reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kurde napisałam posta i mi ekran się wyłączył :crazy:

To tak :-)
Lidka wyjdź z domu choćby do sklepu, codziennie jak M wróci z domu :tak: humor się poprawi zobaczysz :-)
Natali może to materiał, proszek albo płyn do płukania :confused: musisz zgadywać :tak:
As Kochana i bardzo dobrze że tak wyszło :-) teraz facet nie podskoczy :tak:
No to teraz wszystkie do pierdonki po pizze :-D i wystarczy coś napisać :-)

No i w domku. Spacerek mega zaliczony :-D najpierw zakupy, potem do ciotki potem do kiosku i godzinkę temu do domu weszłam :tak: Kuba teraz się bawi, a mama ogląda chirurgów i pije capuccino :-D jakoś mi się zachciało :tak: zjedliśmy pierożki oczywiście z pierdonki i teraz odpoczywamy :-D Kuba mi dzisiaj nie spał wcale :sorry: ciekawe jak wieczorem z nim wytrzymam :sorry: idę odpoczywać zajrzę potem :-)

reklama
Narozrabiałam...:rofl2::rofl2::rofl2:Była u mnie policja :szok::szok::szok::rofl2::rofl2::rofl2:
A wiecie w jakiej sprawie?
W sprawie tego zajścia środowego w autobusie.
Okazało się ,że w tym autobusie siedział syn jakiegoś policjanta (podejrzewam,że nawet naszego komendanta) i co?
I musiał coś widocznie w domu powiedzieć .
Powiedzieli mi,że mogę z psem jeździć tym autobusem ,bo to pies do opieki nad dzieckiem i wystarczy mu kamizelka ,że psy w pracy w kagańcach nie mają obowiązku chodzić (przynajmniej na naszym terenie).
Powiedzieli również,że on więcej się czepiał nie będzie ,a jak będzie to żeby powołać się na komendanta i on mu odpowiednie zaświadczenie wystawi. :szok::szok::szok::szok::eek::eek::eek::eek::eek::eek: Ale numer !!!!!
Nie mogę w to uwierzyć :szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
no proszę i oliwa sprawiedliwa:tak::tak::tak:

witojcie
byla u mnie polozna
kurcze chyba pol godz siedziala mala ogladala
poopowiadala nagadala sie i poszla
ale fajna babeczka taka bardzo sympatyczna:tak:
mala fajnie sobie zasnela na balkonie polezala w wozeczku
pojutrze na spacerek pojdziemy:tak::tak:
akurat fajna pogoda na dworze
ciocia wziela czarka do babci po obiedzie i pewnie wroca wieczorem:sorry:
najwyzej darka wysle po mlodego;-):tak:
tym czasem ja sobie na bb posiedze
a co chwila dechu mi sie nalezy;-)

dziopki nie wiecie ile sie czeka na pieniadze z ubezpieczenia
powiedzieli nam ze w przeciagu tyg powinnismy dostac ale ni mo:sorry:

Natali pogoda ma się zepsuć więc korzystaj ze spacerku :-D a z ubezpieczenia szybko wypłacają powinnaś dostać na przyszły tydzień jak powiedzieli :tak:

No a mi Kuba zaczyna marudzić :eek:

Fajnie, zasnął mi na podłodze jak się bawił :-D niech się zdrzemnie godzinkę, szybciej wieczorem mi zaśnie :-)
Agnieszka. Moją inspiracją jest świat - babyPrzyKawie a tu o mojej siostrze ;-):-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Natali może to materiał, proszek albo płyn do płukania :confused: musisz zgadywać :tak:
juz wiem, potówka:tak::tak::tak:
no i dzis kapiel w krochmalu:tak:
Natali pogoda ma się zepsuć więc korzystaj ze spacerku :-D a z ubezpieczenia szybko wypłacają powinnaś dostać na przyszły tydzień jak powiedzieli :tak:

No a mi Kuba zaczyna marudzić :eek:

Fajnie, zasnął mi na podłodze jak się bawił :-D niech się zdrzemnie godzinkę, szybciej wieczorem mi zaśnie :-)
Agnieszka. Moją inspiracją jest świat - babyPrzyKawie a tu o mojej siostrze ;-):-D
ło matko ależ masz zdolna siostre:szok::szok:
ino pogratulowac:tak::tak:
te motyle przesliczne:tak:

Natali ona zawsze ładnie rysowała :tak: ja też umiem ale z czegoś, tak sama z głowy to mi ciężko :tak: ona uwielbia malować na karkach a ja na ścianach :-D
Ja Kubę kąpałam w oilatum jak był mały :-D i to mu pomagało na szczęście :-)

Scenka z życia rodzinnego.
Poszłam z małym do sklepu
Kuba chciał jakąś gazetę.
Odpowiadam nie kupię .:no:
Kuba : aczemu?
To nie mam pieniędzy .
A Kuba po chwili refleksji na cały sklep.
No tak.tata bogaty a mama biedna.
I gdzie tu sprawiedliwość ?:szok:
Padłam na ladę i zasłoniłam się tą gazetą :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

As tekst dobry :tak::-D

Witam wieczorem :tak: a co tu tak pusto :szok: jeszcze daje głowę że Bubka zajrzy :-) ja zaraz się z Kubą kładziemy bo coś padam :sorry: Kuba jak mi padł na podłodze to spał z godzinkę i go obudzić nie mogłam :-D na szczęście jak się wykąpał i zjadł to się rozbudził i teraz nie chce iść spać :tak: ale jak się położy to mam nadzieję że szybko zaśnie bo mama zmęczona a jutro chcę posprzątać u niego w pokoiku na picuś galncuś :-D idę coś amknąć i się kładę :-) do jutra Dziewuszki :-D a tu na uśmiech na noc :-D:-D:-D

Facet spędza miłe chwile u kochanki. Nagle do domu wraca mąż. Kochanka szybko bierze worek ze śmieciami, daje stojącemu w drzwiach mężowi i mówi:
- Kochanie, proszę wynieś śmieci.
Kochanek w tym czasie wymknął się niepostrzeżenie i idąc w drodze do domu myśli o swojej kochance w samych superlatywach:
- Jaka ta moja kochanka jest inteligentna, sprytna i ma refleks.
Wchodzi do domu, a tu żona daje mu worek ze śmieciami i mówi:
- Kochanie, proszę wynieś te śmieci.
Facet bierze worek i mruczy do siebie pod nosem:
- A to zołza. Cały dzień w domu siedzi i nawet śmieci nie może wynieść.

ellooo

Melduje ze po weeekendzie sie poprawie :)
U nas chyba juz po calym zamieszaniu z remontem wiec bede miala wiecej czasu
Wczoraj poczytalam ale dzis za to nic a nic sorki
Padam na twarz wiec sie zbieram do wyrka
Dobranoc

Witam dziewczyny
Wczoraj zaraz jak P wrócił zjedliśy obiad biegiem o na pogotowie z młodą pojechaliśy. Przed 18 zaczełą mi płakać, ze ją strasznie uszko boli, trzyma się za nie i płacze, ze nie zniesie tego. Noale co, laryngolog o tej godzinie nie dyżuruje w szpitalu, wiadomo. Babka ja osłuchała, zbadała, nawypisywała recept i do domu. A w drodze do domu młod akazała nam śpiewac jakie światła mijamy po drodze. Sama spiewała najgłośniej.Ja nie rozumiem tych lekarzy. Pyta jaki antybiotyki dostała, no to mówię i jaki problem był z podaniem zawiesiny tej paskudnej, że na zastrzyki przeszliśy. przeszliśmy. Pyta czy mam krople do nosa, no to mówię, że mam Nasiwin i robione. Mówi-oooo, robione, sa bardzo dobre.
I co? I zapisała kolejną zawiesine paskudną jako antybiotyk ( nie wiem, czy nie za szybko, no bo bez przesady- trzy antybiotyki w przeciągu mieisąca??? ) i jeszcze jedne krople do nosa:eek::eek::eek:
Wykupiłam tylko ten antybiotyk, bo 13 może isę okazac , ze jednak będzie potrzebny no i krople do ucha. I okazało ise z e mam takei w domu-kuźwa- gdybym wiedział, ze można je dziecku podawać:wściekła/y:
Dziś młoda kiepsko wygląda, skoro samam mówi, ze jest chora, to kiepsciutko, chrype ma, katar słysze, ale mniejszy, no i ucho mówi, z etylko odrobinkę boli. Ale oczka to takie szparki tylko :-(
No i dostałam skierowanie do laryngologa. Ale najbliżej to mamy w szpitalu-brrrrr-myśłicie, ze to konieczne? J ajak słyszę ucho to już isę boję, al ejak ma iść do nich, to aż mnie wstrzącha. Czekac do poniedziału?
To się wygadałam. Chciało sie komuś o czytać???

As-Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy:tak:
A Kubus chyba Ci już drugi raz takim tekstem rzucił, co? Mały mądrala. Niech sie wstawi u ojca za matką:-D

Natali ubezpieczenie bardzo szybko wypłaca. U nas trwało to 3 dni

ona uwielbia malować na karkach a ja na ścianach :-D
Boże co za rodzina:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Facet spędza miłe chwile u kochanki. Nagle do domu wraca mąż. Kochanka szybko bierze worek ze śmieciami, daje stojącemu w drzwiach mężowi i mówi:
- Kochanie, proszę wynieś śmieci.
Kochanek w tym czasie wymknął się niepostrzeżenie i idąc w drodze do domu myśli o swojej kochance w samych superlatywach:
- Jaka ta moja kochanka jest inteligentna, sprytna i ma refleks.
Wchodzi do domu, a tu żona daje mu worek ze śmieciami i mówi:
- Kochanie, proszę wynieś te śmieci.
Facet bierze worek i mruczy do siebie pod nosem:
- A to zołza. Cały dzień w domu siedzi i nawet śmieci nie może wynieść.
Dobre. mÓj jak wraca z pracy myśłi tak samo, bo ja za chiny śmieci nie wyrzucę:rofl2:

Aniu trzymamy za słowo. No i foteczki-wiesz:tak:

reklama
hej laski

pojechalam z lenka wczporaj do lekarza na 16.50 i cholera jasna nie było go 30km jechałam na darmo przepisala mnie na nastepny tydzien :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mogły by chociaz zadzwonic i uprzedzic :wściekła/y::wściekła/y:
maksiu juz w szkole lenka spi wiec korzystam :-D cholera zimno jak szlak u mnie -3 i chyba ide zapalic bo strach tej malocie pampka przebrac bo zamarznie jej ta dupeczka:eek::eek::eek:kurcze chyba idzie zima:rofl2::rofl2::rofl2:meza nie mam dzisiaj wiec pewnie wybiore sie gdzie na ploty bo nie bede tak siedziec w domu:-):-):-)

AS to ci policja niespodzianke zrobiła mnie tez odwiedzili dwa razy:-D:-D:-Dale u mnie bo był jakis przekret z allegro przesłuchanie musieli zrobic a ja i tak nic nie pamietalam za duzo kupuje przez allegro :-):-):-):-)
a Kuba widze ze ma teksty dobre:-D:-D:-D no i mamusia czemu ty jestes biedna a tatuś bogaty?????????????:-D:-D:-D:-D:-D

Dowikla to twoj pierwszoklasista taki niegrzeczny w szkole:szok::szok::szok:

Natali nie gadaj o sniegu bo mnie przeraza wizja zasypanych drog najgorsze to odwalanie do drogi:wściekła/y::wściekła/y:

Beata zdolna ta twoja siostra:tak::tak::tak:motyle po prostu piekne, :tak::tak::tak:

Luna zdróweczka kurcze z uchem nie ma żartów :-:)-:)-(ale trzeci antybiotyk w ciagu miesiaca :eek::eek:

Do góry