reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pieski karmię codziennie od jakiegoś czasu .:tak:

zapraszam również tu :
http://www.pustamiska.pl

witam sie w poranek bardzo wietrzny,za okem -1 ale pizzi jak w kieleckiem:-D
duza w szkole,mala spi
ja wczoraj zrobilam sobie pozradek w szafkach w kuchni koncu,pozniej poszlam z Paulina na rekolekcje i do mamy.
dzis mam w planie prasowanie bo na mycie okien za bardzo wieje,ale jeszcz jutro albo w sobote zdaze pomyc,bo pozniej takie mrozy nadaja duze ze nie bedzie jak

dobry gniotek byl:tak::tak::tak::tak::-D
a Twojego chlopa powinni zatrudnic do zdjec:tak::tak::tak:

no tak,mow cos chlopu to na pewno to zrobi
a jestes pewna ze nie kazalas mu zrobic 2 rzeczy naraz??????:-p:-p:-p:-p:-p
zdrokwa dla dzieciaczkow

hehehehhehehe,tak to jest z chlopami
brawa dla Maksia

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
niech do Polski przyjada to sie naucza:-D:-D:-D

to super ze wszytsko zaczyna sie w koncu u was ukladac

ja choinke tez tylko zywa
a kolki to sie odurzaczem wciaga:-)

zdrowka dla Helenki

wspolczuje kolezance

nie pisalam wam ze tego samego dnia co zmarl moj dziadek , w nocy jedenj babce ode mnie z roboty zmarla corka
miala 29lat i dostala w nocy rozleglego zawalu i nie dali rady jej odratowac
babcie obudzil w nocy placz rocznej wnuczki bo spala z mama:-:)-:)-:)-(

ja wczoraj robilam ogorkowa i zostalo jeszcze na dzis,ale sama ja do lodowki schowalam:-D
i robilam wczoraj zapiekanke z ziemniakow,ale ze leniwa jestem to zamiast je trzec na tarce to skreilam przez maszynke,dodalam podsmazonej cebuli i skwarek,doprawilam na ostro i upieklam,pychotka:-)
po blasze sladu nie widac

Straszna historia z tą dziewczyną :-:)-(

Zapiekanka z ziemniaków jest pysznaaaaa...:tak:

Natali power mi się chyba skończył dzisiaj :sorry2: no ale się zobaczy później ;-)
Bubka to ta dziewczyna zmarła w nocy w domu tak?
[*] :-( no u mnie też taka pogoda :sorry2:

Witam. Za oknem prawie -5 i coś słyszę że wieje :sorry2: śniegu napadało co nie miara przez noc :tak: Ja już balkon zaliczyłam bo tyle śniegu na antenie miałam że sygnału nie odbierał :tak: ja w trakcie śniadanka i ciepłej herbatki :tak: obiadek mam ze wczoraj tylko jakąś zupkę muszę sklecić :-) z ziemniaczków kopytki zrobię bo coś za mną ostatnio chodzą :-) jeszcze dzisiaj do żar trzeba jechać po wyniki cytologii ale to po południu jak Kubek się wyśpi :tak: do M się nie odzywam, bo wczoraj mi napisał że będzie około 22,00 wyjeżdżał z jednostki więc koło 23,00 powinien być w domu a tu dupa. Przyjechał było przed 1,00 i nawet nie raczył napisać że będzie później :no: teraz to ja też nie będę brała go pod uwagę :no: kurde czekałam, czarne myśli mi do głowy przychodziły :no: ach nie mam słów :no:
No cóż faceci często nie myślą :no:;-)

Witam:-)

Helenka zostaje w domu dzisiaj bo ciągle kaszle :eek: Mama ndzieje, że do poniedziałku ja wykuruje :sorry:

No ja też czekam na fotki :tak:

U nie tez okna wołaja o litośc, ale mam chore dzieci jako wymówkę :-p

Nie stać ich na to :-D:-D:-D:-D;-)

Dawaj ten snieg do mnie, bo ja już śnieg wolę niz ta paskudną pluchę :eek:

Narazie spadam, zajrzę poźniej :-p

MH zdrówka dla Helenki.:tak::-):-)

a mnie wyskakuje błąd strony :(

o matko jedyna to jest straszne:szok:
dziecko obudziło sie koło zimnej mamy:szok::no:
no i już sie poryczałam:-(

witojcie kochane
u nas niby 7 na minusie ma byc dzis wiec juz mi okna odpadaja a mialam taki zamiar zeby sie wziasc:sorry:
zobaczymy pozniej moze jeszcze bedzie na +
miałam jechac do miasta ale narazie jeszcze nie dostałam wypłaty
wiec czekam nadal:tak:
młody słysze ze w pokoju szaleje
bawi sie i co tam gada
a ja głodna jestem jak wilk a w szafce ino bardzo stary chleb:-(
a nie mam jak isc po nowy:no:
Taki chlebek zawsze można na gorąco zrobić i jest pyszny :tak::-):-)

Witam się z Wami w czwartek .
Będę dziś z Wami cały dzień ,bo Klauduśka dała mi do łóżka swojego laptopa.:tak::-D:-D:-D:-D:-D
Pożałowała się mamusi,że mamusia bez BB to źle jakoś funkcjonuje.:-D:-D:-D:-D
Kocham tę moją wyszczekaną japkę :-):-):-):-):-).
Wczoraj ile się nagadała to poezja ,ale lapka mamie naszykowała.
Zrobiła mi drugie konto i skróty ,co bym się mocno nie naszukała swoich ulubionych,bo jeszcze się zmęczę.:-D:-D:-D:-D:-D

Najpierw się nagada,namarudzi,ale potem i tak zrobi o co ją proszę.;-);-);-)

Ostatnia edycja:
reklama
Taki chlebek zawsze można na gorąco zrobić i jest pyszny :tak::-):-)

Pożałowała się mamusi,że mamusia bez BB to źle jakoś funkcjonuje.:-D:-D:-D:-D
Kocham tę moją wyszczekaną japkę :-):-):-):-):-).
Wczoraj ile się nagadała to poezja ,ale lapka mamie naszykowała.
Zrobiła mi drugie konto i skróty ,co bym się mocno nie naszukała swoich ulubionych,bo jeszcze się zmęczę.:-D:-D:-D:-D:-D

Najpierw się nagada,namarudzi,ale potem i tak zrobi o co ją proszę.;-);-);-)
ale jak sie nie ma składników to raczej cięzko ;-):-D
super córunia:tak::tak::tak::tak:

dziwczyny ja właśnie siedze i rycze widziałyście ten artykół:confused:
Wstrząsający rytuał - dla zabawy szlachtują delfiny - Niewiarygodne.pl
a ten film co tam jest to masakra nie mogłam patrzec a jednocześnie nie mogłam sie oderwać:no:
to bestialstwo jest nie do zrozumienia:no:
a te matki z dziećmi masakra, jak można, jak mozna tak traktować jakiekolwiek zwierzęta tym bardziej te inteligentne które nam bardzo ufaja i nas kochają:confused:
nie mam słów
wstydzę sie za naszą rasę:no::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam
Ja od rana wzielam sie za porzadki u dziewczynek w pokoju:tak::tak::tak:Wypucowalam Im od gory do dolu i nawet okna umylam :tak::tak::tak:Pranie wypralam i powiesilam a teraz mam chwilke na kawulca i ciacho;-):-)
Dominik cos mi kiepsko wyglada:no:Mam tylko nadzieje ze nie bedzie chory:tak:
Dziewczynki mi plakaly jak zostawialam Je w przedszkolu:no::-(A tak chetnie chcialy isc:cool:No coz jeszcze tylko jutro i w koncu weekend:tak::tak::tak:

A ja jednak wzięłam się za te okna i je pomyłam, firany poprałam i nawet już je powiesiłam :tak::tak::tak: jakiegoś powera dostałam :-D:-D:-D bo nawet ciasto na placki ziemniaczane zrobiłam :-D:-D:-D
A teraz pora na kawkę i odpoczynek :tak::tak::tak:
Dowikla a co to dziewczynkom się stało że nie chciały iść do przedszkola? :confused::confused:
As super masz córcię a że pogadała to czy my czasem też nie gadamy a potem i tak się na coś zgadzamy :-D:-D

Ostatnia edycja:
ANACONDZIA
To widze ze razem szalejemy z porzadkami:szok::tak::tak::tak:
A nie wiem dlaczego nie chcialy zostac w tym przedszkolu:no:Klaudia az sie cala wyginala jak Pani brala Ja na rece:szok::szok::szok::-(
Ja na obiad robie rosolek i tym oto sposobem bede miala obiad na wiecej niz jeden dzien:-p
Na niedziele palnuje zrobic tortille bo jzu mi dzieciaki wolaja ze by chcieli:tak::tak::tak:

As to masz dobrze :-) teraz masz nakaz leżeć i odpoczywać :tak:
Natli wystraczy że przeczytałam Twój komentarz i nawet nie chce tego oglądać :no:
Dowikla znowu mi smaka narobiłaś na tortille :-D

Witam wieczorem :tak: żary zaliczone, Kuba spał w aucie tylko godzinę więc dzisiaj szybko padnie mam nadzieję :-) z cyto wszystko ok więc w końcu się wyleczyłam z jajników :tak: jutro trza się wziąć za sprzątanie :tak: dzisiaj tylko w dużym pokoju meble do końca powycierałam, jutro się odsunie tv i łóżko i będę miała jeden pokój wysprzątany :tak: dobra trza iść szykować kąpiel dla Kubka :tak: dzisiaj mam zamiar obejrzeć zmierzch chociaż pierwszą część :tak: ostatnio za mną chodzi :-) spokojnej nocki życzę :-)

u mnie chlapy ciapy masakra jakas ale wkoncu maz zawitał do domu i powiedział ze zalatwia sobie urlop bo ma dosc roboty po 16 18 godzin ilez mozna siedziec za kierownica nawet czasu na odpoczynek nie maja :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja sie ciesze ze pomyslał o urlopie przynajmniej z nami troche spedzi czasu bo ostatnio to nie ma czasu na nic :-:)-:)-:)-(

Kurcze wy tu porzadki robicie a mnie sie nic nie chce :eek: wczoraj mamuska przyjechala i zamiast odpoczywac to co robi:confused::confused::confused:hehe narobila mi gar bigosu i rolad slaskich heeeeeee:-D:-D:-D:-Da jutro chce narobic koltleto mielonych kaze mi kupic wszystko :-D:-D:-Dwsumie to zamrazalka pusta to mamuska zapelni do konca roku nie bede musiala miesa robic tylko gotowe bede wyciagac z zamrazalki :-D:-D:-D

Anakonda no finansowo to nie moge narzekac bo dobrze zarabia ale wszystko kosztem rodziny niestety zadko go mam w domu i niestety teraz juz maksiu odczuwa brak ojca dobrze ze teraz znów wola o urlop to moze nacieszy sie nim:tak::tak::tak:

Bubka straszne to co piszesz kurcze malutkie dziecko a ta kobita w moim wieku i juz zawal:szok::szok::szok: o boze jakos to do mnie nie dociera:szok::szok::szok:

Dowikla moze to przejsciowy kryzys u dziewczynek ze plakały w przedszkolu :eek::eek:

Natali co za bestialstwo w głowie sie nie miesci jak ludzie potrafia byc wredni , ciekawe jakby ktos sie tak nad nimi pastwil jakby sie czuli:confused::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

u mnie chlapy ciapy masakra jakas ale wkoncu maz zawitał do domu i powiedział ze zalatwia sobie urlop bo ma dosc roboty po 16 18 godzin ilez mozna siedziec za kierownica nawet czasu na odpoczynek nie maja :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja sie ciesze ze pomyslał o urlopie przynajmniej z nami troche spedzi czasu bo ostatnio to nie ma czasu na nic :-:)-:)-:)-(

Kurcze wy tu porzadki robicie a mnie sie nic nie chce :eek: wczoraj mamuska przyjechala i zamiast odpoczywac to co robi:confused::confused::confused:hehe narobila mi gar bigosu i rolad slaskich heeeeeee:-D:-D:-D:-Da jutro chce narobic koltleto mielonych kaze mi kupic wszystko :-D:-D:-Dwsumie to zamrazalka pusta to mamuska zapelni do konca roku nie bede musiala miesa robic tylko gotowe bede wyciagac z zamrazalki :-D:-D:-D

Anakonda no finansowo to nie moge narzekac bo dobrze zarabia ale wszystko kosztem rodziny niestety zadko go mam w domu i niestety teraz juz maksiu odczuwa brak ojca dobrze ze teraz znów wola o urlop to moze nacieszy sie nim:tak::tak::tak:

Bubka straszne to co piszesz kurcze malutkie dziecko a ta kobita w moim wieku i juz zawal:szok::szok::szok: o boze jakos to do mnie nie dociera:szok::szok::szok:

Dowikla moze to przejsciowy kryzys u dziewczynek ze plakały w przedszkolu :eek::eek:

Natali co za bestialstwo w głowie sie nie miesci jak ludzie potrafia byc wredni , ciekawe jakby ktos sie tak nad nimi pastwil jakby sie czuli:confused::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dobrze ze twoj m mysli o urlopie, chłop ci sie wykonczy jak tak dalej bedzie jezdził
ale z drugiej strony co to za praca żeby nawet opoczynku nie mieli:szok: przez 18 godzin
bo co, bo za kierownica to sie człowiek nie meczy:confused::wściekła/y:
to dla mnie niezrozumiane:no:

mlody juz wykapany w lozeczku zasypia mala jeszcze spi w foteliku
teraz house a jak sie mloda obudzi to do kapania amciu amciu i nyny:tak:
zrobiłam napad na biedronkę i marche z 140 zł w rece niewiele kupiłam ale mam nadzieje ze starczy do przyjazdu m;-):tak:

ale jak sie nie ma składników to raczej cięzko ;-):-D
super córunia:tak::tak::tak::tak:

dziwczyny ja właśnie siedze i rycze widziałyście ten artykół:confused:
Wstrząsający rytuał - dla zabawy szlachtują delfiny - Niewiarygodne.pl
a ten film co tam jest to masakra nie mogłam patrzec a jednocześnie nie mogłam sie oderwać:no:
to bestialstwo jest nie do zrozumienia:no:
a te matki z dziećmi masakra, jak można, jak mozna tak traktować jakiekolwiek zwierzęta tym bardziej te inteligentne które nam bardzo ufaja i nas kochają:confused:
nie mam słów
wstydzę sie za naszą rasę:no::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
kochana masełko i czosnek trzeba i już masz pieczywko czosnkowe.:tak:
Można też dołożyć ser żółty .
Ja odgrzewam na patelni i takie fajne zapiekanki się robią.:tak:
Film to jakaś masakra =nie oglądałąm =nie dałam rady :no::no:

Witam
Ja od rana wzielam sie za porzadki u dziewczynek w pokoju:tak::tak::tak:Wypucowalam Im od gory do dolu i nawet okna umylam :tak::tak::tak:Pranie wypralam i powiesilam a teraz mam chwilke na kawulca i ciacho;-):-)
Dominik cos mi kiepsko wyglada:no:Mam tylko nadzieje ze nie bedzie chory:tak:
Dziewczynki mi plakaly jak zostawialam Je w przedszkolu:no::-(A tak chetnie chcialy isc:cool:No coz jeszcze tylko jutro i w koncu weekend:tak::tak::tak:
Moze to przejściowe u Dominika.
Widzę,że power Cię nie opuszcza. :-D:-D:-D

A ja jednak wzięłam się za te okna i je pomyłam, firany poprałam i nawet już je powiesiłam :tak::tak::tak: jakiegoś powera dostałam :-D:-D:-D bo nawet ciasto na placki ziemniaczane zrobiłam :-D:-D:-D
A teraz pora na kawkę i odpoczynek :tak::tak::tak:
Dowikla a co to dziewczynkom się stało że nie chciały iść do przedszkola? :confused::confused:
As super masz córcię a że pogadała to czy my czasem też nie gadamy a potem i tak się na coś zgadzamy :-D:-D
Następna z powerem.:-D:-D:-D:-D
No tak ,masz rację.
Ja nieraz też się nagadam.:-):-);-)

ANACONDZIA
To widze ze razem szalejemy z porzadkami:szok::tak::tak::tak:
A nie wiem dlaczego nie chcialy zostac w tym przedszkolu:no:Klaudia az sie cala wyginala jak Pani brala Ja na rece:szok::szok::szok::-(
Ja na obiad robie rosolek i tym oto sposobem bede miala obiad na wiecej niz jeden dzien:-p
Na niedziele palnuje zrobic tortille bo jzu mi dzieciaki wolaja ze by chcieli:tak::tak::tak:
Zrobiłam przedwczoraj rosołek i mam do dziś.
Jutro z niego jeszcze pomidorówka będzie.:tak:;-):-):-)

Takiej mamuśki to Ci zazdroszczę.:tak::tak:
A z tą pracą to istny horror.:sorry2::sorry2::sorry2:
Dobrze,że Twój mąż pomyślał o urlopie.:tak::tak:

Ja nadal sobie lezę .

Do tej pory czytałam "Ludzi bezdomnych";-)
Zwariuję,z tego bezczynnego leżenia.:-D:-D

reklama
As kochana niestety ser żółty i nabiał mi odpada a czosnek przy karmieniu też nie wskazany;-)
chociaz ostatnio chodzi za mną dip czosnkowy coraz bardziej:tak:
i taka tortilla:tak:
chociaz i tak zaczynam już jeśc normalnie:-p
mali spia a ja buszuję po allegro:-p
szukam prezentu dla taty (gadżeciarz) i smoczka dla Marcela ale takiego żeby był wielki bo tego normalnego to sobie całego do buzi wkłada buzię zamyka i się dławi:sorry2:

Do góry