reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jednak poszłam do przychodni zapytać o której mam dzwonić żeby mnie przyjęto i czy jak o godz.6 zadzwonię to będzie jakaś szansa, więc miłe panie recepcjonistki od razu znalazły dla mnie jakiś numerek :angry::angry::angry::angry::angry:
No i jutro z rana mam badania zrobić i mam nadzieję że po niedzieli wreszcie się dowiem co mi jest :angry::angry::angry::angry:
Lunka mi też smakuje biedronkowa pizza i też dokładam do niej trochę sera i trochę wędlinki :tak::tak::tak::tak::-p:-p:-p

reklama
icon1.gif
Odp: Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej laski

ja wczoraj juz nie dałam rady wejsc na kompa wiec nic nie pisalam mała mi nie dala nic zrobic:-D:-Dbyłam wczoraj z dziecmi w cyrku ale sie usmiałam:-D:-D:-Djeszcze klaun sobie mnie upodobał bo wszystko do mnie sie zwracał:-D:-D:-Dnawet dziecko moje za to dostało balona:-D:-D:-Dale troche zmarzłam w tym cyrku:tak::tak::tak:
a dzisiaj jak zobaczyłam ze z rana musze skrobac szyby to myslałam ze w innej epoce sie obudzilam no szok normalnie poczatek pazdziernika a ja musze szyby skrobac:szok::szok:

poczytałam was no i widze nowe mamy wiec je witam serdecznie

AS NORMALNIE TEN FACET TO JAKIS PARAPET dobrze ze mu nagadałaś:tak::tak::tak: i nie dziwie sie ze nerwy ci pusciły:tak::tak::tak:

niestety LENA sie drze i musze spadac jeszcze obiad musze ugotowac ooo matko:szok::szok:a to juz po drugiej a ja mam o 16 jechac do rzeszowa na usg bioderek z lenka chyba nie zdąze:szok::szok::szok:nara spadam

Witam
ja dopiero teraz bo tak jakos od rana mi zeszlo;-)Rano byl szwagier na kace a pozniej sasaidaka no i tzreba bylo sie zbierac do przedszkola z mlodymi:tak::tak:Odebralam Dominika ze szkoly i Jego kolege bo wczoraj sie umowili ze bawia sie u nas w domu:tak::tak::tak:Po drodze jakies zakupki i wyladowalam przy laptopie z capucinko hehe;-):-)Drugim juz dzisiaj ze dodam:tak::tak:
Dominik w szkole byl oczywiscier niegrzeczny i Pani nawet chciala Jemu uwage wpsisac do dzienniczka:szok:Ale jakism cudem jemu nei wpisala:no:Pytalam sie Go co robil to stwierdzil ze nie pamieta bo to bylo dawno:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nosz cholera ja juz z Nim nie wyrabiam:no::wściekła/y:Jak bedzie sie tak dalej zachowywal to zostanie zaweiszony w treningach:no::no::no:
Na obiad planuje usmazyc pange,do tego ziemniory i jakas surowa:tak::tak:

MALINUS
Wspolczuje nocki:no:Oj nie dziwne ze jestes niewyspana:no:Ciekawe co temu malemu gadowi bylo
A spodnie to kupilam takie jakby dresowce rozowe:tak:Podobaly mi sie inne ale nie bylo Ich rozmiaru:no:No ale tatus dostal misje zeby pokupowac cos w UK to przywiezie:tak::tak::tak:

ANACONDZIA
No taka jest nasza sluzba zdrowia:wściekła/y::no:Szkoda gadac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No ale o tyle dobrze ze zapisaly Cie na jutro:tak:
A pizze to bym sobie zjadla mniam:tak::tak::tak:

No i wotam nowa mamusie

czesc mamuski!!

wtam czwartkowo.:-)
moje dzieci po obiedzie spia,m w pracy krystiana przywiozlam ze szkoły i teraz sie bawi a ja zasiadłam przed bb.rano jak odwoziłam krystiana do szkoły to szyby skrobalam,:eek::szok::szok:chyba był przymrozek-nie da sie ukryc zima sie zbliza.:-(
a ja sie musze wam pożalic:-:)-(........
nie mam pojecia co sie ze mna dzieje,jestem smutna,niczym sie nie ciesze,caly czas mi sie wydaje ze jestem zła mama.:-(dochodze do wniosku ze nie cieszy mnie macierzynstwo,moje złosci wyładowuje na m (a ja wiem ze on chce dla mnie jak najlepiej)krzycze na krystiana nie wiem co mi sie dzieje????????moze ma depresje??????dzisiaj to już płakałam z tego wszystkiego.:-(

milego dnia.

as-co za facet:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
takich ludzi to tylko zabic:wściekła/y:

luna-dużo zdrowka dla wikusi.:tak:oby Ci sie bardziej nie rozchorowała.
oj ja tez tak mialam z krystianem jak mi poszedl do przedszkola.caly czas chorował.tydzien w przedszkolu a dwa tygodnie w domu.

malinka-kochana a antoniemu to dzien z noca sie chyba pomylil???:sorry:
mam nadzieje ze już dzis bedzie spała cala noc.

madeuska-kochana pisz do nas jak najczesciej.:tak:
brakuje nam tu Ciebie.:-(

anaconda-ta nasza slużba zdrowia...........szkoda słów.

dowikla-ja też na obiad mam dzis rybke

iwicik-widze ze i ty rano skrobałas szyby w samochodzie.
masakra jakaś

witam nowe mamusie!!!

Ostatnia edycja:
Lidka biegnij do apteki i coś na nerwy kup a zobaczysz ze wszystko co złe minie, wcale się nie dziwię że ci nerwy puszczają, siedzisz wiecznie z dziećmi w domu to i szału dostajesz :tak::tak::tak:
Ja też tak mam ale u mnie terapią wstrząsową jest praca we Włoszech, tam nabieram do wszystkiego dystansu, ładuję akumulatory a potem czuję się wspaniale jak wracam. Tobie odmiany trzeba i niczego innego albo leku na wyciszenie nerwów :tak::tak::tak::tak:

icon1.gif
Odp: Mamuśki z Rzeszowa i okolic
hej laski

ja wczoraj juz nie dałam rady wejsc na kompa wiec nic nie pisalam mała mi nie dala nic zrobic:-D:-Dbyłam wczoraj z dziecmi w cyrku ale sie usmiałam:-D:-D:-Djeszcze klaun sobie mnie upodobał bo wszystko do mnie sie zwracał:-D:-D:-Dnawet dziecko moje za to dostało balona:-D:-D:-Dale troche zmarzłam w tym cyrku:tak::tak::tak:
a dzisiaj jak zobaczyłam ze z rana musze skrobac szyby to myslałam ze w innej epoce sie obudzilam no szok normalnie poczatek pazdziernika a ja musze szyby skrobac:szok::szok:

poczytałam was no i widze nowe mamy wiec je witam serdecznie

AS NORMALNIE TEN FACET TO JAKIS PARAPET dobrze ze mu nagadałaś:tak::tak::tak: i nie dziwie sie ze nerwy ci pusciły:tak::tak::tak:

niestety LENA sie drze i musze spadac jeszcze obiad musze ugotowac ooo matko:szok::szok:a to juz po drugiej a ja mam o 16 jechac do rzeszowa na usg bioderek z lenka chyba nie zdąze:szok::szok::szok:nara spadam
parapet:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nie moge Iwcik padam na kolana;-):-D:-D:-D:-D

ty sie dziwisz ze szyby musisz skrobac a ja sie dziwie ze u nas jeszcze snieg nie padał:-D:-D:-D
ale pewnie juz niedlugo spadnie:sorry:

co do pizzy mmmmmmmmm babki a ja nie moge a tak bym sobie zjadła ze :szok::szok::szok::szok:
ta biedronkowa naprawde super:tak::tak::tak:
tez ja uwielbiam:tak::tak:

no i mala sie obudzila
jakies takie ma wyczucie chwili jak mama na bb to ona wtedy sie budzi:sorry::rofl2:
chalupka sprzatnieta obiadek gotowy wlasnie czarek wcina
jak zje to z ciocia pojdzie obie na spacer do babci
a mnie znow leb zaczyna cmic:cool:
ale dam malej jesc i wyniose ja na balkon na chwile i sama troche swiezego powietrza zarzyje;-):tak::tak:

dziopki ja juz nie wiem jak mam ja ubierac kurcze
ona cała jest w potówkach a ma na sobie cieniutki kaftanik i spiochy
najgorzej pod szyja i w zgieciach łokci
a nie chce jej za cienko ubrac bo ma katar i kaszelek:baffled:
i co mi pradzicie:eek:

Dowikla gratki dla synka za dwie piateczki:tak::tak::tak::tak:

lidka a moze przesilenie jesienne? kochana tulam na nerwa mocniutko :-)

Ostatnia edycja:
Jednak poszłam do przychodni zapytać o której mam dzwonić żeby mnie przyjęto i czy jak o godz.6 zadzwonię to będzie jakaś szansa, więc miłe panie recepcjonistki od razu znalazły dla mnie jakiś numerek :angry::angry::angry::angry::angry:
No i jutro z rana mam badania zrobić i mam nadzieję że po niedzieli wreszcie się dowiem co mi jest :angry::angry::angry::angry:
Lunka mi też smakuje biedronkowa pizza i też dokładam do niej trochę sera i trochę wędlinki :tak::tak::tak::tak::-p:-p:-p
A Ty kochana ich tam rygory i dobrej roboty nauczysz, o poszanowaniu pacjenta i jego praw już nie wspomnę :-D:-D:-DBrawo kochana!

A jutro połowa z nas poleci do biedronki po pizze:-p:-p

I wiecie, ze jeszcze tych ziemniaków nie obrałam? Mężowy wróci z pracy i co? :-D No nie powiem co się rymuje:-D:-D:-D:-p:-D:-D:-D

A i przypomniało mi się co miałam wcześniej napisać. W przyszłym tygodniu ide do pracy. Co prawda umowa zlecenie, robota dorywcza, ciężka i z mężem to się będziemy mijać w zakładowych drzwiach, no ale cóż...życie... I tak sie ciesze, na buty zimowe zarobię, hehe, albo i nie:-pciekawe jak będa płacić w tym roku...

Lidka, znajdź trochę czasu dla siebie, ale tylko dla siebie. Tak żebyś mogła być przez godzinkę sama - bez dzieci, męża. Musisz się oderwać po prostu. :tak:
Ja w wakacje tak miałam, a kiedy już miałam wszystkiego dość, to jak tylko mąż wchodził po pracy do domu to ja buty zakładałam, zabierałam mu dokumenty od samochodu, kluczyki i wiooo :-D A on już nawet nie pytał, wiedział o co chodzi :-D:-D:-D I wystarczyło mi że godzinkę pospacerowałam po parku, czy nawet po sklepie i było lepiej. :tak:

reklama
Narozrabiałam...:rofl2::rofl2::rofl2:Była u mnie policja :szok::szok::szok::rofl2::rofl2::rofl2:
A wiecie w jakiej sprawie?
W sprawie tego zajścia środowego w autobusie.
Okazało się ,że w tym autobusie siedział syn jakiegoś policjanta (podejrzewam,że nawet naszego komendanta) i co?
I musiał coś widocznie w domu powiedzieć .
Powiedzieli mi,że mogę z psem jeździć tym autobusem ,bo to pies do opieki nad dzieckiem i wystarczy mu kamizelka ,że psy w pracy w kagańcach nie mają obowiązku chodzić (przynajmniej na naszym terenie).
Powiedzieli również,że on więcej się czepiał nie będzie ,a jak będzie to żeby powołać się na komendanta i on mu odpowiednie zaświadczenie wystawi. :szok::szok::szok::szok::eek::eek::eek::eek::eek::eek: Ale numer !!!!!
Nie mogę w to uwierzyć :szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

Do góry