witam sie i ja
w srode mialam zjarzec ale p mnie dorwal wieczorem i nie bylo pomiluj:-):-):-):-):-):-)
no to ja wczoraj rano do Pauliny nie wstawalam bo on i tak byl rano w domu wiec spalam do 9
a wiec melduje ze w srode nabilam kilometrow
najpierw po Pauline do szkoly wozkiem wiec 2,5km x2
poznie rowerem Paulina basen pod szkole wiec 2,5km x 2
poznie po Pauline odebrac z basenu wiec znow 2,5km x2:-):-):-):-):-):-)
mozg przewietrzylam rowno
a wczoraj p ran d PAuliny wstal,pozniej ja sie jakos ogarnac nie moglam,tylko dom sprztanelam i ledwo zdazylam wyjechac do szkoly 13.20 i rowerem bo na 13.30 do szkoly:-)
i biegiem,pozniej zakupy szybkie po drodze i przyszla terapeutka do Pauliny
wzielam sie za robienie porzdakow na odworku-w koncu si pozbede tych desek spod chalupy
zrobilam miejsce na nie a jak p o 20 wrocil do domu to go zagonilam do roboty
ale tez pomagalam ukaldac
czesc ulozona reszta dzisiaj
no i ja jeszcze wczoraj polecialam do tesciowej po walowke-rowerekiem a jak 3km w jedna strone:-)
ale trzeba bylo jechac bo mam jedzenia na 2dni chociaz:-):-):-):-):-):-)
no a dzis-o 7 rao bylo -3 no coz taka jesien
ale piekne slonce
u nas rekawiczki juz pare dni w uzyciu
ja jeszcze dycham,kaszle czasami meczy i gadam jak przez katar a nos pusty,chyba z zatok czasami cos schodzi.
Pauline czora katara dopadl ale poszla do szkoly bo goraczki nie miala
dostala leki i jazda
mala jakos sie trzyma
hartuje sie ze mna na rowerze bo od lsitopada nie bedzie pomiluj ze maly mrozek
mala spi a jak ta od 8 nadrabiam:-)
Witam
Mi juz ręce opadły, nie iwem co robić. Młoda a wieczór taka zakatarzona, zasmarkana, ze szok. nawet nosa wydmuchac nie mogła, taki czop. I temp podwyższona. I co? 3 dni w przdszkolu i znów przerwa? Ja już nei iwem co robić....Dałam jej lipomal, calcium, witC, na noc paracetamol, zeby się chociaz wyspała. I takw nocy przysżła do nas spac... Ależ się nakręciła. I tak od 1 nie śpie, tera zjuż nawet mi isę nie chce.
I wiem od czego-z mojej winy. Poczuła isę lepiej, to ściagnęłam pampka na noc. Wczoraj w nocy zsikała się i przyszła do nas nad ranem przemarznięta jak nei wiem co. Musiałą się rozkopać. No i wyszło co wyszło. A mogłam z tymi pampuchami ją zostawić. Trudno, zime bedzie trzeba na nich przejechac i od wiosny znów zacząć odpampkowanie...
zdrowka
Witam serdecznie
) jestem pierwszy raz w tym miejscu
) i już mi się strasznie podoba
) pozdrawiam serdecznie!! z kędzierzyna-koźla
)
witamy
D
As, kierowca zachował się chamsko
Jednak powinnaś pamiętać o zakładaniu kagańca psu. Ja u siebie na osiedlu toczę batalie z właścicielami psów.
Jak byłam dzieckiem to ugryzł mnie pies, który podobno był tak łagodny i przyzwyczajony do dzieci, że nigdy nikogo nie ugryzł. A mnie tak
No więc jestem na tym punkcie przeczulona i jak widzę, że ktoś idzie z psem, który nie jest na smyczy i jeszcze nie ma kagańca to od razu zwracam mu uwagę.
A niektóre z tych psów są na tyle duże, że nawet nie musiałyby gryźć Piotrusia, żeby mu zrobić krzywdę - wystarczyłoby żeby się taki ucieszył i trącił go nosem, a Piotruś by się przewrócił
.
ja tez sie boje psow
moja jest lagodna ale na spacer zakladmy kolczatke
chodzi bez kaganca ale lesnymi drogami jesli juz i sie nie wyrywa
ale na dluzsze spacery w bardziej zaludnione miejsca dostaje kaganiec mimo ze ona predzej zalize nie ugryzie
ale pies to pies i nawet najlagodniejszemu moze cos odbic
Fajnie się Was czyta
) kurcze że wcześniej Was nie znalazłam, ja jestem mamą Dominika 6 lat i Jagny 2 lata i 5 miesięcy
) muszę poznać możliwości tej strony i (chociaż będzie to bardzo trudne) troszeczkę Was na początek
) pozdrawiam z zimnego kędzierzyna-koźla
) DZIĘKUJĘ ZA CIEPŁE SŁOWA!!
bo my fajne dziewczyny jestesmy
zadowlona Paulina,Pani gorzej
nie sluchala sie i mowial ze nie ptrafi czegos tam robic,zaraz placz i uciekala im na zjezdzalnie
dobrze ze mieli praktykanta to za nia lazil
jezeli nastepny raz bedzie tak samo to ni bedzie wiecej jezdzic bo Pani nie ebdzie ryzykowac calej grupy zeby ja jedna pilnowac
kurcze jakos nie potrafię się wbić do Was spowrotem, podczytuje podczytuje ale z odpisaniem ciężko
ni umiesz sie wbic?wez gwozdz i młotek sie wbijaj
Malinka a Ty myślisz że dlaczego ja chcę do woja
kobita szybciej dostaje awans niż facet :-) muszę tylko jeden kurs zrobić i będę składować papiery i trzeba zacząć ćwiczyć bo jeszcze egzaminy
i lekarzy zaliczyć
oj pamiętam jak M latał chyba ze dwa tygodnie do lekarzy
tylko ja najpierw muszę kardiologa zaliczyć i będę wiedzieć na czym stoję
no pizza zrobiona, Kuba wcina i zaraz spać pójdzie a mam się weźmie za przepisy
idz kobieto jak masz okazje
jeszcze bedziesz swoejmu rozkazy wydawac
m
Adam póki co wogóle nie wychodzi na warsztacie bo jeszcze nie wyremontowany
z braku kasy tylko i wyłącznie.. póki co ładuje do dupy kase bratu 'dorabiając' u niego, a my bidujemy:/
a czemu tylko posłuchać;>
jakoś snówerotycznych nie mam... wogóle żadnych myśli erotycznych
no to nie fajnie
Jednak poszłam do przychodni zapytać o której mam dzwonić żeby mnie przyjęto i czy jak o godz.6 zadzwonię to będzie jakaś szansa, więc miłe panie recepcjonistki od razu znalazły dla mnie jakiś numerek
No i jutro z rana mam badania zrobić i mam nadzieję że po niedzieli wreszcie się dowiem co mi jest
Lunka mi też smakuje biedronkowa pizza i też dokładam do niej trochę sera i trochę wędlinki
a jednak sie miejsce znalazlo
heheh wpadlas kalunowi w oko?
[
Dominik w szkole byl oczywiscier niegrzeczny i Pani nawet chciala Jemu uwage wpsisac do dzienniczka
Ale jakism cudem jemu nei wpisala
Pytalam sie Go co robil to stwierdzil ze nie pamieta bo to bylo dawno
Nosz cholera ja juz z Nim nie wyrabiam
Jak bedzie sie tak dalej zachowywal to zostanie zaweiszony w treningach
B]
ehhhh jak tak czytam to Paulina chyba jdnak miala byc chlopaiem
wspolczuej bo wiem co masz z nim
a ja sie musze wam pożalic:-
-(........
nie mam pojecia co sie ze mna dzieje,jestem smutna,niczym sie nie ciesze,caly czas mi sie wydaje ze jestem zła mama.:-(dochodze do wniosku ze nie cieszy mnie macierzynstwo,moje złosci wyładowuje na m (a ja wiem ze on chce dla mnie jak najlepiej)krzycze na krystiana nie wiem co mi sie dzieje????????moze ma depresje??????dzisiaj to już płakałam z tego wszystkiego.:-(
kocahan a moze zwyczjanie zespol PMS Cie dopadl co?jestes przed @?
i do tego jesien i zizmno i przesilenie i wszzytsko naraz
ja tez tak mialam soattnio al jak wsiadlam na rower ze sluchawkami na uszach i mkne ile kola nisoa i wiatr prosto w gebe nie zatrzymuje to mi weselej
no i poscigaam sobie pare starych dobrych kawalkow i mam teraz czego sluchac
mlodosc mi sie przypomina