reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wiecie co?! Szlak mnie trafia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzwoniłam po godz.8 do lekarza rodzinnego i co? I oczywiście już numerków nie ma na cały dzień a lekarek jest 5 - to przecież paranoja, noż kur.. mać to mam umrzeć przed przychodnią bo mnie przyjąć nie chcą :angry::angry::angry::angry::angry:
masakra jakaś, słów brak. A co będzi epóźniej jak się choroby na dobre zaczną???

Fajnie się Was czyta :)) kurcze że wcześniej Was nie znalazłam, ja jestem mamą Dominika 6 lat i Jagny 2 lata i 5 miesięcy:)) muszę poznać możliwości tej strony i (chociaż będzie to bardzo trudne) troszeczkę Was na początek:)) pozdrawiam z zimnego kędzierzyna-koźla:)) DZIĘKUJĘ ZA CIEPŁE SŁOWA!!
hehehe, czytaj i pisz. wdrażaj sie, tylko uważaj, bo uzależniamy:-D

Bo w dobie kryzysu choroby trzeba planować na pół roku do przodu :-p:-p:-p:-p:-p
:-)

Lunka o mamo co ty kochana na bezsenność cierpisz?????????????????????????????? i co zwrócą ci to czesne????czy zostawiasz już sobie na następny m-c???kochana nmasz dobrą pediatrę????bo wiesz moja Julka jak tak chorowała to pediatra nam dawała takie granulki homeopatyczne...wiem że je się dawało w jakimś tam odstępie i Julke to trzymało i jakoś nie chorowała :tak::tak::tak:zapytaj jej o coś takiego:tak::tak::tak:albo w sklepie z homeopatia :tak::tak::tak:no i nie ma przebacz pampka zakładaj:tak::tak:
na bezsenną noc byłam skazana:-D
Dzwoniłam do przedszkola, niestety nie moga zwrócic kasy. Zostanie na przyszły miesiąc, kurcze, tylko akurat w tym mies nie bardzo mnei an to stać. a Piciu to mi chyba uszy poobrywa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
WIesz co, myśłę, ze pediatrę mamy dobrą, przynajmniej najlepszą z okolicznych tutaj.
Zadała małej taką terapię
tran 2xdziennie + rutinacea d tyg po 5ml, 2 tyg przerwy i tak w kólko 3 razy. Zobaczymy, jak nie będzie pomagać, to bede pisac do was o pomoc i rady.

Coś miałam kurcze napisac i zapomnialam, ech...ta niezawodna pamięć...:-D:-D:-D

reklama
hej
bylam dzisiaj w urzedzie zalatwic rodzinne, potem wpadłam do lidla po pączka i przypomniało mi się że dziś nowe promocje.,. ładne koszulki sa na 86/92 chłopięce i ddzewczęce- dziewczęce sa też z golfem.
Taniutko, bo 8zł jedna, znaczy sie 3pak za 24,99 ;-) kurteczki zimowe też są, może którąś zainteresują;-)

kurcze jakos nie potrafię się wbić do Was spowrotem, podczytuje podczytuje ale z odpisaniem ciężko:baffled:

Oj widzę że się lenistwo szerzy :-D:-D:-D ja do sklepu nie poszłam bo jakoś jeszcze siedzę :-p pójdę jak Kuba wstanie od razu o ciotkę zahaczę :tak: ja się cieszę że my zdrowi jesteśmy jak na razie i oby tak zostało :tak: zauważyłam że Kubie pomaga vibovit :tak: dostaje ze 3-4 saszetki na tydzień tylko on to je na sucho i zdrowy :tak: ostatnio katar miał - jeden dzień i mu przeszło jak ręką odjął :tak:
Malina ja będę iść do woja do roboty na przyszły rok :tak: chyba że mi odbiję i na policję pójdę :-p to się zobaczy za rok tylko ja chce tutaj do żagania ale nie wiem czy tutaj przyjmują :sorry:
Anaconda taka to nasza służba zdrowia walnięta :crazy:
Idę pizze wstawić do piekarnika i na dzisiaj koniec roboty :-D poszłam na łatwiznę z obiadem dzisiaj :-p

As chciałabym tak twojego psa z ta torbą w pysku spotkać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Meduska widziałam w tv tą promocje na ubranka dla dzieci śliczne ale ja mam do lidla daaallllleeeekkkoooo i czasu zawsze brak :eek:a ty kochana pzygotowujesz sie do urodznek słodziaka ???to już tuż tuż:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:jejku pamietam jak miałaś pietra a tu tym czasem z partyzanta posta napisałaś i rano info było że Max jest z nami :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:jak tan czas leci:szok::szok::szok::szok:kochana a jak mężowy na swoim interesie wychodzi?????
Beatka ja bym do żagania do jednostki też poszła:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-pMarcina bym spotkała:-p:-p:-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:oj by mi chłop dał jak by to poczytał :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ja bym mogła w wojsku pracować :tak::tak::tak::tak::tak::tak: oj tak wydawać rozkazy te mundury musztry..poligony ..namioty :tak::tak::tak::tak:coś dla mnie :tak::tak::tak:i tyle chhłopa obok :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Antek cholera mała ścianę w pokoju mi kredką niebieską wymalował w tej chwili i to kurcze siedząc na jednym fotelu ze ,mną :wściekła/y:

hej
bylam dzisiaj w urzedzie zalatwic rodzinne, potem wpadłam do lidla po pączka i przypomniało mi się że dziś nowe promocje.,. ładne koszulki sa na 86/92 chłopięce i ddzewczęce- dziewczęce sa też z golfem.
Taniutko, bo 8zł jedna, znaczy sie 3pak za 24,99 ;-) kurteczki zimowe też są, może którąś zainteresują;-)

kurcze jakos nie potrafię się wbić do Was spowrotem, podczytuje podczytuje ale z odpisaniem ciężko:baffled:
Kurcze, mam pecha. a Ty sie nie tłumacz tylko pisz, co na obiad, co do roboty, jak Ci życie płynie, o snach erotycznych możesz mi poopowiadać, bo tylko posłuchac mi pozostało:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Oj widzę że się lenistwo szerzy :-D:-D:-D ja do sklepu nie poszłam bo jakoś jeszcze siedzę :-p pójdę jak Kuba wstanie od razu o ciotkę zahaczę :tak: ja się cieszę że my zdrowi jesteśmy jak na razie i oby tak zostało :tak: zauważyłam że Kubie pomaga vibovit :tak: dostaje ze 3-4 saszetki na tydzień tylko on to je na sucho i zdrowy :tak: ostatnio katar miał - jeden dzień i mu przeszło jak ręką odjął :tak:
Malina ja będę iść do woja do roboty na przyszły rok :tak: chyba że mi odbiję i na policję pójdę :-p to się zobaczy za rok tylko ja chce tutaj do żagania ale nie wiem czy tutaj przyjmują :sorry:
Idę pizze wstawić do piekarnika i na dzisiaj koniec roboty :-D poszłam na łatwiznę z obiadem dzisiaj :-p
Ech, zazdroszczę Ci troszku tego wojska. Marzyło mi isę iść do szkoły, i nawet już byłam w drodze, ale Piotr sięnie zgodził. Tzn byliśmy ze sobą już 3 lata chyba, strasznie zakochani, mięliśmy za sobą jego wojsko i okropną rozłąkę, i nie mięliśmy siły na kolejną. Albo chęci-no co ja bym w tym momencie fascynacji seksem zrobiła bez niego???:-D:-D:-D:-D:-D
A poważnie, to mi trochę szkoda.
Pizza-ja tez chce, kurcze, szkoda, ze mam obiad na 3 dni, bo mnie ochota naszła. Chciaz na jakieś tanie cos z biedronki- a swoją drogą to dobre maja te kilogramowe. Dorzucam ciut wędliny, "ciut" sera- bo go kochom:-D:-D:-D i musi być zawsze za dużo.

Matko, nic jeszcze nei mam zrobione, jak mucha w smole. Wczoraj tyle porobiłąm, ze dziś mam tak mało, ze nie chce mi się za to zabrać:eek:

ja bym mogła w wojsku pracować :tak::tak::tak::tak::tak::tak: oj tak wydawać rozkazy te mundury musztry..poligony ..namioty :tak::tak::tak::tak:coś dla mnie :tak::tak::tak:i tyle chhłopa obok :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Malina pięknie to ujęłaś:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny, znalazłam fajny pomarańczowy dwustronny kombinezon jednoczęściowy , taki na zimę z kapturkiem. Tak międzu 18 a 24 miesiące. Nie przyda się którejść? Będę miałą całą wolną półkę w szafie! Która chce?za kawe ze smietanką i kwita

Ostatnia edycja:
Witam ...zła jak osa i wku....na na maxa.

Wkurzyłam się na maxa dziś jak jechałam do fundacji :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kupiłam Nilkowi kamizelkę i dałam napis Fundacja pomocna ręka a z drugiej strony teraz pracuję.

Wchodzę z psem do autobusu a facet o kaganiec się czepia.
To ja grzebię w torbie i szukam ,a ten mnie z autobusu wyrzuca :szok::szok::szok::szok:
Tłumaczę facetowi,że się spieszę do fundacji ,bo dzieciaki na terapię czekają.
A ten do mnie z tekstem.
No i właśnie dlatego założy pani temu psu kaganiec ,bo nie wiadomo z kim pracuje i nie wiadomo jak się zachowuje. :szok::szok::szok:

A mnie normalnie dziewczyny słuchajcie jakby kto w mordę strzelił. :szok::szok::szok::szok::szok::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Aż się we mnie zagotowało . :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Posłałam palantowi i poszłam na inny przystanek.

Najgorsze jest to,że Kubuś to słyszał i się wściekł.
Zaczął krzyczeć :
Ja mam autyzm ty palancie i jak Ci dokopie zaraz...... :sorry:

Strasznie mi się przykro zrobiło,bo przecież to nie wina dzieci ,że są chore.
I przede wszystkim właśnie takich dzieci nie wolno poniżać...

A ten kretyn :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy::crazy: no słów brak....
poryczałam się :-:)-:)-:)-:)-:)-(
:no::no::no::no:
masakra
ludzka znieczulica:crazy:
a tak na mile zkaonczenie dnia popatrzecie sobie

YouTube - KROSNY - Feel - Zabij mnie smiechem POLSAT LIVE

dobranoc
wczoraj widzialam na polsacie
genialne :-D:-D:-D:-D:-D
Witam serdecznie:)) jestem pierwszy raz w tym miejscu:)) i już mi się strasznie podoba:)) pozdrawiam serdecznie!! z kędzierzyna-koźla:))
witamy witmy

hej dziopki
no i juz sobie posiedzialam mala sie drze:sorry:

Malinka a Ty myślisz że dlaczego ja chcę do woja :-p:-D kobita szybciej dostaje awans niż facet :-) muszę tylko jeden kurs zrobić i będę składować papiery i trzeba zacząć ćwiczyć bo jeszcze egzaminy :sorry: i lekarzy zaliczyć :szok: oj pamiętam jak M latał chyba ze dwa tygodnie do lekarzy :sorry: tylko ja najpierw muszę kardiologa zaliczyć i będę wiedzieć na czym stoję :tak: no pizza zrobiona, Kuba wcina i zaraz spać pójdzie a mam się weźmie za przepisy :tak:

reklama
mniam ale bym zjada pizze:-)
As chciałabym tak twojego psa z ta torbą w pysku spotkać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Meduska widziałam w tv tą promocje na ubranka dla dzieci śliczne ale ja mam do lidla daaallllleeeekkkoooo i czasu zawsze brak :eek:a ty kochana pzygotowujesz sie do urodznek słodziaka ???to już tuż tuż:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:jejku pamietam jak miałaś pietra a tu tym czasem z partyzanta posta napisałaś i rano info było że Max jest z nami :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:jak tan czas leci:szok::szok::szok::szok:kochana a jak mężowy na swoim interesie wychodzi?????
Beatka ja bym do żagania do jednostki też poszła:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-pMarcina bym spotkała:-p:-p:-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:oj by mi chłop dał jak by to poczytał :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ja bym mogła w wojsku pracować :tak::tak::tak::tak::tak::tak: oj tak wydawać rozkazy te mundury musztry..poligony ..namioty :tak::tak::tak::tak:coś dla mnie :tak::tak::tak:i tyle chhłopa obok :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Antek cholera mała ścianę w pokoju mi kredką niebieską wymalował w tej chwili i to kurcze siedząc na jednym fotelu ze ,mną :wściekła/y:
ja wlasnie nie widziałam tej promocji:-D
ijjeeee ale Ci Antek zrobił, a Ty zamyślona czy co?:-D

Adam póki co wogóle nie wychodzi na warsztacie bo jeszcze nie wyremontowany:eek: z braku kasy tylko i wyłącznie.. póki co ładuje do dupy kase bratu 'dorabiając' u niego, a my bidujemy:/
Kurcze, mam pecha. a Ty sie nie tłumacz tylko pisz, co na obiad, co do roboty, jak Ci życie płynie, o snach erotycznych możesz mi poopowiadać, bo tylko posłuchac mi pozostało:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ech, zazdroszczę Ci troszku tego wojska. Marzyło mi isę iść do szkoły, i nawet już byłam w drodze, ale Piotr sięnie zgodził. Tzn byliśmy ze sobą już 3 lata chyba, strasznie zakochani, mięliśmy za sobą jego wojsko i okropną rozłąkę, i nie mięliśmy siły na kolejną. Albo chęci-no co ja bym w tym momencie fascynacji seksem zrobiła bez niego???:-D:-D:-D:-D:-D
A poważnie, to mi trochę szkoda.
Pizza-ja tez chce, kurcze, szkoda, ze mam obiad na 3 dni, bo mnie ochota naszła. Chciaz na jakieś tanie cos z biedronki- a swoją drogą to dobre maja te kilogramowe. Dorzucam ciut wędliny, "ciut" sera- bo go kochom:-D:-D:-D i musi być zawsze za dużo.

Matko, nic jeszcze nei mam zrobione, jak mucha w smole. Wczoraj tyle porobiłąm, ze dziś mam tak mało, ze nie chce mi się za to zabrać:eek:
a czemu tylko posłuchać;>
jakoś snówerotycznych nie mam... wogóle żadnych myśli erotycznych:rofl:

Do góry