reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Natali ja chyba ze dwa razy miałam prawdziwą choinkę :tak: fakt fajnie w domu pachnie ale to nie dla mnie :sorry2: każdy woli co innego :-) ja już się przyzwyczaiłam do sztucznej :tak:

No i już mam wszystkie lampy pomyte, drzwi i futryny nawet :tak: Kuba poszedł spać mam nadzieję że pośpi dłużej niż wczoraj bo chcę się wziąć za meble w dużym pokoju :tak: a tam trochę szkła mam do pomycia i stoi już tak od maja nie ruszone :-p coś mnie wzięło na sprzątanie to korzystam z tego powera :-)

reklama
Witam,

amiało byc tak rózowo bez chłopa w domu, a tu czasu brak :sorry:

Helenka została w domu, bo obudziła się z temperaturą i ustaczka ma jakoś tak dziwnie speczone :szok::eek: Idziemy na 15 do lekrza :sorry:

No ale dobrze, ze w domu bo droga do przedszkola to maskara, sa takei zaspy błota pośniegowego, a nie mam jak ominąc bo która droga bym nieszła to musze się przedzierać :no: Mama zamałe koła w wózku, ale już na to zaradziłam :-p

Żywa choinka super :tak: Ale my w zeszłtym roku nabyliśmy sztuczna :eek: bedzie dopuki moje dzieci nie przestana wpierniczać z dywnau co popadnie :sorry:

Pozdrowionka dla wszystkich :-)

As kurcze i co dalej? Będą ci coś robili?

Dziś dzwonił kierownik kliniki do mnie.
Jest dużo gorzej niż lekarz mówił wczoraj.:-:)-:)-(
Jestem zagrożona posocznicą ogólną organizmu,a antybiotyk który wczoraj dostałam okazał się silnym chemioterapeutykiem.
Ech życie... :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Pozdrawiam Was ,wracam do łóżka.

Dziś dzwonił kierownik kliniki do mnie.
Jest dużo gorzej niż lekarz mówił wczoraj.:-:)-:)-(
Jestem zagrożona posocznicą ogólną organizmu,a antybiotyk który wczoraj dostałam okazał się silnym chemioterapeutykiem.
Ech życie... :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Pozdrawiam Was ,wracam do łóżka.

Zdrówka kochana :tak: No iczekam na same dobre wieści :-)

hej mamuski!!!
witam sie i ja w środę.
u nas pogoda do dupy,zimno,pochmurnie i co chwilke pada deszcz.:wściekła/y:
dzieci spią,m z krystianem sie bawia a ja poprasowałam i zasiadłam z kawką przed bb;-).mam takiego lenia że coś strasznego,przydało by sie już coś zacząć sprzątać na swieta a tak mi sie nie:no: chce ze masakra.:eek::zawstydzona/y:
jutro z samego rana mam wizyte u lekarza bo ostatnio cały czas jestem śpiąca,nic mi sie nie chce,słaba jestem, porobie badania i zobaczymy co mi jest.:confused::confused::confused:

pozdrawiam.:-)

as-trzymaj sie,bedzie dobrze!!
odpoczywaj jak najwiecej.

mh-zdrówka dla helenki.;-)
koniecznie daj znac po wizycie.

beatka-rzuc mi kochana troszke tego pawera bo ja to nie mam na nic ochoty.:zawstydzona/y::-(

Hello,hello
Ja wrocilam z zakupkow,ale bylam tylko po zarelko bo cos malo mi zostalo od poprzedniego wypadu hehe;-)Popijam sobie capucinko i zezarlam 3 kawalki babki z kiwi:tak::tak::tak:Obiadek sie smazy,robie nugettsy z kurczaka a do tego frytki:tak::tak:W drodze po dziewczynki planuje wejsc sobie na solo bo jzu dawno nie bylam

AS
Oj Kochana oby bylo dobrze:tak::tak::tak:&&&&&&&&&&

MH
Nie przejmuj sie moje dziewczynki to wyoraja doslownie wszedzie kazdy okruszek hahaha:tak:
Daj znac po lekarzu

hej weszlam was podczytac...
no i sie zdolowalam jak przeczytalam o As... mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze!
boze od wczoraj mam takiego dola, co za 2 dni...
wczoraj kolezance spalilo sie auto i garaz ale najgorsze, ze w ciazy zawalu dostawala bo nie widziala z domu jak amz zdazyl wyjsc z tego garazu... pol dnia wczoraj na staraczkach czekalysmy na nowiny od jednej staraczki po przejsciach, bardzo dlugie starania... wkonu zaszla w ciaze tykko ze... pozamaciczna...
jetsem normalnie podlamana... co za zycie, tyle nieszczesc chodzi po ludziach...

reklama
As Kochana oszczędzaj się :tak: teraz to już nie będzie sprzątania na święta :tak: masz leżeć i odpoczywać :tak:
MH zdrówka życzę :tak:
Lidka ja przez ten power dzisiaj o mało co o obiedzie bym zapomniała :-) no ale na szczęście sobie przypomniałam :tak:
Josephine dobrze że nic mu się nie stało jak z garażu wychodził :szok:trzymaj się i nie daj :tak: zjedz sobie czekoladę na osłodę :-)

Witam pod wieczór :tak: ja już na dzisiaj chyba skończę ze sprzątaniem :sorry2: no może meble wytrę na samej górze :tak: Kuba się bawi i ogląda bajkę a ja właśnie wyszłam z kuchni :tak: zaraz sobie herbatkę zrobię i przewertuję zabawki Kuby :tak: M mi pisał że zajęcia chyba im się skończą dopiero o 21,30 więc jak dobrze pójdzie to będzie dopiero po 23,00 w domu :sorry2: dobrze że jutro ma wolne :-) lecę składać bo jeszcze muszę szkoło wytrzeć i poukładać w kredensie :tak: zajrzę jeszcze później :tak:

Do góry