wiktoria12
Mama i żona :)
Ania no raczej nie znaczy sie on przyjedzie pewnie pare dni przed wigilią tak przynajmniej myslez tymi Swietami to zart??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ania no raczej nie znaczy sie on przyjedzie pewnie pare dni przed wigilią tak przynajmniej myslez tymi Swietami to zart??
Kochana ja Cie absolutnie rozumiem i jak najbardziej popieram!meska meska
wiem ze szelki u nas sie niesamowicie sprawdza...
wiesz co powiem Ci tak teraz patrze na to z innego punktu widzenia, mnie tez sie nie podoba fakt ze dziecko jest prowadzone na smyczy, to takie zenujace i nawet bym powiedziala perfidne, nie podobalo mi sie to jak widzialam ze ktos ciagnie malca jak psa... ale teraz moge powiedziec ze nie interesuje mnie co inni powiedza ja wiem ze nam to jest potzrebne a dzieki temu moge uniknac tragedii wiedzac jaki Sewek jest energiczny a jeszcze w swieto zmrlych na cmentarz, to masa ludzi i nie trudno byloby o zgube bo on sie wyrywa, stac w miejscu nie chce
Zostawiasz nas na tydzień??? Ty niedobra!!!Baw się dobrze i odpoczywaj.Tak więc dziewczynki nie będę się odzywać bo tam internetu nie ma :--(
A pleśni współczuję, kurcze musicie się jej jakoś pozbyć
No kąpanie to już jego dziąłka jak tylko młoda isę urodziłą, hehe. Ja tylko przrz jakiś czas myłam głowe( włosy, płukanie) jak przenieśliśmy sie z wanienki do łazienki a włosy długie itd, ale teraz młoda tak lubi płukanie włosów, z emozesz jej pianą po oczach - buzi lac i luz, wiec mnie tam niema.Luna-oj...wiem o czym mówisz...mój tez wiecznie po pracy zmeczony,co wiecej on i w domu pracuje wiec z ta pomoca przy dzieciach różnie...ale ja tez hetera mega....kąpanie Darusia,karmienie to jego dzialka....zakupy wieksze tez on robi bo ja latac nie zamierzam.....wiadomo....i trzymam kciukasy za babcie
No zgrana z Was rodzinka, to widaćjak weszłam do nich i zobaczyłam syf w pokoju to powiedziałam że u nich to już tylko nasrać i jest wszystko no i Antek nasrał boże te moje dzieci to mają matkę wariatkę bo zamiast się wściec to stałam i dostałam głupawy
Lunka pleśń choroba to dziadostwo jakich mało nie dziwię się że się wściekłaś kochana trzymam kciuki za babcie i co wieczór zdrowaśkę za ią odmawiam
no to na co czekasz? Dzwoń do nich, jak nie pogonisz to na szarym końcu będziesz na liście. I przy okazji zapytaj o konto i już spokojna głowa. Proste, nie?a pieniadze zpzu jeszcze nie dotarly
zaczynam sie bac czy abym zle nr konta nie podala
Joasiu gratuluję Ci przeogromniaście, bardzo bardzo. No to teraz tylko do przodu i oby było lepiejwitam :-) dziekuje kobitki ze trzymałyscie kciuki pomogło od poniedziałku ide do nowej pracy zaa lepsze pieniadze i na caly etat ,dzis ostatni dzien w "kołchozie"
kochana pomysl ze lipiec to przeszlosc nie ma teraz co rozpamietywac jestes w ciazy i ciesz sie kochana - jestesmy z toba!Witam się dziewczynki w piątek.
Dzięki za gratulacje .
Wiecie co?Boję się tej ciąży.
W sumie test zrobiłam tak dla samej siebie ,bo coś było moim zdaniem nie tak jak zwykle.
Kurczę, i ma tak jak z Klaudią.
Żadnych objawów ciąży !!!!! Nic ,zupełnie nic.!!!
Żadnych senności,mdłości czy czegoś takiego.
Żadnego dziwnego samopoczucia.
Do tego te wspomnienia z lipca.... ech....
pomysl o nas czasem ;-)Witam i ja :-):-)
No i skończyła się piękna pogoda, od rana pochmurno i deszcz padał :--(
Nas dzisiaj pakowanie czeka bo jutro jedziemy najpierw do Warszawy po moją siostrę (bo na m-c przylatuje) a potem jedziemy do Radomia do mojej mamy i tam już zostaniemy przynajmniej tydzień Tak więc dziewczynki nie będę się odzywać bo tam internetu nie ma :--(
Ogromne gratulacje
Dużo zdrówka dla was
Super że dom już ocieplony i wreszcie ten bałagan będziecie mogli posprzątać
A co do pieca to 2 lata temu teściowej się popsuł i też na samą zimę, no i w związku z tym wiem ile takie cacko kosztuje
A swoja drogą kurcze jaki drogi węgiel
Oj współczuję ci tych kolek, ja tak zapobiegawczo dawałam espumisan ale Maja nie miała na szczęście kolek
Ja nie i nie zamierzam
Brak słów na to co wyprawiają w szpitalach
A pleśni współczuję, kurcze musicie się jej jakoś pozbyć
Tulam na smuteczki, ale trochę czasu minie jeszcze zanim wrócisz do normy, zawsze strata bliskiej osoby jest straszna :---(
Patrysia za szelkami jestem jak najbardziej, skoro Sewcio tak ci ucieka, to dla jego bezpieczeństwa, a kurteczka bardzo fajna
nie no ja padam ze smiechu, no to masz co chcialasWitam kochane ja narazie jak po zapałki Antek ściągnął sobie rano pampka po nocy i co???????????? zrobił kupsko u dzieciaków na środku pokoju a potem z brudnym tyłkiem po łóżkach dzieci!!!!!!!!!!!mm co robić ale śmiać mi się chce bo wczoraj jak weszłam do nich i zobaczyłam syf w pokoju to powiedziałam że u nich to już tylko nasrać i jest wszystko no i Antek nasrał boże te moje dzieci to mają matkę wariatkę bo zamiast się wściec to stałam i dostałam głupawy
AS GRATULUJĘ I MOCNO TRZYMAM KCIUKI&&&&&&&&&&&&& KOBIETO ZWOLNIJ!!!!!!!!!!!!
Pati kochana śliczna kutreczka tylko jak dla mnie brak kaptura to big minus ale ja patrzę na to inaczej bo ja śnie nie śnieg mróz nie mróz muszę z nimi spacerować a szelki super sprawa dużo mam z nimi widzę
Lunka pleśń choroba to dziadostwo jakich mało nie dziwię się że się wściekłaś kochana trzymam kciuki za babcie i co wieczór zdrowaśkę za ią odmawiam
Iwcik te super krople to SAB SIMPLEX U NAS TYLKO ONE I DEBRIDAT (NA RECEPTĘ) PRZYNOSIŁY EFEKT poproś Anię to ci kupi w DE u nas po tygodniu stosi=owania była big big ulga i zgadzam się z Anabubką najlepiej działa koperek do parzenia a nie ten granulowany
Beatko wypoczywasz u mamy????
MH gratuluję wyspanej nocy
Justyś kochana trzymaj się :-* ;-* będzie dobrze a płacz oczyszcza pomodlisz się za dziadka omyśl że jest tam gdzie mu ciepło bezpiecznie szczęśliwie..jest w domu ojca a gdzie może być lepiej.........
Liduś kochana jak nie urok to........można się wściec
Anabubka Twoje dziewczyny to jak moje dzieci mama Pietruszki mówi że ja ich jak ruskich hartuję Antek urodził sie 13 listopada...17 byl na spacerku po Adama w szkole było ślicznie ciepło a potem od grudnia dzień w dzień ze mną wędrował i spacery przy -15 trwały 2-3 godziny mi łapy marzły a jego wyciągałam cieplutkiego i nic zero kataru nawet
o mamo Antek znów zrobił kupę dobra lecę .....
hehe myslisz ze to telepatiaAs nie martw się na zapas zobaczysz wszystko będzie dobrze :-)
Justa ja do tej pory jak chodzę na cmentarz to ryczę jak bóbr :-( ale przejdzie i to
Malina to Ci synek niespodziankę zrobił a no przyjechałam do mamy, co będę trzy tygodnie sama siedzieć w domu ;-)
Pati ja też dzisiaj gulasz robiłam
Ja tak na minutkę wpadłam się przywitać @ mnie dzisiaj dopadł na dobre i plecy mnie bolą masakrycznie normalnie jak przy porodzie takie skórcze krzyżowe mam za dwa dni przejdzie na szczęście Kuba się ładnie bawi więc ja wskoczyłam raz dwa na kompa wczoraj Kubie kurtkę na zimę wyprałam i co się okazało że za mała będzie już na zimę zła jestem jak osa bo już myślałam że chociaż kurtki nie będę musiała mu kupować ja już mam wszystko robione, gary umyte, ziemniaki obrane, gulasz gotowy :-) zaraz Kubie tylko coś jeść się da i pójdzie spać a ja sobie chirurgów obejrzę bo nowy sezon na necie już jest zajrzę później jak dam radę :-) słoneczka życzę bo u mnie dzisiaj zimno pochmurno i pada
niestety musicie tak jak wiekszosc dac jakos radekochana gratulacje!!!!!
a to ze nie masz zadnych objawow to hyba dobrze
przynajmniej sie meczyc nie bedziesz
a moze objawy z testem przyjda
bedzie dobrze
zdrowia zdrowi i jeszcze raz zdrowia
doladnie tak u na to samo
no to rzeczywiscie masz niespodzianke
niedawno tez taka mialam
ales sobie wykrakala
w koncu ty wrozka jestes
witam porannie
mloda wlasnie zjadla ja tez teraz ide zjesc
maly lepi plastelina
m dzis ma wyplate wiec moze wyrwiemy sie na jakies zakupy
chociaz z tej wyplaty ledwo ledwo co zostanie
ponoc w tym mies najnizsza zarobi czyli 800 zl przyniesie
z czego 500 na czynsz trza dac i 300 na rezte rachunkow
no ciekawie bedzie nie ma co
a pieniadze zpzu jeszcze nie dotarly
zaczynam sie bac czy abym zle nr konta nie podala
no to gratulacjewitam :-) dziekuje kobitki ze trzymałyscie kciuki pomogło od poniedziałku ide do nowej pracy zaa lepsze pieniadze i na caly etat ,dzis ostatni dzien w "kołchozie"
ja sabsimplex kupowalam tutaj... a nawet przez neta chyba idzie zamowicwitam
poczytalam ale juz nie odpsze bo musze po Laure jechac
Justa trzymaj sie babo!!!
Iwcik ja juz przywioze cos na kolki Pamietam ze Aga dodawala to do mleka Sabsimplex czy cos takiego zapyatm Agi i kupie:-)
Joanna wielkie gratki!!!
Malinka mnie nie trzeba prosic juz sama od siebie je kupie Biedaczka nie bedzie sie meczyla Duzo osob je chwali wiec mam nadzieje ze sie przydadza. Moja tez nie miala kolek ale kolezanek dziewczynki mialay wiec troche sie obeznalam w temacie:-)
no i spadam
bardzo ladnie ;-)josephine witaj bo sie jeszcze nie znamy :-) ja wpadam na bb jak po zapałki jak to sie mówi a u mnie nic tylko musi byc lepiej co myslicie o takim podziekoqwniu za prace?Zobacz załącznik 292115
fajnie ze masz taka zuch babice bezproblemowaJoanna fajnie wymyslilas to podziekowanie napewno dobrze to odbiora
Malinka dobrze miec plan zajec dla dzieci a widze ze Ty calkiem dobra w tym jestes ) Bedziesz miala troche spokoju bo nim te 500 plyt zostanie ukonczone i do tego ksiazki to sporo czasu minie
Jak czytam o Tonim to moja Lali mi sie przypomniala jak po 15minutach byla wyspana
Wczoraj bylam na rozmowie w przedszkolu i zeby sie nie przemeczyc wzielam Agnieszka jako tlumacza:-)Dobrze miec taka kumpele
Ogolnie Pani zadowolona z Laury Mowi ze jest grzeczna i jak do tej pory nie miala z nia problemu.Jest bardzo samodzielna i nie chce by starszy kolega pomagal jej przy ubieraniu Nie lubi chodzic w parze no ale z mama tez nigdy nie lubiala za raczke Slabo je sniadania:-( dzis na sniadanie zjadla marchewke i 3 razy ugryzla bulke Chyba przejde na wariant sniadanie w domu w przedszkolu warzywa i owoce bo sie wykoncze
Powiedzialam Pani co nie co o Laurze to sie dziwila ogolnie pytala o ciaze i rozwuj dziecka przed przyjsciem do przedszkola. Najbardziej chyba byla zaskoczona tym ze Laura majac 8mc chodzila przy pchaczu no i ze majac 1,5 roku siku robila do nocnika.
Pani dowiedziala sie ze Lali wygadana i pelna energii wiec tak za pol roku pozna na nowo Laure jak zacznie gadac po niemiecku w przedszkolu kolezenska ladnie sie bawi z dziecmi.A ja wlasnie to chcialam wiedziec bo myslalam ze sie izoluje przez ta bariere jezykowa.Ogolnie jest dobrze
A no i powiedzialam jej o tym ze corka mowi ze Pani krzyczy a ona mi na to ze owszem sa dzieci w grupie na ktore trzeba krzyczec ale laura jest bardzo grzeczna i jak do tej pory nie miala okazji by na nia nakrzyczec
ale sie rozpisalam fu fiu a tu trzeba clopa spakowac bo o 15:30 ma busa do Polski
świetnej zabawy zyczęhej kobietki!!!
ale u nas dzis brzydko,pochmurno,zimno,wieje i tylko patrzec kiedy snieg spadnie.
moje dzieci spia,krystian uklada puzzle a ja glowe umylam paznokcie zroblam i z kawusia zasiadlam przed bb.;-)m wygonilam na dworze zeby samochód umyl bo wstyd jutro na wesele takim jechac.jeszcze musze koszule m wyprasowac na jutro a sobie do sukienki stanik przyszyc.w domu dalej zimno:-wściekła/y:,piec raczej bedzie dopiero w poniedzialak-zla z tego powodu jestem jak nie wiem.
aha kobietki milego weekendu zycze bo nie bede juz jutro miała czasu na bb a w niedziele nie wiem czy bede w stanie w miare normalnie funkcjonowac.;-)
pa pa!!!!!:-)
anaconda-udanego wyjazdu życze.odpoczywaj u mamy.
anabuba-z tymi fotkami z przed remontu to bedzie ciezko bo nie mam zdiec.ale jak juz wszystko bedzie zrobione to zrobie fotke jak teraz sie nasz dom prezetuje.
justa-trzymaj sie kochana.
tylko nam tu w depresje nie wpadaj-no!!!!!
as-teraz bedzie dobrze-zobaczysz.
joanna-super ze masz nową i lepsza prace.gratulacje!!!!!
no prosze jaka ta nasza Lali jest grzeczniutkaJoanna fajnie wymyslilas to podziekowanie napewno dobrze to odbiora
Malinka dobrze miec plan zajec dla dzieci a widze ze Ty calkiem dobra w tym jestes ) Bedziesz miala troche spokoju bo nim te 500 plyt zostanie ukonczone i do tego ksiazki to sporo czasu minie
Jak czytam o Tonim to moja Lali mi sie przypomniala jak po 15minutach byla wyspana
Wczoraj bylam na rozmowie w przedszkolu i zeby sie nie przemeczyc wzielam Agnieszka jako tlumacza:-)Dobrze miec taka kumpele
Ogolnie Pani zadowolona z Laury Mowi ze jest grzeczna i jak do tej pory nie miala z nia problemu.Jest bardzo samodzielna i nie chce by starszy kolega pomagal jej przy ubieraniu Nie lubi chodzic w parze no ale z mama tez nigdy nie lubiala za raczke Slabo je sniadania:-( dzis na sniadanie zjadla marchewke i 3 razy ugryzla bulke Chyba przejde na wariant sniadanie w domu w przedszkolu warzywa i owoce bo sie wykoncze
Powiedzialam Pani co nie co o Laurze to sie dziwila ogolnie pytala o ciaze i rozwuj dziecka przed przyjsciem do przedszkola. Najbardziej chyba byla zaskoczona tym ze Laura majac 8mc chodzila przy pchaczu no i ze majac 1,5 roku siku robila do nocnika.
Pani dowiedziala sie ze Lali wygadana i pelna energii wiec tak za pol roku pozna na nowo Laure jak zacznie gadac po niemiecku w przedszkolu kolezenska ladnie sie bawi z dziecmi.A ja wlasnie to chcialam wiedziec bo myslalam ze sie izoluje przez ta bariere jezykowa.Ogolnie jest dobrze
A no i powiedzialam jej o tym ze corka mowi ze Pani krzyczy a ona mi na to ze owszem sa dzieci w grupie na ktore trzeba krzyczec ale laura jest bardzo grzeczna i jak do tej pory nie miala okazji by na nia nakrzyczec
ale sie rozpisalam fu fiu a tu trzeba clopa spakowac bo o 15:30 ma busa do Polski
z jednej strony zle ze nie ma kasy ale z drugiej teraz bedzie z wyplatami ciezko i im pozniej przyjda pieniazki tym dluzej beda;-)no to na co czekasz? Dzwoń do nich, jak nie pogonisz to na szarym końcu będziesz na liście. I przy okazji zapytaj o konto i już spokojna głowa. Proste, nie?
damy jakos rade nie pierwszy i nie ostatni razniestety musicie tak jak wiekszosc dac jakos rade
Witam i ja :-):-)
No i skończyła się piękna pogoda, od rana pochmurno i deszcz padał :--(
Nas dzisiaj pakowanie czeka bo jutro jedziemy najpierw do Warszawy po moją siostrę (bo na m-c przylatuje) a potem jedziemy do Radomia do mojej mamy i tam już zostaniemy przynajmniej tydzień Tak więc dziewczynki nie będę się odzywać bo tam internetu nie ma :--(
]
Witam się dziewczynki w piątek.
Dzięki za gratulacje .
Wiecie co?Boję się tej ciąży.
W sumie test zrobiłam tak dla samej siebie ,bo coś było moim zdaniem nie tak jak zwykle.
Kurczę, i ma tak jak z Klaudią.
Żadnych objawów ciąży !!!!! Nic ,zupełnie nic.!!!
Żadnych senności,mdłości czy czegoś takiego.
Żadnego dziwnego samopoczucia.
Do tego te wspomnienia z lipca.... ech....
Witam kochane ja narazie jak po zapałki Antek ściągnął sobie rano pampka po nocy i co???????????? zrobił kupsko u dzieciaków na środku pokoju a potem z brudnym tyłkiem po łóżkach dzieci!!!!!!!!!!!mm co robić ale śmiać mi się chce bo wczoraj jak weszłam do nich i zobaczyłam syf w pokoju to powiedziałam że u nich to już tylko nasrać i jest wszystko no i Antek nasrał boże te moje dzieci to mają matkę wariatkę bo zamiast się wściec to stałam i dostałam głupawy
.
witam :-) dziekuje kobitki ze trzymałyscie kciuki pomogło od poniedziałku ide do nowej pracy zaa lepsze pieniadze i na caly etat ,dzis ostatni dzien w "kołchozie"
aha kobietki milego weekendu zycze bo nie bede juz jutro miała czasu na bb a w niedziele nie wiem czy bede w stanie w miare normalnie funkcjonowac.;-)
]
lski
ja dziś byłam u lekarza w związku z moimi skurczami.. i mimo że powiedziałam że biorę paracetamol i nie pomaga to kazał brać dalej oi nic
Hej dziewczyny, sorki, ze dopiero teraz wariaci dzień.
Od rana dzwoniłąm do przychodni, zey się zarejestrowac do lekarzra, bo kaszel mama tak paskudny, nadal mokry, płuca wyplówam po kawałku. Chciałam na rendgen skierowanie ( płuc ) no bo bez przesady, zaraz się 6 tdzieńskończy jak mnie męćzy...No i kicha, nikt nie odbierał. Późńiej do laryngologa z młodą. Wszystko oki, żadnych niepokojących rzeczy nie widzi, zdrowa jak ryba-odpukąc...No i od laryngologa do babci. Operację odłożyli póki co zupełnie, bo bacia nie reaguje na zastrzyki. Boją się krwotoku przy operacji-nie krzepnie. NO i wyniki nadal baaaardzo słabiutkie. Dziś w końcu dali jej sie napić, bo cały czas tylko i wyłącznie na kroplówkach-2 łyki herbaty rumiankowejbiedactwo.
No i ze szpitala powolutko bo pogoda przepiękna, cieplusio. Zrobiłam szybki obiad-podobnie jak reszta mincho-o ja niewierna, hehe- ale ryba nie rozmrożona, a o jajach zapomniałam. Zjadłyśmy szybko obiadek i na plac zabaw, później do parku tarzać sie w liściach. Bomba. Z parku do babci na ciepłą herbatkę i wóciłyśmy po 20.
anabuba chyba bede musiała sprobowac z normalnym parzonym rumiankiemdzieki za porady
..