reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Maksik kochany wszystkiego naj z okazji skonczonego roczku
sto lat sto lat!!!!!!
dołaczam sie do życzeń!!!

sto lat!!!
witam Młode Mamusie:)
jestem mamą mojego małego szkraba o imieniu Julka( 20.09). staram się przyzwyczaić do nowej roli. jest trochę ciężko, ponieważ przed ciążą byłam dość aktywna a teraz moja aktywność ogranicza się do 4 ścian i ogródka:). czy znacie jakieś fajne sposoby żeby nie zwariować. niedługo przyjdzie zima i siedzenie w domu może być cięzkie. może są tutaj jakieś mamusie z Warszawy?:)
miłego dnia:)
witamy
:tak::tak::tak::tak:
anaconda : moje czeka az ktos je laskwaie wyjmie z pralki i rozwiesi hahahahahaa no niezle niezle!!!
dierdre : witaj ! nie wiem co ci poradzic, bo z takim gzubem to faktycznie oierwsze meisace to sa raczej mamuski faktycznie sa wylaczone ze spoleczenstwa i opieka nad dziecmi zajmuje duzo czasu... dobra rozrywka i to w zasiegu reki jest.. BABY BOOM :) a poza tym to moze spacerki, korzystaj poki sie zimno nie zrobi bo wtedy bedzies znaparwde wychodizla na pol godiznki a reszta w domu, a ciemno bedzie o 16 :)
a dlaczego tylko na pol godzinki
ja z czarkiem jak w zimie szlam na spacer to czy mroz czy nie to do oporu no chyba ze witr zimny wial to wtedy nie:tak:

reklama
natalineczka : dzieki za powitanie :)
mama helenki : to tak jak ja... normalnie pogrom w domu wstyyyyd hahahahhaa MALY ZASNAL a ja na kompie, ale koniec, musze sie wziac bo juz parkietu spod zabawek nie widac o stanie kuchni nie wspomne...

medeuska : to trzymam kciuki a zeby nie zapeszac to oficjalnie pogratuluje po rozmowie :) i fajnie ze macie taki klub!
nawet nie jeden:-D
Ja już do domku wróciłam i trzeba by coś zjeść i jakąś kawkę wypić :baffled::baffled:

Mamy takiego samego, pranie na mnie od rana czeka by je ściągnąć ze sznurków a mnie się nie chce :crazy::crazy:

No może jak już tak gruntownie się przebadam i wyjdzie że jestem zdrowa to za drugiego dzidziusia się wezmę :-p:-p
Medeuska wszystkiego najlepszego dla Maksia, kurcze juz rok skończył a ja pamiętam jak jeszcze niedawno rodziłaś :szok::szok::szok: ale ten czas szybko leci
oj zdecydowanie za szybko leci ten czas... zdecydowanie....
BB jest najlepszym sposobem na to żeby nie zwriować :-D:-D:-D:tak:

Witam koleżankę z wawy :-)

Wygońcie mnie, aaaaaaaaa....
wyganiam Cię!!!!!! jak jeszcze coś napiszesz to dostaniesz bana!!!:-D

natalineczka no chyba ze tak, ja nie wychodzilam na dlugie spacery, u nas zima nie bardzo mrozna ale wilgotna
jeszcze gorzej niz -15 i slonce! wrazenie ze zimno i chorbska sie mnoza
a moj synek urodzil sie 22.12 i nowordka nie chialam miec chorego... plus taki z ejuz w lutym robi sie cieplo
a zeszla zima maly mial rok juz, ale jakos nie pamietam ile wychodizlismy... ale z malenstwem takim maciupkim kilka godzin bym sie bala... bynajmniej tu przy tej wilgotnosci powietrza

Witam nową mamę :-D
Josephine to u was aż takie kolejki do przedszkoli :szok: masakra żeby tyle czekać :szok: to dwa lata przed zajściem w ciąże chyba trzeba zapisać żeby miejsce było :sorry:
MH a Ty jeszcze tutaj :-) do roboty Kochana :-D

To już 14,00 a ja nadal na tyłku siedzę :-) miałam się pakować ale przypomniało mi się że torba w aucie wczoraj została :sorry: no nic, jak Kubek wstanie w te pędy śmieci wywalić, podjadę na pocztę i na chatę się pakować :tak: ale nie chce mi się jechać :baffled: no ale obiecałam mamie że przyjadę, w poniedziałek chyba do domu wrócę :tak:

Patrysia niestety 8 godzin codziennie to za dużo żeby obciąząc kogokolwiek z rodziny, poza tym ja mam tutaj tylko bbacie i diadka, dziadek doorabia, a babcia szyje, wiec nie beda mi z nim siedziec, poz tym wolalabym zeby sie nim zajmowali wykwalifikowani ludzie, jęeśli juz nie ja.... i eby mial kontakt z dziecmi.. a z moja babcia to by tylko w domu calymi dniami siedział...:baffled:

poza tym oni juz sa a starzy na zajmowanie sie PRA wnukiem:eek:

ps.fajna kurteczka:-)
no w sumie... to fakt, sadzilam ze jest ktos mlodszy...
ja to poki co do pracy nie ide Niki jest jeszcze za mala...
a szukam pracy jako opiekunka tzn moglabym sie zajmowac czyims dzieckiem ale u mnie w domku, inaczej nie da rady. a moze i ja nie hcce zeby bylo inaczej :sorry:
Pati fajny ten płaszczyk :tak::tak::tak: Kurcze, ale takie kwiatki, za takie pieniążki to tylko w małych rozmiarach :sorry:
Luiza, odchuuuudzajjjj sie !!!n ech:eek:
ej no nie przesadzaj :-p;-)

kurcze normlanie nie wime co robic tak mnie lep boli, glowa boli no masakra, m znow spi :wściekła/y: a ja ani sie do nikogo odezwac... Sewek bawi sie klockami a Niki spi

aha ale dxiewczyny nie pochwalilam sie ze Sewka nauczylam piosenki i modlitwy
po kapaniu juz wie ze ma klekac i sie modlic - cudny widok...
i pieknie sobie radzi... :tak::tak::tak::tak:

natalineczka no chyba ze tak, ja nie wychodzilam na dlugie spacery, u nas zima nie bardzo mrozna ale wilgotna
jeszcze gorzej niz -15 i slonce! wrazenie ze zimno i chorbska sie mnoza
a moj synek urodzil sie 22.12 i nowordka nie chialam miec chorego... plus taki z ejuz w lutym robi sie cieplo
a zeszla zima maly mial rok juz, ale jakos nie pamietam ile wychodizlismy... ale z malenstwem takim maciupkim kilka godzin bym sie bala... bynajmniej tu przy tej wilgotnosci powietrza
aha no to ja nie wiedzialam:tak::tak:
w takim wypadku tez bym sie bala:tak::tak:
u nas przewaznie sucho w zimie i mrozno ze hej:tak:
zalezy jaka zima czasem mokro i cieplo i ciapa taka plucha ze hoho:tak:
w lutym cieplo?
ale macie fajnie u nas cieplo sie zaczyna robic w kwietniu:sorry:
a zimno we wrzesniu:tak:
w tym roku jakis wyjatek bo cieplo jeszcze jest
az dziw bierze:-D:-D:-D

no w sumie... to fakt, sadzilam ze jest ktos mlodszy...
ja to poki co do pracy nie ide Niki jest jeszcze za mala...
a szukam pracy jako opiekunka tzn moglabym sie zajmowac czyims dzieckiem ale u mnie w domku, inaczej nie da rady. a moze i ja nie hcce zeby bylo inaczej :sorry:

ej no nie przesadzaj :-p;-)

kurcze normlanie nie wime co robic tak mnie lep boli, glowa boli no masakra, m znow spi :wściekła/y: a ja ani sie do nikogo odezwac... Sewek bawi sie klockami a Niki spi

aha ale dxiewczyny nie pochwalilam sie ze Sewka nauczylam piosenki i modlitwy
po kapaniu juz wie ze ma klekac i sie modlic - cudny widok...
i pieknie sobie radzi... :tak::tak::tak::tak:
mylisz że dałabyś rade z kolejnym dzieciaczkiem?:-) ja tez bym nie chciała u kogos, tymbardziej ze Ty masz swoją 2..:tak:
a JA CAŁY CZAS NA bb tylko nic nie pisze, żeby bana nie dostać :szok::-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D

reklama
a JA CAŁY CZAS NA bb tylko nic nie pisze, żeby bana nie dostać :szok::-D:-D:-D:-D

ahahahahahhahahaha!!!! dobre! ja tez kraze wokol kompa, ale juz choc te pranie rozwiesilam i sprzatnelam zabawki, jak maly wstanie to odkurze.. juz spi 1h45 wow! jaka radosna jestem... hehehehhehehe wstyyyd! ;)

ps. do radosci odpoczynku od wlasnego dziecka wlasnie dolaczyl fakt, ze niania wlasnie odpisala i dzis wychodzimy na kolacje + kino lub spacer :) jupi jupi!

Do góry