reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ahahahahahhahahaha!!!! dobre! ja tez kraze wokol kompa, ale juz choc te pranie rozwiesilam i sprzatnelam zabawki, jak maly wstanie to odkurze.. juz spi 1h45 wow! jaka radosna jestem... hehehehhehehe wstyyyd! ;)

ps. do radosci odpoczynku od wlasnego dziecka wlasnie dolaczyl fakt, ze niania wlasnie odpisala i dzis wychodzimy na kolacje + kino lub spacer :) jupi jupi!
ale fajnie:tak::tak::tak:
az zazdraszczam:-p:zawstydzona/y:

obiadek juz ino ino kopyta zobione ino czekam na sosik co by mi doszedl:tak::tak:
tzn miesko zeby sie podgotowalo:tak:

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA MAXIA!!!DUZO USMIECHU ZDRÓWKA I PREZENTÓW:)

As -Gratuluje!!!!!!!!i trzymam kciuki:)

Ja jak po ogien ...czytam was dziewczynki ale czasu mi brakuje...u mnie w domu szpital....ja mam zapalenie krtani-ledwo gadam a raczej sapie....Darus przeziębiony....Julek ma skaze mieszków włosowych??!!??wtf....i do tego Darek mi pisal ze cos go zaczyna telepać...swietnie......

Pozdrawiam Was gorąco.....jak mi sie w domu troche sytuacja ogarnie to powróce w pełnej krasie:)

hej mamuski!!!
witam sie i ja z wami po dwu dniowej przerwie:-) i na wstepie przepraszam ale nie nadrobie was,:-:)zawstydzona/y:tyle jest tego ze szok.:szok:
ja nic nie robie od dwuch dni tylko sprzatal w koło domu.juz jest dom ocieplony i pomalowany,teraz taka wykonczeniówka zostala.:sorry:dzis caly ogród z m zamiatalam bo było mnóstwo steropianu i róznych smieci.zostaly mi jeszcze okna do umycia ale to zrobie albo jutro albo w poniedzialak(sobota odpada bo wesele mamy)a od wczoraj to chodze taka w......na:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ze masakra.normalnie na sama zime nam sie piec rozpierdzielił:wściekła/y: i nie :no:mamy czym palic.już zamowilismy nowy który kosztuje i tu uwaga...........3700zl!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:ale nie wiadomo czy do soboty go przywioza i zamontuja(oby tak bo inaczej zamarzniemy z zimna):eek:

krystian z racji dnia nauczyciela byl dzis z cala klasa w kinie.bardzo zadowolony wrócił:tak:.teraz gra z m w statki dzieciaki szaleja a ja znalazlam czas aby spokojnie kawke wypic.

z tego co zapamietalam.....

madeuska-1oolat dla maxsia!!!!!!!!!!!!!
dużo radosci i usiechu.
buziaczki od e-cioci.:-)

as-kochana gratulacje!!!!!!!!!!:tak:
zaciskam mocno kciuki żeby wszystko było ok.

witam nowe mamusie!!!!!!!

patrysia-fajnie ze już do nas wruciłas na stale.
zdrowka dla was.

kamcia-spóznione ale szczere życzenia urodzinowe.
100lat!!!!!!wszystkiego co najlepsze.:-)

hej laski

MALINK jakie super kropelki na kolki z niemiec ma siostra przywiez ???? Sa tam jakies dobre ??????????

Ja jej daje espumisan w kropelkach ale to pomaga na chwilke tylko a ona drze sie od od 19 przewaznie drze sie do 23 ale wczoraj darła sie dlużej a ja poszłam se kąpac bo myslalam ze juz spi i jak wróciłam z łazienki to darła sie w nieboglosy dziwne było ze maks sie nie obudził:eek::eek::eek:

MEDEA 100 lat dla maksia !!!!!!!!! to juz roczek on ma :szok::szok:jak ten czas leci matko kochana niedawno widziałam cie z brzuchem a tu prosze juz roczek:-):-):-)

widzę, że szalejecie na forum:) dzisiaj wyszłyśmy z Julką na spacerek a teraz skończyłam gotować zupkę ogórkową. kupiłam kilka gazetek o dzieciach z nadzieją, że znajdę chwilkę i poczytam. może coś ciekawego napisali:) dziewczyny szczepilyscie swoje dzidzie na pneumokoki i rotawirusy?

As Kochana gratulację :-D:-D:-D trzymam kciuki &&&& :tak:

Ja już u mamy :tak: Kuba się bawi a ja korzystam z okazji :-) @ mnie dopadł i coś mnie nery zaczynaj a boleć :sorry: zajrzę jutro bo tan laptop mnie dobija :eek:

reklama
No jestem jestem:-)

Przepraszam, wpadłam rano tylko na chwilkę później poleciałam do szpitala, do babci. Operacji dziś nei było. Babci ajuż uszykowana, w koszuli i n awyjezdnym łóżku a ordynator stwierdził, ż enie będzie operował, bo wyniki bardzo kiepskie i za słaba i w ogóle. Jak tylko się wyniki poprawią to bedą operowac, kiedy-nie wiadomo.

No i wściekłąm się dziś jak nie wiem. Odunęłam szafkę u małej w pokoiku, cos mi pod niąwpadło, ja patrze, a na ścianie pleśń!!! Tak jak szafka przylegała o ściany, tak prostokąt pleśni na ścianie, nosz kuźw ajego mac. Dopiero co lato było i robiliśmy cąły pokój, cała ściana była wypsikana ponoć rewelacyjnym! środkiem na pleśń itp. Jak ma dziecko nie chorować, jak śpi przy takiej ścianie???!!!!!!!!!!!!!!! Aż mnie nosiło.
No ale zanim wróciłam ze szpitala PIciu wyskrobał wszystko , wypsikął, farelką wysuszył, zaszpachlował i podsuszył. Jak wyschnie jak należy pomaluje. No ale ciekawa jestem czy farby starczy, bo mnei kiedys podkusiło i kuchnie pomalowałam:crazy:

Medea no szok normalnie-już rok minął, ale zleciało. Tak więc wszystkiego najlepszejszego w życiu dla Maksia, dużo radości, miłości i zdrówka:-)

Malinka no to wielki buziol się julce należy, że pomogła mamie w dospaniu rano, hehe. Zuch dziewczynka.

1. a co do chłopów i ich przemyśleń........nie chce być złym prorokiem ....bo hmmmmmm im trzeba łopatologicznie bo pewnie jak im się uda zacząć myśleć to i tak nie w tą stronę co trzeba :rofl2::eek:

2. ja mam to szczęście że u mnie Antoni jak się w nocy obudzi to woła"tata tata tato!!!!!!!!! pomoććććyyyyy nie mogiem pać ciale":-D:-D:-D
Ad 1. no jestem ciekawa jak myślenie mojemu pójdzie. Dzis był grzeczny, ale to nawet nie jest cień nadziei póki co, hehehe
Ad 2. hehehehehe. Nasz przychodzi w nocy i tez mówi, ze spac nie może, ale pomoććććććććććyyyyyyyyyyy nie woła, hehehehehhehehe:-D:-D:-D:-D

czesc!!!
czy wy tez macie dzis lenia, czy tylko ja tak mam? nawet jeszcze sniadania nie zjdlam tylko kawe a juz 11!
obdzownilam mame, koleznke i teraz trzeba brac sie za obiad
maly rano na spacer nie poszedl,to nadrobimy duzo po poludniu...smacznego obiadku zycze!
Oj mam lenia, a może zamiast lenia to bym powiedziaął -niemoc czuje, czyli sie nie czuję, hehehe

Ana płaszczyk śliczny, bardzo podobny do mojego, tylko mój szary w kratę

Pati zdrówka dla Ciebie i Sewka. Na gardełko polecam syrop z cebuli i surowe jajeczka:-)
Fajny zakup:tak:

witam Młode Mamusie:)
jestem mamą mojego małego szkraba o imieniu Julka( 20.09). staram się przyzwyczaić do nowej roli. jest trochę ciężko, ponieważ przed ciążą byłam dość aktywna a teraz moja aktywność ogranicza się do 4 ścian i ogródka:). czy znacie jakieś fajne sposoby żeby nie zwariować. niedługo przyjdzie zima i siedzenie w domu może być cięzkie. może są tutaj jakieś mamusie z Warszawy?:)
miłego dnia:)
Wiataj! Dla mnie dobrym sposbem było BB

Do góry