reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam się sobotnio.
Wpadam do Was na chwilunię.
Niedawno wróciłam ze szkoły.
Coś mnie brzuch pobolewa i nie fajnie jest.:no::crazy::crazy:
Przeczytałam kilka postów wstecz.
Lunka tekst suuuperrr :-D:-D:-D:-D:-D
Natali Ty i te Twoje kokardki. :-D:-D:-D:-D
MH pw poszło.

Uciekam dziewczynki ,bo czasu brak ,a obiad znów jeszcze w torbie leży.
Miłego dnia.
I trzymajciek kciuki ,żeby ten test to była zdrowa dzidzia ,a nie znów jakieś zaburzenia czy komplikacje razem z dzidzią ,bo w łeb sobie strzelę.:crazy::crazy::crazy::crazy:

reklama
Iwcik współczuję.
A któaś pytała cościągnęłam, no 2 filmy, al ejeszcze nie zachwalam, bo nie iwem czy warto. jednak ni eobejrzałam w końcu, Jakaś kom leciała na polsaci echyba. A óźneij poczytałam i zasnęłam na dranem
ja pytalam ;-);-);-);-)
świetnej zabawy zyczę:tak::tak::tak:
alez bym sobie poszla na wesele:tak:

no prosze jaka ta nasza Lali jest grzeczniutka:tak::tak::tak:
super:tak:

z jednej strony zle ze nie ma kasy ale z drugiej teraz bedzie z wyplatami ciezko i im pozniej przyjda pieniazki tym dluzej beda;-):tak:
wiec nie poganiam m dzis wyplate wzial wiec zle nie jest
narazie:baffled:
piosenka sliczna ale bardziej mi sie podoba w wykonaniu dzieciecym:tak:
YouTube - Magda Frończewska - Laleczka z saskiej porcelany - 1990 (Picture Video 2010)

damy jakos rade nie pierwszy i nie ostatni raz:tak:
ino tak wyrzucic z siebie musialam:sorry2:;-)
czasem to potzrebne :tak:
witam
no to ja dzis prawei odpoczeam:tak::tak::tak::-D:-D:-D
mloda wstala o 9 ,pozniej ja wyszykowalam i o 10.30 wyszlsymy do szkoly po dzieci
pozniej do bratwoej na ploteczki i na przekoczowanie,dzieci na 14 znow do skzoly,i powrot do brtaowej,pobawilam sie trcohe z bratanica i nawet ja szybko uspalam:-)
ale mala zolza spi tylko pol godz w ciagu drzemki
pozniej po dzieci do skzoly,zakupy po drodze i do mamy.no i wrocilsymy o 21 do domu:tak::tak::tak::tak:
dziewczyny juz spia,p w pracy
dzwonil i mnie zdolowal
nastepny tydzien ma znow 2 zmiane-czyli pracuje od 10 do 18:baffled::baffled::baffled::baffled:
znaczy sie bedzie wychodzil z domu o 8 i wracal o 20:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
nie zazdroszcze zmiany m, ja tez nie lubie jak moj m ma na 11:30 bo tez przychodzi kolo 20:confused2: a jutro ma na 12:30 do roboty wiec cala niedziele go nie bedzie :confused2:
witam wieczornie :-)no i :-(sie troche spłakałam dziewczyny mnie pozegnały jedna mnie sciskała z przodu druga z tylu :baffled:nawet nie wiedzialm ze mnie tak lubia :zawstydzona/y::szok:Podziekowanie wszystkim sie podobało a kierownice zołzie szczęka opadła Ktoras sie pytal czy to taki zwyczaj w pl nie to mój pomysł i miły gest nich nie mysla ze sroce spod ogona wyskoczyłam :-D chcialm zostwaic po sobie mile wrazenie mysle ze m isie udalo koledzy z ochrony zyczyli powodzenia i dali czekoladki ale [poczestowalam takze mąz nawet nie wie ;-)ogolnie smutno mi troche bedziemi trudno prze najblizsze dni ale mysle ze dam rade :tak:dobranoc
fajnie ze podziekowanie sie podobalo, dasz rade :tak:
to długo, oby nie z nim.

Witam sobotnie, my juz po zakupach. Na spacerze pograłysmy w piłkę, teraz zasiadłam ze sniadaniem do was, ale juz zjadłam:-)

Na dworze bardzo pryzjemnie, ciepło. Co prawda bez słońca, ale fajnie. Jedziemy dziś do lasu:tak:

Zapomnialam wam wczoraj młodej tekst powiedzieć. Z tesciową położyłyśmy isę prawie na podłodze zesmiechu.

Młoda woła kupke i poleciała, usiadła, cisza cisza. Wołam
-skończyłaś???
Cisza
-Zrobiłas już?
chwila ciszy
-Mamo zrobiłam prezent
lecę do niej, a ta siedzi na klopie z papierem toaletowym w rączce i mówi bardzo poważnie
- ale jeszcze nie zapakowałam.

Dziewczyny, ze śmiechu w pół się złamałyśmy z tesciową. Ona akurat wychodziła z pokoiku i całą scenkę widziałą i słyszała. No polewka. Dzis musz ePiciowi to opowiedzieć.

Dobra, bo musze jeszcze 2 prania wstawić i do babci zdążyć.
Pa
hahahahahahahah
haselko the best
nie no nie moge udana jest!
Witam,

ja się dzisaj wzięłam za porządkowanie zabawek moich panienek :tak: Dwa kosze na śmieci zapełniłam :szok::szok::szok: :-D

Kobitki może któraś coś sobie upatrzy :tak: ceny od 5 do 10 zł :tak:

https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/zabawki-dla-niemowlaka-chicco-sassy-fisher-price-45094/
hehe to widze i Ty porzadek robilas - ja tez poszedl caly karton!
Witam się sobotnio.
Wpadam do Was na chwilunię.
Niedawno wróciłam ze szkoły.
Coś mnie brzuch pobolewa i nie fajnie jest.:no::crazy::crazy:
Przeczytałam kilka postów wstecz.
Lunka tekst suuuperrr :-D:-D:-D:-D:-D
Natali Ty i te Twoje kokardki. :-D:-D:-D:-D
MH pw poszło.

Uciekam dziewczynki ,bo czasu brak ,a obiad znów jeszcze w torbie leży.
Miłego dnia.
I trzymajciek kciuki ,żeby ten test to była zdrowa dzidzia ,a nie znów jakieś zaburzenia czy komplikacje razem z dzidzią ,bo w łeb sobie strzelę.:crazy::crazy::crazy::crazy:
&&&&&&&&&&&
powodzenia!

Natalineczka ja też mam w wersji śpiewanej przez dzieci bo jest ładniejsza:tak:
wogóle to tą piosenkę znam już całkiem na pamięć .. hehe codziennie leci na kompie i Vi słucha ją jak i wiele innych podobnych kołysanek podczas zabaw:-D

anabuba wątpię.. bo w poprzedniej ciąży nie miałam takiego bólu:no:
ja w nocy to nieraz się zwuijam z bólu i nawet raz się popłakałam:-(
wczoraj jak zmyłam naczynia po kolacji to aż mi pulsowało i miałąm te same skurcze:-(
na szczęście w dzień nie jest tak źle... ale leżę najwięcej jak się da..

magnez napewno sobie zakupię.. no i mam tylko nadzieję że będzie wszystko wporządku:tak:

As Kochana Ty zwolnij trochę :tak: Odpocznij chociaż i w nocy śpij! :tak:
Bubka dla Twojej córci Z okazji urodzin wszystkiego naj najlepszego!!!!!!
Witam na wieczór :tak: My już po kąpieli i kolacji :-) Ja coś padnięta jestem tylko nie wiem po czym. Nie wygodnie się śpi na łóżku :sorry: w poniedziałek do domu i chyba już tyłka nie ruszę :-) tylko do lekarza będę musiała przyjechać ale dopiero za tydzień :tak: no i oczywiście jak będzie mi się chciało :-p jeszcze w poniedziałek na miasto po te spodnie dla Kuby i M muszę jeszcze prezent kupić :sorry: póki $ jeszcze są :-D spokojnej nocki życzę, jutro zajrzę rano bo potem pełno ludzi będzie :sorry: do jutra Laseczki :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wpadłam sie tylko przywitac patrze na łóżka na allegro podoba mi sie takie
KANAPA SOFA ŁÓŻKO DLA DZIECI WELUR 168cm+Gratis (1260287493) - Aukcje internetowe Allegro
wiem ze Pati miała cos takiego dla Sewcia pati jak bedziesz powiedz mi jak sie spi na takim czymś czy dobrze czy lepiej nie kupowac ??

Viki nie kupuj tego :no: tam jest pow spania 70 na 120, to niewiele więcej niż w szczebelkowym łóżeczku :no:

lepiej cos takiego :tak:
HIT MEBLE ___ TAPCZAN KUBUŚ > narożnik TANIO (1266728482) - Aukcje internetowe Allegro
HIT MEBLE _ TAPCZAN KILER 2 > sofa narożnik (1259623198) - Aukcje internetowe Allegro
KANAPA DZIECIECA KUBUS TAPCZAN TAPCZANIK PRODUCENT (1264581671) - Aukcje internetowe Allegro

Moje dzieci w końcu padły... Dzisiejszy dzień był baaaardzo długi :eek:

Viki nie kupuj tego :no: tam jest pow spania 70 na 120, to niewiele więcej niż w szczebelkowym łóżeczku :no:

lepiej cos takiego :tak:
HIT MEBLE ___ TAPCZAN KUBUŚ > narożnik TANIO (1266728482) - Aukcje internetowe Allegro
HIT MEBLE _ TAPCZAN KILER 2 > sofa narożnik (1259623198) - Aukcje internetowe Allegro
KANAPA DZIECIECA KUBUS TAPCZAN TAPCZANIK PRODUCENT (1264581671) - Aukcje internetowe Allegro

Moje dzieci w końcu padły... Dzisiejszy dzień był baaaardzo długi :eek:
No wiem ze małe ale takie by mu wystarczyło narazie bo on panicznie sie łoźeczka boi nie chce wogule spac w nim.
A óźniej jak juz dzieci podrosną i bedą same spały to chcemy im drewniane kupic co sie materac wkłada bo Martynka ma zwykłe łóżko bo stwierdzilismy ze jeszcze jest dobre ale później chcemy 2 jednakowe kupic i zeby tam mieli czyli to łoźko to tak tyczasowo by było

Moja Niki nieznosiła szczebelkowego :no::no::no: od kiedy nauczyła się chodzić śpi w takim samym jak ma Helenka :tak: Właśnie drewniane z materacem :-) Tylko, ze ma regulowaną długość.

reklama
Do góry