reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja
Mialam zajrzec rano ale tak mi zlecialo ze nawet nie wiem kiedy:szok::tak::tak::tak:Pozniej mlode do przedszkola,odebrac Dominika ze szkoly ,drobne zakupki i sprzatanko:tak::tak::tak:Teraz mlody odrabia lekcje wiec mam chwilke:tak:Ale i tak musze do Niego co chwile zagladac bo cosik przedstal sie starac:no:Tzn Pani napisala Jemu w zeszycie do kaligrafii ze ma dokladniej odrabiac lekcje i takie tam:no::no::no:
Wczoraj jzu nei pisalam bo jakos skonczyla mi sie wena
Jak pod wieczor bylismy na cmentarzu to bylo zdecydowanie ciemnije niz to sobie wyobrazalam:szok::rofl2:
Zmykam ibrac pyroszki i zobaczyc do tego mojego stwora

reklama
ja to mam dopiero z prezentami...
nie dość że zaraz (w sob) jadę na roczek , to później mam roczek mojej Vi za 3 tyg...
na dodatek przylatuje bratr z dziecmi , którym zawsze kupowaliśmy prezenty na święta więc kupimy jak już będą żeby nie wysyłać i za paczkę nie płacić...
do tego ma siostra 2 dzieci i terż trzeba coś kupić na śieta...
a na dodatek wiadomo że własnemu dziecku na święta też prezentu nie odmówimy:sorry:
no to troche masz tych prezentow. Ja co roku kupuje dla dzieci W tym roku 2 do siostry, 1 do brata:tak: standardowo pewnie rodzice tez dostana :) Wiec 6 prezentow trzeba zrobic:tak:
U mnie ciężki czas......
Nadal krwawię i jeszcze nie poroniłam.
Poza normalną krwią ,żadnych skrzepów ,nic...
Dziwne to...
Wiecie jak ciężko chodzić po cmentarzu ze świadomością ,że w brzuszku ma się dziecko ,które już odeszło?
Nie mam sił nawet by płakać.:-:)-:)-:)-(
AS a dlai ci cos bo to nie jest normalne.Przeciez jakiegos zatrucia mozesz dostac:szok: Tu w DE jak stracilam to odrazu mnie wyczyscili, nie pozwalaja tutaj tak chodzic:szok::szok: Strasznie mi przykro i wiem jak Ci ciezko, sciskam Cie
Cieszę się że nie tylko ja muszę znosić hello kitty. Moje dziecko żyło sobie w błogiej nieświadomości dopóki do przedszkola nie poszło.

Anka Lali jest przesłodka. A jakie ma śliczne długie włoski.

.
:-D:-D:-D przedszkole:-D:-D i dziekuje
Witam
dzis nie w pracy bo choroba w domku. Młoda gorączkowała dziśjuż lepiej, ja połamana, gardło boli, ale ku lepszemu. Mój po pracy zrobi zakupy-kazał odsypiac i odpoczywać. A ja słaba rzeczywiscie jestem , nawet na groby wczoraj nie pojechaliśy, bo wszystko mnie bolało, Piciu dopiero co skonczył kurację antybiotykową i już go bierze na nowo...ech...

Taaa, nasza Witusia tez mam mój charakterek i wiem, ze bedzie ciążko, hehe, ale jak mówisz-wejsc na głowe sobie nie dam i karny jeżyk użyty po raz pierwszy już odniósł sukces.

...
zdrowka zycze ja tez mam resztke choroby i Lali zaczela mi teraz z katarkiem biegac:eek: Dobrze ze jezyk dziala:-D Moja wczoraj 2 razy siedziala za kare:eek:
As tulam cię mocno bo nawet nie mogę sobie wyobrazić jak ci ciężko
Ja właśnie z reala wróciłam, oczywiście już na promocyjnym pasażu pełno zabawek powystawianych i tak sobie pomyślałam że chyba kupimy Mai grę typu kiki riki czy spadające małpki albo jakąś książkę pełną bajek lub baśni. Na pewno nie dostanie zabawki bo to bezsensu :tak::tak:
Teraz piję capucinko i za pół godzinki po Maję idę, ciekawe czy kaszlała w przedszkolu, muszę sie pani zapytać :tak::tak:
moja ma spadajace malpki i bardzo ja lubi:tak:
czesc laseczki!!!
witam sie we wtorkowy ciepły dzien.:-)
moje dzieci spia,m w pracy a ja własnie przed chwilka krystiane ze szkoły przywiozlam.obiadek już mam zrobiony,pralka własnie mi wyprała,poprasowałam sobie i teraz z kawka zasiadlam przed bb.;-)
wczoraj nie zagladałam bo od samego rana nie mialam na nic czasu,rano byłam w kosciele pózniej obiad i na 13 pojechalismy do mojej mamy.na cmetarzu bylismy ze 2 godz.nie:no: dało rady dłużej byc na grobach bo wiało strasznie i zimmno było.:wściekła/y:

dobra uciekam pranie rozwiesic.

aha dużoooooooooo zdrówka dla wszystkich chorych.:tak::tak::tak:

ania-lali jest sliczna!!!!!

iwicik-a u was dzis szkola zamknieta?????:eek::eek:
duzo zdrówka dla Ciebie i lenki.

mh-ja tez sie zawziełam i cwicze to "abs"
zobaczymy jak długo wytrzymam.:sorry:

dowiklus-nie tylko ty masz nerwe do dzieci.
moje też mnie doprowadzaja do furii:wściekła/y: i tak sie zastanawiam czy to ja sie zrobiłam strasznie nerwowa :eek::sorry:czy to moje dzieci zrobiły sie niemożliwe.:sorry::eek:

kokusia-duzo zdrówka dla taty.:tak:

as-kochana nawet sobie nie:no: wyobrażam co ty teraz czujesz i przeżywasz.:-(
sciskam Cię mocno.
dziekuje
I jaka ty obrotna kobieto:szok:wpadni mi poprasowac:-D
Witam i ja
Mialam zajrzec rano ale tak mi zlecialo ze nawet nie wiem kiedy:szok::tak::tak::tak:Pozniej mlode do przedszkola,odebrac Dominika ze szkoly ,drobne zakupki i sprzatanko:tak::tak::tak:Teraz mlody odrabia lekcje wiec mam chwilke:tak:Ale i tak musze do Niego co chwile zagladac bo cosik przedstal sie starac:no:Tzn Pani napisala Jemu w zeszycie do kaligrafii ze ma dokladniej odrabiac lekcje i takie tam:no::no::no:
Wczoraj jzu nei pisalam bo jakos skonczyla mi sie wena
Jak pod wieczor bylismy na cmentarzu to bylo zdecydowanie ciemnije niz to sobie wyobrazalam:szok::rofl2:
Zmykam ibrac pyroszki i zobaczyc do tego mojego stwora

skad to znam .. mama znika a dziecko byle szybciej do konca:-Dpilnuj pilnuj

A ja pobawilam sie z Laura ciastolina, pocwiczylysmy szlaczki, teraz Lali oglada bajke Potahontas a ja szybko na bb
Zaraz wlacze wode i idziemy na wspolna kapiel. Po kapieli klade moja spac bo juz jest slaba:rofl2:
Jutro mam sniadanko w przedszkolu na 9 ale nie wiem czy pojde bo o 14 znow musze do przedszkola robic latarnie na swieto Marcina:cool2: wiec caly dzien w przedszkolu t nie dla mnie:-D:-DMialam jutro z rana prasowac wiec chyba odpuszcze sobie sniadanko:sorry:

Witam ,witam ,rany jak mi ciężko było dziś wstać do pracy niby godzinę dłużej spałam niż normalnie ,ale tego nie czułam,czułam za to,ze godzinę dłużej w pracy siedzę:crazy:

Kokusia ,poczytałam historię choroby taty ,at to typowy facet w średnim wieku,do lekarza wołami go,szkoda tylko ,ze sprawa ma taki finał ,ale mam nadzieję ,ze już będzie dobrze.

MH ty sobie nie myśl ,ja tylko troszeczkę zapomniałam o twoich urodzinach -wszystkiego najlepszego-:tak:

Mój m jeszcze w pracy,za oknami ciemno ,dołuje mnie to ,nie bardzo mam teraz nawet czas pobiegać,a biegam już ponad 8 km:-p potrafie godzinę bez przerwy ,ze sie pochwalę skromnie:-p,a teraz lipa ,rano nie ma czasu ,a po południu za szybko ciemno, zostaje tylko bierznia a to nie to samo_Ostatnio dowiedziałam sie ,ze znajomy przebiegł maraton w Poznaniu,normalnie szok ,a jak sie rozmarzyłam ,ale realistka trza być:-D:-D:-D

Na domiar złego frytki mnie nęcą na kolacje ,a to wybitnie nie dietetycznie:no:

Witam wieczorkiem
Obejrzalam sobie Majke i sie wyprysznicowalam:tak::tak::tak:Dziewczynki buszuja po kuchni a mlody troszke czyta na glos:-):tak:Cos kiepsko to Jemu idzie no ale oby do przodu;-):-)
Zaraz bedziemy robic jakies zarelko a pozniej bede miala na 2 godzinki syna od sasiadki:rofl2:

LIDUS
Ja tez jestem mega nerwowa :no::no::no:Jutro wlasnie planuje sobie kupic jakies ziolka

ANKA
Ja za prasowanie biore sie juz od jakiegos czasu i jakos zabrac sie nie moge hehe

Rany ,laski ,jakie ziółka:-D:-D:-D meliska wystarczy.
Nic mi nie mówwcie o dzieciakach ,bo moi mnie do szału z reguły doprowadzają,czy rodzeństwo naprawdę musi sie ciągle kłócić ,a to młodsze drzeć:rofl2:

Myślałam ,ze mój m w pracy ,tymczasem on cichaczem podwórko równał ,zapalił światło boczne na budynku i sobie woził taczką ziemie ,w ogóle nie wiedziałam ,ze on już jest:-D:-D:-D

Kobiety meliske to i ja musze wypic bo dzis mialam mega nerwowy dzien:-(
Chyba hormony mi szaleja bo darlam dzis kapcia az sama sobie zadalam pytanie po co:zawstydzona/y:
Biedna Laura musiala tego sluchac, az mi jej szkoda:-(

Moja wariatka juz spi a ja w sumie moglabym odkurzyc ale po co jak jutro tez jest dzien:-D Zelazko tez jutro odpale wiec Dowikla moje sie doczeka:-D

MADZIULKA
No widzisz jakiego masz Kochanego mezusia:tak::tak::tak:

Co my ostatnio wszystkie takie nerwowe jestesmy???:szok:

ANKA
Moje pranie tez sie kiedys doczeka prasowania:tak::tak::tak:Tylko pytanie kiedy hehe:-D:-D:-D

Moi jeszcze nie spia ale Wiktoria jest juz marudna:no:Ten syn mojej sasiadki sie tak grezcznie bawi ze wogole nie wiem ze Go mam w domu:szok::szok::szok:

witam:-)

Laura w przedszkolu, sama mnie obudzila wiec sie ucieszylam ze tak chetnie che tam pojsc. Ja wyskoczylam do Lidla kupic buty na zime do przedszkola. Ocieplany stroj na plac zabaw juz mam a buty czekaly do zakupu. Narazie nie ma mrozow to Lali ma gumowce z wkladka ale nie wiadomo kiedy zacznie padac snieg
Porzadki porobilam i zostalo mi prasowanie nieznosze stac przy zelazku oraz mycie podlog:eek:

Patrysia ciezko masz kobieto:-( ale za to mala jest cudna:laugh2:Pomyslu tez mi brakuje:eek:

Anaconda ja sie nastawiam na klocki lego bo w sumie :Laura nie ma a widzialam fajny zestaw:tak: Lego duplo cyrk extra sprawa sama sie bede bawila:-D

Iwcik ja dzwonilam wczoraj do Was ale chyba na cmentarzu bykliscie. Kurujcie sie bo ja juz prawie zdrowa a dzis cos Lali mi zakaszlala z ranba mam nadzieje ze nie zlapie ode mnie:eek:

Kokusia
hello Kitty u nas tez jest grane:-D

Medeuska Ty imprezowiczu:-D zdrowka zycze

Malinka u nas od miesiaca w sklepach mikolaje:szok::szok::szok:i cala reszta ma sie rozumiec:-D:-D

MH trzymam kciuki daj znac po tygodniu jak brzuszek:-)

spadam myc podlogi bo potem po Lali musze leciec. Po te mala wariatke:-D:-D czasami mnie rozwala
Zobacz załącznik 296844
swietnie wyszla na tych zdjeciach :tak::-D

ja to mam dopiero z prezentami...
nie dość że zaraz (w sob) jadę na roczek , to później mam roczek mojej Vi za 3 tyg...
na dodatek przylatuje bratr z dziecmi , którym zawsze kupowaliśmy prezenty na święta więc kupimy jak już będą żeby nie wysyłać i za paczkę nie płacić...
do tego ma siostra 2 dzieci i terż trzeba coś kupić na śieta...
a na dodatek wiadomo że własnemu dziecku na święta też prezentu nie odmówimy:sorry:
no wlansie swieta i znow wydatki... :confused2:
U mnie ciężki czas......
Nadal krwawię i jeszcze nie poroniłam.
Poza normalną krwią ,żadnych skrzepów ,nic...
Dziwne to...
Wiecie jak ciężko chodzić po cmentarzu ze świadomością ,że w brzuszku ma się dziecko ,które już odeszło?
Nie mam sił nawet by płakać.:-:)-:)-:)-(
tulam Cie mocno kochana, trzymaj sie ;-)
Witam
dzis nie w pracy bo choroba w domku. Młoda gorączkowała dziśjuż lepiej, ja połamana, gardło boli, ale ku lepszemu. Mój po pracy zrobi zakupy-kazał odsypiac i odpoczywać. A ja słaba rzeczywiscie jestem , nawet na groby wczoraj nie pojechaliśy, bo wszystko mnie bolało, Piciu dopiero co skonczył kurację antybiotykową i już go bierze na nowo...ech...

MH-kochana co prawda spóźnione al eserdeczne życzenia---miłości, szczęścia, kasiory i zdrówka!!!

Taaa, nasza Witusia tez mam mój charakterek i wiem, ze bedzie ciążko, hehe, ale jak mówisz-wejsc na głowe sobie nie dam i karny jeżyk użyty po raz pierwszy już odniósł sukces.

Ana daj znac jak tam pierwszy dzień w pracy!!!!!!!!!!!!!!!1

:-D:-D:-D:-Dno rewelka!!!!!!!!!!!!!!

Madziula bo temu fachowcowi moze się za 3 dychy nie chciąło przyjeżdzać-fajnie ze tanio i juz sprawnie!

no no no-trzeba zacząć myślec o prezentach, hehehe, tylko ja mam zawsze z tym big problem-głowa pusta i z portwela też sie nie wysypuje, hehehehe

Myślałam o Tobie wczoraj, miałąm nadzieję, zę podarujesz sobie cmentarze...
zdrowka Wam zycze bo nie ciekaie sie zapowiada ;-)
Witam ,witam ,rany jak mi ciężko było dziś wstać do pracy niby godzinę dłużej spałam niż normalnie ,ale tego nie czułam,czułam za to,ze godzinę dłużej w pracy siedzę:crazy:

Kokusia ,poczytałam historię choroby taty ,at to typowy facet w średnim wieku,do lekarza wołami go,szkoda tylko ,ze sprawa ma taki finał ,ale mam nadzieję ,ze już będzie dobrze.

MH ty sobie nie myśl ,ja tylko troszeczkę zapomniałam o twoich urodzinach -wszystkiego najlepszego-:tak:

Mój m jeszcze w pracy,za oknami ciemno ,dołuje mnie to ,nie bardzo mam teraz nawet czas pobiegać,a biegam już ponad 8 km:-p potrafie godzinę bez przerwy ,ze sie pochwalę skromnie:-p,a teraz lipa ,rano nie ma czasu ,a po południu za szybko ciemno, zostaje tylko bierznia a to nie to samo_Ostatnio dowiedziałam sie ,ze znajomy przebiegł maraton w Poznaniu,normalnie szok ,a jak sie rozmarzyłam ,ale realistka trza być:-D:-D:-D

Na domiar złego frytki mnie nęcą na kolacje ,a to wybitnie nie dietetycznie:no:
mniam frytki.... :-D:-D:-D
a 8 km powiadasz - wow gratulacje!

moje bejbiki juz spia....
no i dobrze ja tez ide zaraz do wanny sie wygrzac i spac, jakas mulnieta jestem
a do tego czuje jak mnie cos zab pobolewa ale na szczescie jeszcze nie jest tak tragicznie, tylko lekko go odczuwam.... ale wizyta u dentysty niestety musi byc :confused2:
dobranoc

aha medea zdrowka dla Maksia!!!

Nerwy nerwami mi tylko chemia na to pomaga :sorry: ziółka niestety nawet mnie nie tykają ale pije je sobie tak o na zdrowie co jakiś czas :tak: Witam wieczorem. Zaraz moje dziecko spać idzie :tak: muszę go kłaść wcześniej bo już mnie dobija jego takie późne zasypianie :sorry: będzie płacz no ale trudno :sorry: jakaś padnięta jestem :eek: chyba przez tą pogodę :sorry: miałam coś jeszcze napisać ale mi z głowy wyleciało :eek: kładę się do jutra Laseczki :-) a tu na uśmiech na dobranoc :-D

Po ostrej imprezie przychodzi trzech kumpli do burdelu. Proszą o trzy kobiety.
- Mamy tylko dwie – odpowiada im alfons, ale mamy jeszcze gumową lalę.
- Bierzemy je, a lalę damy Frankowi. Jest tak pijany, że nie zauważy różnicy.
Następnego dnia spotykają się i opowiadają jak było:
- No, spoko – mówi pierwszy.
- Moja też była ok – opowiada drugi.
- A moja była jakaś dziwna – skarży się Franek. Ja ją ugryzłem w cycka, a ta z piskiem wyleciała przez okno.

Szara komórka weszła do mózgu faceta.
- Hallo, hallo, jest tu ktoś!!! – woła.
Odpowiada jej cisza.
- Hej, hej, no jest tu ktoś!!!
Dalej cisza. Nagle z oddali z drugiego końca ktoś odpowiada:
- Tu jestem!!! – nieśmiało woła jakaś zabłąkana druga szara komórka.
- A dlaczego jesteś tu sama? – pyta pierwsza.
- Bo wszyscy są jak zwykle na dole – smutno mówi druga.

reklama
witam i ja mam wolne juz dzieci spia i nawet Lence dzisiaj jakos szybko poszło sie spać :-D:-Dmoze kolki po malu beda odchodzic ale bym sie cieszyla:tak::tak::tak: maz w pracy a ja wkoncu mam czas na kompa bo ostatnio to tylkowlecialam na chwile poczytalam i trzeba było spadac :-D:-D:-D

siostra chyba tak bylismy na cmentarzu od 12 30 i wrocilismy tak gdzies po 16:tak::tak:..:tak:

as tak strasznie mi przykro tulam cie mocno i trzymaj sie........ wiem co to znaczy czekac az sie samo oczyści:-:)-:)-:)-(

Lidka tak u nas dzieci mialy dzisiaj wolne od nauki jutro dopiero idą:-):-):-)

Natali ty nadal z kokardkami szalejesz:-D:-D

Beata ty z tymi kawalami :-D:-D:-Dale sie usmialam:-D:-D

no i widze ze zaczynacie myslac nad prezentami na mikołaja kurcze ja tez musze pomyslec chociaz moje dizecko juz powiedzialo co napisze do swietego mikolaja w liscie :-D:-D:-Dtakze wiem co mu kupic:-D:-D:-D jeden prezen z glowy a jeszcze mi 6 zostalo :rofl2::rofl2::rofl2:i co im kupic tu jest problem:eek::eek::eek::eek:

Do góry