reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pieski karmię codziennie od jakiegoś czasu .:tak:

zapraszam również tu :
http://www.pustamiska.pl

witam sie w poranek bardzo wietrzny,za okem -1 ale pizzi jak w kieleckiem:-D
duza w szkole,mala spi
ja wczoraj zrobilam sobie pozradek w szafkach w kuchni koncu,pozniej poszlam z Paulina na rekolekcje i do mamy.
dzis mam w planie prasowanie bo na mycie okien za bardzo wieje,ale jeszcz jutro albo w sobote zdaze pomyc,bo pozniej takie mrozy nadaja duze ze nie bedzie jak

dobry gniotek byl:tak::tak::tak::tak::-D
a Twojego chlopa powinni zatrudnic do zdjec:tak::tak::tak:

no tak,mow cos chlopu to na pewno to zrobi
a jestes pewna ze nie kazalas mu zrobic 2 rzeczy naraz??????:-p:-p:-p:-p:-p
zdrokwa dla dzieciaczkow

hehehehhehehe,tak to jest z chlopami
brawa dla Maksia

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
niech do Polski przyjada to sie naucza:-D:-D:-D

to super ze wszytsko zaczyna sie w koncu u was ukladac

ja choinke tez tylko zywa
a kolki to sie odurzaczem wciaga:-)

zdrowka dla Helenki

wspolczuje kolezance

nie pisalam wam ze tego samego dnia co zmarl moj dziadek , w nocy jedenj babce ode mnie z roboty zmarla corka
miala 29lat i dostala w nocy rozleglego zawalu i nie dali rady jej odratowac
babcie obudzil w nocy placz rocznej wnuczki bo spala z mama:-:)-:)-:)-(

ja wczoraj robilam ogorkowa i zostalo jeszcze na dzis,ale sama ja do lodowki schowalam:-D
i robilam wczoraj zapiekanke z ziemniakow,ale ze leniwa jestem to zamiast je trzec na tarce to skreilam przez maszynke,dodalam podsmazonej cebuli i skwarek,doprawilam na ostro i upieklam,pychotka:-)
po blasze sladu nie widac

Straszna historia z tą dziewczyną :-:)-(

Zapiekanka z ziemniaków jest pysznaaaaa...:tak:

Natali power mi się chyba skończył dzisiaj :sorry2: no ale się zobaczy później ;-)
Bubka to ta dziewczyna zmarła w nocy w domu tak?
[*] :-( no u mnie też taka pogoda :sorry2:

Witam. Za oknem prawie -5 i coś słyszę że wieje :sorry2: śniegu napadało co nie miara przez noc :tak: Ja już balkon zaliczyłam bo tyle śniegu na antenie miałam że sygnału nie odbierał :tak: ja w trakcie śniadanka i ciepłej herbatki :tak: obiadek mam ze wczoraj tylko jakąś zupkę muszę sklecić :-) z ziemniaczków kopytki zrobię bo coś za mną ostatnio chodzą :-) jeszcze dzisiaj do żar trzeba jechać po wyniki cytologii ale to po południu jak Kubek się wyśpi :tak: do M się nie odzywam, bo wczoraj mi napisał że będzie około 22,00 wyjeżdżał z jednostki więc koło 23,00 powinien być w domu a tu dupa. Przyjechał było przed 1,00 i nawet nie raczył napisać że będzie później :no: teraz to ja też nie będę brała go pod uwagę :no: kurde czekałam, czarne myśli mi do głowy przychodziły :no: ach nie mam słów :no:
No cóż faceci często nie myślą :no:;-)

Witam:-)

Helenka zostaje w domu dzisiaj bo ciągle kaszle :eek: Mama ndzieje, że do poniedziałku ja wykuruje :sorry:

No ja też czekam na fotki :tak:

U nie tez okna wołaja o litośc, ale mam chore dzieci jako wymówkę :-p

Nie stać ich na to :-D:-D:-D:-D;-)

Dawaj ten snieg do mnie, bo ja już śnieg wolę niz ta paskudną pluchę :eek:

Narazie spadam, zajrzę poźniej :-p

MH zdrówka dla Helenki.:tak::-):-)

a mnie wyskakuje błąd strony :(

o matko jedyna to jest straszne:szok:
dziecko obudziło sie koło zimnej mamy:szok::no:
no i już sie poryczałam:-(

witojcie kochane
u nas niby 7 na minusie ma byc dzis wiec juz mi okna odpadaja a mialam taki zamiar zeby sie wziasc:sorry:
zobaczymy pozniej moze jeszcze bedzie na +
miałam jechac do miasta ale narazie jeszcze nie dostałam wypłaty
wiec czekam nadal:tak:
młody słysze ze w pokoju szaleje
bawi sie i co tam gada
a ja głodna jestem jak wilk a w szafce ino bardzo stary chleb:-(
a nie mam jak isc po nowy:no:
Taki chlebek zawsze można na gorąco zrobić i jest pyszny :tak::-):-)

Witam się z Wami w czwartek .
Będę dziś z Wami cały dzień ,bo Klauduśka dała mi do łóżka swojego laptopa.:tak::-D:-D:-D:-D:-D
Pożałowała się mamusi,że mamusia bez BB to źle jakoś funkcjonuje.:-D:-D:-D:-D
Kocham tę moją wyszczekaną japkę :-):-):-):-):-).
Wczoraj ile się nagadała to poezja ,ale lapka mamie naszykowała.
Zrobiła mi drugie konto i skróty ,co bym się mocno nie naszukała swoich ulubionych,bo jeszcze się zmęczę.:-D:-D:-D:-D:-D

Najpierw się nagada,namarudzi,ale potem i tak zrobi o co ją proszę.;-);-);-)

Ostatnia edycja:
reklama
Taki chlebek zawsze można na gorąco zrobić i jest pyszny :tak::-):-)

Pożałowała się mamusi,że mamusia bez BB to źle jakoś funkcjonuje.:-D:-D:-D:-D
Kocham tę moją wyszczekaną japkę :-):-):-):-):-).
Wczoraj ile się nagadała to poezja ,ale lapka mamie naszykowała.
Zrobiła mi drugie konto i skróty ,co bym się mocno nie naszukała swoich ulubionych,bo jeszcze się zmęczę.:-D:-D:-D:-D:-D

Najpierw się nagada,namarudzi,ale potem i tak zrobi o co ją proszę.;-);-);-)
ale jak sie nie ma składników to raczej cięzko ;-):-D
super córunia:tak::tak::tak::tak:

dziwczyny ja właśnie siedze i rycze widziałyście ten artykół:confused:
Wstrząsający rytuał - dla zabawy szlachtują delfiny - Niewiarygodne.pl
a ten film co tam jest to masakra nie mogłam patrzec a jednocześnie nie mogłam sie oderwać:no:
to bestialstwo jest nie do zrozumienia:no:
a te matki z dziećmi masakra, jak można, jak mozna tak traktować jakiekolwiek zwierzęta tym bardziej te inteligentne które nam bardzo ufaja i nas kochają:confused:
nie mam słów
wstydzę sie za naszą rasę:no::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam
Ja od rana wzielam sie za porzadki u dziewczynek w pokoju:tak::tak::tak:Wypucowalam Im od gory do dolu i nawet okna umylam :tak::tak::tak:Pranie wypralam i powiesilam a teraz mam chwilke na kawulca i ciacho;-):-)
Dominik cos mi kiepsko wyglada:no:Mam tylko nadzieje ze nie bedzie chory:tak:
Dziewczynki mi plakaly jak zostawialam Je w przedszkolu:no::-(A tak chetnie chcialy isc:cool:No coz jeszcze tylko jutro i w koncu weekend:tak::tak::tak:

A ja jednak wzięłam się za te okna i je pomyłam, firany poprałam i nawet już je powiesiłam :tak::tak::tak: jakiegoś powera dostałam :-D:-D:-D bo nawet ciasto na placki ziemniaczane zrobiłam :-D:-D:-D
A teraz pora na kawkę i odpoczynek :tak::tak::tak:
Dowikla a co to dziewczynkom się stało że nie chciały iść do przedszkola? :confused::confused:
As super masz córcię a że pogadała to czy my czasem też nie gadamy a potem i tak się na coś zgadzamy :-D:-D

Ostatnia edycja:
ANACONDZIA
To widze ze razem szalejemy z porzadkami:szok::tak::tak::tak:
A nie wiem dlaczego nie chcialy zostac w tym przedszkolu:no:Klaudia az sie cala wyginala jak Pani brala Ja na rece:szok::szok::szok::-(
Ja na obiad robie rosolek i tym oto sposobem bede miala obiad na wiecej niz jeden dzien:-p
Na niedziele palnuje zrobic tortille bo jzu mi dzieciaki wolaja ze by chcieli:tak::tak::tak:

As to masz dobrze :-) teraz masz nakaz leżeć i odpoczywać :tak:
Natli wystraczy że przeczytałam Twój komentarz i nawet nie chce tego oglądać :no:
Dowikla znowu mi smaka narobiłaś na tortille :-D

Witam wieczorem :tak: żary zaliczone, Kuba spał w aucie tylko godzinę więc dzisiaj szybko padnie mam nadzieję :-) z cyto wszystko ok więc w końcu się wyleczyłam z jajników :tak: jutro trza się wziąć za sprzątanie :tak: dzisiaj tylko w dużym pokoju meble do końca powycierałam, jutro się odsunie tv i łóżko i będę miała jeden pokój wysprzątany :tak: dobra trza iść szykować kąpiel dla Kubka :tak: dzisiaj mam zamiar obejrzeć zmierzch chociaż pierwszą część :tak: ostatnio za mną chodzi :-) spokojnej nocki życzę :-)

u mnie chlapy ciapy masakra jakas ale wkoncu maz zawitał do domu i powiedział ze zalatwia sobie urlop bo ma dosc roboty po 16 18 godzin ilez mozna siedziec za kierownica nawet czasu na odpoczynek nie maja :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja sie ciesze ze pomyslał o urlopie przynajmniej z nami troche spedzi czasu bo ostatnio to nie ma czasu na nic :-:)-:)-:)-(

Kurcze wy tu porzadki robicie a mnie sie nic nie chce :eek: wczoraj mamuska przyjechala i zamiast odpoczywac to co robi:confused::confused::confused:hehe narobila mi gar bigosu i rolad slaskich heeeeeee:-D:-D:-D:-Da jutro chce narobic koltleto mielonych kaze mi kupic wszystko :-D:-D:-Dwsumie to zamrazalka pusta to mamuska zapelni do konca roku nie bede musiala miesa robic tylko gotowe bede wyciagac z zamrazalki :-D:-D:-D

Anakonda no finansowo to nie moge narzekac bo dobrze zarabia ale wszystko kosztem rodziny niestety zadko go mam w domu i niestety teraz juz maksiu odczuwa brak ojca dobrze ze teraz znów wola o urlop to moze nacieszy sie nim:tak::tak::tak:

Bubka straszne to co piszesz kurcze malutkie dziecko a ta kobita w moim wieku i juz zawal:szok::szok::szok: o boze jakos to do mnie nie dociera:szok::szok::szok:

Dowikla moze to przejsciowy kryzys u dziewczynek ze plakały w przedszkolu :eek::eek:

Natali co za bestialstwo w głowie sie nie miesci jak ludzie potrafia byc wredni , ciekawe jakby ktos sie tak nad nimi pastwil jakby sie czuli:confused::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

u mnie chlapy ciapy masakra jakas ale wkoncu maz zawitał do domu i powiedział ze zalatwia sobie urlop bo ma dosc roboty po 16 18 godzin ilez mozna siedziec za kierownica nawet czasu na odpoczynek nie maja :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja sie ciesze ze pomyslał o urlopie przynajmniej z nami troche spedzi czasu bo ostatnio to nie ma czasu na nic :-:)-:)-:)-(

Kurcze wy tu porzadki robicie a mnie sie nic nie chce :eek: wczoraj mamuska przyjechala i zamiast odpoczywac to co robi:confused::confused::confused:hehe narobila mi gar bigosu i rolad slaskich heeeeeee:-D:-D:-D:-Da jutro chce narobic koltleto mielonych kaze mi kupic wszystko :-D:-D:-Dwsumie to zamrazalka pusta to mamuska zapelni do konca roku nie bede musiala miesa robic tylko gotowe bede wyciagac z zamrazalki :-D:-D:-D

Anakonda no finansowo to nie moge narzekac bo dobrze zarabia ale wszystko kosztem rodziny niestety zadko go mam w domu i niestety teraz juz maksiu odczuwa brak ojca dobrze ze teraz znów wola o urlop to moze nacieszy sie nim:tak::tak::tak:

Bubka straszne to co piszesz kurcze malutkie dziecko a ta kobita w moim wieku i juz zawal:szok::szok::szok: o boze jakos to do mnie nie dociera:szok::szok::szok:

Dowikla moze to przejsciowy kryzys u dziewczynek ze plakały w przedszkolu :eek::eek:

Natali co za bestialstwo w głowie sie nie miesci jak ludzie potrafia byc wredni , ciekawe jakby ktos sie tak nad nimi pastwil jakby sie czuli:confused::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dobrze ze twoj m mysli o urlopie, chłop ci sie wykonczy jak tak dalej bedzie jezdził
ale z drugiej strony co to za praca żeby nawet opoczynku nie mieli:szok: przez 18 godzin
bo co, bo za kierownica to sie człowiek nie meczy:confused::wściekła/y:
to dla mnie niezrozumiane:no:

mlody juz wykapany w lozeczku zasypia mala jeszcze spi w foteliku
teraz house a jak sie mloda obudzi to do kapania amciu amciu i nyny:tak:
zrobiłam napad na biedronkę i marche z 140 zł w rece niewiele kupiłam ale mam nadzieje ze starczy do przyjazdu m;-):tak:

ale jak sie nie ma składników to raczej cięzko ;-):-D
super córunia:tak::tak::tak::tak:

dziwczyny ja właśnie siedze i rycze widziałyście ten artykół:confused:
Wstrząsający rytuał - dla zabawy szlachtują delfiny - Niewiarygodne.pl
a ten film co tam jest to masakra nie mogłam patrzec a jednocześnie nie mogłam sie oderwać:no:
to bestialstwo jest nie do zrozumienia:no:
a te matki z dziećmi masakra, jak można, jak mozna tak traktować jakiekolwiek zwierzęta tym bardziej te inteligentne które nam bardzo ufaja i nas kochają:confused:
nie mam słów
wstydzę sie za naszą rasę:no::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
kochana masełko i czosnek trzeba i już masz pieczywko czosnkowe.:tak:
Można też dołożyć ser żółty .
Ja odgrzewam na patelni i takie fajne zapiekanki się robią.:tak:
Film to jakaś masakra =nie oglądałąm =nie dałam rady :no::no:

Witam
Ja od rana wzielam sie za porzadki u dziewczynek w pokoju:tak::tak::tak:Wypucowalam Im od gory do dolu i nawet okna umylam :tak::tak::tak:Pranie wypralam i powiesilam a teraz mam chwilke na kawulca i ciacho;-):-)
Dominik cos mi kiepsko wyglada:no:Mam tylko nadzieje ze nie bedzie chory:tak:
Dziewczynki mi plakaly jak zostawialam Je w przedszkolu:no::-(A tak chetnie chcialy isc:cool:No coz jeszcze tylko jutro i w koncu weekend:tak::tak::tak:
Moze to przejściowe u Dominika.
Widzę,że power Cię nie opuszcza. :-D:-D:-D

A ja jednak wzięłam się za te okna i je pomyłam, firany poprałam i nawet już je powiesiłam :tak::tak::tak: jakiegoś powera dostałam :-D:-D:-D bo nawet ciasto na placki ziemniaczane zrobiłam :-D:-D:-D
A teraz pora na kawkę i odpoczynek :tak::tak::tak:
Dowikla a co to dziewczynkom się stało że nie chciały iść do przedszkola? :confused::confused:
As super masz córcię a że pogadała to czy my czasem też nie gadamy a potem i tak się na coś zgadzamy :-D:-D
Następna z powerem.:-D:-D:-D:-D
No tak ,masz rację.
Ja nieraz też się nagadam.:-):-);-)

ANACONDZIA
To widze ze razem szalejemy z porzadkami:szok::tak::tak::tak:
A nie wiem dlaczego nie chcialy zostac w tym przedszkolu:no:Klaudia az sie cala wyginala jak Pani brala Ja na rece:szok::szok::szok::-(
Ja na obiad robie rosolek i tym oto sposobem bede miala obiad na wiecej niz jeden dzien:-p
Na niedziele palnuje zrobic tortille bo jzu mi dzieciaki wolaja ze by chcieli:tak::tak::tak:
Zrobiłam przedwczoraj rosołek i mam do dziś.
Jutro z niego jeszcze pomidorówka będzie.:tak:;-):-):-)

Takiej mamuśki to Ci zazdroszczę.:tak::tak:
A z tą pracą to istny horror.:sorry2::sorry2::sorry2:
Dobrze,że Twój mąż pomyślał o urlopie.:tak::tak:

Ja nadal sobie lezę .

Do tej pory czytałam "Ludzi bezdomnych";-)
Zwariuję,z tego bezczynnego leżenia.:-D:-D

reklama
As kochana niestety ser żółty i nabiał mi odpada a czosnek przy karmieniu też nie wskazany;-)
chociaz ostatnio chodzi za mną dip czosnkowy coraz bardziej:tak:
i taka tortilla:tak:
chociaz i tak zaczynam już jeśc normalnie:-p
mali spia a ja buszuję po allegro:-p
szukam prezentu dla taty (gadżeciarz) i smoczka dla Marcela ale takiego żeby był wielki bo tego normalnego to sobie całego do buzi wkłada buzię zamyka i się dławi:sorry2:

Do góry