reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam:-)

Laura w przedszkolu, sama mnie obudzila wiec sie ucieszylam ze tak chetnie che tam pojsc. Ja wyskoczylam do Lidla kupic buty na zime do przedszkola. Ocieplany stroj na plac zabaw juz mam a buty czekaly do zakupu. Narazie nie ma mrozow to Lali ma gumowce z wkladka ale nie wiadomo kiedy zacznie padac snieg
Porzadki porobilam i zostalo mi prasowanie nieznosze stac przy zelazku oraz mycie podlog:eek:

Patrysia ciezko masz kobieto:-( ale za to mala jest cudna:laugh2:Pomyslu tez mi brakuje:eek:

Anaconda ja sie nastawiam na klocki lego bo w sumie :Laura nie ma a widzialam fajny zestaw:tak: Lego duplo cyrk extra sprawa sama sie bede bawila:-D

Iwcik ja dzwonilam wczoraj do Was ale chyba na cmentarzu bykliscie. Kurujcie sie bo ja juz prawie zdrowa a dzis cos Lali mi zakaszlala z ranba mam nadzieje ze nie zlapie ode mnie:eek:

Kokusia
hello Kitty u nas tez jest grane:-D

Medeuska Ty imprezowiczu:-D zdrowka zycze

Malinka u nas od miesiaca w sklepach mikolaje:szok::szok::szok:i cala reszta ma sie rozumiec:-D:-D

MH trzymam kciuki daj znac po tygodniu jak brzuszek:-)

spadam myc podlogi bo potem po Lali musze leciec. Po te mala wariatke:-D:-D czasami mnie rozwala
lalunia pazdziernik.jpg

reklama
ja to mam dopiero z prezentami...
nie dość że zaraz (w sob) jadę na roczek , to później mam roczek mojej Vi za 3 tyg...
na dodatek przylatuje bratr z dziecmi , którym zawsze kupowaliśmy prezenty na święta więc kupimy jak już będą żeby nie wysyłać i za paczkę nie płacić...
do tego ma siostra 2 dzieci i terż trzeba coś kupić na śieta...
a na dodatek wiadomo że własnemu dziecku na święta też prezentu nie odmówimy:sorry:

U mnie ciężki czas......
Nadal krwawię i jeszcze nie poroniłam.
Poza normalną krwią ,żadnych skrzepów ,nic...
Dziwne to...
Wiecie jak ciężko chodzić po cmentarzu ze świadomością ,że w brzuszku ma się dziecko ,które już odeszło?
Nie mam sił nawet by płakać.:-:)-:)-:)-(

Cieszę się że nie tylko ja muszę znosić hello kitty. Moje dziecko żyło sobie w błogiej nieświadomości dopóki do przedszkola nie poszło.

Anka Lali jest przesłodka. A jakie ma śliczne długie włoski.

ja to mam dopiero z prezentami...
nie dość że zaraz (w sob) jadę na roczek , to później mam roczek mojej Vi za 3 tyg...
na dodatek przylatuje bratr z dziecmi , którym zawsze kupowaliśmy prezenty na święta więc kupimy jak już będą żeby nie wysyłać i za paczkę nie płacić...
do tego ma siostra 2 dzieci i terż trzeba coś kupić na śieta...
a na dodatek wiadomo że własnemu dziecku na święta też prezentu nie odmówimy:sorry:

Vika no to Ci współczuję. U nas na szczęście jest zasada że prezenty na gwiazdkę dostają tylko dzieci a że w naszej rodzinie dzieci mam tylko ja to problem z głowy.

U mnie ciężki czas......
Dziwne to...
Wiecie jak ciężko chodzić po cmentarzu ze świadomością ,że w brzuszku ma się dziecko ,które już odeszło?

As przytulam z całych sił.
A Ty dostałaś coś na poronienie? Ja jak straciłam swoją fasolkę to po całej serii usg wykonywanych przez masę lekarzy (żeby stwierdzić że serduszko z całą pewnością nie bije), dostałam jakiś środek dopochwowy na wywołanie skurczy i krwawienia. I po kilku godzinach miałam zabieg.

Malinka mój M dzisiaj już do pracy poszedł, nie ma wolnego :sorry:
Meduska zdrówka dla Maksa :tak:
As Kochana a do lekarza nie idziesz?
Anaconda ale przypomniałaś o prezentach :sorry: my w tym roku sobie nie robimy prezentów :tak: za duży wydatek. Ale już drugi rok w rodzinie robimy losowanie kto komu prezent robi :tak: u nas to się sprawdza bo trochę nas jest :sorry:

Kubek śpi a ja już mam wszystko zrobione :-) chociaż i tak nie miałam za bardzo nic do roboty :-p o właśnie Kubek wstał ;-) coś szybko ostatnio śpi albo mi za szybko ten czas leci :-D a ja się w końcu wzięłam za przepisanie przepisów do nowego zeszytu bo już bałagan miałam :sorry: teraz zjemy obiadek i czekamy na M i jedziemy do żar :tak: zajrzę później :-)

Witam
dzis nie w pracy bo choroba w domku. Młoda gorączkowała dziśjuż lepiej, ja połamana, gardło boli, ale ku lepszemu. Mój po pracy zrobi zakupy-kazał odsypiac i odpoczywać. A ja słaba rzeczywiscie jestem , nawet na groby wczoraj nie pojechaliśy, bo wszystko mnie bolało, Piciu dopiero co skonczył kurację antybiotykową i już go bierze na nowo...ech...

MH-kochana co prawda spóźnione al eserdeczne życzenia---miłości, szczęścia, kasiory i zdrówka!!!

Luna tez bym chciala zeby mi moj tak dobrze zrobil:tak::tak:- posprzatal, ugotowal...
CDo do karnego jezyka to napewno sie sprawdza jezeli mama jest konsekwentna.TY napewno bedziesz bo widac ze nie dasz sobie na glowe wejsc.
Taaa, nasza Witusia tez mam mój charakterek i wiem, ze bedzie ciążko, hehe, ale jak mówisz-wejsc na głowe sobie nie dam i karny jeżyk użyty po raz pierwszy już odniósł sukces.

Ana daj znac jak tam pierwszy dzień w pracy!!!!!!!!!!!!!!!1

Czarek tak na całą japę "tato a gdzie ty sikałeś? do lodówki?":-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-Dno rewelka!!!!!!!!!!!!!!

Madziula bo temu fachowcowi moze się za 3 dychy nie chciąło przyjeżdzać-fajnie ze tanio i juz sprawnie!

W biedronce juz gazetka świąteczna tzn pomysły na prezenty :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
no no no-trzeba zacząć myślec o prezentach, hehehe, tylko ja mam zawsze z tym big problem-głowa pusta i z portwela też sie nie wysypuje, hehehehe

U mnie ciężki czas......
Dziwne to...
Myślałam o Tobie wczoraj, miałąm nadzieję, zę podarujesz sobie cmentarze...

Natali to może napisz list do mikołaja;-):-D
tez o tym pomyslalam:tak::tak::tak:
Ja też na prezenty choinkowo-mikołajkowe żadnego pomysłu nie mam :no::no::no: a myśl o kolejnej zabawce po prostu mnie przeraża :szok::szok::szok:
kochana jakbym siebie słyszała:tak::tak::tak:
U mnie ciężki czas......
Dziwne to...
matko jedyna
As tulam cie całym serduchem kochana
współczuje mocno

no i mala sie budzi:sorry:

jestem spowrotem
siedze i czekam na babe z kokrdkami i cos jej sie nie spieszy:sorry::cool:
jestem narazie uziemiona :sorry:
ziemniaki wstawilam zaraz wrzuce żeberka do woreczka i niech sie obiadek robi;-)
mlody spi a mloda cos sie zaczyna drzec wiec musze ja wziasc zaraz do fotelika:sorry:

Ostatnia edycja:
As tulam cię mocno bo nawet nie mogę sobie wyobrazić jak ci ciężko
Ja właśnie z reala wróciłam, oczywiście już na promocyjnym pasażu pełno zabawek powystawianych i tak sobie pomyślałam że chyba kupimy Mai grę typu kiki riki czy spadające małpki albo jakąś książkę pełną bajek lub baśni. Na pewno nie dostanie zabawki bo to bezsensu :tak::tak:
Teraz piję capucinko i za pół godzinki po Maję idę, ciekawe czy kaszlała w przedszkolu, muszę sie pani zapytać :tak::tak:

reklama
czesc laseczki!!!
witam sie we wtorkowy ciepły dzien.:-)
moje dzieci spia,m w pracy a ja własnie przed chwilka krystiane ze szkoły przywiozlam.obiadek już mam zrobiony,pralka własnie mi wyprała,poprasowałam sobie i teraz z kawka zasiadlam przed bb.;-)
wczoraj nie zagladałam bo od samego rana nie mialam na nic czasu,rano byłam w kosciele pózniej obiad i na 13 pojechalismy do mojej mamy.na cmetarzu bylismy ze 2 godz.nie:no: dało rady dłużej byc na grobach bo wiało strasznie i zimmno było.:wściekła/y:

dobra uciekam pranie rozwiesic.

aha dużoooooooooo zdrówka dla wszystkich chorych.:tak::tak::tak:

ania-lali jest sliczna!!!!!

iwicik-a u was dzis szkola zamknieta?????:eek::eek:
duzo zdrówka dla Ciebie i lenki.

mh-ja tez sie zawziełam i cwicze to "abs"
zobaczymy jak długo wytrzymam.:sorry:

dowiklus-nie tylko ty masz nerwe do dzieci.
moje też mnie doprowadzaja do furii:wściekła/y: i tak sie zastanawiam czy to ja sie zrobiłam strasznie nerwowa :eek::sorry:czy to moje dzieci zrobiły sie niemożliwe.:sorry::eek:

kokusia-duzo zdrówka dla taty.:tak:

as-kochana nawet sobie nie:no: wyobrażam co ty teraz czujesz i przeżywasz.:-(
sciskam Cię mocno.

Do góry