reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

yhhhhh
wcięło mi gdzieś dzisiejszego posta:eek:

normalnie nudze się jak mops...
mała się bawi sama... bo ze mną nie chce...:-D poszła na okno krzyczć do ptaszków i kota głaszcze:sorry:
a ja się nudzę....

reklama
Witam,

dzisaj byłam z dziewczynami u teściowej na imieninach :-) zostawiłam jej dziewczyny rano na 2 godzinki a sama skoczyłam na zakupki :-) nawiedziłam H&M, no a skoro zgubiłam 2 deko to nie obeszło sie bez zakupów :-p

Jutro, ze \Helenką idę na kontrole, mam nadzieję, ze już będzie wszytsko ok :tak: pozwolenie na wychodzenie z domu, amy, więc jestem dobrej mysli :-)

Pozdrowionka :tak:

Hej. My po roczku. Wczoraj wieczorem wybraliśmy się z A i kolezanka i jej juz za 2 tyg męzem na disco:rofl: super było, przynajmniej sie troche odchamilismy;-)

dzis znow caly dzien moja rodzinka siedziała.. ale juz na szczescie poszli...

jestem tak zmeczona, ze ne poczytam, prelecialam posty ale nie bylam w stanie sie skupić:eek:

Maks marudny cholernie, nie wiem.. spać nie chce.. nic nie chce:baffled:

Witajcie cos wam pokaże :-)

Załączniki

• lol 036.jpg
    lol 036.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 40
Wiktoria a Ty co w ciąży :-D:-D:-D ale fajnie wyglądasz z brzuszkiem :tak:
Meduska mi Kuba też dzisiaj coś marudny :sorry: też bym poszła potańczyć gdzieś :sorry:

Witam wieczorem. Kuba już po kolacji i kąpieli :tak: mama tylko po kąpieli ale w trakcie kolacji :-) dzisiaj zrobiłam sobie trwałą :sorry: teraz muszę coś wykombinować jak je ładnie spiąć :tak: siostry przyjechały hałasu było mnóstwo i pojechali :-D przynajmniej się trochę pośmialiśmy :-) jutro chyba do domu pojadę zobaczę jak mi się dzień ułoży :tak: a teraz moje Kochane idę coś przegryść i się kładziemy z Kubą wcześniej bo padnięci jesteśmy :tak: do jutra laseczki :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie poniedziałkowo.
duza w szkole,mama jeszcze spi,p niedawno poszedl na autobus do pracy.
o 7 bylo - 4,teraz jest -1 ale cos sie zaczyn chmurzyc bo cala sobote i niedziele bylo pikene slneczko:tak::tak::tak:
w koncu mam dach na dostawce:tak:
ale okazalo sie ze musz dokupic jeszcze jeden gasior bo za malo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i z 80zl znow plecy pojdzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
n i chce w tym tyg juz cala posadzke wylac i styropian polzyc poki zimy nie ma:-)
zeby wstawic jakies dzrzwi i okno

wiec sobota minela pracowicie,a wczoraj poszlismy na obiaddo tesciow bo 35 rznica slubu(swoja drogatesciowa nic ie mowila,tylko zaprosila na obiad ale ze am apmiec do takich dat...:-D)
a przed 16 wszyscy przyjechali do nas na torta,tzn do Weroniki
posiedzielismy,poadalismy,szmpana wypilismy no i jakos do 20 zlecialo.

Weronika dzis sie obudzila przed5 5:szok::szok::szok::szok: na siku i nawet miala sucego pampersa:szok::szok::szok:
a pozniej jaos koo 6 chyba cs jej sie przysnilo bo plakala ze krolik jej zginal(taki z petshopow):-)

t
Młoda woła kupke i poleciała, usiadła, cisza cisza. Wołam
-skończyłaś???
Cisza
-Zrobiłas już?
chwila ciszy
-Mamo zrobiłam prezent
lecę do niej, a ta siedzi na klopie z papierem toaletowym w rączce i mówi bardzo poważnie
- ale jeszcze nie zapakowałam.
a
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Natali Ty nadal te kokardki robisz? Myślałam że na jakiś czas przestałaś :tak:
Luna tekst powalający :-D:-D:-D:-D a do lasu tak o czy na grzybki? Ja też mam nadzieję że on nie pojedzie :tak: a jak pojedzie to ja nie wiem co ze sobą zrobię przez te 3 miesiące :sorry: chyba każdą z Was odwiedzę :-D
)

noo dobry pomysl
akurat wakacje beda:tak::tak::tak::tak:

anabuba wątpię.. bo w poprzedniej ciąży nie miałam takiego bólu:no:
ja w nocy to nieraz się zwuijam z bólu i nawet raz się popłakałam:-(
wczoraj jak zmyłam naczynia po kolacji to aż mi pulsowało i miałąm te same skurcze:-(
na szczęście w dzień nie jest tak źle... ale leżę najwięcej jak się da..

magnez napewno sobie zakupię.. no i mam tylko nadzieję że będzie wszystko wporządku:tak:[/COLOR][/FONT]

kochana a nie masz no-spy?
a nie boli Ci bardziej z jedne strony?

A
Bubka dla Twojej córci Z okazji urodzin wszystkiego naj najlepszego!!!!!!
)

dzieki wszytskim za zyczonka:tak::tak::tak::tak:

moja niunia też śpi sobie w zwykłym już łóżku takim pojedynczym z materacem:tak:
i woli to bo do łóżeczka (my akurat mamy turystyczne) nie chciała dać się odłożyć...

moja ndal w loeczu
Paulna do4 lat w nimspala ale ja mam lozeczko takie 33letie prawie:-)
no i jest szersze od tych nowych o cale 6cm,ale le to miejsca daje:-):-):-)
no i mala kocha swoje kratki:-)
a ja sie nie martwie ze mi w nocy gdzies wywedruje
nie jest a tyle sprytna zeby wyjsc gora a szczebbelkow jej nie wyciagam celowo

witam wieczornie
moja malota własnie zasnela wkoncu chociaz dzisiaj latwiej bo maż w domu to ponosil ja troche , a ja przez południe wziełam sie za malowanie scian :-):-)musze troche odswiezyc ganek i szpalety w pokojach bo dzieci paluszki poodbijały :tak:a rodzinka sie cala zjezdza wiec wstyd by mi bylo wiec sie wzielam za malowanie jutro skoncze ganek bo niestety malota mi nie dala bo płakala :-:)-:)-(tak mi jej szkoda ale faktycznie anabubka przejezyczylam sie bo mi chodzilo o koperek a nie wiem czemu napisałam rumianek:-D:-D:-Dmysle ze bedzie ona pila bo ten w granulkach pije :tak::tak::tak:
Bubka 100 lat dla córci

a i witam nowe mamy bo wczoraj nawet nie napisałam a widze nowe mamy:-):-):-)

hhehehehhehe
no masz kobieto zaceicie
nikt by sie nie zdziwil uwierz mi

witam w piekny sloneczny nidzielny poranek;-)
m jeszcze spi:sorry:
obiadek juz wstawiony
zmywara pierze pralka tez
wczopraj nie puscilam ale dzis juz musialam
ta posciel wypelzajaca z kosza na bielizne mnie za bardzo w oczy kłuła:-p
zreszta to nie ja piore tylko pralka:-p:-D:-D
mlody oglada gumisie a mloda cos steka w lozeczku
a niech sobie posapie troszke ;-):-p
nic jej nie bedzie:-p
ale ze mnie matka:zawstydzona/y::-D:-D:-D

e tam
u mnie tez wczoraj pralka krecila:-p
i nadal tloczno:-D
trzeba korzstca z pogody

Wiktoria a Ty co w ciąży :-D:-D:-D ale fajnie wyglądasz z brzuszkiem :tak:
Meduska mi Kuba też dzisiaj coś marudny :sorry: też bym poszła potańczyć gdzieś :sorry:
)

no ja za tydzien na weselu potancze:-):-):-):-)

Aleście się rozpisały w ten weekend!!!!!!!!!!! Juz myślałam, ze nie zdążę do lekarza:-D:-D:-D:-D:-D
Każdy korzysta z ostatnich promyków. my w końcu byliśmy w lesie-alez było fajnie, jaka ja kocham las,mmmmmmm

No i witam. Niedziela spacerowa i wychodna, ale to juz wiecie.
Dzi s widze pięnie słonko świeci ale biało wszędzie ze szok, jakby śńiegiem popruszył, hehe.
Natali-nowy awatarek? Ladniusi:tak:

MH daj znac co tam na kontroli powiedzieli. Ja dziś mam zamiar wepchnąć się do lekarza z tymi moimi płucami i nie moge sie dodzwonić. Czekam aż mała wstanie i polece osobiście do rejestracji. Niech mi da skierowanie na przeswietlenie, bo zaczął się 7 tydzień jak choruję a piąty jak tak kaszlę i nic lepiej.
A przy okazji zakupy szybkie zrobię. Wczoraj weszliśy do Biedronki i przy kasie aż mnie zatkało-wielkie G w wózku a prawie stówa pykła. No ale pampki znów kupiliśmy, to już 30 zł. Jednak na zime będę jej zakłądać, bo moment i znów się zaziębi.
Wczoraj rozmawialiśy z P, że złożymy łóżeczko i młoda będzie spała na kanapie a na wiosnę weźmiemy cos na raty ( znaczy cały pokój ) a ta, ze ona chce w swoim małym spać:baffled:. Ale teraz tak myśłę, ze i tak ja przeniesiemy, bo na te scianie ten grzyb wyszedł oststnio, wiec nie może przy niej spać. a juz doszłam od czego to badziewie pojawiła się ni z te go z owego. Zawsze miałam lenia i nie zamykałam zaworu po praniu od wody, a od 2 tygodni, może 3 jak założył nowy, bo tamten zakamieniał zamykam. No a 2 tyg temu tesciowa odsuwała szafkę i nic nie było i teraz nagle jest? Ja mówię, ze z tym zaworem jest cos nei teges i musi puszczać w ścianie wodę. powoli nasiąka i pleśń wychodzi. W łazience nei wyjdzie bo cała w kaflach, wiec wyłązi w pokoiku-akurat jest ten zawór za ta szafką-dziwne nie? Piciu od razu powiedział, ze to nie to, al ejak sie zastanowił to przyznał mi rację. Tylko co z tym dalej robić? Kuć kafle? Nie zamykać zaworu? To w końcu puści zawór w pralce i zaleje . No nie iwem. Ale chcę młoda na inną scianę przenieść, tam tylko stoliczek postawić i niech oddycha wolna ściana:happy2:.

Alem naskrobała-ktoś to przeczyta?hehehehehe

Witajcie cos wam pokaże :-)
Tez tak Was kiedys w konia chciałam zrobić. Też mi tak wywala.

Witaj Ana-fajny weekend-imprezowy, hehe.

Ostatnia edycja:
reklama
no ja przeczytlaam;)
dzis ylam 1 ;))))))))))))))))))))

ja w sowjej nie zamykam bo mam trdune dojscie i juz zalazl kaminiem iwec nie wiem czy sie da
pzoostje mi tylko liczyc na frata ze niepuszczca zbyt duzego cisnienia w sieci:)
u moich rodzcow jest podobnie tyle u nich wlasnie wylaz w lazience od zaworu od kiblabo maja odzdzielnie.,a a lazince nie maja kafli w tym miejscu.ni i u nuch ten zawor jest zawsze otwarty...

Do góry