reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

sto lat dla maxia zdrówka wesołych zabaw beztroski dzieciństwa i samych słonecznych i pogodnych dni:-*******
ps....mały nauczyciel rośnie :-)
dzieki!a czemu nauczyciell:confused::sorry:

josephine, jeszcze nie ma czego gratulować:rofl: ide na rozmowe dopiero we wtorek.....
a jesli wypali to mlodego bede oddawac do klubu malucha...:tak:

reklama
...

malinka : tylko sie dobilam jak przeczytalam ze sprzatasz... ja mam taki bajzel ze nie wiem w co rece wsadzic no i chyba znosi sie na to z emaly po raz kolejny nie bedzie spal w dzien... on jest spioch, wstaje miedzy 9h30, 40 a 10h10 nawet! ale do tej pory spal jeszcze godzinke poltorej ok. 13. a od kilku dni nic, zero przerwy w ciagu dnia! a energii to on ma za 3!

Witam w klubie, u mnoie bałagan starszny, dz\iewczyny roznosza mieszkanie, aja... przed kompem :/ ale nic mi się nie chce :baffled:

MAdea, dzisaj dzień nauczyciela...

czesc dziewczyny :)
od jakiegos czasu was sobie podczytuje ale jakos nigdy nie mialam odwagi sie w polowie watku podlaczyc, a teraz za namowa luny pisze :)
ja tez jestem mamusia siedzaca w domu, wychowuje synka, ktory ma 21 m-cy.
niedlugo bedziemy sie z mezem starac o druga dzidzie :)
witamy witamy :tak::tak:
hejka... ja tylko na chwilę wpadam z torcikiem urodzinowym i kawką;-)

miłego dnia....
sto latek
spóźnione ale szczere:tak::tak:
witam sie i ja

Wczoraj nie mialam nawet jak poczytac bo taka bylam zalatana
ale juz nadrobilam
Laura z mezem poszli spac wiec mialam czas :)
Dzis na szybko zrobilam kapusniaczek i robie galaretke z mieska
Zawiozlam Laure do przedszkola i pojechalam do sklepu po buty.Upatrzylam sobie kozaki i udalo mi sie je kupic.Fotka nizej

Jutro robie sniadanko dla dziewczyn wiec jeszcze dzis musze slatke zrobic:happy:
Kuzynka prasuje a ja musze jeszcze wyskoczyc po pranie i wlaczyc kolejne.
Wieczrkiem pomyje podlogi i gotowe:tak:

Zobacz załącznik 291654
buciki zarąbiste
bardzo mi sie podobaja jednak kupic sobie takich nie moge bo w zadne łydki nie wcisnę:baffled::confused2:
hej laski ja jak po sol bo moja malota jeszcze nie spi nie wiem co jej sie dzieje ale chyba ma kolki i nie bardzo wiem jak sobie z nimi radzic bo maksiu nie miał a ta drze sie jak najeta mam dosc :-:)-:)-(ledwo zasnela myslalam ze bedzie spala i poszłam szybko sie wykapac wracam do sypialni a ta sie drze w niebogłosy dziwne ze maksio sie nie obudził bo chyba chwilke plakała bo az sie zanosiła i była cala goraca :-:)-:)-(boze jak długo trzeba sie meczyc z takimi kolkami u malych dzieci:eek::eek::eek:

Maksiu jutro ma w szkole pasowanie na ucznia pierwszej klasy i musze isc na 9 do szkoly cholera mam nadzieje ze maz wróci jutro i zdaże bo ktos musi zostac z Lenka :eek:

WITAM NOWA MAME:-):-):-):-)

MALINKA juz pisalam ze 23 robie chrzciny bo 20 mamy z mezem rocznice wiec dwie imprezki za jednym razem :-D:-D:-D:-D
No i mam nadzieje ze wszystko wyjdzie dobrze tak jak sobie planuje bo jak nie to chrzciny beda do d......:rofl2:
Spadam bo sie drze ...... co ja mam z nia zrobic:-:)-:)-(RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!
wspolczuje czarek kolek nie mial i mala narazie tez nie ma i mam nadzieje ze juz tak zostanie:tak::tak:
a moze to gazy:eek:
nasza tak trzy dni sie japiła i na termometrze jechalismy:tak::tak:
a jak juz popierdziala posrała sobie to od razu zasypiala taka spokojna byla:tak:
sproboj jej pwiercic termometrem:tak::tak:
&&&&& oby przeszło:tak::tak:

witam bylam rano ale prad mi wylaczyli :sorry:
bylismy na spacerze czarek dzis nic nie zjadl wiec na glodnego my poszli i do tego jakis marudny i spiacy:no:
wracalismy z taka syrena ze szok
musimy chyba jednak blizniaka zakupic chociaz jakiegos najtanszego bo masakra bedzie jak m pojedzie nie bee miala nawet jak na spacer wychodzic:no:
nie mowie juz o zakupach czy badaniach u lekarza:no:
az mnie to przeraza:no:
u nas dzis sloneczko swieci i bardzo cieplutko jest a ja ich na spacer poubieralam bo myslalam ze zimno:sorry:
siebie z reszta tez:sorry:
zaraz trza obiadek zrobic zeby mlody mial jak sie obudzi zjemy i pojdziemy jeszcze na dwor po tatuska:tak:
chyba ze sie nie wyrobimy:sorry:

natalineczka : dzieki za powitanie :)
mama helenki : to tak jak ja... normalnie pogrom w domu wstyyyyd hahahahhaa MALY ZASNAL a ja na kompie, ale koniec, musze sie wziac bo juz parkietu spod zabawek nie widac o stanie kuchni nie wspomne...

medeuska : to trzymam kciuki a zeby nie zapeszac to oficjalnie pogratuluje po rozmowie :) i fajnie ze macie taki klub!

witam Młode Mamusie:)
jestem mamą mojego małego szkraba o imieniu Julka( 20.09). staram się przyzwyczaić do nowej roli. jest trochę ciężko, ponieważ przed ciążą byłam dość aktywna a teraz moja aktywność ogranicza się do 4 ścian i ogródka:). czy znacie jakieś fajne sposoby żeby nie zwariować. niedługo przyjdzie zima i siedzenie w domu może być cięzkie. może są tutaj jakieś mamusie z Warszawy?:)
miłego dnia:)

Ja już do domku wróciłam i trzeba by coś zjeść i jakąś kawkę wypić :baffled::baffled:

czesc!!!
czy wy tez macie dzis lenia, czy tylko ja tak mam?

Mamy takiego samego, pranie na mnie od rana czeka by je ściągnąć ze sznurków a mnie się nie chce :crazy::crazy:

Anaconda ale ty będziesz teraz przebadana normalnie na wszystkie strony:-D:-D:-Do właśnie do gina muszę zadzwonić :eek:

No może jak już tak gruntownie się przebadam i wyjdzie że jestem zdrowa to za drugiego dzidziusia się wezmę :-p:-p
Medeuska wszystkiego najlepszego dla Maksia, kurcze juz rok skończył a ja pamiętam jak jeszcze niedawno rodziłaś :szok::szok::szok: ale ten czas szybko leci

anaconda : moje czeka az ktos je laskwaie wyjmie z pralki i rozwiesi hahahahahaa no niezle niezle!!!
dierdre : witaj ! nie wiem co ci poradzic, bo z takim gzubem to faktycznie oierwsze meisace to sa raczej mamuski faktycznie sa wylaczone ze spoleczenstwa i opieka nad dziecmi zajmuje duzo czasu... dobra rozrywka i to w zasiegu reki jest.. BABY BOOM :) a poza tym to moze spacerki, korzystaj poki sie zimno nie zrobi bo wtedy bedzies znaparwde wychodizla na pol godiznki a reszta w domu, a ciemno bedzie o 16 :)

witam Młode Mamusie:)
jestem mamą mojego małego szkraba o imieniu Julka( 20.09). staram się przyzwyczaić do nowej roli. jest trochę ciężko, ponieważ przed ciążą byłam dość aktywna a teraz moja aktywność ogranicza się do 4 ścian i ogródka:). czy znacie jakieś fajne sposoby żeby nie zwariować. niedługo przyjdzie zima i siedzenie w domu może być cięzkie. może są tutaj jakieś mamusie z Warszawy?:)
miłego dnia:)

BB jest najlepszym sposobem na to żeby nie zwriować :-D:-D:-D:tak:

Witam koleżankę z wawy :-)

Wygońcie mnie, aaaaaaaaa....

reklama
Do góry