reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jednak poszłam do przychodni zapytać o której mam dzwonić żeby mnie przyjęto i czy jak o godz.6 zadzwonię to będzie jakaś szansa, więc miłe panie recepcjonistki od razu znalazły dla mnie jakiś numerek :angry::angry::angry::angry::angry:
No i jutro z rana mam badania zrobić i mam nadzieję że po niedzieli wreszcie się dowiem co mi jest :angry::angry::angry::angry:
Lunka mi też smakuje biedronkowa pizza i też dokładam do niej trochę sera i trochę wędlinki :tak::tak::tak::tak::-p:-p:-p

reklama
icon1.gif
Odp: Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej laski

ja wczoraj juz nie dałam rady wejsc na kompa wiec nic nie pisalam mała mi nie dala nic zrobic:-D:-Dbyłam wczoraj z dziecmi w cyrku ale sie usmiałam:-D:-D:-Djeszcze klaun sobie mnie upodobał bo wszystko do mnie sie zwracał:-D:-D:-Dnawet dziecko moje za to dostało balona:-D:-D:-Dale troche zmarzłam w tym cyrku:tak::tak::tak:
a dzisiaj jak zobaczyłam ze z rana musze skrobac szyby to myslałam ze w innej epoce sie obudzilam no szok normalnie poczatek pazdziernika a ja musze szyby skrobac:szok::szok:

poczytałam was no i widze nowe mamy wiec je witam serdecznie

AS NORMALNIE TEN FACET TO JAKIS PARAPET dobrze ze mu nagadałaś:tak::tak::tak: i nie dziwie sie ze nerwy ci pusciły:tak::tak::tak:

niestety LENA sie drze i musze spadac jeszcze obiad musze ugotowac ooo matko:szok::szok:a to juz po drugiej a ja mam o 16 jechac do rzeszowa na usg bioderek z lenka chyba nie zdąze:szok::szok::szok:nara spadam

Witam
ja dopiero teraz bo tak jakos od rana mi zeszlo;-)Rano byl szwagier na kace a pozniej sasaidaka no i tzreba bylo sie zbierac do przedszkola z mlodymi:tak::tak:Odebralam Dominika ze szkoly i Jego kolege bo wczoraj sie umowili ze bawia sie u nas w domu:tak::tak::tak:Po drodze jakies zakupki i wyladowalam przy laptopie z capucinko hehe;-):-)Drugim juz dzisiaj ze dodam:tak::tak:
Dominik w szkole byl oczywiscier niegrzeczny i Pani nawet chciala Jemu uwage wpsisac do dzienniczka:szok:Ale jakism cudem jemu nei wpisala:no:Pytalam sie Go co robil to stwierdzil ze nie pamieta bo to bylo dawno:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nosz cholera ja juz z Nim nie wyrabiam:no::wściekła/y:Jak bedzie sie tak dalej zachowywal to zostanie zaweiszony w treningach:no::no::no:
Na obiad planuje usmazyc pange,do tego ziemniory i jakas surowa:tak::tak:

MALINUS
Wspolczuje nocki:no:Oj nie dziwne ze jestes niewyspana:no:Ciekawe co temu malemu gadowi bylo
A spodnie to kupilam takie jakby dresowce rozowe:tak:Podobaly mi sie inne ale nie bylo Ich rozmiaru:no:No ale tatus dostal misje zeby pokupowac cos w UK to przywiezie:tak::tak::tak:

ANACONDZIA
No taka jest nasza sluzba zdrowia:wściekła/y::no:Szkoda gadac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No ale o tyle dobrze ze zapisaly Cie na jutro:tak:
A pizze to bym sobie zjadla mniam:tak::tak::tak:

No i wotam nowa mamusie

czesc mamuski!!

wtam czwartkowo.:-)
moje dzieci po obiedzie spia,m w pracy krystiana przywiozlam ze szkoły i teraz sie bawi a ja zasiadłam przed bb.rano jak odwoziłam krystiana do szkoły to szyby skrobalam,:eek::szok::szok:chyba był przymrozek-nie da sie ukryc zima sie zbliza.:-(
a ja sie musze wam pożalic:-:)-(........
nie mam pojecia co sie ze mna dzieje,jestem smutna,niczym sie nie ciesze,caly czas mi sie wydaje ze jestem zła mama.:-(dochodze do wniosku ze nie cieszy mnie macierzynstwo,moje złosci wyładowuje na m (a ja wiem ze on chce dla mnie jak najlepiej)krzycze na krystiana nie wiem co mi sie dzieje????????moze ma depresje??????dzisiaj to już płakałam z tego wszystkiego.:-(

milego dnia.

as-co za facet:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
takich ludzi to tylko zabic:wściekła/y:

luna-dużo zdrowka dla wikusi.:tak:oby Ci sie bardziej nie rozchorowała.
oj ja tez tak mialam z krystianem jak mi poszedl do przedszkola.caly czas chorował.tydzien w przedszkolu a dwa tygodnie w domu.

malinka-kochana a antoniemu to dzien z noca sie chyba pomylil???:sorry:
mam nadzieje ze już dzis bedzie spała cala noc.

madeuska-kochana pisz do nas jak najczesciej.:tak:
brakuje nam tu Ciebie.:-(

anaconda-ta nasza slużba zdrowia...........szkoda słów.

dowikla-ja też na obiad mam dzis rybke

iwicik-widze ze i ty rano skrobałas szyby w samochodzie.
masakra jakaś

witam nowe mamusie!!!

Ostatnia edycja:
Lidka biegnij do apteki i coś na nerwy kup a zobaczysz ze wszystko co złe minie, wcale się nie dziwię że ci nerwy puszczają, siedzisz wiecznie z dziećmi w domu to i szału dostajesz :tak::tak::tak:
Ja też tak mam ale u mnie terapią wstrząsową jest praca we Włoszech, tam nabieram do wszystkiego dystansu, ładuję akumulatory a potem czuję się wspaniale jak wracam. Tobie odmiany trzeba i niczego innego albo leku na wyciszenie nerwów :tak::tak::tak::tak:

icon1.gif
Odp: Mamuśki z Rzeszowa i okolic
hej laski

ja wczoraj juz nie dałam rady wejsc na kompa wiec nic nie pisalam mała mi nie dala nic zrobic:-D:-Dbyłam wczoraj z dziecmi w cyrku ale sie usmiałam:-D:-D:-Djeszcze klaun sobie mnie upodobał bo wszystko do mnie sie zwracał:-D:-D:-Dnawet dziecko moje za to dostało balona:-D:-D:-Dale troche zmarzłam w tym cyrku:tak::tak::tak:
a dzisiaj jak zobaczyłam ze z rana musze skrobac szyby to myslałam ze w innej epoce sie obudzilam no szok normalnie poczatek pazdziernika a ja musze szyby skrobac:szok::szok:

poczytałam was no i widze nowe mamy wiec je witam serdecznie

AS NORMALNIE TEN FACET TO JAKIS PARAPET dobrze ze mu nagadałaś:tak::tak::tak: i nie dziwie sie ze nerwy ci pusciły:tak::tak::tak:

niestety LENA sie drze i musze spadac jeszcze obiad musze ugotowac ooo matko:szok::szok:a to juz po drugiej a ja mam o 16 jechac do rzeszowa na usg bioderek z lenka chyba nie zdąze:szok::szok::szok:nara spadam
parapet:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nie moge Iwcik padam na kolana;-):-D:-D:-D:-D

ty sie dziwisz ze szyby musisz skrobac a ja sie dziwie ze u nas jeszcze snieg nie padał:-D:-D:-D
ale pewnie juz niedlugo spadnie:sorry:

co do pizzy mmmmmmmmm babki a ja nie moge a tak bym sobie zjadła ze :szok::szok::szok::szok:
ta biedronkowa naprawde super:tak::tak::tak:
tez ja uwielbiam:tak::tak:

no i mala sie obudzila
jakies takie ma wyczucie chwili jak mama na bb to ona wtedy sie budzi:sorry::rofl2:
chalupka sprzatnieta obiadek gotowy wlasnie czarek wcina
jak zje to z ciocia pojdzie obie na spacer do babci
a mnie znow leb zaczyna cmic:cool:
ale dam malej jesc i wyniose ja na balkon na chwile i sama troche swiezego powietrza zarzyje;-):tak::tak:

dziopki ja juz nie wiem jak mam ja ubierac kurcze
ona cała jest w potówkach a ma na sobie cieniutki kaftanik i spiochy
najgorzej pod szyja i w zgieciach łokci
a nie chce jej za cienko ubrac bo ma katar i kaszelek:baffled:
i co mi pradzicie:eek:

Dowikla gratki dla synka za dwie piateczki:tak::tak::tak::tak:

lidka a moze przesilenie jesienne? kochana tulam na nerwa mocniutko :-)

Ostatnia edycja:
Jednak poszłam do przychodni zapytać o której mam dzwonić żeby mnie przyjęto i czy jak o godz.6 zadzwonię to będzie jakaś szansa, więc miłe panie recepcjonistki od razu znalazły dla mnie jakiś numerek :angry::angry::angry::angry::angry:
No i jutro z rana mam badania zrobić i mam nadzieję że po niedzieli wreszcie się dowiem co mi jest :angry::angry::angry::angry:
Lunka mi też smakuje biedronkowa pizza i też dokładam do niej trochę sera i trochę wędlinki :tak::tak::tak::tak::-p:-p:-p
A Ty kochana ich tam rygory i dobrej roboty nauczysz, o poszanowaniu pacjenta i jego praw już nie wspomnę :-D:-D:-DBrawo kochana!

A jutro połowa z nas poleci do biedronki po pizze:-p:-p

I wiecie, ze jeszcze tych ziemniaków nie obrałam? Mężowy wróci z pracy i co? :-D No nie powiem co się rymuje:-D:-D:-D:-p:-D:-D:-D

A i przypomniało mi się co miałam wcześniej napisać. W przyszłym tygodniu ide do pracy. Co prawda umowa zlecenie, robota dorywcza, ciężka i z mężem to się będziemy mijać w zakładowych drzwiach, no ale cóż...życie... I tak sie ciesze, na buty zimowe zarobię, hehe, albo i nie:-pciekawe jak będa płacić w tym roku...

Lidka, znajdź trochę czasu dla siebie, ale tylko dla siebie. Tak żebyś mogła być przez godzinkę sama - bez dzieci, męża. Musisz się oderwać po prostu. :tak:
Ja w wakacje tak miałam, a kiedy już miałam wszystkiego dość, to jak tylko mąż wchodził po pracy do domu to ja buty zakładałam, zabierałam mu dokumenty od samochodu, kluczyki i wiooo :-D A on już nawet nie pytał, wiedział o co chodzi :-D:-D:-D I wystarczyło mi że godzinkę pospacerowałam po parku, czy nawet po sklepie i było lepiej. :tak:

reklama
Narozrabiałam...:rofl2::rofl2::rofl2:Była u mnie policja :szok::szok::szok::rofl2::rofl2::rofl2:
A wiecie w jakiej sprawie?
W sprawie tego zajścia środowego w autobusie.
Okazało się ,że w tym autobusie siedział syn jakiegoś policjanta (podejrzewam,że nawet naszego komendanta) i co?
I musiał coś widocznie w domu powiedzieć .
Powiedzieli mi,że mogę z psem jeździć tym autobusem ,bo to pies do opieki nad dzieckiem i wystarczy mu kamizelka ,że psy w pracy w kagańcach nie mają obowiązku chodzić (przynajmniej na naszym terenie).
Powiedzieli również,że on więcej się czepiał nie będzie ,a jak będzie to żeby powołać się na komendanta i on mu odpowiednie zaświadczenie wystawi. :szok::szok::szok::szok::eek::eek::eek::eek::eek::eek: Ale numer !!!!!
Nie mogę w to uwierzyć :szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

Do góry