anaconda27
styczniówka2006
A ja z kawką zasiadłam ale za godzinkę trzeba będzie po Maję skoczyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale fajnieahahahahahhahahaha!!!! dobre! ja tez kraze wokol kompa, ale juz choc te pranie rozwiesilam i sprzatnelam zabawki, jak maly wstanie to odkurze.. juz spi 1h45 wow! jaka radosna jestem... hehehehhehehe wstyyyd!
ps. do radosci odpoczynku od wlasnego dziecka wlasnie dolaczyl fakt, ze niania wlasnie odpisala i dzis wychodzimy na kolacje + kino lub spacer jupi jupi!
Ad 1. no jestem ciekawa jak myślenie mojemu pójdzie. Dzis był grzeczny, ale to nawet nie jest cień nadziei póki co, hehehe1. a co do chłopów i ich przemyśleń........nie chce być złym prorokiem ....bo hmmmmmm im trzeba łopatologicznie bo pewnie jak im się uda zacząć myśleć to i tak nie w tą stronę co trzeba
2. ja mam to szczęście że u mnie Antoni jak się w nocy obudzi to woła"tata tata tato!!!!!!!!! pomoććććyyyyy nie mogiem pać ciale"
Oj mam lenia, a może zamiast lenia to bym powiedziaął -niemoc czuje, czyli sie nie czuję, heheheczesc!!!
czy wy tez macie dzis lenia, czy tylko ja tak mam? nawet jeszcze sniadania nie zjdlam tylko kawe a juz 11!
obdzownilam mame, koleznke i teraz trzeba brac sie za obiad
maly rano na spacer nie poszedl,to nadrobimy duzo po poludniu...smacznego obiadku zycze!
Wiataj! Dla mnie dobrym sposbem było BBwitam Młode Mamusie
jestem mamą mojego małego szkraba o imieniu Julka( 20.09). staram się przyzwyczaić do nowej roli. jest trochę ciężko, ponieważ przed ciążą byłam dość aktywna a teraz moja aktywność ogranicza się do 4 ścian i ogródka. czy znacie jakieś fajne sposoby żeby nie zwariować. niedługo przyjdzie zima i siedzenie w domu może być cięzkie. może są tutaj jakieś mamusie z Warszawy?
miłego dnia