reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Widze ze moj fiolet na kazdym zdjeciu inny :laugh2::laugh2: Na zdjeciu sofy wogole jest inny niz w rzeczywistosci ale to przez lampe w aparacie :/

Dzis jada po przedszkolu do szpitala z Laura w odwiedzinki. Jej kolezanka miala wycinane migdalki wiec musze sie wybrac :)
Odbieram Laure i w dluga do Neuss
Obiadku dzis nie mam wiec maz bedzie musial sie zadowolic sledziami z lodowki;-) albo salatka z tunczyka:happy:
Moze wieczorkliem jakies frytki i ryba :rofl2:

reklama
Anka bardzo fajnie to wasze mieszkanie teraz wygląda :tak::tak::tak:
Justa ja również przyłączam się do życzeń, a swoją drogą ładna rocznica :tak::tak:

ciasno ale wazne ze czysto :))
Chcialabym meble zmienic ale niestety mam za duzo rzeczy zeby szczelic sobie upatrzony zestawik :(
Moze jak bedzie domek bedzie i ladny mebvelek bo te to juz stare i nie modne :)) zreszta kuchnia tez :/

MH to juz twoje dziewczynki zdrowe?
As to cie załatwił Kuba :-D:-D:-D biedna mama :-D:-D:-D

Niki cały czas na antybiotyku, ahelenka kaszle, ale miała pozwolenie od leakrza na przedszkole, no ale nie wyszło....

...
MH a coz to sie stalo? Czyzbyscie pozno poszli spac?
...

Fotki z kolorkami a prosze bardzo teraz pstrykalam na szybko :laugh2:A i na jednym zjdjeciu jest lampa ona jest w polowie zlozona nie moglam calej zmontowac bo by sie mi pogiela.Musi byc odrazu zawieszona a ze mojego nie ma to zlozylam polowe :))specjalnie dla Was :)

Zobacz załącznik 290265Zobacz załącznik 290266Zobacz załącznik 290267Zobacz załącznik 290268Zobacz załącznik 290269Zobacz załącznik 290270Zobacz załącznik 290271

Ja poszłam późno spać, ale z moich dzieci to chyba choroba wychodzi :szok:

Anka, super kolorki:tak:
Ja teraz o niczym innym nie myslę tylko o mebelkach ;-):-D:-D:-D Cały czas coś zmieniam, wyrzucam dokupuje, bo już mi się wszystko opatrzyło. Dziewczynkom też będę rewolucję w pokoju robić :-p

Dzień dobry :eek:

Luna, co jak co, ale uszu to nie wolno bagatelizować, bo może się to skończyć trwałym uszkodzeniem słuchu, więc jak najszybciej pomykaj z małą do tego szpitala. :tak:

Anka, świetne mieszkanko, a kolory bardzo odważne, muszę przyznać, ale fajne! :tak:

Medeuska, gratulacje dla Maksika! :-)

Justa
, ja też życzę naj, naj, naj... wszystkiego :-):-):-):-)

As, teksty Kuby... Bezcenne :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No to chyba tylko tyle zapamiętałam.

Padam na pysk, bo wczoraj Zuzia najadła się Piotrusiowej kanapki z żółtym serem, a później pół nocy wymiotowała, miała temperaturę 35,7C i bardzo się o nią martwiłam. :-:)-:)-:)-( Czuwałam całą noc i już się zastanawiałam czy nie jechać z nią na pogotowie. :zawstydzona/y: A ona obudziła się o 5.30 jak nowo narodzona z uśmiechem dookoła głowy i zaczęła po mnie pełzać :-D:-D

Dopiero wstałam,bo kładłam się przed 6 rano.:baffled::baffled::baffled::baffled:
Kuba dziś rano powiedział Darkowi tak:
Tata masz dziś pieniądze?
D;tak mam ,a co?
To daj mamie,bo ona ma jak zwykle tylko na chleb,a ja chcę tosty na kolację:szok::szok::szok::szok::szok::szok: :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

To mnie mały gad załatwił.:szok::-D:-D:-D
no biedna mama tylko na chleb ma:-D:-D:-D:-D
ale fajnie jak kasy nie ma to Kube m podeslesz i juz sie znajdzie:-p:-D:-D:-D
Dzień dobry :eek:

Luna, co jak co, ale uszu to nie wolno bagatelizować, bo może się to skończyć trwałym uszkodzeniem słuchu, więc jak najszybciej pomykaj z małą do tego szpitala. :tak:

Anka, świetne mieszkanko, a kolory bardzo odważne, muszę przyznać, ale fajne! :tak:

Medeuska, gratulacje dla Maksika! :-)

Justa
, ja też życzę naj, naj, naj... wszystkiego :-):-):-):-)

As, teksty Kuby... Bezcenne :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No to chyba tylko tyle zapamiętałam.

Padam na pysk, bo wczoraj Zuzia najadła się Piotrusiowej kanapki z żółtym serem, a później pół nocy wymiotowała, miała temperaturę 35,7C i bardzo się o nią martwiłam. :-:)-:)-:)-( Czuwałam całą noc i już się zastanawiałam czy nie jechać z nią na pogotowie. :zawstydzona/y: A ona obudziła się o 5.30 jak nowo narodzona z uśmiechem dookoła głowy i zaczęła po mnie pełzać :-D:-D
no to sobie kolacje zrobila:sorry:
dobrze ze juz w porzadku:tak::tak::tak::tak:

czekam na m i nie mam obiadu ani chalupa nie ogarnieta:no:
oj bedzie zly:baffled:
powiedzcie mi co mozna zrobic na obiad nie majac zadnego miesa ino jedna piers z kurczaka ani ziemniakow ani jajek no nic kompletnie nie mam:no::no:
dzisiaj juz musze jechac na zakpy
bo pustki:szok:

reklama
Myszunnia dobrze że z małą już dobrze :tak:
Ania super kolorki :-) fajnie to wygląda a lampa boska ;-)

Kubek nie dawno zasnął, jestem ciekawa do której będzie teraz spać :sorry: okno umyłam, firankę wyprałam i już wisi w oknie :tak: tak to jest jak się ma po jednej firance do każdego pokoju :-D ale przynajmniej fajnie pachnie w pokoju teraz :-) ja już mam wszystko zrobione, tylko muszę iść głowę umyć i się pomalować bo potem na zakupki małe muszę pojechać :tak: chyba do lidla skoczę tam nie ma zabawek przynajmniej i Kuba nie będzie marudzić ;-) nożyczki sobie wbiłam w kciuka i teraz nie mam jak co robić bo cały palec boli a to jeszcze prawa ręka :sorry: no cóż trzeba jakoś przetrzymać :tak: idę posiedzieć póki mogę :tak: zajrzę później :-)

Do góry