reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

W biedronce juz gazetka świąteczna tzn pomysły na prezenty :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Kurcze a na stronie jeszcze tej gazetki nie ma. Tylko "w świecie kawy i herbaty"

abs to ćwiczenia na brzuch anaconda:-)
MH wytrwałości!!!

ja nie bardzo mam jak zajrzeć, wcześniej urodziny dziadka, potem ślub przyjaciółki i przeleciało, w niedziele kac i tak jestem dziś, ale tez nie posiedze, bo Maks ma gorączkę..

byliśmy u lekarza z samego rana, bo całanoc mial 39, może to trzydniówka,albo jakas infekcja ukladu moczowego, jutro mam zaniesc do badania siuśki to sie okaze. Aż w szoku byłam popoludniu wczoraj, z ema goraczke bo nic mu jeszcze nie bylo:-D

ale.. kurcze normalnie tak mi go szkoda bylo, przes ponad godzinę płakał bez przerwy, dusił sie, kaszlał juz tymi łzami, szok po prostu, mój biedaczek. Całą noc nie spał, jedynie na mnie lub na A troszkę przysypiał, ale jak tylko siadalismy, albo z nim sie kladlismy to znów pobudka...:/

pozdrawiam:*

Dużo zdrówka dla Maksia. Oby to nie było nic poważnego.

Dziewczyny dziękuję za życzenia zdrowia dla taty oj przyda się.

reklama
MH podziwiam za wytrwałość. Ja nigdy nie umiałam się zmusić do ćwiczeń. A przydałyby się i to bardzo. Bo co z tego że ponad 20 kg pożegnałam w ciągu tego roku. Flak na brzuchu i tak pozostał. Pocieszam się że jak pogonię kolejne 20kg to może będzie trochę mniejszy. Tylko po kilku miesiącach rozpusty ciężko się znowu do diety zmusić.

...

20, nielźle, ja schudłam 7, ale brzuch jakoś zrobił się bardziej widoczny niz przed odchudzaniem :eek: zobaczymy co ztego będzie :sorry:

o kurcze :no::no:
zdrówka dla taty oby ta noga wyzdrowiała jak najsybciej:tak:

MH dzieki ze mi przypomnialas kurcze ja o tym zapomnialam zaraz skladam wyro i tez biere sie za ten moj flak:tak::tak:

Ty to się wciśnij w jakieś obcisłe gacie i samo ci zejdzie :-p

...
MH ty zacięta bestia jesteś :tak::tak::tak::tak::tak:mi się ni cholery nie chce:-:)-:)-:)-:)-(już mam zamiar no juz prawie prawie ale zawsze coś.........:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
W biedronce juz gazetka świąteczna tzn pomysły na prezenty :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Zobaczymy czy ja taka zacięta jestem :-D:-D:-D
A co do prezentów, to ja juz jeden zamówiłam :-p No ale dziadek nalegał, żeby coś wybrać, bo za jakieś 2 tyg bezie darmowy transport :-p

Madea, zdrówka dla małego :tak::tak::tak:

witam i ja
dzieci maja wolne od szkoly no i mój syn sie nudzi stwierdził ze idzie z tata pozwozic troche drzewa do piwnicy zawsze to jakas pomoc:-):-):-)a ja musze wziaść sie za obiad i sprzatanie i do apteki trzeba sie przejechac do miasta:eek:tylko ze mi sie nie chce nos mam zawalony głowa dalej peka a w chalupie nawet polezec nie mozna bo kupe roboty jest wczorajsze swieczki mi nie wyszly na dobre tzreba było zostac w domu:eek::eek::eek:a tu 4 godziny nam zeszło nim oblecielismy wszystkie cmentarze bo az cztery w róznych miejscach:eek:
no i trzeba spadac bo lenka sie obudzila na cycaaaaaaaaa sie drzeeeeeeeeee:-D:-D:-D

Ja na razie się rozglądam za prezentem urodzinowym dla Natalki i kompletnie nie mam pomysłu. Z Martynką nie było w tym roku problemu bo ona doszła do wniosku że zabawek ma dużo i chce w prezencie jakieś fajne ciuszki z hello kitty i polly pocket żeby się móc w nich w szkole dziewczynkom pokazać. A za uzbierane pieniążki kupiła sobie zestaw zhu zhu pets.
Natusi mam zamiar kupić kasę fiskalną bo jak idziemy do przedszkola to jest to ulubiona zabawka. Ale na więcej pomysłów brak.

Pod choinkę to chyba postawimy na jakieś książki. No chyba że w biedronce wpadnie mi jakaś fajna zabawka w ręce.

chcialam tak ale nie mam tkich gaciów:-D:-D
chcialam sobie kupic ale narazie kasy ni mo:no:

Natali to może napisz list do mikołaja;-):-D

chcialam tak ale nie mam tkich gaciów:-D:-D
chcialam sobie kupic ale narazie kasy ni mo:no:

Bandaż elastyczny :tak: Wyjdzie taniej :tak:

witam i ja
dzieci maja wolne od szkoly no i mój syn sie nudzi stwierdził ze idzie z tata pozwozic troche drzewa do piwnicy zawsze to jakas pomoc:-):-):-)a ja musze wziaść sie za obiad i sprzatanie i do apteki trzeba sie przejechac do miasta:eek:tylko ze mi sie nie chce nos mam zawalony głowa dalej peka a w chalupie nawet polezec nie mozna bo kupe roboty jest wczorajsze swieczki mi nie wyszly na dobre tzreba było zostac w domu:eek::eek::eek:a tu 4 godziny nam zeszło nim oblecielismy wszystkie cmentarze bo az cztery w róznych miejscach:eek:
no i trzeba spadac bo lenka sie obudzila na cycaaaaaaaaa sie drzeeeeeeeeee:-D:-D:-D

Zdrówka dla was :-)

Kokusia, hello Kitty, skad ja to zanan :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No musze sie od kompa odkleić, papap

reklama
witam moje kochane
normlanie jakas jestem do ... :confused2:
przestawienie godziny zle na mnie podizalalo, chodze nie wyspana, dzieciaki wstaja juz po 6 :szok: normlanie zyc nie umierac :sorry:
m poszel do pracy, wiec juz sami, bede musiala i tak wyjsc z domku bo nie mam chusteczek nawilzajacych i musze kase od mamy pozyczyc bo kaszka tez mi sie skonczyla :confused2:
mala smiga po calym pokoju i gada "co to", "be" i tak w kolko :eek::laugh2:
Sewek wcina jablko,nawet nie amm pomyslu na obiad :no:

Do góry