reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam wieczornie :-)no i :-(sie troche spłakałam dziewczyny mnie pozegnały jedna mnie sciskała z przodu druga z tylu :baffled:nawet nie wiedzialm ze mnie tak lubia :zawstydzona/y::szok:Podziekowanie wszystkim sie podobało a kierownice zołzie szczęka opadła Ktoras sie pytal czy to taki zwyczaj w pl nie to mój pomysł i miły gest nich nie mysla ze sroce spod ogona wyskoczyłam :-D chcialm zostwaic po sobie mile wrazenie mysle ze m isie udalo koledzy z ochrony zyczyli powodzenia i dali czekoladki ale [poczestowalam takze mąz nawet nie wie ;-)ogolnie smutno mi troche bedziemi trudno prze najblizsze dni ale mysle ze dam rade :tak:dobranoc

no i witam bubeczke:-D:-D
a juz myslalam ze nikogo znow nie ma:tak:

dobrze ze nie dupeczka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a Ty kobieto masz czas na bb
[odziwiam:-)

witam wieczornie :-)no i :-(sie troche spłakałam dziewczyny mnie pozegnały jedna mnie sciskała z przodu druga z tylu :baffled:nawet nie wiedzialm ze mnie tak lubia :zawstydzona/y::szok:Podziekowanie wszystkim sie podobało a kierownice zołzie szczęka opadła Ktoras sie pytal czy to taki zwyczaj w pl nie to mój pomysł i miły gest nich nie mysla ze sroce spod ogona wyskoczyłam :-D chcialm zostwaic po sobie mile wrazenie mysle ze m isie udalo koledzy z ochrony zyczyli powodzenia i dali czekoladki ale [poczestowalam takze mąz nawet nie wie ;-)ogolnie smutno mi troche bedziemi trudno prze najblizsze dni ale mysle ze dam rade :tak:dobranoc

mile takie pozegnanie
dasz rade

Witam w sobotę :tak: Pogoda okropna, rano padało teraz już na szczęście nie :tak: miałam iść na miasto ale jakoś nie chce mi się :-p może tylko na lumpki skoczę bo nowy towar dzisiaj :-) M mi pisał że na przyszły rok poligon od lipca do września :szok: mam nadzieję że go nie wyślą albo lepiej że poligonu nie będzie :tak: idę się pomalować i się pomału szykować bo potem nie będę miała jak :-) spokojnej soboty życzę laseczki :-D

Witam w sobotę :tak: Pogoda okropna, rano padało teraz już na szczęście nie :tak: miałam iść na miasto ale jakoś nie chce mi się :-p może tylko na lumpki skoczę bo nowy towar dzisiaj :-) M mi pisał że na przyszły rok poligon od lipca do września :szok: mam nadzieję że go nie wyślą albo lepiej że poligonu nie będzie :tak: idę się pomalować i się pomału szykować bo potem nie będę miała jak :-) spokojnej soboty życzę laseczki :-D
to długo, oby nie z nim.

Witam sobotnie, my juz po zakupach. Na spacerze pograłysmy w piłkę, teraz zasiadłam ze sniadaniem do was, ale juz zjadłam:-)

Na dworze bardzo pryzjemnie, ciepło. Co prawda bez słońca, ale fajnie. Jedziemy dziś do lasu:tak:

Zapomnialam wam wczoraj młodej tekst powiedzieć. Z tesciową położyłyśmy isę prawie na podłodze zesmiechu.

Młoda woła kupke i poleciała, usiadła, cisza cisza. Wołam
-skończyłaś???
Cisza
-Zrobiłas już?
chwila ciszy
-Mamo zrobiłam prezent
lecę do niej, a ta siedzi na klopie z papierem toaletowym w rączce i mówi bardzo poważnie
- ale jeszcze nie zapakowałam.

Dziewczyny, ze śmiechu w pół się złamałyśmy z tesciową. Ona akurat wychodziła z pokoiku i całą scenkę widziałą i słyszała. No polewka. Dzis musz ePiciowi to opowiedzieć.

Dobra, bo musze jeszcze 2 prania wstawić i do babci zdążyć.
Pa

witam sie sobotnio;-)
dzis pospalam az za dlugo
no i co
mala wzywa:sorry::confused2:
głodomorra mała jak nie spi to tylko by jadła
teraz m ma znow tydzien urlopu:confused2:
znow przestoj
ale juz go nagabuje co by ten tydzien na szukanie roboty przeznaczył:tak::tak:
wlasnie jem sniadanie
fajna pora nie ma co i zaraz sie za kokardki zabieram
dzis musze przynajmniej 250 walnac;-):tak::tak:

Natali Ty nadal te kokardki robisz? Myślałam że na jakiś czas przestałaś :tak:
Luna tekst powalający :-D:-D:-D:-D a do lasu tak o czy na grzybki? Ja też mam nadzieję że on nie pojedzie :tak: a jak pojedzie to ja nie wiem co ze sobą zrobię przez te 3 miesiące :sorry: chyba każdą z Was odwiedzę :-D

Kuba poszedł spać, na lupkach znowu tylko jedną parę spodni znalazłam :confused2: ja nie wiem, coś ostatnio cienko z ciuchami dla dzieci mają :no: w poniedziałek będę musiała na miasto lecieć, może gdzieś jakąś dostawe mieli :sorry: idę trochę posiedzieć póki Kubek śpi a potem do kauflanda na zakupi jeszcze raz :-)

reklama
Do góry