anaconda27
styczniówka2006
Witam w ten mroźny poranek :-):-)
Rano na morfologię pobiegłam więc jestem z "opóźnieniem"
Zimno jak diabli, zima idzie wielkimi krokami jak nic
Iwcik też bym się wkurzyła jakbym na darmo tyle jechała, na drugi raz przed samym wyjazdem zadzwoń i się upewnij że doktor jest
Anka czekamy na zdjęcia mieszkanka po remoncie, a wy się w końcu przeprowadziliście bo pamiętam ze na wiosnę coś o tym wspominałaś?
Luna ja miałam z Mają przeprawy z uchem i ja od razu bym biegła do laryngologa bo żartów nie ma
A ze to już trzeci antybiotyk to uważaj teraz na nią i lepiej by było żeby od razu po chorobie do przedszkola jednak nie szła. Tylko wyczytałam ze ty do pracy się wybierasz, oj ciężki orzech do zgryzienia
Natalineczka może zadzwoń i się zapytaj kiedy pieniążków możesz się spodziewać
Dowikla bo dzieciaki cwane są i za nagrodę to prawie wszystko zrobią
As no niezłe teksty mówi twój Kuba
Rano na morfologię pobiegłam więc jestem z "opóźnieniem"
Zimno jak diabli, zima idzie wielkimi krokami jak nic
Iwcik też bym się wkurzyła jakbym na darmo tyle jechała, na drugi raz przed samym wyjazdem zadzwoń i się upewnij że doktor jest
Anka czekamy na zdjęcia mieszkanka po remoncie, a wy się w końcu przeprowadziliście bo pamiętam ze na wiosnę coś o tym wspominałaś?
Luna ja miałam z Mają przeprawy z uchem i ja od razu bym biegła do laryngologa bo żartów nie ma
A ze to już trzeci antybiotyk to uważaj teraz na nią i lepiej by było żeby od razu po chorobie do przedszkola jednak nie szła. Tylko wyczytałam ze ty do pracy się wybierasz, oj ciężki orzech do zgryzienia
Natalineczka może zadzwoń i się zapytaj kiedy pieniążków możesz się spodziewać
Dowikla bo dzieciaki cwane są i za nagrodę to prawie wszystko zrobią
As no niezłe teksty mówi twój Kuba