reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Justyś ja rowniez dołączam się do spóźnionych zyczeń!!! ;-)

Wyobraźcie sobie, ze zaspaliśmy do przedszkola :szok: ja i moje dzieci co 7 rano zazwyczaj jedzą 2 śniadanie :-D:-D:-D:szok::-D
ijeeeee WYYYYYYYYYYYY?:-D

Meduska dawaj jakieś zdjęcie Maksa bo go dawno nie widziałam :-D
MH to dzisiaj wolne od przedszkola tak :tak:
As to Cię Kuba załatwił :-D dobry tekst :-)
Justa wszystkiego naj naj z okazji rocznicy i urodzin Julki :-D:-D:-D spóźnione ale szczere :tak:
Bubka to dajesz kilometry :-) a pewnie że będę iść do woja a co :-D

No ja już mam wszystko zrobione ;-) nawet pranie zdążyłam zrobić i już się suszy na balkonie :tak: Kuba szaleje w pokoju z zabawkami :-) a miałam okno i niego umyć i chyba zaraz się za to wezmę, wypiorę firankę powieszę i będzie ładnie pachnić :-) jutro chyba się wybiorę na zakupy i pojadę do siostry bo w pepco fajne promocje są na zimę :tak: idę się wziąć za to okno bo znowu tyłka nie ruszę :-)
nie mam bo mi sie aparat spier..... :/:eek::baffled: a kasy nie mamy teraz żeby kupic nowy:-(

reklama
DZIEKI, FAKTYCZNIE KOLORY ODWAZNE ALE PASTELE MI SIE ZNUDZILY:-D sorki:sorry:

Wrocilysmy ze szpitala kolezanka Laury bardzo slaba i na dodoatek dostala goraczki:-( biedulka bardzo slaba byla:-(
Na szybko walnelam nalesniki:rofl2:
Teraz spadamy na zakupy bo masla nie ma w domu a mleka rowniez braklo:-D:-D

Wlasnie wrocilam z mlodym z basenu i poodkurzalam sobie:tak::tak::tak:Na basenie ok:-)No ale ja jeszcze nie zdazylam dobrze usiasc sobie przy tej szybce zza ktorej sie patrzy jak dzieciaki trenuja i juz widzialam ze Dominik za kare robi przysiady:szok::szok::szok::-D:-D:-DOczywiscie znowu zagadywal Pana trenera:szok:No ale najwazniejsze ze Pan trener bardzo Go lubi:tak::tak::tak:
A od trenerki w szkole dostali dzisiaj stroje z Lecha Poznan "Dzieci Kolejorza:tak::tak::tak:Sa superowe,Dominik ma rozmiar xxs a i tak jest Jemu za duzy hehe;-):-)Jak uda mi sie czyms cyknac jakas fotke to od razu wstawie mlodego w tym stroju:tak::tak::tak:
Jeszcze troche i bede sie szykowala po dziewczynki:tak::tak::tak:Dzisiaj robia w przedszkolu salatke warzywna:tak::tak::tak:

ANKA
Super kolorki wybralas:tak::tak::tak:Mi tez bardzo podoba sie fiolet ale ja mam zestawienie czarno-biale w salonie wiec u mnie odpada;-):-)

hej mamuski!!!
jestem i ja.
poczytałam was ale jakos nie mam glowy do pisania dzis.
wybaczcie mam nadzieje ze jutro bede miala lepszy dzien.

pozdrawiam,buziaki!!!!

ps.

lunka-zdrowia dla wikusi.

ania-świetne kolorki!!!
a lampa bąba.

A co tu takie pustki :szok: no dziewuszki opuszczacie się z pisaniem jak nie wiem :sorry: Kuba ogląda bajkę :tak: więc ja na chwilę na BB :-D zaraz idę pozmywać po obiedzie i kąpiel szykować :tak: miałam jechać na zakupy ale jakoś mi się nie chciało :-p może jutro skoczę, ale jutro sobota więc pełno ludzi będzie :sorry: no trudno :tak: M mi pisał że warunki mają dobre więc mam nadzieję że do domu przyjedzie zdrowy :tak: jutro na szczęście mam mało do sprzątania więc szybko oblecę meble poodkurzam, umyję podłogi i będzie git :tak: jeszcze coś na obiad muszę wykombinować :sorry: zajrzę pod wieczór :-)

No Dziewuszki co z Wami :szok: my już wykąpani i oglądamy epokę lodowcową :-D miałam sobie zrobić makaron z serem ale że nie byłam w sklepie i nie mam śmietany to jem kanapki z serkiem i dżemisiem :-D a padam na twarz dzisiaj :sorry: chociaż nic nie robiłam :tak: idę się kłaść :-) do jutra Laseczki :tak:

Witam wieczorkiem mega zmarznieta i zmeczona:tak:
Jak wrocilam z dziewczynkami z przedszkola to odstawilam Je do tesciowej i pojechalam z mlodym na mecz:szok:Dzisiaj bylo otwarcie naszego stadionu,takie mniej oficjalne;-)Byl meczyk a pozniej koncert MEZO i jeszcze kogos tam:tak::tak:Dominik zadowolony i ja tez,bo dawno na czyms takim nie bylam:tak::tak::tak:
Teraz dziewczynki juz spia a Dominik oglada Epoke lodowcowa:tak::tak::tak:

hej my tez ogladalismy epoke lodowcowa ale sie usmialam :-D:-D:-D
maksiu zasnal normalnie w dwie sekundy a mala jeszcze sie panoszy nosz cholera jasna nie wiem o której ona mys:-Dli sobie zasnąc a ja jeszcze musze isc sie wykapać i musze poczekac az malota zasnie :eek:

anka masz kolory takie jak ja:-D:-D:-Dja mam w kuchni ten amarant :rofl2:, a sypialnie mam fiolet:rofl2::rofl2: a pokój czerwien heeeeee:-):-)wiatrolap pomarancz :-):-)

beata poganiasz poganiasz do klikania :-D:-D:-D

medea dawno cie nie bylo:tak::tak::tak:

AS t:tak:wój syn ma niezle teksty:-D:-D:-D:-Don chce tosty:-D:-D:-D

reklama
No witam dziewczyny
Byłyśmy wczoraj u laryngologa. Lekarz rewelacja, nawiasem mówiąc ordynator oddziału laryngologicznego, hehe. Mówili, ze gbur, że jak do konia podchodzi a aon wesoły żartowniś i sposób ma na dzieci szybki i skuteczny, hehe.
A wiec młoda ma zapalecnie w jednym i drugim, lekkie, w prawym, na które narzekała troszkę więsze, ale wsyztsko bez strachu wielkiego, od katarku poszło. Ten antybiotyk jednak musze jej podawać, ale jak obiecał-jest całkiem smaczny, no-młoda łyżke wylizuje-ja az tak bardzo bym się neim nie zachwycała, hehe, no i ambrosol, i krople do nosa w piatek na 12 kontrola.

Anka fantastycznei to wszystko wygląda, ja kocham takie żywe kolory. A lampa:szok:Juz ja widze w całości oczyma wyobrażni-cos pięnego!!! Ale nie myśł sobie, ze fotki nie skonczysz, jak juz powiesicie!:-D

Hehe, MH, ja tez bym chciała tak powariowac z mebelami, do pokoju dokupić do kompletu , u młodej całość zmienić, w przedpokoju nowe szafy , najlepiej suwane , no ale wiadomo-kasa kasa kasa:-)

w jednym pożyciu małżeńskim? :szok: :-D:-D:-D:-D

Dzięki dziewczyny.:-);-)
:-D:-D:-D:-D:-D

Myszunia poleciałam, poleciałam, sama stwierdziłam, ze lepiej teraz w szpitalu sie pomęczyć niz później z uchem , a nei daj Boże i na przyszłość.
To Zuzieńka Ci nocke załatwiła, hehe. Ale dobrze, że już dobrze:-)

Beatka do dużego pokoju tez mam tylko jeen zestaw firan i wcale mi to nie przeszkadza. Wieszam soebie pachnące, że hej, nie musze prasować, w szafie wiecej miejsca. Ja wszystko porozdawałam. Do małej zostawiłam tylko 2 czy 3 i mam 2 do kuchni i wystarczy.

Dowikla zdjęcie dziecka kolejarza,hehe, koniecznie. I fajnie, ze isę na "imprezkę" wyrwałąś

A ja wpadłam dobranoc powiedziec ide do Kamilka bidulek przytłuk krzesłem palca duzego u nogi paznokiec czarny i bardzo go boli :-(
Ałłłłłłłaaaaaaaaaaaaaa!

A ja teraz kochane dziewczyny lece na Manchatan na zakupy, wstawię 2 prania, obiorę ziemniaczki na obiad i dosprzatam chatkę. Piotr pracuje dzis tylko do 14 ( normalne 8h) no święto lasu !!!!!!! Chće mięc wolne jak już bedzie w domciu.

Do góry