reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wiecie co?! Szlak mnie trafia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzwoniłam po godz.8 do lekarza rodzinnego i co? I oczywiście już numerków nie ma na cały dzień a lekarek jest 5 - to przecież paranoja, noż kur.. mać to mam umrzeć przed przychodnią bo mnie przyjąć nie chcą :angry::angry::angry::angry::angry:
masakra jakaś, słów brak. A co będzi epóźniej jak się choroby na dobre zaczną???

Fajnie się Was czyta :)) kurcze że wcześniej Was nie znalazłam, ja jestem mamą Dominika 6 lat i Jagny 2 lata i 5 miesięcy:)) muszę poznać możliwości tej strony i (chociaż będzie to bardzo trudne) troszeczkę Was na początek:)) pozdrawiam z zimnego kędzierzyna-koźla:)) DZIĘKUJĘ ZA CIEPŁE SŁOWA!!
hehehe, czytaj i pisz. wdrażaj sie, tylko uważaj, bo uzależniamy:-D

Bo w dobie kryzysu choroby trzeba planować na pół roku do przodu :-p:-p:-p:-p:-p
:-)

Lunka o mamo co ty kochana na bezsenność cierpisz?????????????????????????????? i co zwrócą ci to czesne????czy zostawiasz już sobie na następny m-c???kochana nmasz dobrą pediatrę????bo wiesz moja Julka jak tak chorowała to pediatra nam dawała takie granulki homeopatyczne...wiem że je się dawało w jakimś tam odstępie i Julke to trzymało i jakoś nie chorowała :tak::tak::tak:zapytaj jej o coś takiego:tak::tak::tak:albo w sklepie z homeopatia :tak::tak::tak:no i nie ma przebacz pampka zakładaj:tak::tak:
na bezsenną noc byłam skazana:-D
Dzwoniłam do przedszkola, niestety nie moga zwrócic kasy. Zostanie na przyszły miesiąc, kurcze, tylko akurat w tym mies nie bardzo mnei an to stać. a Piciu to mi chyba uszy poobrywa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
WIesz co, myśłę, ze pediatrę mamy dobrą, przynajmniej najlepszą z okolicznych tutaj.
Zadała małej taką terapię
tran 2xdziennie + rutinacea d tyg po 5ml, 2 tyg przerwy i tak w kólko 3 razy. Zobaczymy, jak nie będzie pomagać, to bede pisac do was o pomoc i rady.

Coś miałam kurcze napisac i zapomnialam, ech...ta niezawodna pamięć...:-D:-D:-D

reklama
hej
bylam dzisiaj w urzedzie zalatwic rodzinne, potem wpadłam do lidla po pączka i przypomniało mi się że dziś nowe promocje.,. ładne koszulki sa na 86/92 chłopięce i ddzewczęce- dziewczęce sa też z golfem.
Taniutko, bo 8zł jedna, znaczy sie 3pak za 24,99 ;-) kurteczki zimowe też są, może którąś zainteresują;-)

kurcze jakos nie potrafię się wbić do Was spowrotem, podczytuje podczytuje ale z odpisaniem ciężko:baffled:

Oj widzę że się lenistwo szerzy :-D:-D:-D ja do sklepu nie poszłam bo jakoś jeszcze siedzę :-p pójdę jak Kuba wstanie od razu o ciotkę zahaczę :tak: ja się cieszę że my zdrowi jesteśmy jak na razie i oby tak zostało :tak: zauważyłam że Kubie pomaga vibovit :tak: dostaje ze 3-4 saszetki na tydzień tylko on to je na sucho i zdrowy :tak: ostatnio katar miał - jeden dzień i mu przeszło jak ręką odjął :tak:
Malina ja będę iść do woja do roboty na przyszły rok :tak: chyba że mi odbiję i na policję pójdę :-p to się zobaczy za rok tylko ja chce tutaj do żagania ale nie wiem czy tutaj przyjmują :sorry:
Anaconda taka to nasza służba zdrowia walnięta :crazy:
Idę pizze wstawić do piekarnika i na dzisiaj koniec roboty :-D poszłam na łatwiznę z obiadem dzisiaj :-p

As chciałabym tak twojego psa z ta torbą w pysku spotkać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Meduska widziałam w tv tą promocje na ubranka dla dzieci śliczne ale ja mam do lidla daaallllleeeekkkoooo i czasu zawsze brak :eek:a ty kochana pzygotowujesz sie do urodznek słodziaka ???to już tuż tuż:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:jejku pamietam jak miałaś pietra a tu tym czasem z partyzanta posta napisałaś i rano info było że Max jest z nami :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:jak tan czas leci:szok::szok::szok::szok:kochana a jak mężowy na swoim interesie wychodzi?????
Beatka ja bym do żagania do jednostki też poszła:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-pMarcina bym spotkała:-p:-p:-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:oj by mi chłop dał jak by to poczytał :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ja bym mogła w wojsku pracować :tak::tak::tak::tak::tak::tak: oj tak wydawać rozkazy te mundury musztry..poligony ..namioty :tak::tak::tak::tak:coś dla mnie :tak::tak::tak:i tyle chhłopa obok :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Antek cholera mała ścianę w pokoju mi kredką niebieską wymalował w tej chwili i to kurcze siedząc na jednym fotelu ze ,mną :wściekła/y:

hej
bylam dzisiaj w urzedzie zalatwic rodzinne, potem wpadłam do lidla po pączka i przypomniało mi się że dziś nowe promocje.,. ładne koszulki sa na 86/92 chłopięce i ddzewczęce- dziewczęce sa też z golfem.
Taniutko, bo 8zł jedna, znaczy sie 3pak za 24,99 ;-) kurteczki zimowe też są, może którąś zainteresują;-)

kurcze jakos nie potrafię się wbić do Was spowrotem, podczytuje podczytuje ale z odpisaniem ciężko:baffled:
Kurcze, mam pecha. a Ty sie nie tłumacz tylko pisz, co na obiad, co do roboty, jak Ci życie płynie, o snach erotycznych możesz mi poopowiadać, bo tylko posłuchac mi pozostało:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Oj widzę że się lenistwo szerzy :-D:-D:-D ja do sklepu nie poszłam bo jakoś jeszcze siedzę :-p pójdę jak Kuba wstanie od razu o ciotkę zahaczę :tak: ja się cieszę że my zdrowi jesteśmy jak na razie i oby tak zostało :tak: zauważyłam że Kubie pomaga vibovit :tak: dostaje ze 3-4 saszetki na tydzień tylko on to je na sucho i zdrowy :tak: ostatnio katar miał - jeden dzień i mu przeszło jak ręką odjął :tak:
Malina ja będę iść do woja do roboty na przyszły rok :tak: chyba że mi odbiję i na policję pójdę :-p to się zobaczy za rok tylko ja chce tutaj do żagania ale nie wiem czy tutaj przyjmują :sorry:
Idę pizze wstawić do piekarnika i na dzisiaj koniec roboty :-D poszłam na łatwiznę z obiadem dzisiaj :-p
Ech, zazdroszczę Ci troszku tego wojska. Marzyło mi isę iść do szkoły, i nawet już byłam w drodze, ale Piotr sięnie zgodził. Tzn byliśmy ze sobą już 3 lata chyba, strasznie zakochani, mięliśmy za sobą jego wojsko i okropną rozłąkę, i nie mięliśmy siły na kolejną. Albo chęci-no co ja bym w tym momencie fascynacji seksem zrobiła bez niego???:-D:-D:-D:-D:-D
A poważnie, to mi trochę szkoda.
Pizza-ja tez chce, kurcze, szkoda, ze mam obiad na 3 dni, bo mnie ochota naszła. Chciaz na jakieś tanie cos z biedronki- a swoją drogą to dobre maja te kilogramowe. Dorzucam ciut wędliny, "ciut" sera- bo go kochom:-D:-D:-D i musi być zawsze za dużo.

Matko, nic jeszcze nei mam zrobione, jak mucha w smole. Wczoraj tyle porobiłąm, ze dziś mam tak mało, ze nie chce mi się za to zabrać:eek:

ja bym mogła w wojsku pracować :tak::tak::tak::tak::tak::tak: oj tak wydawać rozkazy te mundury musztry..poligony ..namioty :tak::tak::tak::tak:coś dla mnie :tak::tak::tak:i tyle chhłopa obok :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Malina pięknie to ujęłaś:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny, znalazłam fajny pomarańczowy dwustronny kombinezon jednoczęściowy , taki na zimę z kapturkiem. Tak międzu 18 a 24 miesiące. Nie przyda się którejść? Będę miałą całą wolną półkę w szafie! Która chce?za kawe ze smietanką i kwita

Ostatnia edycja:
Witam ...zła jak osa i wku....na na maxa.

Wkurzyłam się na maxa dziś jak jechałam do fundacji :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kupiłam Nilkowi kamizelkę i dałam napis Fundacja pomocna ręka a z drugiej strony teraz pracuję.

Wchodzę z psem do autobusu a facet o kaganiec się czepia.
To ja grzebię w torbie i szukam ,a ten mnie z autobusu wyrzuca :szok::szok::szok::szok:
Tłumaczę facetowi,że się spieszę do fundacji ,bo dzieciaki na terapię czekają.
A ten do mnie z tekstem.
No i właśnie dlatego założy pani temu psu kaganiec ,bo nie wiadomo z kim pracuje i nie wiadomo jak się zachowuje. :szok::szok::szok:

A mnie normalnie dziewczyny słuchajcie jakby kto w mordę strzelił. :szok::szok::szok::szok::szok::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Aż się we mnie zagotowało . :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Posłałam palantowi i poszłam na inny przystanek.

Najgorsze jest to,że Kubuś to słyszał i się wściekł.
Zaczął krzyczeć :
Ja mam autyzm ty palancie i jak Ci dokopie zaraz...... :sorry:

Strasznie mi się przykro zrobiło,bo przecież to nie wina dzieci ,że są chore.
I przede wszystkim właśnie takich dzieci nie wolno poniżać...

A ten kretyn :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy::crazy: no słów brak....
poryczałam się :-:)-:)-:)-:)-:)-(
:no::no::no::no:
masakra
ludzka znieczulica:crazy:
a tak na mile zkaonczenie dnia popatrzecie sobie

YouTube - KROSNY - Feel - Zabij mnie smiechem POLSAT LIVE

dobranoc
wczoraj widzialam na polsacie
genialne :-D:-D:-D:-D:-D
Witam serdecznie:)) jestem pierwszy raz w tym miejscu:)) i już mi się strasznie podoba:)) pozdrawiam serdecznie!! z kędzierzyna-koźla:))
witamy witmy

hej dziopki
no i juz sobie posiedzialam mala sie drze:sorry:

Malinka a Ty myślisz że dlaczego ja chcę do woja :-p:-D kobita szybciej dostaje awans niż facet :-) muszę tylko jeden kurs zrobić i będę składować papiery i trzeba zacząć ćwiczyć bo jeszcze egzaminy :sorry: i lekarzy zaliczyć :szok: oj pamiętam jak M latał chyba ze dwa tygodnie do lekarzy :sorry: tylko ja najpierw muszę kardiologa zaliczyć i będę wiedzieć na czym stoję :tak: no pizza zrobiona, Kuba wcina i zaraz spać pójdzie a mam się weźmie za przepisy :tak:

reklama
mniam ale bym zjada pizze:-)
As chciałabym tak twojego psa z ta torbą w pysku spotkać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Meduska widziałam w tv tą promocje na ubranka dla dzieci śliczne ale ja mam do lidla daaallllleeeekkkoooo i czasu zawsze brak :eek:a ty kochana pzygotowujesz sie do urodznek słodziaka ???to już tuż tuż:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:jejku pamietam jak miałaś pietra a tu tym czasem z partyzanta posta napisałaś i rano info było że Max jest z nami :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:jak tan czas leci:szok::szok::szok::szok:kochana a jak mężowy na swoim interesie wychodzi?????
Beatka ja bym do żagania do jednostki też poszła:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-pMarcina bym spotkała:-p:-p:-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:oj by mi chłop dał jak by to poczytał :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ja bym mogła w wojsku pracować :tak::tak::tak::tak::tak::tak: oj tak wydawać rozkazy te mundury musztry..poligony ..namioty :tak::tak::tak::tak:coś dla mnie :tak::tak::tak:i tyle chhłopa obok :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Antek cholera mała ścianę w pokoju mi kredką niebieską wymalował w tej chwili i to kurcze siedząc na jednym fotelu ze ,mną :wściekła/y:
ja wlasnie nie widziałam tej promocji:-D
ijjeeee ale Ci Antek zrobił, a Ty zamyślona czy co?:-D

Adam póki co wogóle nie wychodzi na warsztacie bo jeszcze nie wyremontowany:eek: z braku kasy tylko i wyłącznie.. póki co ładuje do dupy kase bratu 'dorabiając' u niego, a my bidujemy:/
Kurcze, mam pecha. a Ty sie nie tłumacz tylko pisz, co na obiad, co do roboty, jak Ci życie płynie, o snach erotycznych możesz mi poopowiadać, bo tylko posłuchac mi pozostało:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ech, zazdroszczę Ci troszku tego wojska. Marzyło mi isę iść do szkoły, i nawet już byłam w drodze, ale Piotr sięnie zgodził. Tzn byliśmy ze sobą już 3 lata chyba, strasznie zakochani, mięliśmy za sobą jego wojsko i okropną rozłąkę, i nie mięliśmy siły na kolejną. Albo chęci-no co ja bym w tym momencie fascynacji seksem zrobiła bez niego???:-D:-D:-D:-D:-D
A poważnie, to mi trochę szkoda.
Pizza-ja tez chce, kurcze, szkoda, ze mam obiad na 3 dni, bo mnie ochota naszła. Chciaz na jakieś tanie cos z biedronki- a swoją drogą to dobre maja te kilogramowe. Dorzucam ciut wędliny, "ciut" sera- bo go kochom:-D:-D:-D i musi być zawsze za dużo.

Matko, nic jeszcze nei mam zrobione, jak mucha w smole. Wczoraj tyle porobiłąm, ze dziś mam tak mało, ze nie chce mi się za to zabrać:eek:
a czemu tylko posłuchać;>
jakoś snówerotycznych nie mam... wogóle żadnych myśli erotycznych:rofl:

Do góry