.....mi tez sie coś od życia należy.;-);-):tak:
jeszcze dzis mnie czeka wizyta z krystianem u logopedy i może wyskocze na jakies małe zakupy.:tak:

ps.mamuski a co nas tu ostatnio tak mało??????????:confused::confused::-(

luna-wszystkiego najlepszego dla wikusi z okazjiu urodzin.
dużo zdrówka,usmiechu i wspaniałych prezentów tego życzy e-ciocia.

joanna-duzo zdrówka dla dzieciakow życze.

aguśka2017-witam nową mamuśke!!
pewnie się za porządki świteczne wzięły i ogólnie przygotowania:tak:
hej laski

no odrazu przyznam sie ze daje lence gryzaki ale ona jakos nie chce złosci sie jeszcze bardziej woli raczki swoje gryżć, kurcze faktycznie natali gdzies przeoczyłam twojego posta zeby juz miała zęby :szok::szok::szok::szok: ale tez tak slyszalam ze jak szybko wychodza to szybko wypadaja:tak::tak:
a własnie nie smaruje jej niczym musze wybrac sie po cos do apteki moze macie cos dobrego skutecznego i sprawdzonego co mogłabym jej kupic:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Lunka dla Wiki wszystkiego naj naj naj duzego tortu i smacznego bąbelkowego pikolo oczywiscie sie wie:-D:-D:-D:-D:-D

Zobacz załącznik 309255
ja mojemu czarkowi kupiłam tylko bobodent i niestety nic nie dawał
wiecej nie próbowałam bo czarkowi zeby bezbolesnie wychodziły:tak:
Witam i ja
U mnie od samego rana sypie snieg:szok::tak::tak:Calkiem sporo juz go nasypalo:tak::tak:Dzieciaki sa cale happy,ja jakby troszke mniej;-):-)
Dziewczynki sa w przedszkolu:tak:Jak odebralam mlodego to odwiedzilam znajoma:tak:Dopiero wrocilismy do domku:tak::tak:Teraz Dominik robi lekcje i jak skonczy to idziemy do dziewczynek na zebranie:tak::tak::tak:
Dominika Pani Go dzisiaj bardzo pochwalila i powiedziala ze nie ma juz przychodzic an zajecia wyrownawcze:tak::tak:Podobno nadgonil w mega tempie i juz jest jednym z lepszych uczniow w klasie:tak::tak::tak::tak:

LUNKA
WSzystkiego naj,naj dla Wikusi:tak::tak::tak:Zdrowka,szczescia,spalnienia marzen,cudownych zabawek i samych szczesliwych dni:tak::tak::tak:

IWCIK
No pokoi wyszedł Tobie piekniusi:tak::tak::tak:Gratuluje:-):tak:
super gratki dla bardzi inteligentnego synka:tak::tak::tak:

witam byłam ze szwagrem na zakupach
przed 5 my wrócili:tak:
nie kupilam zbyt duzo bo mlodej mleko bułki i jakis ser i jeszce cos do jedzenia kasy brakło
a z m bedziemy robic swiateczne zakupy pewnie jak największa gorączka bedzie:dry:
ale cóż nic nie poradzę

Wikusia !!!

Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
Tyle szczęścia i słodyczy
w dniu urodzin tobie życzy e ciocia
http://www.klamerka.pl/3-1-urodzinowe.html#ixzz186voeh1P

Ostatnia edycja:
Wtorek wieczór. Mąż pozwolił mi pozmywac po obiedzie, hehehehehhe

Luna fajnie tak na gotowe do domu wrócić :-)
tylko jak długo dam radę się tak męćzyc z bezczynnością:-D

Kamcia my tez nie mięliśmy robić sobie prezentów, no, a już na pewno nie takich drogich. Dla małej tylko oi to tez skromnie, no al eja musiałąm w koncu te oczy zrobić, i nie ma się co okłąmywac-Piciu ma gorzej, więc jak mogłam mu odmówić. Cieszę się ze w koncu sie zdecydował. nie będzi ena zbytki, ale n aoczy ważniejsze

no kochana na taki prezent to i ja bym wyskrobala:tak::tak::tak:
a u okulisty byl chociaz?
nadal mala tak wczesnie budzisz d przedszkola?
dziś był, okularki na jutro cdo odbioru.
A młoda kożysta, ze tatus ma urlop i chodzi na 8 nie na 5.30:-)

Natali mi tez prad [przyszedł 256zl :-D:-D:-Di tez próbowalam oszczedzac :-D:-Djakos nie wyszlo:-D:-D:-D
ech, a ja czekam za rozliczeniem ogrzewania i boję się jak nie iwem, a tu cosza. W zeszłym roku już dawno było.

Zobacz załącznik 309255
no no no
Torcik był w niedziele a ile z nim nerwów?!
Zamaówiłąm w srodę tort myszkę miki , babka powiedział, ze 50 zł wyjdzie. Oki, drogo, ale niech młodej będzie. W sobote ide odebrac a ta mi śpiewa 67 zł + 2 zł tektóra! jak mnie szał macicy złapał, to zara zpo wsystkich szefach obdzwoniłąm i zrypałam na czym swiat stoi. W koncu tortu nei wziłąm, bo nikt sie nie poczuł przeprosić ( a i tak mnei nie stac ) , kupiłam w innej ciastkarni za 32 zł mega pyszny. I o ile tanszy:-) Ale do domu przysżłam mega nabuzowana, jeszcze taka sniezyca u nas była a ja pod ten snieg i wiatr no nic nie widziałam, ale wsciekłość oświetlała mi droge:-D
dobra spadam bo o 4 wstac a ja oststnio nei mam siły wstawac. Starośc nie radość.Pa

Natali to się ucz szyć sukienki będę zamawiać u Ciebie :-D
Iwcik pokoik super wyszedł :-)

Witam wieczorem :-) Kubek poszedł spać :tak: już mam dosyć jego chodzenia spać po 22,00 :dry: więc kładę go teraz i zasypia po 21,00 :-) M poszedł się wykąpać a ja zaraz pójdę coś zjeść i zasiadam do książki :-) tak mnie ten zmierzch wciągnął że przeczytałam dzisiaj prawie 200 stron :-D jak tak dalej pójdzie do końca roku przeczytam wszystkie 5 tomów :-) na szczęście jutro mam obiad z dzisiaj, tylko jakąś zupkę ugotuję i będę czytać i czytać :-D spokojnej nocki Laseczki :-)

Natali to się ucz szyć sukienki będę zamawiać u Ciebie :-D
Iwcik pokoik super wyszedł :-)

Witam wieczorem :-) Kubek poszedł spać :tak: już mam dosyć jego chodzenia spać po 22,00 :dry: więc kładę go teraz i zasypia po 21,00 :-) M poszedł się wykąpać a ja zaraz pójdę coś zjeść i zasiadam do książki :-) tak mnie ten zmierzch wciągnął że przeczytałam dzisiaj prawie 200 stron :-D jak tak dalej pójdzie do końca roku przeczytam wszystkie 5 tomów :-) na szczęście jutro mam obiad z dzisiaj, tylko jakąś zupkę ugotuję i będę czytać i czytać :-D spokojnej nocki Laseczki :-)
to muszę sie na nauki do Iwik wybrać :)
bo ona takie cudeńka szyje z tego co wiem :)

no i jestem cos mnie moży ale pewnie zaraz zasne na jakies 5 min obudze sie na karmienie mlodej i mi spanie przejdzie ;-)
pojutrze m wraca aż sie doczekac nie mogę
jutro bym sie z checia za uszka wziela ale nie wiem skad grzybki mam wziasc chyba ze mi m powie :)

Witam wieczornie.
Byłam w klinice.:tak:
Stan zapalny się cofa i wszystko się normuje,ale jeszcze do doskonałości brakuje 2-3 tygodnie wg lekarza.:tak:
Nie jest źle.:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

W ogóle na mój widok się niebywale ucieszył.
Potem przyznał ,że po prostu bał się o mnie ,bo wiedział ,że ryzykujemy.:baffled:
Podobno w nawet w marzeniach nie pomyślał,że ja jestem w tak doskonałym stanie zdrowia ,a jak mnie zobaczył ,że sama autem przyjechałam,do tego się jeszcze zakopałam w zaspie i wyjechałam ustawiając się zupełnie gdzie indziej to zbladł ,jakby ducha zobaczył.:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Potem powiedział,że on też się tam dziś zakopał i musiał kolegę na pomoc wzywać. :-D:-D:-D:-D:-D

Teraz to już powoli zaczynam się śmiać i humor mi wraca.:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
MH DOWIKLA BEATA dziekuje za miłe slowa i gratulacje az jestem dumna z siebie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Natali tak ja jestem krawcowa od a do z szyje wszystko od majtek po sukienki bluzki i płaszcze .... co sie da jakby trzeba bylo to moge cie podszkolic :-):-):-):-)

ja na dziisaj zakonczylam sprzatanie bo mnie gnaty bola wszystkie jutro bede dalej sprzatac ale sypialnia jest na błysk tylko firanki mi zostało powiesic, maksia pokój nowy wiec tez gotowy no i zaczelam pokój goscinny ale nie skończyłam:-):-):-) to jutro kuchnia i łazienka tez jak dam rade bo w kuchni to mnóstwo rzeczy wywale :tak::tak:

Do góry