Natalineczka555
kocham kochać :)
dołaczam sie do życzeń!!!Maksik kochany wszystkiego naj z okazji skonczonego roczku
sto lat sto lat!!!!!!
sto lat!!!
witamywitam Młode Mamusie
jestem mamą mojego małego szkraba o imieniu Julka( 20.09). staram się przyzwyczaić do nowej roli. jest trochę ciężko, ponieważ przed ciążą byłam dość aktywna a teraz moja aktywność ogranicza się do 4 ścian i ogródka. czy znacie jakieś fajne sposoby żeby nie zwariować. niedługo przyjdzie zima i siedzenie w domu może być cięzkie. może są tutaj jakieś mamusie z Warszawy?
miłego dnia
a dlaczego tylko na pol godzinkianaconda : moje czeka az ktos je laskwaie wyjmie z pralki i rozwiesi hahahahahaa no niezle niezle!!!
dierdre : witaj ! nie wiem co ci poradzic, bo z takim gzubem to faktycznie oierwsze meisace to sa raczej mamuski faktycznie sa wylaczone ze spoleczenstwa i opieka nad dziecmi zajmuje duzo czasu... dobra rozrywka i to w zasiegu reki jest.. BABY BOOM a poza tym to moze spacerki, korzystaj poki sie zimno nie zrobi bo wtedy bedzies znaparwde wychodizla na pol godiznki a reszta w domu, a ciemno bedzie o 16
ja z czarkiem jak w zimie szlam na spacer to czy mroz czy nie to do oporu no chyba ze witr zimny wial to wtedy nie