reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam wieczornie
moja malota własnie zasnela wkoncu chociaz dzisiaj latwiej bo maż w domu to ponosil ja troche , a ja przez południe wziełam sie za malowanie scian :-):-)musze troche odswiezyc ganek i szpalety w pokojach bo dzieci paluszki poodbijały :tak:a rodzinka sie cala zjezdza wiec wstyd by mi bylo wiec sie wzielam za malowanie jutro skoncze ganek bo niestety malota mi nie dala bo płakala :-:)-:)-(tak mi jej szkoda ale faktycznie anabubka przejezyczylam sie bo mi chodzilo o koperek a nie wiem czemu napisałam rumianek:-D:-D:-Dmysle ze bedzie ona pila bo ten w granulkach pije :tak::tak::tak:
Bubka 100 lat dla córci

a i witam nowe mamy bo wczoraj nawet nie napisałam a widze nowe mamy:-):-):-)

reklama
Natali Ty nadal te kokardki robisz? Myślałam że na jakiś czas przestałaś :tak:
Luna tekst powalający :-D:-D:-D:-D a do lasu tak o czy na grzybki? Ja też mam nadzieję że on nie pojedzie :tak: a jak pojedzie to ja nie wiem co ze sobą zrobię przez te 3 miesiące :sorry: chyba każdą z Was odwiedzę :-D

Kuba poszedł spać, na lupkach znowu tylko jedną parę spodni znalazłam :confused2: ja nie wiem, coś ostatnio cienko z ciuchami dla dzieci mają :no: w poniedziałek będę musiała na miasto lecieć, może gdzieś jakąś dostawe mieli :sorry: idę trochę posiedzieć póki Kubek śpi a potem do kauflanda na zakupi jeszcze raz :-)
sezon pracowniczy m sie konczy a kasa potrzebna;-):tak:
mialam przerwe dwa tyg sobie zrobilam dopoki na dupci normalnie bede mogla usiasc
a ze juz moge usiasc to siedze i robie:tak:

witam sie nocnie
wlasnie odeszlam od kokardek i jutro ino kolo setki mi zostało wiec luzik:tak:
mala nie chciala zasnac troche sie pomeczylismy ale juz spi mam nadzieje ze pospi troche:sorry:
tak do 2 przynajmniej
ja teraz tez znikam spac oczy mi sie kleją juz:tak:
dobranoc;-)

Luna tekst powalający :-D:-D:-D:-D a do lasu tak o czy na grzybki?
Mięliśy jechac tak sobie na spacer, bo grzybków to my nie jadamy, hehe. No ale nie wyaliło, bo zanim wróciłam od babci, obiad zrobic zjeść, i P musiał jechac n a18 na dworzec po ciocię, bo niespodziankę chciała babci zrobić to jak wrócił była 19-no szkoda, moze dziś by się udało...Jak uda nam sie szybko z obiadu od tesciowej wrócić.

Coś mnie brzuch pobolewa i nie fajnie jest.:no::crazy::crazy:

I trzymajciek kciuki ,żeby ten test to była zdrowa dzidzia ,a nie znów jakieś zaburzenia czy komplikacje razem z dzidzią ,bo w łeb sobie strzelę.:crazy::crazy::crazy::crazy:
&&&&no samo t&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kochana, no dwa razy to chyba nie, co?

ja pytalam ;-);-);-);-)

czasem to potzrebne :tak:

nie zazdroszcze zmiany m, ja tez nie lubie jak moj m ma na 11:30 bo tez przychodzi kolo 20:confused2: a jutro ma na 12:30 do roboty wiec cala niedziele go nie bedzie :confused2:

fajnie ze podziekowanie sie podobalo, dasz rade :tak:

hahahahahahahah
haselko the best
nie no nie moge udana jest!

hehe to widze i Ty porzadek robilas - ja tez poszedl caly karton!

&&&&&&&&&&&
powodzenia!

Kamcia oby szybko sięuspokoiło. Będzi edobrze, tylko dbaj o siebie i oszczędzaj.

Kurcze, jak cos ładno zaraz ceny z kosmosu a i my musimy pomyślec o nowym łóżeczku. Wiki lubi swoje szczebelkowe, ale rośnie pannica iwęc i łóżeczko lada moment będzie za małe.

No wiem ze małe ale takie by mu wystarczyło narazie bo on panicznie sie łoźeczka boi nie chce wogule spac w nim.
A óźniej jak juz dzieci podrosną i bedą same spały to chcemy im drewniane kupic co sie materac wkłada bo Martynka ma zwykłe łóżko bo stwierdzilismy ze jeszcze jest dobre ale później chcemy 2 jednakowe kupic i zeby tam mieli czyli to łoźko to tak tyczasowo by było
A po co 2 razy kase wydawać. Lepiej kupić od razu takie jakie ma być jedno, albo jak możesz to 2.

Pati obejrzałam - Para idealna-nie iwme czy to miała być komedia-kiepskie.

Witaj Natali.
:-D
Taki sam nocny marek z Ciebie jak ze mnie.:-D:-D:-D:-D:-D
Spać!!!!!!!!! Babo nie dobra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No i mamy niedziele, witam słonecznie.

Ostatnia edycja:
witam w piekny sloneczny nidzielny poranek;-)
m jeszcze spi:sorry:
obiadek juz wstawiony
zmywara pierze pralka tez
wczopraj nie puscilam ale dzis juz musialam
ta posciel wypelzajaca z kosza na bielizne mnie za bardzo w oczy kłuła:-p
zreszta to nie ja piore tylko pralka:-p:-D:-D
mlody oglada gumisie a mloda cos steka w lozeczku
a niech sobie posapie troszke ;-):-p
nic jej nie bedzie:-p
ale ze mnie matka:zawstydzona/y::-D:-D:-D

Moi też jeszcze śpią. Wpadła ciocia z kuzynką na kawkę. Juz poleciały na giełdę na zakupy.
A Witusi aśpi jescze - wjątkowo-bo w nocy czdu dła, płakała, ze spac nie może, ale jest śiąca, ech, w końcuzasnąła a za pół h i tak do mnie do łózka przyszła. O 5 rano, a mój już był nanogach, bo isę jak do roboty obudził. Teraz dosypia. No a ja miałam iść włosy robić i mi sę odechciało. Wpadły, z rytmu mnie wybiły. A spać poszłam po Candyman'ie. Jak kolwiek się to piszę, czyli baardzo późńo jak na mężowego w łóżku, hehe
No ale trzeba się zbierać, zaraz zacznie wydzwaniać teściowa o której będziemy, młoda się juz kręci, więc pewnie się obudzi...
No to ślicznej słonecznej niedzieli życzę. Pa

Witam w niedzielę :tak: jakieś słoneczko też u mnie wychodzi :tak: My już od 8.30 nie śpimy :-) nawet się wyspałam tylko Kuba na mnie w nocy wchodził :sorry: zaraz się muszę wziąć za sałatkę żeby potem nie stać tylko posiedzieć i odpocząć :tak: dobrze że @ mija :tak: jutro znowu na miasto oby tylko nie padało :-) lecę do kuchni zajrzę może później jak dam radę :tak:

witam sie ja :-D

dzisiaj na obadku bylismy u moich rodzicow
m w pracy wiec nie oplacalo mi sie robic
a on chce tylko zupke pomidorowa wiec potem zrobie
byla dzis u mnie kuzynka z mezem i synkiem na kawce
wiec troche pogadalysmy milo bylo
ale juz pojechali bo maja jeszcze chorego syna w domu

teraz siedzimy sami niki spi sewek bajki oglada
no a ja na kopmie

Natalineczka ja też mam w wersji śpiewanej przez dzieci bo jest ładniejsza:tak:
wogóle to tą piosenkę znam już całkiem na pamięć .. hehe codziennie leci na kompie i Vi słucha ją jak i wiele innych podobnych kołysanek podczas zabaw:-D

anabuba wątpię.. bo w poprzedniej ciąży nie miałam takiego bólu:no:
ja w nocy to nieraz się zwuijam z bólu i nawet raz się popłakałam:-(
wczoraj jak zmyłam naczynia po kolacji to aż mi pulsowało i miałąm te same skurcze:-(
na szczęście w dzień nie jest tak źle... ale leżę najwięcej jak się da..

magnez napewno sobie zakupię.. no i mam tylko nadzieję że będzie wszystko wporządku:tak:
dbaj o siebie :tak:
Witam wpadłam sie tylko przywitac patrze na łóżka na allegro podoba mi sie takie
KANAPA SOFA ŁÓŻKO DLA DZIECI WELUR 168cm+Gratis (1260287493) - Aukcje internetowe Allegro
wiem ze Pati miała cos takiego dla Sewcia pati jak bedziesz powiedz mi jak sie spi na takim czymś czy dobrze czy lepiej nie kupowac ??
szczerze Ci powiem ze nie sluzylo nam to dlugo...
teraz jest zima ziabi od tego bo ani to ocieplane,
niezbyt wygodne
sluzy to moim dzieciaczkom tylko i wylacznie do siedzenia
wiec odradzam... :tak:;-)
Bubka dla Twojej córci Z okazji urodzin wszystkiego naj najlepszego!!!!!!
dolaczam sie i ja - spoznione troche :-D
Pati obejrzałam - Para idealna-nie iwme czy to miała być komedia-kiepskie.
a to nawet nie ogladam :-D
witam w piekny sloneczny nidzielny poranek;-)
u Wqs slonecznie a u nas zimnica jak nie wiem brrrr :confused2:

reklama
u Wqs slonecznie a u nas zimnica jak nie wiem brrrr :confused2:
słonecznie bylo i jest ale zimno jak nie wiem a pisalam to zanim wyszlismy na dwor :):-D:-D

hej hej m jeszcze nie wrocil na 14 pojechal z kolegami na mecz zawsze marudzi ze go nigdzie nie puszczam wiec niech ma obiecał mi ze wypije tylko dwa piwa:sorry:
zobaczymy:sorry:
jeszcze nie wrocil:sorry:a mecz przed 16 sie skonczyl:cool:
no zobaczymy zobaczymy:sorry:

Do góry