Anabuba ,ten pokój to na dżunglę robiony ,a safari jest tylko firanka.witam sie znow na nocnym posterunku
eh
widze ze nie tylko ja mialam klopoty ze wstaniem dzis
wsyztsko przez to ze tak dlugo jest ciemno
dziewczyny tez na sile sciagalam,ale jakso sie udao
dzis z sasiadka wiec udalo mi sie zdazyc d pracy na czas:-)
w pracy bylo wesolo bo male przemeblowanie byylo a panowie od takich rzeczy jacys malo gramotni,ze w koncu ja sie wzielam za odkrecanie srubek nozem i szybko mi to poszlo:-)
pozniej troche akrobacjiz eby laznei wodna podlaczyc:-)
z mala wracalysmy z przedszkola na piechote,w pol drogi p po nas z sankami wyszedl
a zaokname caly dzien -10
jak w dzien bylo slonce to bylo -8 ale bez wiatru wiec git
mnie cos zow chceopbrac ale zaraz sobie dawke lekow strzele i mam nadzieje ze przejdzie
pewnie p mi sprzedal bo on zasmarkany
mama nadzieje ze malej nie sprzeda bo bedzie kicha
pozniej szybki obiadek,po Pauline bo na basenie byla i do mamy poszlam zdziewcyznami po p do pracy
no i wracamy od mamy jzu po 20tej bylo,moj tata nas odprowadza i po jaksi 200m zalpalam sie za kieszen i patrze a nie mam kluczy
obszukalam plecak i kluczy nie ma.mysle sobie ladnie ,p w pracy i dupa blada
ale przypomnialo mi sie ze jakis rok temu moze dluzej spejalnie u mamy zostawilam jeden komplet zapasowych kluczy tak na wszelki wypadek
nawet mama o tym zapomniala
wiec biegiem po klucze
jeden minus taki ze do furtki nie ma klucza,ale przelazlam przez brame i wlazlam do domu
uffffffff
a juz myslalam ktora szybe trzeba bedzie wybijac
Weronika szybko padala bo w przedszkolu nie spala dzisiaj
oby do wiosny!!!!!!!!!!!!!!!!
zdrowka kobieto
ja juz mam w zasadzie prezenty kupione dla dzieci
takie skromne bo kasy malo,ale cos musi byc
dla p chcialam jeszcze cos malego kupic ale nie wiem co
a Kuba bral udzial w przedsztawieniu?
a pokoik straaaaaaaaaaasznie seledynowy
ale fajnie to wyglada
na safari troche mniej zieolono
a moze sie znacie tylko nie wiecie:-)
Pisałam kiedyś o tym.;-)
Znać to my się na pewno nie znamy,ale się poznamy...:-):-)
Niezłą przygodę miałaś z tymi kluczami.
Kochana uważaj troszkę z tymi porządkami.hej i ja zagladam do was
mam dosc juz sprzatania nie dosc ze wszystko na raty robie bo lenka marudna to na dodatek cos zrobiłam w noge mam nadzieje ze tylko nadwyrezyłam a nie skreciłam stopy boli jak cholera niestety w pokoju mam wysoka szafe i chciałam kurz z niej zetrzec no i dostałam tylko wspinajac sie na komode a krzesełko było za niskie no i schodzac jakos niefortunnie postawiłam noge :---( mam nadziejey ze przestanie jutro bolec :---(
as pokój super no a tygrys rewelacja kurcze super wyglada jak mój dorosnie to tez cos w takim stylu pewnie wymysle ciekawe czym bedzie sie interesował bo u nie jednokolorowe sciany niestety nie beda ja to usze sie omalowac zeby mi sie podobało
Na nadwyrężoną lub skręconą nogę przykładaj okłady z Altacetu na zmianę z okładami z Arniki górskiej. ;-):-):-)
Wiesz co przy tych naklejkach się tak narobiłam,że wolałabym 5 razy ten pokój pomalować.
Tak jak widać na fotkach tam tygrysy i taraje składają się z paseczków i to każdy paseczek trzeba pojedynczo odklejać.
Już mnie przynajmniej na razie nikt na takie coś nie namówi.no ,chyba,że Kubuś
ViKamciaG -właśnie o tym pisałam,że ona ma nadal katar ,ale wewnętrzny taki zatykający drogi oddechowe i ten bardziej niebezpieczny ,bo płynie po tylnej ścianie gardła.
Jedynym rozwiązaniem jest położenie wysoko na poduszkach,żeby ten katar spływał do żołądka ,a nie na oskrzela.
Dodatkowo ja osobiście podałabym coś przeciwhistaminowego.;-):-):-)
Aguska masę przepisów na torty i nie tylko masz na www.smaczny.pl
Witam nocnie.
Dawno się tak nie narobiłam.
Pies dostał biegunki i nie zdążył zbiec po schodach na dwór...
Miałam sprzątanie,a przy okazji schody całe umyłam.;-):-):-)
Dzieciaki śpią,mąż telewizję ogląda,pies pomrukuje ,więc wszystko oki.
Biorę się za kończenie ozdób na kiermasz.;-):-):-)
Ostatnia edycja: