reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Widze ze moj fiolet na kazdym zdjeciu inny :laugh2::laugh2: Na zdjeciu sofy wogole jest inny niz w rzeczywistosci ale to przez lampe w aparacie :/

Dzis jada po przedszkolu do szpitala z Laura w odwiedzinki. Jej kolezanka miala wycinane migdalki wiec musze sie wybrac :)
Odbieram Laure i w dluga do Neuss
Obiadku dzis nie mam wiec maz bedzie musial sie zadowolic sledziami z lodowki;-) albo salatka z tunczyka:happy:
Moze wieczorkliem jakies frytki i ryba :rofl2:

reklama
Anka bardzo fajnie to wasze mieszkanie teraz wygląda :tak::tak::tak:
Justa ja również przyłączam się do życzeń, a swoją drogą ładna rocznica :tak::tak:

ciasno ale wazne ze czysto :))
Chcialabym meble zmienic ale niestety mam za duzo rzeczy zeby szczelic sobie upatrzony zestawik :(
Moze jak bedzie domek bedzie i ladny mebvelek bo te to juz stare i nie modne :)) zreszta kuchnia tez :/

MH to juz twoje dziewczynki zdrowe?
As to cie załatwił Kuba :-D:-D:-D biedna mama :-D:-D:-D

Niki cały czas na antybiotyku, ahelenka kaszle, ale miała pozwolenie od leakrza na przedszkole, no ale nie wyszło....

...
MH a coz to sie stalo? Czyzbyscie pozno poszli spac?
...

Fotki z kolorkami a prosze bardzo teraz pstrykalam na szybko :laugh2:A i na jednym zjdjeciu jest lampa ona jest w polowie zlozona nie moglam calej zmontowac bo by sie mi pogiela.Musi byc odrazu zawieszona a ze mojego nie ma to zlozylam polowe :))specjalnie dla Was :)

Zobacz załącznik 290265Zobacz załącznik 290266Zobacz załącznik 290267Zobacz załącznik 290268Zobacz załącznik 290269Zobacz załącznik 290270Zobacz załącznik 290271

Ja poszłam późno spać, ale z moich dzieci to chyba choroba wychodzi :szok:

Anka, super kolorki:tak:
Ja teraz o niczym innym nie myslę tylko o mebelkach ;-):-D:-D:-D Cały czas coś zmieniam, wyrzucam dokupuje, bo już mi się wszystko opatrzyło. Dziewczynkom też będę rewolucję w pokoju robić :-p

Dzień dobry :eek:

Luna, co jak co, ale uszu to nie wolno bagatelizować, bo może się to skończyć trwałym uszkodzeniem słuchu, więc jak najszybciej pomykaj z małą do tego szpitala. :tak:

Anka, świetne mieszkanko, a kolory bardzo odważne, muszę przyznać, ale fajne! :tak:

Medeuska, gratulacje dla Maksika! :-)

Justa
, ja też życzę naj, naj, naj... wszystkiego :-):-):-):-)

As, teksty Kuby... Bezcenne :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No to chyba tylko tyle zapamiętałam.

Padam na pysk, bo wczoraj Zuzia najadła się Piotrusiowej kanapki z żółtym serem, a później pół nocy wymiotowała, miała temperaturę 35,7C i bardzo się o nią martwiłam. :-:)-:)-:)-( Czuwałam całą noc i już się zastanawiałam czy nie jechać z nią na pogotowie. :zawstydzona/y: A ona obudziła się o 5.30 jak nowo narodzona z uśmiechem dookoła głowy i zaczęła po mnie pełzać :-D:-D

Dopiero wstałam,bo kładłam się przed 6 rano.:baffled::baffled::baffled::baffled:
Kuba dziś rano powiedział Darkowi tak:
Tata masz dziś pieniądze?
D;tak mam ,a co?
To daj mamie,bo ona ma jak zwykle tylko na chleb,a ja chcę tosty na kolację:szok::szok::szok::szok::szok::szok: :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

To mnie mały gad załatwił.:szok::-D:-D:-D
no biedna mama tylko na chleb ma:-D:-D:-D:-D
ale fajnie jak kasy nie ma to Kube m podeslesz i juz sie znajdzie:-p:-D:-D:-D
Dzień dobry :eek:

Luna, co jak co, ale uszu to nie wolno bagatelizować, bo może się to skończyć trwałym uszkodzeniem słuchu, więc jak najszybciej pomykaj z małą do tego szpitala. :tak:

Anka, świetne mieszkanko, a kolory bardzo odważne, muszę przyznać, ale fajne! :tak:

Medeuska, gratulacje dla Maksika! :-)

Justa
, ja też życzę naj, naj, naj... wszystkiego :-):-):-):-)

As, teksty Kuby... Bezcenne :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No to chyba tylko tyle zapamiętałam.

Padam na pysk, bo wczoraj Zuzia najadła się Piotrusiowej kanapki z żółtym serem, a później pół nocy wymiotowała, miała temperaturę 35,7C i bardzo się o nią martwiłam. :-:)-:)-:)-( Czuwałam całą noc i już się zastanawiałam czy nie jechać z nią na pogotowie. :zawstydzona/y: A ona obudziła się o 5.30 jak nowo narodzona z uśmiechem dookoła głowy i zaczęła po mnie pełzać :-D:-D
no to sobie kolacje zrobila:sorry:
dobrze ze juz w porzadku:tak::tak::tak::tak:

czekam na m i nie mam obiadu ani chalupa nie ogarnieta:no:
oj bedzie zly:baffled:
powiedzcie mi co mozna zrobic na obiad nie majac zadnego miesa ino jedna piers z kurczaka ani ziemniakow ani jajek no nic kompletnie nie mam:no::no:
dzisiaj juz musze jechac na zakpy
bo pustki:szok:

reklama
Myszunnia dobrze że z małą już dobrze :tak:
Ania super kolorki :-) fajnie to wygląda a lampa boska ;-)

Kubek nie dawno zasnął, jestem ciekawa do której będzie teraz spać :sorry: okno umyłam, firankę wyprałam i już wisi w oknie :tak: tak to jest jak się ma po jednej firance do każdego pokoju :-D ale przynajmniej fajnie pachnie w pokoju teraz :-) ja już mam wszystko zrobione, tylko muszę iść głowę umyć i się pomalować bo potem na zakupki małe muszę pojechać :tak: chyba do lidla skoczę tam nie ma zabawek przynajmniej i Kuba nie będzie marudzić ;-) nożyczki sobie wbiłam w kciuka i teraz nie mam jak co robić bo cały palec boli a to jeszcze prawa ręka :sorry: no cóż trzeba jakoś przetrzymać :tak: idę posiedzieć póki mogę :tak: zajrzę później :-)

Do góry